@};- با درود بی پایان خدمت دوستان عزیز انجمن فلزجو
بعد از مطالعه تقریبا 400 صفحه از این تاپیک بنده هم تصمیم به ساخت این مدار گرفتم . خواستم از اول کار از همه عزیزانی که تو راه اندازی و بهبود این مدار نقش داشتن تشکر کنم .
راستش کمی سردرگم شدم . بابت تغییراتی که تو مدار داده شده و اینکه آیا این تغییرات تاثیر مثبتی داشته یا نه . چند تا سوال هم دارم. اگر دوستان لطف کنن و جواب بدن بسیار ممنون میشم .
1- من ترانزیستور 2n4403 رو فراموش کردم بگیرم . آیا میتونم از همون 2n5401 به جاش استفاده کنم و آیا ترتیب پایه ها همونه ؟
2- آیسی lm709 رو فلزی گرفتم و خواستم بپرسم ترتیب پایه هاش بر طبق تصویر زیره ؟؟
3- توی فایل pcb نهایی که بنده چاپ کردم و فیبر رو از روی اون زدم یه نکته مبهم وجود داره و اونم نقطه ای هست که علامت زدم. آیا قطعی این نقطه درست هست یا باید وصل باشه . منطق میگه که باید وصل باشه . اما من وقتی چاپ هم کردم بازم قطع بود .
4- من برای تغذیه مدار دو عدد باتری 12 ولت 2.8 آمپر خریدم . خواستم ببینم برای تغذیه مدار با ولتاژ 24 آیا مشکلی نیست و آیا نیاز به تغییری در مدار وجود داره یا خیر ؟
راستی من دیروز تهران بودم و برای خرید قطعات این مدار پاساژ عباسیان و امجد رفتم . تو فروشگاه چهره وقتی آیسی 4013 رو درخواست کردم با خنده بهم گفت تابلوه که داری فلزیاب میسازی
خیی از لطفتون ممنونم دوستان گلم