babaee197 جان ، استفاده از کابل مانیتور فکر خوبی هست . ما اصولا برای مدار مهندس باید تلاش کنیم تا به بهبود کارایش کمک کنیم . حالا که شما زحمتشو کشیدی کابلو لخت کردی خودت زحمت تستشم بکش ، من از طرف مهندس این پروژه ی تست رو به شما واگذار میکنم . شما باید یک کابل RG داشته باشی و به همان مقدار کابل مانیتور ، و در شرایط یکسان و با فلزات یکسان تست کنید و نتیجه ی استفاده از هردو را اعلام فرمایید و خودتان بعنوان یک شاهد عینی نیتجه رو ارزیابی کنید .
خوب در ابتدا شما لطف کنید و اون استوانه فریت رو از کابل جدا کنید . و چهار رشته داخلی رو 2 به 2 باهم موازی کنید . و برای لوپ استفاده کنید با این کار مقاومت سیم کاهش پیدا میکنه . سپس شیلد رو هم جداگانه به شیلد مدار وصل کنید و این شیلد در سمت لوپ فعلا آزاد باشه .
اما یک نکته ی فنی بسیار مهم و ساده در زمینه کابلها وجود دارد که لازم دونستم خدمت کاربران عرض کنم .
تا حالا دقت کردید چرا کابلهای چند زوج مخابراتی و دیتا پیچش خوردند ؟ این پیچش دو رشته به دور هم ، در کلیه ی کابلهای کم زوج و پرزوج وجود دارد . این پیچش برای کاهش خاصیت خازنی و حذف تداخل سیگنال یک خط ، روی خطهای دیگر هست و یک اصل مهم در فیزیک مغناطیس هست . پس شما باید به جهت پیچش دقت کنید و هر زوج پیچ داده شده را بعنوان یک خط برای لوپ استفاده فرمایید .
امیدوارم کابل شما بهم تابیده شده باشد . با توضیحی که مهندس فرمودند ما باید در انتخاب کابل دقت کنیم تا کابل مناسب رو پیدا کنیم . احساس میکنم کابل با سطح مقطع یکو نیم میلیمتر حداقل باید باشه.
منتظر تست شما