انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 11 آبان1403 - 5:06pm

پاسخ به موضوع  [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 573 , 574 , 575 , 576 , 577 , 578 , 579 ... 780  بعدی
 فلزياب TL12000 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

enigma نوشته است:
با سلام خدمت دوستان.در پاسخ به سوالهای برادر وحید.اون 2 خازن و 4007 برای عملکرد بهتر مدار هنگام روشن شدن و برقراری جریان در مدار هست.نگران اون 2 پایه بیس ترانزیستور های 508 نباشید که چرا بهم وصل نیستن.بنده با تجربه و تا حدودی علم الکترونیکی که دارم اطمینان میدم که مشکلی نداره دوست عزیز.اون 2 مقاومت که کار pullup و pulldown برای قسمت بیس دو ترانزیستور 508 و راه اندازش استفاده شده میتونید 10 کیلو بزارین.مدار خودم همین مداریه که شما ساختی فقط چنتا قطعه مثل led اضافه شده.دوست من بیین آیسی 555 کنار 508 سالمه.اگه خراب باشه مدار مردست.باز مقدار قطعات چک کن

خیلی ممنون دوست عزیز
ولی من احساس می کنم پی سی بی جدید شما با مال من فرق داره تو اون مدار ترانزیستور قدرت پشت هم هست و گولاتور 7809 یک عدد هست !

چهارشنبه 21 آبان1393 - 8:32pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ebi-gold نوشته است:
چند بار من و دوستان و آقا مهدی شیوه کار این تی ال رو توضیح دادیم خیلی راحته

شما اول هر دو تا ولوم رو ببندید به سمت چپ بچرخونید تا صفر بشه
بعد لوپ مدار رو در جایی قرار بدید که تا 2 متری لوپ فلزی نباشه
و سعی کنید از فرکانس 100 یا 70 استفاده کنید که هم ثبات دستگاه بیشتر میشه و به فلز زرد هم حساسیتش خوبه
بعد دستگاه رو روشن کنید و ولوم تون رو میتونید اول روی زیر 1 دور یعنی 90 بزارید بعد ولوم ست رو به سمت راست بچرخونید تا صدای دستگاه در بیاد بعد کم کم صدا رو کم کنید تا به حالت تیک تیک صدا از بلندگو بیاد بیرون
بعد یک فلز رو نزدیک کنید اگه فلز رو سنس کرد بعد خیلی آهسته ولوم ست رو یک کم کم کنید تا صدای تیک تیک از بین بره و مدار روی استانه قرار بگیره
بعد که این حالت رو تست کردید ولوم تون رو 10 درجه بالاتر ببرید بعد از نوع با ولوم ست مدار رو روی آستانه ببرید و از نوع با یک فلز تست کنید ببینید قدرت سنس شما بیشتر شده
و این کار رو 10 درجه 10 درجه ولوم تون رو بالا ببرید و تست کنید ببینید رو کدوم عدد تون قدرت سنس شما بیشتر میشه که اون عدد میشه در واقع آل متال فلزیاب شما

مغذرت میخوام اقا ابی لیلی مرد بود یا زن ولوم تون همونی کنار4013 هستش؟که دو

چهارشنبه 21 آبان1393 - 8:50pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

enigma نوشته است:
:)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :))
جالب بود

اسد جان جالبترم ميشه اگه شما پی سی بى رو بزاری واسه دوستان
ياحق

چهارشنبه 21 آبان1393 - 9:31pm
کاربر فعال
کاربر فعال

شما همیشه اینقدر مطمئن نظر میدی و تهمت میزنی دوست عزیز ؟

چهارشنبه 21 آبان1393 - 11:15pm
کاربر فعال
کاربر فعال

وحید جان فیبر جدید با قبلی در تمامی قسمتها یکی هستن.فقط با یکم جابجایی سایز فیبر کمتر شده.همین.مقدار قطعاتی که استفاده کردی بزار تا بررسی بشه

چهارشنبه 21 آبان1393 - 11:22pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستان من چند روز پیش تست خاک از تی ال گرفتم . بسیار عالی جواب داده . نفوذ خیلی خوب و عمق زنی عالی . تنها مشکلی که هست اینه که سنس با تاخیر انجام میشه . یعنی اگر فلز مورد نظر در محدوده ای بیش از 60 درصد حداکثر برد لوپ برای اون فلز باشه با تاخیر تو سنس مواجه میشیم . واضح تر بگم مثلا اگر لوپ 45 سانتی فلزی رو در یک متری شروع به سنس کنه ، در صورتی که اون فلز از فاصله زیر 60 سانت به لوپ نزدیک بشه تاخیر تو سنس قابل ملاحظه نیست . اما اگر تو فاصله بیشتر از 60 سانت از جلو لوپ عبور کنه کمی با تاخیر سنس میکنه . یعنی در کاوش واقعی اگر سرعت حرکتمون زیاد باشه عملا هدف رو نادیده میگیریم و در واقع از 60 درصد توان دستگاه استفاده میکنیم . تست هایی که بنده انجام دادم در شرایط واقعی بود . یعنی تو یک دیواره فلز رو قرار میدادم و از بالا با لوپ متحرک سنس میکردم . واقعا بگم بسیار راضی کننده بود . تنها ایراد موجود همین سرعت کم سنسه که از دوستان و اساتید گرامی بویژه مهندس حمید عزیز خواهش می کنم مثل همیشه بنده و بقیه رو مورد لطف قرار بدن و در صورت امکان در جهت رفع این مشکل و افزایش سرعت سنس یا واکنش صوتی مدار ، راهنمایی بفرمایند . در ضمن بنده پتانسیومتر مربوط به واکنش صوتی رو در حداکثر قرار دادم .
در مورد بالانس کردن دستگاه هم به این نتیجه رسیدم که در صورتی که لوپ رو به زمین بچسپونین و بعد ولوم تیون رو در آستانه بذارین ، درسته که در حرکت دیگه صدای اضافه ندارین اما از عمق زنی سیستم کم خواهد شد . بهترین بالانس از نظر بنده به این صورته که لوپ رو روی زمین عاری از فلز قرار میدیم و با ولوم تیون صدا رو تا حد کمی بالا تر از آستانه تنظیم میکنیم . در این حالت صدای بوق خفیفی از سیستم میاد که با بلند کردن لوپ از زمین در فاصله 5 سانتی قطع میشه . این حالت بیشترین برد رو خواهد داشت . در ضمن مطلقا صدای اضافی یا بوق های بیخودی نداشتم . مطلقا حتی یک بوق. اما فراموش نکنین که سرعت حرکت لوپ باید خیلی کم باشه . البته نه اونقدر که کلافه بشین . باید تست کنین تا دسستتون بیاد .
مهندس حمید گرامی بی صبرانه منتظر نظر کارشناسی و تمام کننده جنابعالی در زمینه سرعت سنس مدار هستم . با سپاس فراوان @};-

پنج شنبه 22 آبان1393 - 8:37am
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

سلام دوستان
hamedkk جان میشه لطفا نتیجه تستها رو هم با ذکر اندازه و نوع فلز بگین؟
یاحق

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

پنج شنبه 22 آبان1393 - 8:47am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

bina جان نتایج تست ها خدمت شما

لوپ 45 :
فیبر مسی 12 در 12 توی 90 سانتی با بوق خوب
سینی استیل 30 سانتی توی 1.5 متری با بوق قوی
سکه 500 تومنی تو 35 سانتی زیر خاک با بوق قوی

لوپ 110 در 110 با کابل فرمان 10 در 75

سینی استیل 30 سانتی توی 2 متری با بوق
فیبر مسی 12 در 12 توی 1.5 متری با بوق نسبتا خوب

شرایط تست هم به این صورت بود که یک دیواره از خاک بکر که توسط بیل مکانیکی برای احداث ساختمان تو خارج شهر گودبرداری شده بود برای تست استفاده شد . دوستان تی ال واقعا سیستم خوبیه . تنها اگر مشکل سرعت سنس اون درست بشه دیگه حرف نداره . شک نکنین .

پنج شنبه 22 آبان1393 - 9:32am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

آقا حامد خیلی خوشحال شدم که به نتایج خوبی رسیدید و نتایج رو اعلام کردین

دوستان این شماتیک تست ولتاژ که میزارم چندین بار تو تایپیک گذاشته شده ولی بنا به در خواست تعدادی از دوستان یکبار دیگر میزارم

دوستان توجه کنید توی مدار از یه دیود زنر استفاده شده که 15 ولت هست روش کار این مدار خیلی ساده است هر وقت ولتاژ از 15 ولت کمتر بشود اون ال ای دی روشن میشه و شما متوجه میشین که ولتاژ باطری کمه

موفق باشید

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

باد می وزد …
میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی
تصمیم با تو است . . .

پنج شنبه 22 آبان1393 - 9:52am
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

سلام دوستان
ممنون کاوشگر عزیز بابت شماتیک
راستی من رگولاتورهای ورودی ولتاژ رو 2 تا 12 ولت گذاشتم حالا لازمه که قطعات مثل دیدود زینر و مقاومتها عوض بشن؟
البته باطری هم 18 ولته.
یاحق

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

پنج شنبه 22 آبان1393 - 10:08am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 573 , 574 , 575 , 576 , 577 , 578 , 579 ... 780  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Dma , Google و 139 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure