نویسنده |
پیغام |
saber-norozi
|
امروز هم لوپش رو با 4 متر کابل شبکه جنس خوب درست کردم که اهمش در اومد 2.4 اهم فکر کنم اهمش خوب در اومده باشه
|
دوشنبه 11 اسفند1393 - 5:51pm |
|
|
bmbm
کاربر فعال
|
این ایسیها همشون باید اصل باشند؟؟
گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود
|
دوشنبه 11 اسفند1393 - 7:38pm |
|
|
Hamed t
کاربر فعال
|
saber-norozi نوشته است: امروز هم لوپش رو با 4 متر کابل شبکه جنس خوب درست کردم که اهمش در اومد 2.4 اهم فکر کنم اهمش خوب در اومده باشه دوست عزیز بهتره اهمشو 1.7بکنی با تستهایی که من با انواع اهمهای مختلف کردم ثبات این مدار به لوپش خیلی بستگی داره اهم که بیشتر از 2میشه خیلی بازی در میاره همین تغیراته کوچیکو انجام بدی حله زیاد افراط به خرج نده مثلا قطعات مرغوب بگیری فکر کنی مشکل ثبات از قطعاته عوض کنی این مدارو با قطعات طلایی هم بسازی ثبات و پایداریش درست نمیشه از ریشه مشکل داره این مدار ولی در کل موفق باشی
بسیاری از ناکامی ها ناشی از این هست که هنگام تسلیم شدن نمیدانید چه حد به موفقیت نزدیکید (توماس ادیسون)
|
دوشنبه 11 اسفند1393 - 8:20pm |
|
|
saber-norozi
|
ممنون اقا حامد
|
دوشنبه 11 اسفند1393 - 11:39pm |
|
|
amir1377
کاربر حرفه ای
|
Hamed t نوشته است: saber-norozi نوشته است: امروز هم لوپش رو با 4 متر کابل شبکه جنس خوب درست کردم که اهمش در اومد 2.4 اهم فکر کنم اهمش خوب در اومده باشه دوست عزیز بهتره اهمشو 1.7بکنی با تستهایی که من با انواع اهمهای مختلف کردم ثبات این مدار به لوپش خیلی بستگی داره اهم که بیشتر از 2میشه خیلی بازی در میاره همین تغیراته کوچیکو انجام بدی حله زیاد افراط به خرج نده مثلا قطعات مرغوب بگیری فکر کنی مشکل ثبات از قطعاته عوض کنی این مدارو با قطعات طلایی هم بسازی ثبات و پایداریش درست نمیشه از ریشه مشکل داره این مدار ولی در کل موفق باشی سلام یه سوال اگر این مدار مشکل ثبات داره چرا 700 صفحه درست شده؟
اگر علم در ثریا باشد مردانی از سرزمین پارس به آن دست پیدا خواهند کرد. پیامبر (ص)
|
سه شنبه 12 اسفند1393 - 3:58pm |
|
|
CCcall
کاربر حرفه ای
|
amir1377 نوشته است: Hamed t نوشته است: saber-norozi نوشته است: امروز هم لوپش رو با 4 متر کابل شبکه جنس خوب درست کردم که اهمش در اومد 2.4 اهم فکر کنم اهمش خوب در اومده باشه دوست عزیز بهتره اهمشو 1.7بکنی با تستهایی که من با انواع اهمهای مختلف کردم ثبات این مدار به لوپش خیلی بستگی داره اهم که بیشتر از 2میشه خیلی بازی در میاره همین تغیراته کوچیکو انجام بدی حله زیاد افراط به خرج نده مثلا قطعات مرغوب بگیری فکر کنی مشکل ثبات از قطعاته عوض کنی این مدارو با قطعات طلایی هم بسازی ثبات و پایداریش درست نمیشه از ریشه مشکل داره این مدار ولی در کل موفق باشی سلام یه سوال اگر این مدار مشکل ثبات داره چرا 700 صفحه درست شده؟ چون اون زمان ،کاچی به از هیچی بود.
|
سه شنبه 12 اسفند1393 - 4:36pm |
|
|
Hamed t
کاربر فعال
|
amir1377 نوشته است: Hamed t نوشته است: saber-norozi نوشته است: امروز هم لوپش رو با 4 متر کابل شبکه جنس خوب درست کردم که اهمش در اومد 2.4 اهم فکر کنم اهمش خوب در اومده باشه دوست عزیز بهتره اهمشو 1.7بکنی با تستهایی که من با انواع اهمهای مختلف کردم ثبات این مدار به لوپش خیلی بستگی داره اهم که بیشتر از 2میشه خیلی بازی در میاره همین تغیراته کوچیکو انجام بدی حله زیاد افراط به خرج نده مثلا قطعات مرغوب بگیری فکر کنی مشکل ثبات از قطعاته عوض کنی این مدارو با قطعات طلایی هم بسازی ثبات و پایداریش درست نمیشه از ریشه مشکل داره این مدار ولی در کل موفق باشی سلام یه سوال اگر این مدار مشکل ثبات داره چرا 700 صفحه درست شده؟ دوست عزیز این مدار نمیگم به درد نمیخوره نه در نگاه اول هم خوبه و هم جوابگوی نیازهای فرد ولی وقتی میری حفاری متوجه میشی که با اینکه تو تستهای خونه اون مشکلات جزیی به چشم نمیومدن الان دردسر ساز شدن مشکل ثباتم صرفا این نیست که اصلا نشه باهاش کار کرد یعنی با مقایسه با بقیه مدارها بخصوص مدار خود انجمن ثباتش در حده صفره شاید شما بسازید خیلی هم راضی باشید ولی بعد دو سه بار کار باهاش متوجه میشید که جوابگوی نیازهاتون نیست این700صفحه هم بیشتر از نصفش انواع تغیراته که دوستان در مدار دادن تا به ثبات برسه.شایدم خودتون ساختین راضی هم هستین ولی من تجربه خودمو گفتم جسارت نباشه
بسیاری از ناکامی ها ناشی از این هست که هنگام تسلیم شدن نمیدانید چه حد به موفقیت نزدیکید (توماس ادیسون)
|
سه شنبه 12 اسفند1393 - 4:53pm |
|
|
amir1377
کاربر حرفه ای
|
Hamed t سلام حرف شما متين من نساختمش ولي شايد يه روزي اومدم سراغ اين مدار بسازمش ولي يه سوال از شما اين بهتره يا چنس؟ از نظر عمق زني و ثبات؟
اگر علم در ثریا باشد مردانی از سرزمین پارس به آن دست پیدا خواهند کرد. پیامبر (ص)
|
سه شنبه 12 اسفند1393 - 9:06pm |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
amir1377 نوشته است: Hamed t نوشته است: saber-norozi نوشته است: امروز هم لوپش رو با 4 متر کابل شبکه جنس خوب درست کردم که اهمش در اومد 2.4 اهم فکر کنم اهمش خوب در اومده باشه دوست عزیز بهتره اهمشو 1.7بکنی با تستهایی که من با انواع اهمهای مختلف کردم ثبات این مدار به لوپش خیلی بستگی داره اهم که بیشتر از 2میشه خیلی بازی در میاره همین تغیراته کوچیکو انجام بدی حله زیاد افراط به خرج نده مثلا قطعات مرغوب بگیری فکر کنی مشکل ثبات از قطعاته عوض کنی این مدارو با قطعات طلایی هم بسازی ثبات و پایداریش درست نمیشه از ریشه مشکل داره این مدار ولی در کل موفق باشی سلام یه سوال اگر این مدار مشکل ثبات داره چرا 700 صفحه درست شده؟ برای اینکه مشکل ثبات رو حل کنند
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
سه شنبه 12 اسفند1393 - 10:40pm |
|
|
mhak
کاربر حرفه ای
|
دوستان این مدارو کسی با ثباتش مشکل نداره مشکلی که همه باهاش دارن گاز خوردنه چون زیادی گاز میخوره قبض گاز سر به فلک میذاره منم خیلی وقت پیش ساختمش از بس گاز میخورد قبض گازمون دوبرابر شد منم گذاشتمش کنار اگه یه روزی تحریما دوباره ورداشته بشه و هزینه ها کم بشه بهتون قول میدم مشکلی با گاز خوردنش نداشته باشین
|
سه شنبه 12 اسفند1393 - 11:46pm |
|
|
|