انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 27 آبان1403 - 8:59pm

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 669 , 670 , 671 , 672 , 673 , 674 , 675 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

shakib نوشته است:
2840644 نوشته است:
دوستان این قضیه یکم مشکوکه به نظر من این دوستمون یکم داره زیاده روی میکنه برادر من اگر رگولاتور ۱۲ ولتی شما سالم باشه در مسیر تغذیه مثبت این رگولاتور سری هست و امکان نداره ولتاژ بیشتر از ۱۲ ولت رد بشه برادر ۳ صفحه این دوستان دارن توضیح میدن دوست من ایا ما رو اسکول فرض کردی بس کن دیگه این حرف چیه رگولاتور من اتیش میگیره تنها در صورتی این مشکل پیش میاد که شما اتصال روی مدار داشته باشی در غیر اینصورت به هیچ عنوان همچین چیزی امکان نداره

سلام خیلی بایدپست باشم اگه شماروسرکاربذارم تصویرپشت مداروباکیفیت hdگذاشتم زومش کنی ازچشم بهترمعلومه که اتصالی نداره
دوستان ماسفتh20t120 تست کردین؟

سلام
این ای جی بیتیه :ymhug:

پنج شنبه 27 فروردین1394 - 5:22pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

micro نوشته است:
با سلام
از دوستان عزیز کی میتونه pcb این مدار رو با پروتل طراحی کنه من فیبر رو دستی میزنم ولی خوب در نمیاد لطف کنید یکی از دوستان با پروتل طراحی کنه تا بدم بیرون برام فیبر رو بزنن
ممنون میشم این کار رو انجام بدید

دوست عزیز من خودم با دست زدم خیلیم خوب شد..شمافایل پی سی بی روپرینت لیزری رنگی روی کاغذ گلاسه بگیر هرچقدر گرم کاغذ گلاتست پایین باشه بهتره بعدشم فیبرتو۹در۹سانت بگیربعد کاغذی ک پرینت گرفتی رو بذار روفیبر سعی کن کاغذو جوری برش بزنی کازهر طرف ۱سانت تا بشه بره زیر فیبر تاموقع اتو زدن حرکت نکنه بعدشم حسابی اتو وفک کنم بقیشو میدونی فقط بذار حدود۲۰ دقیقه تو اب باشه عجله نکن تا کاغذ حسابی خیس بخوره تا راحتتر کنده بشه...

پنج شنبه 27 فروردین1394 - 5:48pm
کاربر فعال
کاربر فعال

2840644 نوشته است:
دوست من رگولاتور ۱۲ ولتی رو تعویض کنید و در صورت جواب نگرفتن میکرو رو مجددا پروگرم کنید

دوست عزیز ممنون . ولی من سه تا باطری سری کردم و با باطری روشن نمیشه .در صورتی که با اداپتور تنظیمی از 12 ولت تا 24 ولت روشن میشه .

پنج شنبه 27 فروردین1394 - 5:52pm
مدیر کل
مدیر کل

دوستان عزیز نسخه 2.10 ارائه شد و در پست اول تاپیک قرار گرفت. تغییرات این نسخه به شرح زیر هست:

* اصلاح و بهبود عملکرد سیستم حذف آهن.
* اصلاح سیستم پیدا کننده دیلی اتومات لوپ.
* ثبات بیشتر در نمایش اعداد تفکیک.
* مستقل شدن اثر نویز از تنظیم پهنای پالس.
* اصلاح سیستم نمایش نمودار سنس.
* ثبات بیشتر در نمایش عدد میتر دیجیتال.
* اصلاحات جزئی.

در مورد سیستم حذف آهن باید عرض کنم در این نسخه جزئیات زیادی لحاظ شده! اول از همه بنده برای این نسخه از لوپی با مشخصات دقیق 350 میکرو هانری و 1 اهم استفاده کردم که در توضیحات هم توصیه شده بود. جداول آماری مربوط به تشخیص آهن با این لوپ خاص و با بیش از 100 نمونه فلز تهیه و فرمول تشخیصی کمی بهبود پیدا کرده. علاوه بر این با تست چندین نمونه از آیسی 357 اصلی و در نظرگرفتن تولرانس عملکرد خود این آیسی و همینطور توجه به تنظیمات مختلف پهنای پالس و فرکانس ؛ محاسبه ای به این سیستم اضافه شده که بتونه درجه حذف آهن رو به نسبت تغییر اعداد 3 گانه بخصوص عدد اول هماهنگ کنه و لذا انتظار میره سیستم حذف آهن تحت شرایط بسیار متنوع تری خوب و دقیق جواب بده.
اما سیستم پیدا کننده دیلی لوپ دارای ایراد کوچکی بود که باعث میشد روی تنظیماتی خاص عدد دیلی بیش از 2 شماره متفاوت پیدا بشه و این مساله برای عملکرد صحیح سیستم حذف آهن مشکلساز بود. خوشبختانه این مورد برطرف شده و دیلی واقعی لوپ دقیق تر پیدا میشه و به عملکرد بهتر حذف آهن هم کمک میکنه.
اعداد تفکیک هم کمی دارای تغییر زیاد بودن که با روشهای جدید محاسباتی ثبات این اعداد بیشتر شده.
در خصوص تنظیم پهنای پالس هم باید عرض کنم تا قبل از این ؛ تنظیم پهنای پالس در میزان نویز پذیری دستگاه تاثیر داشت که این مساله هم کاملا برطرف شده و در واقع فقط با اندکی تغییر در تنظیم فرکانس میشه نویز رو حذف کرد. این موضوع قطعا برای مواجهه با اثرات نویز اهمیت زیادی داشت. لذا انتظار میره نویز رو بشه راحت تر و سریع تر حذف کرد و ثبات بیشتری داشت.
در مورد نمودار سنس همونطور که دوستان تقاضا کرده بودن نحوه و در واقع سرعت پر شدن خانه ها تغییر پیدا کرده! قبلا دوستان این ایراد رو داشتن که نمودار با نزدیک شدن فلز به سرعت تا ته پر میشه که ایراد درستی هم بود و از این نسخه به بعد نمودار بمراتب کند تر پر میشه تا جاییکه خانه اخر فقط زمانی نمایش پیدا میکنه که فلز بسیار نزدیک به لوپ باشه. البته کماکان تعداد خانه های پر شده نمودار سنس به تنظیم درجه حساسیت هم وابسته هست اما عدد میتر دیجیتال مستقل از درجه حساسیت و بر اساس مبنایی ثابت عمل میکنه.
همچنین در این نسخه نحوه نمایش عدد میتر دیجیتال کمی تغییر پیدا کرده تا اثر نویز منجر به تغییر زیاد اعداد نشه! لذا میتر دیجیتال هم ثبات بیشتری پیدا کرده که به تعیین دقیق تر مرکز هدف و حتی تخمین عمق کمک بیشتری میکنه.

بنظر من این نسخه از برنامه دارای عملکرد بسیار دقیق تر و با ثبات تر نسبت به همه نسخه های قبلی هست و امیدوارم مورد رضایت دوستان قرار بگیره. دیگه کم کم در مواردی داریم از استانداردهای فلزیاب های حرفه ای هم عبور میکنیم! :D

پنج شنبه 27 فروردین1394 - 6:32pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: Iran
حمید نوشته است:
دوستان عزیز نسخه 2.10 ارائه شد و در پست اول تاپیک قرار گرفت. تغییرات این نسخه به شرح زیر هست:

* اصلاحات جزئی.

در مورد سیستم حذف آهن باید عرض کنم در این نسخه جزئیات زیادی لحاظ شده! اول از همه بنده برای این نسخه از لوپی با مشخصات دقیق 350 میکرو هانری و 1 اهم استفاده کردم که در توضیحات هم توصیه شده بود. جداول آماری مربوط به تشخیص آهن با این لوپ خاص و با بیش از 100 نمونه فلز تهیه و فرمول تشخیصی کمی بهبود پیدا کرده. علاوه بر این با تست چندین نمونه از آیسی 357 اصلی و در نظرگرفتن تولرانس عملکرد خود این آیسی و همینطور توجه به تنظیمات مختلف پهنای پالس و فرکانس ؛ محاسبه ای به این سیستم اضافه شده که بتونه درجه حذف آهن رو به نسبت تغییر اعداد 3 گانه بخصوص عدد اول هماهنگ کنه و لذا انتظار میره سیستم حذف آهن تحت شرایط بسیار متنوع تری خوب و دقیق جواب بده.
اما سیستم پیدا کننده دیلی لوپ دارای ایراد کوچکی بود که باعث میشد روی تنظیماتی خاص عدد دیلی بیش از 2 شماره متفاوت پیدا بشه و این مساله برای عملکرد صحیح سیستم حذف آهن مشکلساز بود. خوشبختانه این مورد برطرف شده و دیلی واقعی لوپ دقیق تر پیدا میشه و به عملکرد بهتر حذف آهن هم کمک میکنه.
اعداد تفکیک هم کمی دارای تغییر زیاد بودن که با روشهای جدید محاسباتی ثبات این اعداد بیشتر شده.
در خصوص تنظیم پهنای پالس هم باید عرض کنم تا قبل از این ؛ تنظیم پهنای پالس در میزان نویز پذیری دستگاه تاثیر داشت که این مساله هم کاملا برطرف شده و در واقع فقط با اندکی تغییر در تنظیم فرکانس میشه نویز رو حذف کرد. این موضوع قطعا برای مواجهه با اثرات نویز اهمیت زیادی داشت. لذا انتظار میره نویز رو بشه راحت تر و سریع تر حذف کرد و ثبات بیشتری داشت.
در مورد نمودار سنس همونطور که دوستان تقاضا کرده بودن نحوه و در واقع سرعت پر شدن خانه ها تغییر پیدا کرده! قبلا دوستان این ایراد رو داشتن که نمودار با نزدیک شدن فلز به سرعت تا ته پر میشه که ایراد درستی هم بود و از این نسخه به بعد نمودار بمراتب کند تر پر میشه تا جاییکه خانه اخر فقط زمانی نمایش پیدا میکنه که فلز بسیار نزدیک به لوپ باشه. البته کماکان تعداد خانه های پر شده نمودار سنس به تنظیم درجه حساسیت هم وابسته هست اما عدد میتر دیجیتال مستقل از درجه حساسیت و بر اساس مبنایی ثابت عمل میکنه.
همچنین در این نسخه نحوه نمایش عدد میتر دیجیتال کمی تغییر پیدا کرده تا اثر نویز منجر به تغییر زیاد اعداد نشه! لذا میتر دیجیتال هم ثبات بیشتری پیدا کرده که به تعیین دقیق تر مرکز هدف و حتی تخمین عمق کمک بیشتری میکنه.

بنظر من این نسخه از برنامه دارای عملکرد بسیار دقیق تر و با ثبات تر نسبت به همه نسخه های قبلی هست و امیدوارم مورد رضایت دوستان قرار بگیره. دیگه کم کم در مواردی داریم از استانداردهای فلزیاب های حرفه ای هم عبور میکنیم! :D

درود بر استاد عزیزم مهندس حمید عزیز و گرامی :x :ymhug:
بازم مثل همیشه گل کاشتی استاد
واقعاااااااااااا واژه استاد برازنده شماست بزرگوار
امیدوارم روزی بتونیم همه زحمات بی دریغ جنابعالی رواندکی جبران کنیم :ymblushing:
اشناالله همین الان تست میکنم و بهبود نتایج رو همینجا خدمتتون اعلام میکنم
پاینده باشید @};-

اپراتور باید اپراتور باشد ،
اپراتوری که اپراتور نباشد ، اپراتور نیست!
Ancient (ره)

پنج شنبه 27 فروردین1394 - 6:45pm
کاربر فعال
کاربر فعال

Ancient نوشته است:
حمید نوشته است:

* اصلاحات جزئی.

درود بر استاد عزیزم مهندس حمید عزیز و گرامی :x :ymhug:
بازم مثل همیشه گل کاشتی استاد
واقعاااااااااااا واژه استاد برازنده شماست بزرگوار
امیدوارم روزی بتونیم همه زحمات بی دریغ جنابعالی رواندکی جبران کنیم :ymblushing:
اشناالله همین الان تست میکنم و بهبود نتایج رو همینجا خدمتتون اعلام میکنم
پاینده باشید @};-

@};- @};- :-BD :-BD

پنج شنبه 27 فروردین1394 - 6:52pm
مدیر سایت
مدیر سایت
آواتار کاربر

مهندس حمید از بابت این همه زحمات جنابعالی که بدون هیج چشم داشتی دارین نتیجه زحمات تونو که شب وروز براش کشیدین در اختیار انجمن و سایر کاربرای عزیز قرار میدین ممنونو سپاسگذاریم انشالله به یاری حق این مدرا انجمن به جایی برسه که باعث سر افرازی همه کاربری این انجمن بشه.همینکه این مدار هر چن وقت به ورژن جدید تبدیل میشه نشان از همت و تلاش بی وقفه شمارو داره ما هم به نوبه خودمون و هم از طرف تمام اعضای این انجمن از شما تشکر و قدر دانی میکنیم انشالله شما هم به یاری حق مزد این همه محبت و تلاش خودتونو از خدای منان بگیرین :ymhug:

درکوی نیک نامان...ماراگذر ندادند

پنج شنبه 27 فروردین1394 - 6:53pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ادم تو حال خودش داره پستهارو میخونه یهو این فونت درشت رو میبینه ضربان قلب دو برابر میشه!!!! :D مهندس فکر قلب ما هم باش حالا قلب به کنار چطور این همه محبت رو جبران کنیم
خدا عمر با عزت بهت بده @};-

تقدیر تقویم افراد عادی و تغییر تدبیر اشخاص عالیست

پنج شنبه 27 فروردین1394 - 7:10pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

با سلام عرض خسته نباشید: مهندس عزیز سپاس و درود @};- :ymhug: :x @};-

پنج شنبه 27 فروردین1394 - 7:12pm

باعرض سلام وخسته نباشيد
مهندس حميد بنده نيز مدار رادرست كرده ام خداخيرت بدهد
لطف كنيد ورژن هارا در يك صفحه قرار دهيد باتشكر

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

پنج شنبه 27 فروردین1394 - 7:15pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 669 , 670 , 671 , 672 , 673 , 674 , 675 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 297 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure