نویسنده |
پیغام |
vahid_vxm
کاربر حرفه ای
|
enigma نوشته است: با سلام خدمت دوستان.در پاسخ به سوالهای برادر وحید.اون 2 خازن و 4007 برای عملکرد بهتر مدار هنگام روشن شدن و برقراری جریان در مدار هست.نگران اون 2 پایه بیس ترانزیستور های 508 نباشید که چرا بهم وصل نیستن.بنده با تجربه و تا حدودی علم الکترونیکی که دارم اطمینان میدم که مشکلی نداره دوست عزیز.اون 2 مقاومت که کار pullup و pulldown برای قسمت بیس دو ترانزیستور 508 و راه اندازش استفاده شده میتونید 10 کیلو بزارین.مدار خودم همین مداریه که شما ساختی فقط چنتا قطعه مثل led اضافه شده.دوست من بیین آیسی 555 کنار 508 سالمه.اگه خراب باشه مدار مردست.باز مقدار قطعات چک کن خیلی ممنون دوست عزیز ولی من احساس می کنم پی سی بی جدید شما با مال من فرق داره تو اون مدار ترانزیستور قدرت پشت هم هست و گولاتور 7809 یک عدد هست !
|
چهارشنبه 21 آبان1393 - 8:32pm |
|
|
moghadasi
کاربر حرفه ای
|
ebi-gold نوشته است: چند بار من و دوستان و آقا مهدی شیوه کار این تی ال رو توضیح دادیم خیلی راحته
شما اول هر دو تا ولوم رو ببندید به سمت چپ بچرخونید تا صفر بشه بعد لوپ مدار رو در جایی قرار بدید که تا 2 متری لوپ فلزی نباشه و سعی کنید از فرکانس 100 یا 70 استفاده کنید که هم ثبات دستگاه بیشتر میشه و به فلز زرد هم حساسیتش خوبه بعد دستگاه رو روشن کنید و ولوم تون رو میتونید اول روی زیر 1 دور یعنی 90 بزارید بعد ولوم ست رو به سمت راست بچرخونید تا صدای دستگاه در بیاد بعد کم کم صدا رو کم کنید تا به حالت تیک تیک صدا از بلندگو بیاد بیرون بعد یک فلز رو نزدیک کنید اگه فلز رو سنس کرد بعد خیلی آهسته ولوم ست رو یک کم کم کنید تا صدای تیک تیک از بین بره و مدار روی استانه قرار بگیره بعد که این حالت رو تست کردید ولوم تون رو 10 درجه بالاتر ببرید بعد از نوع با ولوم ست مدار رو روی آستانه ببرید و از نوع با یک فلز تست کنید ببینید قدرت سنس شما بیشتر شده و این کار رو 10 درجه 10 درجه ولوم تون رو بالا ببرید و تست کنید ببینید رو کدوم عدد تون قدرت سنس شما بیشتر میشه که اون عدد میشه در واقع آل متال فلزیاب شما مغذرت میخوام اقا ابی لیلی مرد بود یا زن ولوم تون همونی کنار4013 هستش؟که دو
|
چهارشنبه 21 آبان1393 - 8:50pm |
|
|
arash99
کاربر حرفه ای
|
اسد جان جالبترم ميشه اگه شما پی سی بى رو بزاری واسه دوستان ياحق
|
چهارشنبه 21 آبان1393 - 9:31pm |
|
|
enigma
کاربر فعال
|
شما همیشه اینقدر مطمئن نظر میدی و تهمت میزنی دوست عزیز ؟
|
چهارشنبه 21 آبان1393 - 11:15pm |
|
|
enigma
کاربر فعال
|
وحید جان فیبر جدید با قبلی در تمامی قسمتها یکی هستن.فقط با یکم جابجایی سایز فیبر کمتر شده.همین.مقدار قطعاتی که استفاده کردی بزار تا بررسی بشه
|
چهارشنبه 21 آبان1393 - 11:22pm |
|
|
hamedkk
کاربر حرفه ای
|
دوستان من چند روز پیش تست خاک از تی ال گرفتم . بسیار عالی جواب داده . نفوذ خیلی خوب و عمق زنی عالی . تنها مشکلی که هست اینه که سنس با تاخیر انجام میشه . یعنی اگر فلز مورد نظر در محدوده ای بیش از 60 درصد حداکثر برد لوپ برای اون فلز باشه با تاخیر تو سنس مواجه میشیم . واضح تر بگم مثلا اگر لوپ 45 سانتی فلزی رو در یک متری شروع به سنس کنه ، در صورتی که اون فلز از فاصله زیر 60 سانت به لوپ نزدیک بشه تاخیر تو سنس قابل ملاحظه نیست . اما اگر تو فاصله بیشتر از 60 سانت از جلو لوپ عبور کنه کمی با تاخیر سنس میکنه . یعنی در کاوش واقعی اگر سرعت حرکتمون زیاد باشه عملا هدف رو نادیده میگیریم و در واقع از 60 درصد توان دستگاه استفاده میکنیم . تست هایی که بنده انجام دادم در شرایط واقعی بود . یعنی تو یک دیواره فلز رو قرار میدادم و از بالا با لوپ متحرک سنس میکردم . واقعا بگم بسیار راضی کننده بود . تنها ایراد موجود همین سرعت کم سنسه که از دوستان و اساتید گرامی بویژه مهندس حمید عزیز خواهش می کنم مثل همیشه بنده و بقیه رو مورد لطف قرار بدن و در صورت امکان در جهت رفع این مشکل و افزایش سرعت سنس یا واکنش صوتی مدار ، راهنمایی بفرمایند . در ضمن بنده پتانسیومتر مربوط به واکنش صوتی رو در حداکثر قرار دادم . در مورد بالانس کردن دستگاه هم به این نتیجه رسیدم که در صورتی که لوپ رو به زمین بچسپونین و بعد ولوم تیون رو در آستانه بذارین ، درسته که در حرکت دیگه صدای اضافه ندارین اما از عمق زنی سیستم کم خواهد شد . بهترین بالانس از نظر بنده به این صورته که لوپ رو روی زمین عاری از فلز قرار میدیم و با ولوم تیون صدا رو تا حد کمی بالا تر از آستانه تنظیم میکنیم . در این حالت صدای بوق خفیفی از سیستم میاد که با بلند کردن لوپ از زمین در فاصله 5 سانتی قطع میشه . این حالت بیشترین برد رو خواهد داشت . در ضمن مطلقا صدای اضافی یا بوق های بیخودی نداشتم . مطلقا حتی یک بوق. اما فراموش نکنین که سرعت حرکت لوپ باید خیلی کم باشه . البته نه اونقدر که کلافه بشین . باید تست کنین تا دسستتون بیاد . مهندس حمید گرامی بی صبرانه منتظر نظر کارشناسی و تمام کننده جنابعالی در زمینه سرعت سنس مدار هستم . با سپاس فراوان
|
پنج شنبه 22 آبان1393 - 8:37am |
|
|
bina
استاد علوم غریبه
|
سلام دوستان hamedkk جان میشه لطفا نتیجه تستها رو هم با ذکر اندازه و نوع فلز بگین؟ یاحق
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
پنج شنبه 22 آبان1393 - 8:47am |
|
|
hamedkk
کاربر حرفه ای
|
bina جان نتایج تست ها خدمت شما
لوپ 45 : فیبر مسی 12 در 12 توی 90 سانتی با بوق خوب سینی استیل 30 سانتی توی 1.5 متری با بوق قوی سکه 500 تومنی تو 35 سانتی زیر خاک با بوق قوی
لوپ 110 در 110 با کابل فرمان 10 در 75
سینی استیل 30 سانتی توی 2 متری با بوق فیبر مسی 12 در 12 توی 1.5 متری با بوق نسبتا خوب
شرایط تست هم به این صورت بود که یک دیواره از خاک بکر که توسط بیل مکانیکی برای احداث ساختمان تو خارج شهر گودبرداری شده بود برای تست استفاده شد . دوستان تی ال واقعا سیستم خوبیه . تنها اگر مشکل سرعت سنس اون درست بشه دیگه حرف نداره . شک نکنین .
|
پنج شنبه 22 آبان1393 - 9:32am |
|
|
kavoshgar
کاربر حرفه ای
|
آقا حامد خیلی خوشحال شدم که به نتایج خوبی رسیدید و نتایج رو اعلام کردین
دوستان این شماتیک تست ولتاژ که میزارم چندین بار تو تایپیک گذاشته شده ولی بنا به در خواست تعدادی از دوستان یکبار دیگر میزارم
دوستان توجه کنید توی مدار از یه دیود زنر استفاده شده که 15 ولت هست روش کار این مدار خیلی ساده است هر وقت ولتاژ از 15 ولت کمتر بشود اون ال ای دی روشن میشه و شما متوجه میشین که ولتاژ باطری کمه
موفق باشید
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
باد می وزد … میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی تصمیم با تو است . . .
|
پنج شنبه 22 آبان1393 - 9:52am |
|
|
bina
استاد علوم غریبه
|
سلام دوستان ممنون کاوشگر عزیز بابت شماتیک راستی من رگولاتورهای ورودی ولتاژ رو 2 تا 12 ولت گذاشتم حالا لازمه که قطعات مثل دیدود زینر و مقاومتها عوض بشن؟ البته باطری هم 18 ولته. یاحق
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
پنج شنبه 22 آبان1393 - 10:08am |
|
|
|