نویسنده |
پیغام |
mamad13
کاربر حرفه ای
|
ارتین جان مداره منم اینجوریه البته وقتی لوپ وصل نیست قطعات فکرنکنم تاثیر زیادی رو ثبات داشته باشه مهم دقت و تمیزی و استفاده از قطعات مرغوب در ساخته ولی لوپه فست خیلی رو مدار تاثیر میزاره
|
چهارشنبه 12 شهریور1393 - 11:55pm |
|
|
ارتین
مدیر سایت
|
mamad13 نوشته است: ارتین جان مداره منم اینجوریه البته وقتی لوپ وصل نیست قطعات فکرنکنم تاثیر زیادی رو ثبات داشته باشه مهم دقت و تمیزی و استفاده از قطعات مرغوب در ساخته ولی لوپه فست خیلی رو مدار تاثیر میزاره محمد جان این که گفتم در حالتیکه کویل وصله , لوپ عنکبوتی چنس منظورتونه ؟ چه سایزی
|
پنج شنبه 12 شهریور1393 - 12:13am |
|
|
ارتین
مدیر سایت
|
ارتین نوشته است: mamad13 نوشته است: ارتین جان مداره منم اینجوریه البته وقتی لوپ وصل نیست قطعات فکرنکنم تاثیر زیادی رو ثبات داشته باشه مهم دقت و تمیزی و استفاده از قطعات مرغوب در ساخته ولی لوپه فست خیلی رو مدار تاثیر میزاره محمد جان این که گفتم در حالتیکه کویل وصله , لوپ عنکبوتی چنس منظورتونه ؟ چه سایزی چی شد اینجا , چرا اینقده اینجا ساکته , دارین سکه ها رو مشمرین , صداش مباد جیرنگ جیرنگ دوستان من اون سه تا مولتی ترن رو نصب گردم یکی برای مس و یکی دیگه برای نقره و اخری هم طلا , حالا ولوم تیون رو زیاد میکنم تا جایکه عقربه میتر بیاد وسط وایسته , سپس با نزدیک کردن مس ( تو حالتی که سلکتور روی مس هست ) میتر میاد اول کار و صدای بیزر هم ساکت میشه , و وقتی اهن رو نزدیک میکنم میتر میره اخر با صدای ممتد بیزر , خوب با این توضیحات , ایا نحوه استفاده از ولوم تیون برای تفکیک درسته ؟ تفکیک با کویل 60 سانتی تا چه مترازی جواب میده ؟ تشکر
|
پنج شنبه 13 شهریور1393 - 10:33pm |
|
|
ebi-gold
کاربر حرفه ای
|
اقا ارتین به همین صورت درسته و با لوپ 60 تفکیک تا 1.70 میشه روش حساب باز کرد برد بیشتر دیگه میشه ال متال
|
جمعه 13 شهریور1393 - 12:04am |
|
|
mehdi 2014
کاربر حرفه ای
|
با سلام دوستان این مدار تفکیکش نهایت تا ۱ متر و بیست جواب میده و اگه تو زمین اجر و ذرات زیاد باشه تفکیک به درستی کار نمیکنه زیاد به تفکیکش دل نبندین تو خونه شاید درست جواب بده ولی تو زمین هایی که ذرات و اجر باشه کار رو سخت میکنه البته از نظر قدرت نفوذ به نظر من یکی از بهترین دستگاه های پالسی و از نظر ثبات هم خیلی عالی و خوبه من که خیلی راضی هستم ازکار کردش
|
جمعه 13 شهریور1393 - 12:31am |
|
|
jafar
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 21 مرداد1392 - 7:38pm پست: 1308 محل اقامت: خراسان شمالی
|
mehdi 2014 نوشته است: با سلام دوستان این مدار تفکیکش نهایت تا ۱ متر و بیست جواب میده و اگه تو زمین اجر و ذرات زیاد باشه تفکیک به درستی کار نمیکنه زیاد به تفکیکش دل نبندین تو خونه شاید درست جواب بده ولی تو زمین هایی که ذرات و اجر باشه کار رو سخت میکنه البته از نظر قدرت نفوذ به نظر من یکی از بهترین دستگاه های پالسی و از نظر ثبات هم خیلی عالی و خوبه من که خیلی راضی هستم ازکار کردش سلام دوستان عزیز , آقا مهدی رو ال متال آیا کوزه را هم میگیره.?
خداوندا ارامشی ده تا بپذیرم انچه را نمیتوانم تغییر دهم
|
جمعه 13 شهریور1393 - 12:42am |
|
|
mehdi 2014
کاربر حرفه ای
|
سلام من رو ال متال هم گذاشتم به کوزه حساس نیست به اجر های قدیمی خیلی حساسه البته اگه چند تا کنار هم باشن تو عمق زیاد مشکلی نداره اگه تو ۳۰ تا ۴۰ سانتی باشه بوق میزنه که اونم میشه متوجه شد باکار زیاد و تجربه بالا
|
جمعه 13 شهریور1393 - 12:53am |
|
|
jafar
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 21 مرداد1392 - 7:38pm پست: 1308 محل اقامت: خراسان شمالی
|
سلام دوستان عزیز , چطوری میشه ظرفیت میکروهانری لپ را اندازه گرفت تا ببینیم همان مقداری که باید باشه هست .? اگه لطف کنید راهنمایی کنید ممنون میشم.
خداوندا ارامشی ده تا بپذیرم انچه را نمیتوانم تغییر دهم
|
جمعه 14 شهریور1393 - 12:09pm |
|
|
mehdi 2014
کاربر حرفه ای
|
سلام اقا جعفر شما اگه اهم متر ویکتور داشته باشین یا یه سلف سنج هم داشته باشین راحت میتونید این اندازه گیری رو انجام بدین اهم متر ویکتور هم از ۸۰ تومن تو بازار هست تا ۱۵۰ تومن
|
جمعه 14 شهریور1393 - 1:38pm |
|
|
bina
استاد علوم غریبه
|
[quote= "ارتین"] چی شد اینجا , چرا اینقده اینجا ساکته , دارین سکه ها رو مشمرین , صداش مباد جیرنگ جیرنگ دوستان من اون سه تا مولتی ترن رو نصب گردم یکی برای مس و یکی دیگه برای نقره و اخری هم طلا , حالا ولوم تیون رو زیاد میکنم تا جایکه عقربه میتر بیاد وسط وایسته , سپس با نزدیک کردن مس ( تو حالتی که سلکتور روی مس هست ) میتر میاد اول کار و صدای بیزر هم ساکت میشه , و وقتی اهن رو نزدیک میکنم میتر میره اخر با صدای ممتد بیزر , خوب با این توضیحات , ایا نحوه استفاده از ولوم تیون برای تفکیک درسته ؟ تفکیک با کویل 60 سانتی تا چه مترازی جواب میده ؟ تشکر[/quote] سلام دوستان آرتين جان نميشه كاري كرد كه توي تفكيك مثل در حالتي كه سلكتور روي طلاست ديگه آهن رو نزنه؟ و برعكس در صورتيكه كه روي آهن هست ديگه طلا رو نزنه؟ ياحق
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
جمعه 14 شهریور1393 - 1:58pm |
|
|
|