انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 10 آبان1403 - 1:20am

پاسخ به موضوع  [ 899 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 18 , 19 , 20 , 21 , 22 , 23 , 24 ... 90  بعدی
 تالار کارشناسی آثار , اماكن , علائم و اشیاء باستانی 
نویسنده پیغام
استاد باستان شناسی
استاد باستان شناسی
آواتار کاربر

محل اقامت: همه جای ایران سرای من است
inventor نوشته است:
ضمن عرض سلام

تصاویر بالا رو براتون توضیح میدم

ما بعد از حفاری حدود 3.5 متری به یک اطاقک سنگی و گلی رسیدیم که کفش خاک رس بود و سر سنگ غلطک از خاک بیرون زده بود. یک تله که سنگ بزرگ بود هم از سقف دراومد که قبل از خرابکاری مهارش کردیم. در مسیر غلطک به پایین به کاسه خوردیم. و زیر کاسه و چاه کناری که حفر کردیم الان به 6 متری رسیدیم که لایه های مختلف وجود داره.

تو مسیر به کوزه شکسته - رگه های زغال – رگه آهک و بعد لایه خاکستر و زغال و خاک نرم که گلی و خیس( به ارتفاع 1 متر) بود برخوردیم. بعد ازآن لایه بعدی سنگ های سفت و فشرده کنار هم بودن (135 سانتی متر ) به لایه دیگر لایه خاک رس چسبناک بود (34 سانتی متر) بعد از اون لایه ماسه و تراشه سنگ یا همون لپه سنگ خوردیم که ارتفاعش 20 سانتی متر بود.لایه بعدی باز سنگ هستش که مثل چخماقه.

جدا موندیم. الان 6 متر رفتیم و لایه های مختلف. لطفا راهنمایی بفرمایید.

درود بر شما
در يك تايپيك ديگر از نوع خطي كه دور كاسه هست پرسيدم كه آيا خط دور كاسه ميخي هست؟
منتظر پاسختون هستم
@};-

راه در جهان يکی است و آن راه راستی است(زرتشت)
کانال تخصصی باستان شناسی
https://t.me/joinchat/AAAAAD8uAfDJXZ2rj9jCWg

شنبه 15 اسفند1393 - 12:00am
استاد باستان شناسی
استاد باستان شناسی
آواتار کاربر

مجید 123 نوشته است:
سلام بر دوست عزیز (برادر باستانشناس )
میتونه این پلمب باشه بنظرتون ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
جزئیاتو خصوصی براتون فرستادم فکر کنم سرتون شلوغه جواب ندادید/
دور تا دور این قسمت کاملا درز داره مثل اینکه این دایره با شعاع 2 متر جدا شده

درود بر مجيد عزيز
اگر براتون امكان داره تصاوير با كيفيت بالا و قابليت زوم قرار بديد
با توجه به شكل سنگ احتمال وجود گور و پلمپ هست
لطفا عكس هايي با كيفيت بالا بصورت عمومي يا خصوصي قرار بديد تا بهتر بشه نظر داد
@};-

کانال تخصصی باستان شناسی

شنبه 15 اسفند1393 - 12:07am

سلام خدمت دوستان من دیشب به یه منطقه ییلاقی رفتم که از نزدیک منطقه رو ببینم از خود شهر تا اون منطقه 45 دقیقه راه بود من اول فکرکردم که دشت یا جنگل میخواهیم بریم اون طرفی که ما رو داشت میبرد به اون منطقه شروع کرد به توضیح و تفصیر اون منطقه گفتش جایی که میخواهیم بریم زمین خودمه و تو اون زمین هم ویلا ساختم وتو حیاط خونه یه تونل هستش که راه داره به یه معبد و ویلای خودش رو 2 طبقه ساخته و تو پارکینگ خونه ماسه سیاه هستش بخاطر همین اون زیر خونه رو خالی گذاشته خلاصه بعد رسیدن به ویلاش دیدم همه چیز واقعیت داره و درست وسط حیاطش یه قسمتی که تونل داره و با سنگ های خیلی بزرگ ساخته شده وقتی رفتم داخل دیدم این تونل دست سازه به نظر من به یه اتاق باید راه داشته باشه ته این راه رو یا تونل بسته نبودش سمت چپ وراستش رو با سنگ های بزرگ بسته بودن بعد گفتش نسخه این مکان رو هم دارم و برام خوندش متوجه شدم که یه راه روی دیگه هم بالای سر همین راه رو بود که خراب شده و این راه روی دومی و تو نسخه نوشته بود که این راه رو به معبد راه داره و اشیا قیمتی رو از این راه رو میبردن تو معبد از این راه رو تا زیر خونه حدود 6 متره که به احتمال زیاد همون ماسه سیاه ها خود معبد باید باشه من دستگاه پالسی انجمن رو هم با خودم برده بودم و یه چند نقطه ای رو هم تو حیاطش گرفتمکه دو نقطه تو عمق وسیله ای بود ولی به دلیل شرایط بد اب و هوایی کار نکردیم خودش سه بار جنس های کوچیک هم پیدا کرده و بهم نشون داد گفت یه روز داشتم یه جایی رو میکندم برای کاشتن درخت که تو 70 سانتی خوردم بهیه مجسمه کوچیک که شکل دختر بود وقتی داشتم تمیزش میکردم شروع کرد به حرف زدن گفتش چی میخوای از من ؟ گفت من ناموس این معبد هستم من رو ول کن هر چی میخوای بهت میدم و این طرف هم زبونش بند اومده بود مجسمه از دستش افتاد پایین و گم وگور شد من که گفتم این ها همه خرافاته و خیلی هم ناراحت شد از دستم گفتش مندروغ نمیگم به جون پسرش قسم خورد که حقیقته به نظر شما این داستان ساختگی نیستش :-\ چند روز دیگه قراره برم اون منطثه برای کار فقط از این میترسم که اون راه روی تله داشته باشه دوستانی که تو این کار وارد هستن منو راهنمایی کنن ممنون میشم چه ابزارهایی نیاز داریم برای کار کردن تو اون منطقه ؟ برای جلوگیری از تله باید چکارهایی انجام بدیم ؟ امکانش هست که مار هم وجود داشته باشه تو اون راه رو ؟ یه عکس هم میزارم از اون تونل ولی شب بود نتونستم عکس بهتری بگیرم باز شرمنده اگه بد شده منتظر نظرات شما هستم

شنبه 15 اسفند1393 - 12:08am

این هم از عکس اون منطقه نتونستم اپلودش کنم بخاطر همین تو یه اپلود سنتر اپلود کردمش لینکشو‌گذاشتم برای دوستان تا منو راهنمایی کنند ممنون میشم منو راهنمایی کنید
http://8pic.ir/images/1cvwm7zeama7wv8nbvrz.jpg

شنبه 15 اسفند1393 - 12:14am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

باستانشناس نوشته است:
Hamed t نوشته است:
اساتید عزیز شاید این موضوع مرتبط با تاپیک نباشه ولی اگه در مورد این عکسها راهنمایی کنید ممنون میشم

درود بر شما
مورد شما در ارتباط با اون قلعه و قبرستان كه رو به روي هم هستند ؟
در مورد استعلام محلتون جهت بار دار بودن يا غير و كسب اطلاعات كامل
مشخصات محل رو به ايميلم ارسال كنيد
@};-

ممنون از راهنمایی های مفیدتون جناب باستان شناس :ymapplause: فرستادم به ایمیلتون

بسیاری از ناکامی ها ناشی از این هست که هنگام تسلیم شدن نمیدانید چه حد به موفقیت نزدیکید (توماس ادیسون)

شنبه 15 اسفند1393 - 12:16am

اینم یه عکس دیگه از همون راه رو
http://8pic.ir/images/bo72afkef3uqmjj0zn5v.jpg

شنبه 15 اسفند1393 - 12:22am
استاد باستان شناسی
استاد باستان شناسی
آواتار کاربر

mehdi.dfs نوشته است:
این هم از عکس اون منطقه نتونستم اپلودش کنم بخاطر همین تو یه اپلود سنتر اپلود کردمش لینکشو‌گذاشتم برای دوستان تا منو راهنمایی کنند ممنون میشم منو راهنمایی کنید
http://8pic.ir/images/1cvwm7zeama7wv8nbvrz.jpg

درود بر شما
متاسفانه در اين تصوير من چيزي نتونستم ببينم
معبد بايد مشخص بشه به چه قومي مربوط ميشه تا ساختمان و يا تله هاي احتمالي اون مشخص بشه
مثلا يهوديست يا ميترائيسم
اون رو هم با علائم محل ميتونيد پيدا كنيد
سنگهاي هرمي شكل --سه دايره تو در توي تراشيده روي سنگ معابد يهودي
نقش عقرب--گاو--مار معابد ميترائيسمي
معبد اگر در هنگام كشف درب اون با خاك پر شده باشه وبا درب سنگي پلمپ تله داره
معبد ميترائيسمي تله اش چاه ميشه
معبد يهودي تله ريزشي داره
@};-

کانال تخصصی باستان شناسی

شنبه 15 اسفند1393 - 12:59am

ممنون دوست عزیز خود صاحب خونه چند تا وسیله پیدا کرده که یکیشون مجسمه مار بوده که سر مار موقع حفاری شکسته بود و به من نشون داد خودش میگه جنس های رو ‌که در اورده بر میگرده به دوره هخامنشی و دو نشانه هم داره که تو حیاط خونش پیدا کرده یکی حلزونه و یکی دیگش شتره و به من گفت این ها رو بپرس ببین معنیش چی؟ و خودش هم بخاطر تله مکانیکی میترسه و اون راه رو رو کار نمیکنه تا مطمان بشه چه تله ای داره

شنبه 16 اسفند1393 - 2:34pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

استاد باستان شناس لطفا در رابطه با اين عکس راهنمايی کنيد امکان بار يا سر بار هست يا نه منطقه بکر بکره اثری از حفارى نيست چه کنم

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

خدايا مددی کن

شنبه 16 اسفند1393 - 7:36pm

سلام خدمت استاد این سنگ روش نشونه هست اما عمقشون کمه اگه مقدوره لطفا راهنمایی بفرمایید

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

شنبه 16 اسفند1393 - 9:10pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 899 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 18 , 19 , 20 , 21 , 22 , 23 , 24 ... 90  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 20 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure