انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 5 آذر1403 - 11:08am

پاسخ به موضوع  [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 439 , 440 , 441 , 442 , 443 , 444 , 445 ... 780  بعدی
 فلزياب TL12000 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

چنگیز نوشته است:
سلام خدمت مهندسین. فرکانس دوسر لوپ باید چند باشه؟ ومن میخوام یه سکه 500 تومانی رو توی 50 سانتی بزنم با لوپ 60 ایا از چه سیمی وچه متراژی استفاده کنم؟

سلام شما همون فرکانسی که در 555 داری باید 508 هم داشته باشی مثلا اگر در 555 فرکانست 240 هست باید در یکسر لوپ هم همین فرکانس رو داشته باشی و شما 8 متر سیم کابل کت 6 بگیر با هم سری کن به همین راحتی :ymhug:

برای بلند شدن باید خم شد ، گاهی مشکلات تو را خم میکنند و بدان آغاز ایستادن است . .

چهارشنبه 21 مرداد1393 - 12:51am
مدیر سایت
مدیر سایت

mehdi 2014 نوشته است:
سلام

دوستان من دیشب با تغییرات جدیدی که روی مدار دادم تونستم برم یجا و تستش کنم خیلی خوب و با ثبات داشت کار میکرد بدون اینکه کوچکترین بوق اضافه و یا بهم ریختگی بالانس رو داشته باشم هر جایی که بوق میزد یه چیز پیدا میشد من با لوپ 60 سانت داشتم کار میکردم که خیلی من رو راضی کرد و تفکیک مدار هم تا یه حدودی قابل قبول بود تو زمین هایی که اجر داشته باشه تفکیک مدار خوب کار نمیکنه ولی من جایی داشتم با دستگاه کار میکردم که اجر اون جا وجود نداشت و راحت میشد فهمید که چی رو داره بوق میزنه

اقا مهدی 2014 ، با سلام
چرا جواب سوالات رو لطف نمیکنید پاسخ بدید ! پس ما از اول ساخت اینهمه جواب دوستان رو دادیم اشتباه کردیم ؟! یا اینکه فقط تبلیغ کارتون رو میکنید و به فروشنده ها پیوستید ! فراموش نکنید اینجا همه با کمک هم تونستیم موفق بشیم L-)

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

چهارشنبه 22 مرداد1393 - 11:48am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام خدمت دوستان
دوستان من دیروز مدار دیجیتالی دلتا پالس رو روی این تی ال نصب کردم به جای میتر انالوگ گذاشتمش که این مدار 2 تا ال ای دی داره که یکیش پاوره و دیگریش به جای میتر به این صورت عمل میکنه که با نزدیک شدن فلز به لوپ ال ای دی روشن میشه و هر چه قدر فلز نزدیک تر میشه نور ال ای دی بیشتر میشه و میشه ولتاز باطری رو هم دید از ا ین نظر خیلی عالیه
و یک نکته جالب دیگه که دیروز پیدا کردم اینه که اگه همیه آیسی ها رو بدون سوکت جا بزنید ثبات مدار خیلی بهتر میشه
و سعی کنید خازن بغل آیسی 398 رو از 10 میکروفاراد جنس استیل استفاده کنید خیلی ثبات بهتر میشه

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

چهارشنبه 22 مرداد1393 - 12:42pm
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

سلام دوستان
ابی جان ممنون داداش
مگه خود ال سی دی میزان سنس فلز رو نشون نمیده که از ال ای دی استفاده کرده؟
اگه روی تی ال خوبه و کارایی داره لطفا اطلاعات کامل ساختش رو بذارین.
یاحق

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

چهارشنبه 22 مرداد1393 - 1:11pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام
میشه خواهش کنم جواب سوالای من رو هم بدین ؟
@};- @};- @};-

چهارشنبه 22 مرداد1393 - 1:18pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: خراسان شمالی
saman001 نوشته است:
چنگیز نوشته است:
سلام خدمت مهندسین. فرکانس دوسر لوپ باید چند باشه؟ ومن میخوام یه سکه 500 تومانی رو توی 50 سانتی بزنم با لوپ 60 ایا از چه سیمی وچه متراژی استفاده کنم؟

سلام شما همون فرکانسی که در 555 داری باید 508 هم داشته باشی مثلا اگر در 555 فرکانست 240 هست باید در یکسر لوپ هم همین فرکانس رو داشته باشی و شما 8 متر سیم کابل کت 6 بگیر با هم سری کن به همین راحتی :ymhug:

سلام دوست عزیز شما نوشته اید 8 متر کابل کت 6 برای لوپ یک در یک , یا منظورتآن 4 متر کابل کت 6 برا لپ یک در یک هست.

خداوندا ارامشی ده تا بپذیرم انچه را نمیتوانم تغییر دهم

چهارشنبه 22 مرداد1393 - 2:19pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مهدی نوشته است:
mehdi 2014 نوشته است:
سلام

دوستان من دیشب با تغییرات جدیدی که روی مدار دادم تونستم برم یجا و تستش کنم خیلی خوب و با ثبات داشت کار میکرد بدون اینکه کوچکترین بوق اضافه و یا بهم ریختگی بالانس رو داشته باشم هر جایی که بوق میزد یه چیز پیدا میشد من با لوپ 60 سانت داشتم کار میکردم که خیلی من رو راضی کرد و تفکیک مدار هم تا یه حدودی قابل قبول بود تو زمین هایی که اجر داشته باشه تفکیک مدار خوب کار نمیکنه ولی من جایی داشتم با دستگاه کار میکردم که اجر اون جا وجود نداشت و راحت میشد فهمید که چی رو داره بوق میزنه

اقا مهدی 2014 ، با سلام
چرا جواب سوالات رو لطف نمیکنید پاسخ بدید ! پس ما از اول ساخت اینهمه جواب دوستان رو دادیم اشتباه کردیم ؟! یا اینکه فقط تبلیغ کارتون رو میکنید و به فروشنده ها پیوستید ! فراموش نکنید اینجا همه با کمک هم تونستیم موفق بشیم L-)

دققققيييقاً. حرف دل بنده نيز بود. ~X( چند تا سؤال هم قبلاً بنده داشتم. ولي كاملاً بدون جواب . هم ايشون و هم آقا ابي. خيلي ناراحت كنندست آدم از فردي سؤال كنه و طرف پشتشو بهتون كنه. در جا ها و تاپيكاي ديگه حتي شده كه فردي سؤالي از شخصي ديگه داشته كه جوابي نگرفته ولي بنده كه ميدونستم جوابشو دادم. اينجا مستقيم هم اسم ميبريم و خواهش ميكنيم انگار نه انگار. #-o

چهارشنبه 22 مرداد1393 - 2:37pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

hamedkk نوشته است:
@};- با درود بی پایان خدمت دوستان عزیز انجمن فلزجو @};-
بعد از مطالعه تقریبا 400 صفحه از این تاپیک بنده هم تصمیم به ساخت این مدار گرفتم . خواستم از اول کار از همه عزیزانی که تو راه اندازی و بهبود این مدار نقش داشتن تشکر کنم .
راستش کمی سردرگم شدم . بابت تغییراتی که تو مدار داده شده و اینکه آیا این تغییرات تاثیر مثبتی داشته یا نه . چند تا سوال هم دارم. اگر دوستان لطف کنن و جواب بدن بسیار ممنون میشم .
1- من ترانزیستور 2n4403 رو فراموش کردم بگیرم . آیا میتونم از همون 2n5401 به جاش استفاده کنم و آیا ترتیب پایه ها همونه ؟
2- آیسی lm709 رو فلزی گرفتم و خواستم بپرسم ترتیب پایه هاش بر طبق تصویر زیره ؟؟
3- توی فایل pcb نهایی که بنده چاپ کردم و فیبر رو از روی اون زدم یه نکته مبهم وجود داره و اونم نقطه ای هست که علامت زدم. آیا قطعی این نقطه درست هست یا باید وصل باشه . منطق میگه که باید وصل باشه . اما من وقتی چاپ هم کردم بازم قطع بود .
4- من برای تغذیه مدار دو عدد باتری 12 ولت 2.8 آمپر خریدم . خواستم ببینم برای تغذیه مدار با ولتاژ 24 آیا مشکلی نیست و آیا نیاز به تغییری در مدار وجود داره یا خیر ؟
راستی من دیروز تهران بودم و برای خرید قطعات این مدار پاساژ عباسیان و امجد رفتم . تو فروشگاه چهره وقتی آیسی 4013 رو درخواست کردم با خنده بهم گفت تابلوه که داری فلزیاب میسازی :))
خیی از لطفتون ممنونم دوستان گلم
@};- @};- @};-

-بله میتونین از این شماره هم استفاده کنید
2-طبق تصویری که میزارم پایه ها رو دو دسته کنی و نصب کن . به شماره پایه ها توجه کن
این نقاط باید بهم وصل باشن
4-مشکلی نیست فقط از دو رگولاتور منفی 15 ولت استفاده کن

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

به تعظیم مردم این زمانه اعتماد نکن , تعظیم آنان همانند خم شدن دو سرکمان است که هرچه به هم نزدیکتر شوند تیرش کشنده تر است.
خشایار شاه

چهارشنبه 22 مرداد1393 - 5:35pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستانی ه از فایل اوشگر ساختن .

علت گاز دادن خود به خودی چی میتونه باشه. میتر بازی در میاره!

ایمان , راستی و خوش رویی = گنج واقعی

چهارشنبه 22 مرداد1393 - 5:45pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

jafar نوشته است:
saman001 نوشته است:
چنگیز نوشته است:

سلام دوست عزیز شما نوشته اید 8 متر کابل کت 6 برای لوپ یک در یک , یا منظورتآن 4 متر کابل کت 6 برا لپ یک در یک هست.

با اجازه اساتید.جعفر جان فکر کنم باید با کابل 8 متری 2 لا بسازی که هر لاش میشه 4 متر و 2 لاش میشه 8 متر.

این مملکت بیشتر از دشمن،خائن وطن فروش داره

چهارشنبه 22 مرداد1393 - 6:32pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 439 , 440 , 441 , 442 , 443 , 444 , 445 ... 780  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 195 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure