نویسنده |
پیغام |
shayanii
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: چهارشنبه 30 مهر1393 - 9:16am پست: 378 محل اقامت: همه جای ايران سرای من است
|
"] shayanii نوشته است: باستانشناس نوشته است: shayanii نوشته است: سلام دوستان عزیز سلام براستاد عزیزم جناب باستانشناس استاد عزیز امکان داره قبر باشه؟ چون هیچ استخوانی ندیدم کنارش. شایدم به مرور زمان پودرشده وبه خاك تبدیل شده. درپست بالا توضیحات بیشتری دادم در باره مکان. بجز آقای امیر از چند نفر دیگه ای شنیدم که میگفتند باید ورودیشو درکف اتاقک یازیردیوارش پیداکنی چند نفر دیگه هم میگفتند 3 اتاقک بایداونجا باشه چهارطرفش را جستجوکن زیاد ازهم دور نیستندپیداش میکنی!!! ممنون وخسته نباشید  درود بر شاياني عزيز عواملي هستند كه موجب تخريب كامل اسكلت مي شوند از جمله میزان اسیدیتي خاک و فعالیت میکرو ارگانیسم هاي ساکن در خاک و میزان آب موجود در خاک و حرارت آن هر چه میزان PH خاک کم باشد خاک اسیدي تر شده تخریب اسكلت افزايش پيدا مي كند و در هزار سال اثري از اسكلت نمي ماند در حالي كه ساختمان گوري كه در تصوير هست نزديك به 3 هزار سال قدمت دارد  سلام استادعزیز ممنون بابت پاسخ استادعزیز بنظرشما چیکارکنم با این فرمایشات شما ودوستان امکان داره که همچین گوری با این قدمت بدون بار باشه؟ ممنون وخسته نباشید 
|
پنج شنبه 30 بهمن1393 - 7:13am |
|
 |
باستانشناس
استاد باستان شناسی
تاریخ عضویت: یکشنبه 2 آذر1393 - 8:45pm پست: 1920 محل اقامت: همه جای ایران سرای من است
|
درود بر شاياني عزيز خير با اين ساختمان گور امكان وجود نداشتن بار بسيار كم هست چون زمان ساخت براي گور زياد بوده كه بدين صورت منظم ساخته شده و باز به دليل شكل گور حكايت از بالا بودن طبقه اجتماعي صاحب گور دارد كه نداشتن هدايا را رد مي كند اگر جهت گور شرقي , غربيست سمت شرق گور بررسي شود و همچنين كف گور را يك گمانه 40 سانتي بزنيد اگر محفظه هدايا داشته باشد خود را نشان مي دهد 
راه در جهان يکی است و آن راه راستی است(زرتشت) کانال تخصصی باستان شناسی https://t.me/joinchat/AAAAAD8uAfDJXZ2rj9jCWg
|
جمعه 1 اسفند1393 - 6:06pm |
|
 |
shayanii
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: چهارشنبه 30 مهر1393 - 9:16am پست: 378 محل اقامت: همه جای ايران سرای من است
|
باستانشناس نوشته است: درود بر شاياني عزيز خير با اين ساختمان گور امكان وجود نداشتن بار بسيار كم هست چون زمان ساخت براي گور زياد بوده كه بدين صورت منظم ساخته شده و باز به دليل شكل گور حكايت از بالا بودن طبقه اجتماعي صاحب گور دارد كه نداشتن هدايا را رد مي كند اگر جهت گور شرقي , غربيست سمت شرق گور بررسي شود و همچنين كف گور را يك گمانه 40 سانتي بزنيد اگر محفظه هدايا داشته باشد خود را نشان مي دهد  سلام استادباستانشناس عزیز ممنون برای پاسخ جهت هردوگور دقیق مثل هم هستن شمال به جنوب قبر دیگه روبه طلوع خورشید و این روبه غروبه ممنون خسته نباشید 
|
جمعه 1 اسفند1393 - 10:46pm |
|
 |
سورنا
کاربر حرفه ای
|
با درود. فکر کنم این تاپیک با عنوان باستانشناسی آثار یافت شده اعضای سایت باز شده نه تحت نام مشاوره و راهنمایی برای گشودن گور!!! موضوع تاپیک رو به جایی دیگه نبرین خواهشا! 
شهریاری که نداند شب مردمانش چگونه به صبح میرسد گورکن گمنامیست که دل به دفن دانایی بسته. نقل از گزنفون *** کورش بزرگ***
|
جمعه 1 اسفند1393 - 11:59pm |
|
 |
shayanii
کاربر حرفه ای
|
سورنا نوشته است: با درود. فکر کنم این تاپیک با عنوان باستانشناسی آثار یافت شده اعضای سایت باز شده نه تحت نام مشاوره و راهنمایی برای گشودن گور!!! موضوع تاپیک رو به جایی دیگه نبرین خواهشا!  دوستان لطف کنید مو ضو عا ت ر ا د نبا ل کنید مو ضو عا تش ر ا با د قت ب خو نید بعد اگر سوال یا نظری داشتید پست بزنید
چون موضوعات همه سرچشمه ای دارن و شما. بایک صفحه ویک پست متوجه آ ن نخواهید شد
|
شنبه 2 اسفند1393 - 3:56am |
|
 |
amir92
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: شنبه 19 مرداد1392 - 11:52am پست: 296 محل اقامت: همه ايران سراي من است
|
آقای شایانی عزیز اینجا فقط برا آثار کشف شده هست و لطف کنید در قسمت تصاویر عکسهای خودتون رو بزارید. اینجا هم داره بیخودی شلوغ میشه.
|
شنبه 2 اسفند1393 - 10:15am |
|
 |
احسان نجفی
کاربر فعال
|
توی قبر
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
دوشنبه 18 اسفند1393 - 8:37am |
|
 |
احسان نجفی
کاربر فعال
|
قبر
|
دوشنبه 18 اسفند1393 - 8:57am |
|
 |
مجید 123
کاربر فعال
تاریخ عضویت: یکشنبه 25 آبان1393 - 3:42pm پست: 143 محل اقامت: IR-
|
amir92 نوشته است: آقای شایانی عزیز اینجا فقط برا آثار کشف شده هست و لطف کنید در قسمت تصاویر عکسهای خودتون رو بزارید. اینجا هم داره بیخودی شلوغ میشه. سلام بر شما دوست عزیز بنظر نمیاد که خیلی سوالات بیربط و نابجا باشند  . لطف کنید شما هم اگه اطلاعاتی دارید اعلام نظر کنید تا همگی استفاده کنیم. خیلی به این چیزا حساس نباشید.دعا کنید و خوشحال باشید که یکی از دوستان انجمن بتونه موفقیتی کسب کنه. 
[color=#4040FF]هر وقت(( امید ))میرود سرو کله((شکست)) پیدا میشود[/color]
|
دوشنبه 18 اسفند1393 - 4:50pm |
|
 |
shayanii
کاربر حرفه ای
|
مجید 123 نوشته است: amir92 نوشته است: آقای شایانی عزیز اینجا فقط برا آثار کشف شده هست و لطف کنید در قسمت تصاویر عکسهای خودتون رو بزارید. اینجا هم داره بیخودی شلوغ میشه. سلام بر شما دوست عزیز بنظر نمیاد که خیلی سوالات بیربط و نابجا باشند  . لطف کنید شما هم اگه اطلاعاتی دارید اعلام نظر کنید تا همگی استفاده کنیم. خیلی به این چیزا حساس نباشید.دعا کنید و خوشحال باشید که یکی از دوستان انجمن بتونه موفقیتی کسب کنه.  درودبرشما مجیدعزیز کاش همه دوستان مثل شما دلی پاک و صاف داشتن  اما افسوس موفق وپیروز باشید 
|
جمعه 22 اسفند1393 - 9:57am |
|
 |
|