نویسنده |
پیغام |
mahmood51
کاربر حرفه ای
|
سلام ، دوستان چیزی رو تجربه کردم که گفتم انعکاسش شاید خالی از لطف نباشه؛ 2 نوع BUV48A رو در مدارم تست کردم که حتماً بیشتر از بنده به اونا آشنایید. باز گفتم عکسشونم بذارم بهتره.. نوع اول که احتمالاً چینیه قدرت مقبول خودشو داره و مدار فوق العاده با ثباته. 1 ساعتم روشن باشه آخ نمیگه. نوع 2 که مراکشیه و قاعدتاً باید نوع بهتر و مرغوبی باشه و جنسشم حالت سرامیکیه به مراتب قویتر سنس میکنه ولی بدشانسی اینکه تند تند به گاز میافته. و جالب اینکه هر سری با وجود کاهش ظاهری عدد ولوم و تنظیم در آستانه باز با همون قدرت سنس میکنه. این نوع مقداری هم بیشتر از نوع 1 داغ میکنه. گزش شوک نوع 1 قلقلکه ولی نوع 2 مثل برق گرفتگیه داشت قلبم وای میستاد. سایر دوستان چنین تجربه ای نداشتن؟ ایا نکته ای چیز خاصی داره؟ . شرایط تستم داخل منزل بوده. کویلها هم 5 در 75 و هم Cat6 بوده. انگار نوع A مراکشی شبه ماسفته. اگر تمهیدی اندیشیده میشد که بتونه با ثبات کار کنه خیلی عالی میشد. راستی اینم اضافه کنم که از اول هم مدار اولمو با BUV48 معمولی نوع 2( مراکشی) راه انداختم و بردم تستای میدانی که خیلی با ثبات و خوب کار میکرد. ولی این نوع A رو که تازه گیر اوردم بازی در میاره. انگار نوع A مراکشی شبه ماسفته . فکر کنم نوع مراکشی صرفاً با کویل اهم بالا (حداقل 4 اهم) خوب کار بکنه.
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
پنج شنبه 26 تیر1393 - 10:39am |
|
|
HOSSEIN447
کاربر حرفه ای
|
ممنونم از اقا مهدی عزیز از راهنمایهاش.خواهشن از اقامهدی عزیز واقا حمید عزیز می خوام که این تاپیک و قفل نکنن تا بتونیم راهنمایی لازم از اساتید بگیریم.ممنون از لطف شما
|
پنج شنبه 26 تیر1393 - 11:57am |
|
|
A.D.H1360
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: پنج شنبه 10 اردیبهشت1393 - 1:44am پست: 552 محل اقامت: سرزمین لاله های واژگون،لرستان
|
mahmood51 نوشته است: سلام ، دوستان چیزی رو تجربه کردم که گفتم انعکاسش شاید خالی از لطف نباشه؛ 2 نوع BUV48A رو در مدارم تست کردم که حتماً بیشتر از بنده به اونا آشنایید. باز گفتم عکسشونم بذارم بهتره.. نوع اول که احتمالاً چینیه قدرت مقبول خودشو داره و مدار فوق العاده با ثباته. 1 ساعتم روشن باشه آخ نمیگه. نوع 2 که مراکشیه و قاعدتاً باید نوع بهتر و مرغوبی باشه و جنسشم حالت سرامیکیه به مراتب قویتر سنس میکنه ولی بدشانسی اینکه تند تند به گاز میافته. و جالب اینکه هر سری با وجود کاهش ظاهری عدد ولوم و تنظیم در آستانه باز با همون قدرت سنس میکنه. این نوع مقداری هم بیشتر از نوع 1 داغ میکنه. گزش شوک نوع 1 قلقلکه ولی نوع 2 مثل برق گرفتگیه داشت قلبم وای میستاد. سایر دوستان چنین تجربه ای نداشتن؟ ایا نکته ای چیز خاصی داره؟ . شرایط تستم داخل منزل بوده. کویلها هم 5 در 75 و هم Cat6 بوده. انگار نوع A مراکشی شبه ماسفته. اگر تمهیدی اندیشیده میشد که بتونه با ثبات کار کنه خیلی عالی میشد. راستی اینم اضافه کنم که از اول هم مدار اولمو با BUV48 معمولی نوع 2( مراکشی) راه انداختم و بردم تستای میدانی که خیلی با ثبات و خوب کار میکرد. ولی این نوع A رو که تازه گیر اوردم بازی در میاره. انگار نوع A مراکشی شبه ماسفته . فکر کنم نوع مراکشی صرفاً با کویل اهم بالا (حداقل 4 اهم) خوب کار بکنه.
منهم با مارکهای مختلف buv48 به نتایج متفاوت رسیدم که حتی در یکی از مدلها شیب پالس به حدی کم میشد کا عملا دستگاه با وجود درست ودن همه چیز سنس نداشت که با کنترل اسکوپ ایراد کار مشخص شد ولی در کل اون مدلی که شما زدین چینی به نسبت سایر مدلهای که من دیدم بهتر عمل میکنه
آن کس که بداند و بداند که بداند*باید برود غاز به کنجی پچراند. آن کس که بداند و نداند که بداند*به که برود خویش به گوری بچپاند. آن کس که نداند و بداند که نداند*لنگان خرک خویش به منزل برساند. آن کس که نداند و نداند که نداند*بر پست ریاست ابدودهر بماند.
|
پنج شنبه 26 تیر1393 - 12:33pm |
|
|
mahmood51
کاربر حرفه ای
|
A.D.H1360 نوشته است: mahmood51 نوشته است: سلام ، دوستان چیزی رو تجربه کردم که گفتم انعکاسش شاید خالی از لطف نباشه؛ 2 نوع BUV48A رو در مدارم تست کردم که حتماً بیشتر از بنده به اونا آشنایید. باز گفتم عکسشونم بذارم بهتره.. نوع اول که احتمالاً چینیه قدرت مقبول خودشو داره و مدار فوق العاده با ثباته. 1 ساعتم روشن باشه آخ نمیگه. نوع 2 که مراکشیه و قاعدتاً باید نوع بهتر و مرغوبی باشه و جنسشم حالت سرامیکیه به مراتب قویتر سنس میکنه ولی بدشانسی اینکه تند تند به گاز میافته. و جالب اینکه هر سری با وجود کاهش ظاهری عدد ولوم و تنظیم در آستانه باز با همون قدرت سنس میکنه. این نوع مقداری هم بیشتر از نوع 1 داغ میکنه. گزش شوک نوع 1 قلقلکه ولی نوع 2 مثل برق گرفتگیه داشت قلبم وای میستاد. سایر دوستان چنین تجربه ای نداشتن؟ ایا نکته ای چیز خاصی داره؟ . شرایط تستم داخل منزل بوده. کویلها هم 5 در 75 و هم Cat6 بوده. انگار نوع A مراکشی شبه ماسفته. اگر تمهیدی اندیشیده میشد که بتونه با ثبات کار کنه خیلی عالی میشد. راستی اینم اضافه کنم که از اول هم مدار اولمو با BUV48 معمولی نوع 2( مراکشی) راه انداختم و بردم تستای میدانی که خیلی با ثبات و خوب کار میکرد. ولی این نوع A رو که تازه گیر اوردم بازی در میاره. انگار نوع A مراکشی شبه ماسفته . فکر کنم نوع مراکشی صرفاً با کویل اهم بالا (حداقل 4 اهم) خوب کار بکنه.
منهم با مارکهای مختلف buv48 به نتایج متفاوت رسیدم که حتی در یکی از مدلها شیب پالس به حدی کم میشد کا عملا دستگاه با وجود درست ودن همه چیز سنس نداشت که با کنترل اسکوپ ایراد کار مشخص شد ولی در کل اون مدلی که شما زدین چینی به نسبت سایر مدلهای که من دیدم بهتر عمل میکنه ممنونم از توضیحاتتون.
|
پنج شنبه 26 تیر1393 - 12:36pm |
|
|
alidadashi
کاربر حرفه ای
|
سلام دوستان من یک دستگاه دیگه مونتاژ کردم فرکانس دارم ولومها کار میکنه ولی سنس ندارم میشه راهنماییم کنید
|
پنج شنبه 26 تیر1393 - 6:56pm |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
alidadashi نوشته است: سلام دوستان من یک دستگاه دیگه مونتاژ کردم فرکانس دارم ولومها کار میکنه ولی سنس ندارم میشه راهنماییم کنید مقاومت رو بروي 508 رو كه 330 اهم هست و يكسرش ميره بين دوتا ديود 4148 رو چند وات گذاشتي ؟
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
پنج شنبه 26 تیر1393 - 7:26pm |
|
|
alidadashi
کاربر حرفه ای
|
330 اهم 2 وات گذاشتم
|
جمعه 26 تیر1393 - 1:34am |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
خوب جناب اقاي علي داداشي مدار شما فركانس داره و ولومها هم كار ميكنن و فقط سنس نداريد ، چند نكته ممكنه مورد داشته باشه كه بايد چك كنيد : اول ترانزيستور 5401 پائين 508 رو تعويض كنيد يا اشتباه نصب نباشه .. دوم - مقاومت 330 اهم بايد تعويض بشه ... سوم - ديودهاي بالاسر مقاومت 330 اهم تعويض بشن ... نتيجه رو اعلام برمائيد
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
جمعه 26 تیر1393 - 2:23am |
|
|
METALALI
|
بچه ها این مدار که میگید به مواد معدنی حساسیت نداره شما آجر بگیرید رو دیسک براش بوق میزنه این مدار به اسم های لامینوس تریشولد DX8000 اسکورپین دلتا کاایس اس وخیلی از اسم های دیگه به فروش میره هوشیار باشید وثبات بدی داره
|
جمعه 27 تیر1393 - 5:17pm |
|
|
ahoora94
کاربر حرفه ای
|
METALALI نوشته است: بچه ها این مدار که میگید به مواد معدنی حساسیت نداره شما آجر بگیرید رو دیسک براش بوق میزنه این مدار به اسم های لامینوس تریشولد DX8000 اسکورپین دلتا کاایس اس وخیلی از اسم های دیگه به فروش میره هوشیار باشید وثبات بدی داره با تستی که اسد جان گذاشتن معلومه دستگاه حالا حالاها جای کار کردن داره دستگاهی که پیش منه ثبات خوبی داره
درسته ما فقریرا پول نداریم ولی دل داریم
|
جمعه 27 تیر1393 - 6:06pm |
|
|
|