انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 4 آذر1403 - 4:14am

پاسخ به موضوع  [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 464 , 465 , 466 , 467 , 468 , 469 , 470 ... 780  بعدی
 فلزياب TL12000 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ارتین جان مداره منم اینجوریه البته وقتی لوپ وصل نیست قطعات فکرنکنم تاثیر زیادی رو ثبات داشته باشه مهم دقت و تمیزی و استفاده از قطعات مرغوب در ساخته ولی لوپه فست خیلی رو مدار تاثیر میزاره

چهارشنبه 12 شهریور1393 - 11:55pm
مدیر سایت
مدیر سایت

mamad13 نوشته است:
ارتین جان مداره منم اینجوریه البته وقتی لوپ وصل نیست قطعات فکرنکنم تاثیر زیادی رو ثبات داشته باشه مهم دقت و تمیزی و استفاده از قطعات مرغوب در ساخته ولی لوپه فست خیلی رو مدار تاثیر میزاره

محمد جان این که گفتم در حالتیکه کویل وصله , لوپ عنکبوتی چنس منظورتونه ؟ چه سایزی

پنج شنبه 12 شهریور1393 - 12:13am
مدیر سایت
مدیر سایت

ارتین نوشته است:
mamad13 نوشته است:

محمد جان این که گفتم در حالتیکه کویل وصله , لوپ عنکبوتی چنس منظورتونه ؟ چه سایزی

چی شد اینجا , چرا اینقده اینجا ساکته , :-? دارین سکه ها رو مشمرین , صداش مباد جیرنگ جیرنگ :D
دوستان من اون سه تا مولتی ترن رو نصب گردم یکی برای مس و یکی دیگه برای نقره و اخری هم طلا , حالا ولوم تیون رو زیاد میکنم تا جایکه عقربه میتر بیاد وسط وایسته , سپس با نزدیک کردن مس ( تو حالتی که سلکتور روی مس هست ) میتر میاد اول کار و صدای بیزر هم ساکت میشه , و وقتی اهن رو نزدیک میکنم میتر میره اخر با صدای ممتد بیزر , خوب با این توضیحات , ایا نحوه استفاده از ولوم تیون برای تفکیک درسته ؟ تفکیک با کویل 60 سانتی تا چه مترازی جواب میده ؟ تشکر

پنج شنبه 13 شهریور1393 - 10:33pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اقا ارتین به همین صورت درسته و با لوپ 60 تفکیک تا 1.70 میشه روش حساب باز کرد برد بیشتر دیگه میشه ال متال

جمعه 13 شهریور1393 - 12:04am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

با سلام
دوستان این مدار تفکیکش نهایت تا ۱ متر و بیست جواب میده و اگه تو زمین اجر و ذرات زیاد باشه تفکیک به درستی کار نمیکنه زیاد به تفکیکش دل نبندین تو خونه شاید درست جواب بده ولی تو زمین هایی که ذرات و اجر باشه کار رو سخت میکنه البته از نظر قدرت نفوذ به نظر من یکی از بهترین دستگاه های پالسی و از نظر ثبات هم خیلی عالی و خوبه من که خیلی راضی هستم ازکار کردش

جمعه 13 شهریور1393 - 12:31am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: خراسان شمالی
mehdi 2014 نوشته است:
با سلام
دوستان این مدار تفکیکش نهایت تا ۱ متر و بیست جواب میده و اگه تو زمین اجر و ذرات زیاد باشه تفکیک به درستی کار نمیکنه زیاد به تفکیکش دل نبندین تو خونه شاید درست جواب بده ولی تو زمین هایی که ذرات و اجر باشه کار رو سخت میکنه البته از نظر قدرت نفوذ به نظر من یکی از بهترین دستگاه های پالسی و از نظر ثبات هم خیلی عالی و خوبه من که خیلی راضی هستم ازکار کردش

سلام دوستان عزیز , آقا مهدی رو ال متال آیا کوزه را هم میگیره.?

خداوندا ارامشی ده تا بپذیرم انچه را نمیتوانم تغییر دهم

جمعه 13 شهریور1393 - 12:42am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام من رو ال متال هم گذاشتم به کوزه حساس نیست به اجر های قدیمی خیلی حساسه البته اگه چند تا کنار هم باشن تو عمق زیاد مشکلی نداره اگه تو ۳۰ تا ۴۰ سانتی باشه بوق میزنه که اونم میشه متوجه شد باکار زیاد و تجربه بالا

جمعه 13 شهریور1393 - 12:53am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: خراسان شمالی
سلام دوستان عزیز , چطوری میشه ظرفیت میکروهانری لپ را اندازه گرفت تا ببینیم همان مقداری که باید باشه هست .? اگه لطف کنید راهنمایی کنید ممنون میشم.

خداوندا ارامشی ده تا بپذیرم انچه را نمیتوانم تغییر دهم

جمعه 14 شهریور1393 - 12:09pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام
اقا جعفر شما اگه اهم متر ویکتور داشته باشین یا یه سلف سنج هم داشته باشین راحت میتونید این اندازه گیری رو انجام بدین اهم متر ویکتور هم از ۸۰ تومن تو بازار هست تا ۱۵۰ تومن

جمعه 14 شهریور1393 - 1:38pm
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

[quote= @};- "ارتین"]

چی شد اینجا , چرا اینقده اینجا ساکته , :-? دارین سکه ها رو مشمرین , صداش مباد جیرنگ جیرنگ :D
دوستان من اون سه تا مولتی ترن رو نصب گردم یکی برای مس و یکی دیگه برای نقره و اخری هم طلا , حالا ولوم تیون رو زیاد میکنم تا جایکه عقربه میتر بیاد وسط وایسته , سپس با نزدیک کردن مس ( تو حالتی که سلکتور روی مس هست ) میتر میاد اول کار و صدای بیزر هم ساکت میشه , و وقتی اهن رو نزدیک میکنم میتر میره اخر با صدای ممتد بیزر , خوب با این توضیحات , ایا نحوه استفاده از ولوم تیون برای تفکیک درسته ؟ تفکیک با کویل 60 سانتی تا چه مترازی جواب میده ؟ تشکر[/quote]

سلام دوستان
آرتين جان نميشه كاري كرد كه توي تفكيك مثل در حالتي كه سلكتور روي طلاست ديگه آهن رو نزنه؟
و برعكس در صورتيكه كه روي آهن هست ديگه طلا رو نزنه؟
ياحق
@};-

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

جمعه 14 شهریور1393 - 1:58pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 464 , 465 , 466 , 467 , 468 , 469 , 470 ... 780  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 497 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure