سلام شب همه بخیر و خوشی...
استاد ورژن 2.20 رو تست کردم:
ببخشید اگر کمی طول کشید...سیستم و پرو گرامر رو آماده کردم و هر چی میگردم فایل هگز نیست!

نگو که بدون دانلود کردنش از انجمن بیرون اومدم...
فعلا 840 روی مدار بود!با ولوم خاموش :نور بکلایت ال سی دی عملکرد خوبی داره و زمان سنس بصورت چشمک زن آلارم یا عمل میکنه...که خیلی جالبه و در موقعیت هایی هم خیلی میتونه کاربرد مفید داشته باشه...حتی تا بکلایت 10 هم تست کردم کاملا واضح چشمک میزد...
فعلا در منزل با لوپ 50 تست کردم:پهنای پالس رو با تنظیمات نرمال تغییر دادم و تا350 چند مدتی قرار دادم...و 400 در مدت زمان کوتاهی هم بالا بردم...ماسفت گرم میشه ولی نه تا حدی که دست رو بسوزونه...(البته احتمال قوی در زمانهای طولانی مشکل ساز بشه و بقول شما هیت سینک لازمه یا ماسفت قویتر تست و جایگزین کنیم ...)با این لوپ با پهنای پالس 150 تا 200 افزایش برد اونقدری هست که راحت میشه تشخیص داد که برد افزایش پیدا میکنه...و از پ پ 200 تا 260 هم تغییر دادم و افزایش برد داشتیم ولی میزانش کم هست...پ پ 350 احساس کردم با شرایط نامناسب منزل...اندکی برد کاهش پیدا میکنه و صوت سنس بریده بریده میشه...
فرکانس هم تا 999 رنجش تغییر کرده بود و باید بیشتر تست کرد و دید در چه فرکانسهایی ساکت تر هست...
انشا... در اولین فرصت با لوپ 1*1 و ماسفت 11NK90 تست کرده و اعلام خواهم کرد...