با سلام خدمت همه دوستان و به خصوص استاد حمید
دوستان دیشب رفته بودم حفاری (((البته معمولا حفاریم بعضی وقتا وقت کنم یه سر به خونه میزنم
)))
دیشب توی یه قبرستونی من اول ردیاب زدم ردیاب (((fpl35))) ردیاب تقریبا تو شعاع 50 متری 3 جا رو نقطه کرد
با فرکانس 50.44و 50.38 تقریبا جاها رو مشخص کردم دیگه حوصله حجم گیری نداشتم ولی یکی از نقطها عمق برام 1.5 متر رو داد اونیکی ها هم 2 متر برام عمق میدادن (( حذف کننده ندارم )) هر سه جا رو با دستگاه استاد حمید چک کردم
فرکانس 90 پهنای پالس 245 انتگرال 38 اسپید 1 گراند 1 روی عدد 8 هم حذف آهن میشد روی عدد 10 هم نقره حذف میشد برا همین روی عدد 9 آیرون رجگت رو تنظیم کردم دیلی هم روی 16 لوپ 1*1 رو شناسایی میکرد که 40 عدد بهش اضافه کردم
دوستان هر سه نقطه رو حفاری کردیم دوتا ار محلها در عمق 70---80 سنگ بزرگ بیرون اومد که نتونستیم ادامه بدیم و دوستان هم گفتن که دستگاه سنگ رو سنس کرده ولی یکی از محلها بهمون راه داد تا عمق تقریبا 1.5 متری حفاری شد و رسیدیم به یه سنگ حدود 30*30 اونو که برداشتیم داخل یه محفظه که از 4 تا سنگ درست شده بود و اون سنگ رو هم روش گذاشته بودن یه پوست حیوان بیرون اومد ک داخلش این سکه بودند که جنسشون نقره هست درسته که ارزش مادی نداره ولی همین که دستگاه اونجا برامون جواب داده بود من خیلی خوشحال بودم صبح ساعت 4 رسیدم خونه از خوشحال میخاستم همون موقع این پیام رو بدم که وقتی انجمن رو باز کردم دیدم آقا مجتبی یه پیام برام داده به همراه یه لینک که گفته کاوشگر جان این موضوع رو بررسی کن تا لینک رو باز کردم دیدم یه نفر به اسم من توی یه انجمن دیگه داره پشت سر فلزجو صحبت میکنه من از همین جا خدمت دوستان اعلام میکنم دوستان من با این نفر که یه همچین کاری کرده هیچ ارتباطی ندارم من همه دانسته هامو مدیون همین فلز جو هستم
حالا خودتون هم یه سر بزنین ببینین از زبان من چه گفته !!!!!یارو گفته مدار استاد حمید ایراد داشت من فایل هگز رو بازنویسی کردم
معذرت میخام از دوستان یارو خودشو خر گیر آورده
http://afsonganj.ir/showthread.php?tid= ... 323#pid323استاد حمید دست شما هم از بابت دستگاه درد نکنه ممنونم