انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 6 آذر1403 - 8:12am

پاسخ به موضوع  [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 411 , 412 , 413 , 414 , 415 , 416 , 417 ... 780  بعدی
 فلزياب TL12000 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام ، دوستان چیزی رو تجربه کردم که گفتم انعکاسش شاید خالی از لطف نباشه؛
2 نوع BUV48A رو در مدارم تست کردم که حتماً بیشتر از بنده به اونا آشنایید. باز گفتم عکسشونم بذارم بهتره.. نوع اول که احتمالاً چینیه قدرت مقبول خودشو داره و مدار فوق العاده با ثباته. 1 ساعتم روشن باشه آخ نمیگه. نوع 2 که مراکشیه و قاعدتاً باید نوع بهتر و مرغوبی باشه و جنسشم حالت سرامیکیه به مراتب قویتر سنس میکنه ولی بدشانسی اینکه تند تند به گاز میافته. و جالب اینکه هر سری با وجود کاهش ظاهری عدد ولوم و تنظیم در آستانه باز با همون قدرت سنس میکنه. این نوع مقداری هم بیشتر از نوع 1 داغ میکنه. گزش شوک نوع 1 قلقلکه ولی نوع 2 مثل برق گرفتگیه داشت قلبم وای میستاد. سایر دوستان چنین تجربه ای نداشتن؟ ایا نکته ای چیز خاصی داره؟
. شرایط تستم داخل منزل بوده. کویلها هم 5 در 75 و هم Cat6 بوده.
انگار نوع A مراکشی شبه ماسفته. اگر تمهیدی اندیشیده میشد که بتونه با ثبات کار کنه خیلی عالی میشد.
راستی اینم اضافه کنم که از اول هم مدار اولمو با BUV48 معمولی نوع 2( مراکشی) راه انداختم و بردم تستای میدانی که خیلی با ثبات و خوب کار میکرد. ولی این نوع A رو که تازه گیر اوردم بازی در میاره. انگار نوع A مراکشی شبه ماسفته . فکر کنم نوع مراکشی صرفاً با کویل اهم بالا (حداقل 4 اهم) خوب کار بکنه.

پیوست:
BUV48A.jpg

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

پنج شنبه 26 تیر1393 - 10:39am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ممنونم از اقا مهدی عزیز از راهنمایهاش.خواهشن از اقامهدی عزیز واقا حمید عزیز می خوام که این تاپیک و قفل نکنن تا بتونیم راهنمایی لازم از اساتید بگیریم.ممنون از لطف شما

پنج شنبه 26 تیر1393 - 11:57am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: سرزمین لاله های واژگون،لرستان
mahmood51 نوشته است:
2 نوع BUV48A رو در مدارم تست کردم که حتماً بیشتر از بنده به اونا آشنایید. باز گفتم عکسشونم بذارم بهتره.. نوع اول که احتمالاً چینیه قدرت مقبول خودشو داره و مدار فوق العاده با ثباته. 1 ساعتم روشن باشه آخ نمیگه. نوع 2 که مراکشیه و قاعدتاً باید نوع بهتر و مرغوبی باشه و جنسشم حالت سرامیکیه به مراتب قویتر سنس میکنه ولی بدشانسی اینکه تند تند به گاز میافته. و جالب اینکه هر سری با وجود کاهش ظاهری عدد ولوم و تنظیم در آستانه باز با همون قدرت سنس میکنه. این نوع مقداری هم بیشتر از نوع 1 داغ میکنه. گزش شوک نوع 1 قلقلکه ولی نوع 2 مثل برق گرفتگیه داشت قلبم وای میستاد. سایر دوستان چنین تجربه ای نداشتن؟ ایا نکته ای چیز خاصی داره؟
انگار نوع A مراکشی شبه ماسفته. اگر تمهیدی اندیشیده میشد که بتونه با ثبات کار کنه خیلی عالی میشد.
راستی اینم اضافه کنم که از اول هم مدار اولمو با BUV48 معمولی نوع 2( مراکشی) راه انداختم و بردم تستای میدانی که خیلی با ثبات و خوب کار میکرد. ولی این نوع A رو که تازه گیر اوردم بازی در میاره. انگار نوع A مراکشی شبه ماسفته . فکر کنم نوع مراکشی صرفاً با کویل اهم بالا (حداقل 4 اهم) خوب کار بکنه.

پیوست:
BUV48A.jpg

منهم با مارکهای مختلف buv48 به نتایج متفاوت رسیدم که حتی در یکی از مدلها شیب پالس به حدی کم میشد کا عملا دستگاه با وجود درست ودن همه چیز سنس نداشت که با کنترل اسکوپ ایراد کار مشخص شد ولی در کل اون مدلی که شما زدین چینی به نسبت سایر مدلهای که من دیدم بهتر عمل میکنه

آن کس که بداند و بداند که بداند*باید برود غاز به کنجی پچراند.
آن کس که بداند و نداند که بداند*به که برود خویش به گوری بچپاند.
آن کس که نداند و بداند که نداند*لنگان خرک خویش به منزل برساند.
آن کس که نداند و نداند که نداند*بر پست ریاست ابدودهر بماند.

پنج شنبه 26 تیر1393 - 12:33pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

A.D.H1360 نوشته است:
mahmood51 نوشته است:

پیوست:
BUV48A.jpg

منهم با مارکهای مختلف buv48 به نتایج متفاوت رسیدم که حتی در یکی از مدلها شیب پالس به حدی کم میشد کا عملا دستگاه با وجود درست ودن همه چیز سنس نداشت که با کنترل اسکوپ ایراد کار مشخص شد ولی در کل اون مدلی که شما زدین چینی به نسبت سایر مدلهای که من دیدم بهتر عمل میکنه

ممنونم از توضیحاتتون.

پنج شنبه 26 تیر1393 - 12:36pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام دوستان من یک دستگاه دیگه مونتاژ کردم فرکانس دارم ولومها کار میکنه ولی سنس ندارم میشه راهنماییم کنید

پنج شنبه 26 تیر1393 - 6:56pm
مدیر سایت
مدیر سایت

alidadashi نوشته است:
سلام دوستان من یک دستگاه دیگه مونتاژ کردم فرکانس دارم ولومها کار میکنه ولی سنس ندارم میشه راهنماییم کنید

مقاومت رو بروي 508 رو كه 330 اهم هست و يكسرش ميره بين دوتا ديود 4148 رو چند وات گذاشتي ؟

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

پنج شنبه 26 تیر1393 - 7:26pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

330 اهم 2 وات گذاشتم

جمعه 26 تیر1393 - 1:34am
مدیر سایت
مدیر سایت

خوب جناب اقاي علي داداشي
مدار شما فركانس داره و ولومها هم كار ميكنن و فقط سنس نداريد ، چند نكته ممكنه مورد داشته باشه كه بايد چك كنيد : اول ترانزيستور 5401 پائين 508 رو تعويض كنيد يا اشتباه نصب نباشه .. دوم - مقاومت 330 اهم بايد تعويض بشه ... سوم - ديودهاي بالاسر مقاومت 330 اهم تعويض بشن ... نتيجه رو اعلام برمائيد

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

جمعه 26 تیر1393 - 2:23am

بچه ها این مدار که میگید به مواد معدنی حساسیت نداره شما آجر بگیرید رو دیسک براش بوق میزنه این مدار به اسم های لامینوس تریشولد DX8000 اسکورپین دلتا کاایس اس وخیلی از اسم های دیگه به فروش میره هوشیار باشید وثبات بدی داره

جمعه 27 تیر1393 - 5:17pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

METALALI نوشته است:
بچه ها این مدار که میگید به مواد معدنی حساسیت نداره شما آجر بگیرید رو دیسک براش بوق میزنه این مدار به اسم های لامینوس تریشولد DX8000 اسکورپین دلتا کاایس اس وخیلی از اسم های دیگه به فروش میره هوشیار باشید وثبات بدی داره

با تستی که اسد جان گذاشتن معلومه دستگاه حالا حالاها جای کار کردن داره
دستگاهی که پیش منه ثبات خوبی داره

درسته ما فقریرا پول نداریم ولی دل داریم

جمعه 27 تیر1393 - 6:06pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 411 , 412 , 413 , 414 , 415 , 416 , 417 ... 780  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 594 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure