دوستان عزیز نسخه 2.10 ارائه شد و در پست اول تاپیک قرار گرفت. تغییرات این نسخه به شرح زیر هست:
* اصلاح و بهبود عملکرد سیستم حذف آهن.
* اصلاح سیستم پیدا کننده دیلی اتومات لوپ.
* ثبات بیشتر در نمایش اعداد تفکیک.
* مستقل شدن اثر نویز از تنظیم پهنای پالس.
* اصلاح سیستم نمایش نمودار سنس.
* ثبات بیشتر در نمایش عدد میتر دیجیتال.
* اصلاحات جزئی.در مورد سیستم حذف آهن باید عرض کنم در این نسخه جزئیات زیادی لحاظ شده! اول از همه بنده برای این نسخه از لوپی با مشخصات دقیق 350 میکرو هانری و 1 اهم استفاده کردم که در توضیحات هم توصیه شده بود. جداول آماری مربوط به تشخیص آهن با این لوپ خاص و با بیش از 100 نمونه فلز تهیه و فرمول تشخیصی کمی بهبود پیدا کرده. علاوه بر این با تست چندین نمونه از آیسی 357 اصلی و در نظرگرفتن تولرانس عملکرد خود این آیسی و همینطور توجه به تنظیمات مختلف پهنای پالس و فرکانس ؛ محاسبه ای به این سیستم اضافه شده که بتونه درجه حذف آهن رو به نسبت تغییر اعداد 3 گانه بخصوص عدد اول هماهنگ کنه و لذا انتظار میره سیستم حذف آهن تحت شرایط بسیار متنوع تری خوب و دقیق جواب بده.
اما سیستم پیدا کننده دیلی لوپ دارای ایراد کوچکی بود که باعث میشد روی تنظیماتی خاص عدد دیلی بیش از 2 شماره متفاوت پیدا بشه و این مساله برای عملکرد صحیح سیستم حذف آهن مشکلساز بود. خوشبختانه این مورد برطرف شده و دیلی واقعی لوپ دقیق تر پیدا میشه و به عملکرد بهتر حذف آهن هم کمک میکنه.
اعداد تفکیک هم کمی دارای تغییر زیاد بودن که با روشهای جدید محاسباتی ثبات این اعداد بیشتر شده.
در خصوص تنظیم پهنای پالس هم باید عرض کنم تا قبل از این ؛ تنظیم پهنای پالس در میزان نویز پذیری دستگاه تاثیر داشت که این مساله هم کاملا برطرف شده و در واقع فقط با اندکی تغییر در تنظیم فرکانس میشه نویز رو حذف کرد. این موضوع قطعا برای مواجهه با اثرات نویز اهمیت زیادی داشت. لذا انتظار میره نویز رو بشه راحت تر و سریع تر حذف کرد و ثبات بیشتری داشت.
در مورد نمودار سنس همونطور که دوستان تقاضا کرده بودن نحوه و در واقع سرعت پر شدن خانه ها تغییر پیدا کرده! قبلا دوستان این ایراد رو داشتن که نمودار با نزدیک شدن فلز به سرعت تا ته پر میشه که ایراد درستی هم بود و از این نسخه به بعد نمودار بمراتب کند تر پر میشه تا جاییکه خانه اخر فقط زمانی نمایش پیدا میکنه که فلز بسیار نزدیک به لوپ باشه. البته کماکان تعداد خانه های پر شده نمودار سنس به تنظیم درجه حساسیت هم وابسته هست اما عدد میتر دیجیتال مستقل از درجه حساسیت و بر اساس مبنایی ثابت عمل میکنه.
همچنین در این نسخه نحوه نمایش عدد میتر دیجیتال کمی تغییر پیدا کرده تا اثر نویز منجر به تغییر زیاد اعداد نشه! لذا میتر دیجیتال هم ثبات بیشتری پیدا کرده که به تعیین دقیق تر مرکز هدف و حتی تخمین عمق کمک بیشتری میکنه.
بنظر من این نسخه از برنامه دارای عملکرد بسیار دقیق تر و با ثبات تر نسبت به همه نسخه های قبلی هست و امیدوارم مورد رضایت دوستان قرار بگیره. دیگه کم کم در مواردی داریم از استانداردهای فلزیاب های حرفه ای هم عبور میکنیم!