انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 11 آبان1403 - 1:05pm

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 965 , 966 , 967 , 968 , 969 , 970 , 971 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

بینا جان منظور کلی من تفکیک و عدد نیست . میخوام روشن بشه برد برای 100 تا و 200 تا سکه و بیشتر چقدره ؟ حدس میزنم برد چه برای 100 سکه و چه برای 300 سکه تقریبا یکی خواهد بود و تغییرات برد انچنانی نخواهیم داشت !
در ضمن قبلا هم گفتم برای اینکه شبیه سازی تقریبا یکی بشه بین هر 10 عدد سکه یا 5 عدد سکه یک لایه کاغذ میشه بگذاریم که همه سکه ها با هم اتصال نداشته باشند چون سکه های زیر خاک به واسطه رسوبات خاک همه با هم ارتباط و اتصال درستی ندارند . در کل هر چند با سکه های زیر خاک مقداری فرق داره ولی تستش واقعا ارزش داره حتی میشه بجای کاغذ سکه ها را با مقداری خاک با رطوبت خیلی کم قاطی کرد و بعد در هوا در یک ظرف پلاستیکی تست کرد. نهایتا هر چقدر برد بدست امد با ضریبی تقریبا میشه حدس زد "برد" زیر خاک چقدر است.
با تشکر

سه شنبه 12 خرداد1394 - 10:32am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام بچه ها، به خدامن توش موندم تا لوپ روبه زمین نزدیک میکنم الکی عدد منفی میندازه وبوق میزنه خیلی روش کارکردمه ازبالانس ده سانتی بگیر تاتنظیمات دستگاه.. خداییش بچه هارومیبینم راحت لوپ رو چپ وراست میکنند روی زمین وکاووش میکنند،حالم گرفته میشه که من تا یه ذره چپ وراست میکنم لوپ رو جیقوداد بیخود میکنه...

دکتر شریعتی گفت : "...هی با خود فکر می کنم چگونه است که ما در این سر دنیا عرق می ریزیم و وضع مان این است و آن ها در آن سر دنیا ع.رق می خورند و وضع شان آن است. نمی دانم اشکال در نوع عرق است یا در نوع ریختن و خوردن..."

سه شنبه 12 خرداد1394 - 12:03pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

yahooo نوشته است:
بینا جان منظور کلی من تفکیک و عدد نیست . میخوام روشن بشه برد برای 100 تا و 200 تا سکه و بیشتر چقدره ؟ حدس میزنم برد چه برای 100 سکه و چه برای 300 سکه تقریبا یکی خواهد بود و تغییرات برد انچنانی نخواهیم داشت !
در ضمن قبلا هم گفتم برای اینکه شبیه سازی تقریبا یکی بشه بین هر 10 عدد سکه یا 5 عدد سکه یک لایه کاغذ میشه بگذاریم که همه سکه ها با هم اتصال نداشته باشند چون سکه های زیر خاک به واسطه رسوبات خاک همه با هم ارتباط و اتصال درستی ندارند . در کل هر چند با سکه های زیر خاک مقداری فرق داره ولی تستش واقعا ارزش داره حتی میشه بجای کاغذ سکه ها را با مقداری خاک با رطوبت خیلی کم قاطی کرد و بعد در هوا در یک ظرف پلاستیکی تست کرد. نهایتا هر چقدر برد بدست امد با ضریبی تقریبا میشه حدس زد "برد" زیر خاک چقدر است.
با تشکر

هر سکه با موندن طولانی مدت زیر زمین میتونه چند برابر اندازه ی فلز جدیدش سنس بشه ... بنظر بنده نیازی نیست موقع تست سکه ها باهم عایق بشن ... چون اگر همین سکه زیر زمین بمدت طولانی بمونه میتونه تا چند برابر اندازه ی کنونیش برای دستگاه میدان سنس ایجاد کنه ... اگه دقت کرده باشین فلزی که از زیر زمین بدست میاد بعد از خارج شدن از زمین اگه دوباره بخوایید تست فاصله براش بگیرید دیگه دستگاه اون برداولیه که در زمین واسش داشتو نداره ...
شما میتونید تستتون رو با مقداری تکه یا خورده فلز زنگ زده انجام بدید ... بدین صورت که فلزاتی که مدتی در عمق کم زمین بودن و زنگ زدن رو به عمق بیشتر ببرید و تست بگیرید و بعد از گذشت مدتی دوباره روی اون تست برد انجام بدید...با اینکار میتونید روشهای شناخت وحذف فلزات بی ارزش وزنگ زده رو هم تمرین کنید ...این شرایط بیشتر به شرایط کاوش واقعی نزدیک هست ...

سه شنبه 12 خرداد1394 - 12:45pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

چنگیز نوشته است:
سلام بچه ها، به خدامن توش موندم تا لوپ روبه زمین نزدیک میکنم الکی عدد منفی میندازه وبوق میزنه خیلی روش کارکردمه ازبالانس ده سانتی بگیر تاتنظیمات دستگاه.. خداییش بچه هارومیبینم راحت لوپ رو چپ وراست میکنند روی زمین وکاووش میکنند،حالم گرفته میشه که من تا یه ذره چپ وراست میکنم لوپ رو جیقوداد بیخود میکنه...

دوست من اگه از مدارت.مطمعنی ایراد کار از سیم رابطه..از سیم ارجی استفاده نکن چون من هم همین مشکل رو داشتم سیم رابط رو عوض کردم از کابل میکروفن استفاده کردم مشکلم حل شد

سه شنبه 12 خرداد1394 - 1:43pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

با سلام خدمت همه دوستان و به خصوص استاد حمید

دوستان دیشب رفته بودم حفاری (((البته معمولا حفاریم بعضی وقتا وقت کنم یه سر به خونه میزنم :D )))
دیشب توی یه قبرستونی من اول ردیاب زدم ردیاب (((fpl35))) ردیاب تقریبا تو شعاع 50 متری 3 جا رو نقطه کرد
با فرکانس 50.44و 50.38 تقریبا جاها رو مشخص کردم دیگه حوصله حجم گیری نداشتم ولی یکی از نقطها عمق برام 1.5 متر رو داد اونیکی ها هم 2 متر برام عمق میدادن (( حذف کننده ندارم )) هر سه جا رو با دستگاه استاد حمید چک کردم
فرکانس 90 پهنای پالس 245 انتگرال 38 اسپید 1 گراند 1 روی عدد 8 هم حذف آهن میشد روی عدد 10 هم نقره حذف میشد برا همین روی عدد 9 آیرون رجگت رو تنظیم کردم دیلی هم روی 16 لوپ 1*1 رو شناسایی میکرد که 40 عدد بهش اضافه کردم
دوستان هر سه نقطه رو حفاری کردیم دوتا ار محلها در عمق 70---80 سنگ بزرگ بیرون اومد که نتونستیم ادامه بدیم و دوستان هم گفتن که دستگاه سنگ رو سنس کرده ولی یکی از محلها بهمون راه داد تا عمق تقریبا 1.5 متری حفاری شد و رسیدیم به یه سنگ حدود 30*30 اونو که برداشتیم داخل یه محفظه که از 4 تا سنگ درست شده بود و اون سنگ رو هم روش گذاشته بودن یه پوست حیوان بیرون اومد ک داخلش این سکه بودند که جنسشون نقره هست درسته که ارزش مادی نداره ولی همین که دستگاه اونجا برامون جواب داده بود من خیلی خوشحال بودم صبح ساعت 4 رسیدم خونه از خوشحال میخاستم همون موقع این پیام رو بدم که وقتی انجمن رو باز کردم دیدم آقا مجتبی یه پیام برام داده به همراه یه لینک که گفته کاوشگر جان این موضوع رو بررسی کن تا لینک رو باز کردم دیدم یه نفر به اسم من توی یه انجمن دیگه داره پشت سر فلزجو صحبت میکنه من از همین جا خدمت دوستان اعلام میکنم دوستان من با این نفر که یه همچین کاری کرده هیچ ارتباطی ندارم من همه دانسته هامو مدیون همین فلز جو هستم
حالا خودتون هم یه سر بزنین ببینین از زبان من چه گفته !!!!!یارو گفته مدار استاد حمید ایراد داشت من فایل هگز رو بازنویسی کردم :D :D معذرت میخام از دوستان یارو خودشو خر گیر آورده :D
http://afsonganj.ir/showthread.php?tid= ... 323#pid323

استاد حمید دست شما هم از بابت دستگاه درد نکنه ممنونم @};- @};- @};- @};-

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

باد می وزد …
میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی
تصمیم با تو است . . .

سه شنبه 12 خرداد1394 - 2:09pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

آفرین به کاوشگر و صد آفرین به مهندس حمید.تبریک میگم واقعا لذت میبرم وقتی دوستان نتیجه میگیرند و امید پیدا میکنم.مهندس حمید واقعا در حرف و عمل ثابت شده ای.fpl 35 و fpi مکمل هم شدند و میبینیم که چقدر خوب عمل مبکنند و دیگه جای هیچ حرفی برای هیچ کس باقی نمیمونه.باور کنید دوستان من خودم با لوپ 60 سانتی یه سکه 10 تومنی بزرگ رو تو 80 سانتی در اوردم با عدد تفکیک 21 که همه دوستانی که اونجا بودند باورشون نمیشد حتی به جرات میتونم بگم 1 متر هم بود میزد چون بوق قوی داشت.

سه شنبه 12 خرداد1394 - 2:24pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستان تو رو خدا نگاه کنید من همون صبح یه پیام گذاشتم تو اون انجمن که آقا من با این کاربر هیچ ارتباطی ندارم مدیریت سایت نوشته هامو ویرایش کرده و یه چیز دیگه نوشته :D اصلا من اونجا به کسی توهین نکردم که :-? :-? :-?
عجیبه آدم یه چیزی تایپ میکنه بعد یکی دو ساعته تبدیل به یه چیزی دیگه میشه :-o :-o :-o

باد می وزد …
تصمیم با تو است . . .

سه شنبه 12 خرداد1394 - 2:28pm
آواتار کاربر

2تا خازن تانتالیوم 16 ولت نداشتم بجاش 35 ولت گذاشتم آیا اشکالی تو کار پیش میاد؟

سه شنبه 12 خرداد1394 - 2:31pm

جناب kavoshgar خسته نباشید دوست من اگر امکان داره اسم کاربری خودت را بغل سکه بنویس عکسش رو بذار همین تعداد سکه که گذاشتید ;)

سه شنبه 12 خرداد1394 - 2:47pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

tohid88 نوشته است:
جناب kavoshgar خسته نباشید دوست من اگر امکان داره اسم کاربری خودت را بغل سکه بنویس عکسش رو بذار همین تعداد سکه که گذاشتید ;)

چشم دوست عزیز در اصراء وقت انجام میدم تا شما دیگه شک نکنی
از محل حفاری فیلم نمیخای؟ البته سوئ تفاهم نشه ها فقط همین جوری پرسیدم :-?

باد می وزد …
تصمیم با تو است . . .

سه شنبه 12 خرداد1394 - 2:54pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 965 , 966 , 967 , 968 , 969 , 970 , 971 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google , M.Morteza و 142 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure