نویسنده |
پیغام |
غضنفر
کاربر حرفه ای
|
کسى جواب پنده رو نميده ؟ عکس مربوط به يه جاى کفش يا جای پای حکاکی شده و رو به قبله هستش که روى تخته سنگى غيرقابل حمل قرار داره لطفا بگيد چه کنم و به کدام سمت رو بکاوم
خدايا مددی کن
|
یکشنبه 17 اسفند1393 - 8:55am |
|
|
bmbm
کاربر فعال
|
غضنفر نوشته است: کسى جواب پنده رو نميده ؟ عکس مربوط به يه جاى کفش يا جای پای حکاکی شده و رو به قبله هستش که روى تخته سنگى غيرقابل حمل قرار داره لطفا بگيد چه کنم و به کدام سمت رو بکاوم داداش من زیاد تجربه ندارم اگه عکس از دورتر داری بزار . انگار یک جوغن هم سمت راست جای پا هست
گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود
|
یکشنبه 17 اسفند1393 - 10:02am |
|
|
غضنفر
کاربر حرفه ای
|
بله دوست من جوغنی سمت راست اين قدم هست چکار بايد کرد
خدايا مددی کن
|
یکشنبه 17 اسفند1393 - 10:38am |
|
|
ramin
مدیر سایت
|
غضنفر جان عکسشو بزار
درکوی نیک نامان...ماراگذر ندادند
|
یکشنبه 17 اسفند1393 - 1:27pm |
|
|
احسان نجفی
کاربر فعال
|
سلام بچها دوستان کسی میدونه این مهر مال چه دوره هست
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
یکشنبه 17 اسفند1393 - 6:13pm |
|
|
shayanii
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: چهارشنبه 30 مهر1393 - 9:16am پست: 378 محل اقامت: همه جای ايران سرای من است
|
غضنفر نوشته است: کسى جواب پنده رو نميده ؟ عکس مربوط به يه جاى کفش يا جای پای حکاکی شده و رو به قبله هستش که روى تخته سنگى غيرقابل حمل قرار داره لطفا بگيد چه کنم و به کدام سمت رو بکاوم درودبرشما غضنفرعزیز یک عکس ازنمای بازتربزارید.
|
یکشنبه 17 اسفند1393 - 7:43pm |
|
|
مجید 123
کاربر فعال
تاریخ عضویت: یکشنبه 25 آبان1393 - 3:42pm پست: 143 محل اقامت: IR-
|
باستانشناس نوشته است: مجید 123 نوشته است: سلام بر دوست عزیز (برادر باستانشناس ) میتونه این پلمب باشه بنظرتون ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ جزئیاتو خصوصی براتون فرستادم فکر کنم سرتون شلوغه جواب ندادید/ دور تا دور این قسمت کاملا درز داره مثل اینکه این دایره با شعاع 2 متر جدا شده درود بر مجيد عزيز اگر براتون امكان داره تصاوير با كيفيت بالا و قابليت زوم قرار بديد با توجه به شكل سنگ احتمال وجود گور و پلمپ هست لطفا عكس هايي با كيفيت بالا بصورت عمومي يا خصوصي قرار بديد تا بهتر بشه نظر داد با تشکر از شما استاد عزیز اون منطقه فوق العاده برف گیر هست انشاله برا بهار برف اون منطقه کمتر میشه و تقریبا میشه تردد کرد حتما عکسها جدید تهیه میکنم
[color=#4040FF]هر وقت(( امید ))میرود سرو کله((شکست)) پیدا میشود[/color]
|
دوشنبه 18 اسفند1393 - 5:19pm |
|
|
مجید1394
کاربر فعال
|
غضنفر نوشته است: بله دوست من جوغنی سمت راست اين قدم هست چکار بايد کرد دوست عزیر در فاصله کمتر از یک متری دره دارین؟
|
سه شنبه 18 اسفند1393 - 1:32am |
|
|
hasan2015
کاربر فعال
|
ﺳﻼﻡ ﺑﻪ ﻫﻤﻪ ﻫﻤﺮﺍﻫﺎﻥ ﻭ ﺍﺳﺎﺗﯿﺪ ﺩﻟﺴﻮﺯ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﻣﻦ ﺩﺭ ﺟﺎﯾﯽ ﺑﺎﺳﺘﺎﻧﯽ ﺩﺭ ﺑﻠﻨﺪﺍﯼ ﮐﻮﻩ ﺑﺰﺭﮔﯽ ﯾﻪ ﺟﻮﻏﻦ ﻣﺮﺑﻊ 40*40 ﺑﺎﻋﻤﻖ 40 ﺳﺎﻧﺖ ﺩﺭ ﺩﻝ ﺻﺨﺮﻩ ﺻﺎﻑ ﻭ ﻋﻤﻮﺩ ﺳﺮﺍﻍ ﺩﺍﺭﻡ ﮐﻪ ﺩﺭ ﻓﺎﺻﻠﻪ 50 ﻣﺘﺮﯼ ﺑﻪ ﻃﺮﻑ ﻃﻠﻮﻉ ﺧﻮﺭﺷﯿﺪ ﯾﻪ ﻏﺎﺭﯼ ﻫﺴﺖ ﮐﻪ ﭘﻠﻢ ﺑﺎﺯ ﺷﺪﻩ . ﭘﻠﻢ ﺑﺎ ﯾﻪ ﺳﻨﮓ ﮔﺮﺩ ﺗﺮﺍﺷﯿﺪﻩ ﺷﺪﻩ ﮐﻪ ﺧﯿﻠﯽ ﺳﺎﺩﻩ ﺑﻨﻈﺮ ﻣﯿﺮﺳﻪ ﺩﺭ ﺣﺪ ﯾﮏ ﻣﺘﺮ ﺑﺎﺯ ﺷﺪﻩ . ﺩﻩ ﻣﺘﺮ ﺍﻭﻝ ﻏﺎﺭ ﺗﻨﮓ ﻫﺴﺘﺶ ﺑﻌﺪ ﻣﺜﻞ ﯾﻪ ﺍﺗﺎﻕ ﻣﯿﺸﻪ ﮐﻪ ﯾﻪ ﺳﺘﻮﻥ Y ﺷﮑﻞ ﺗﺮﺍﺷﯿﺪﻩ ﺷﺪﻩ ﺑﺰﺭﮒ ﺗﻮﯼ ﺩﯾﻮﺍﺭﻩ ﻫﺴﺖ ﺟﺎﯼ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﻏﺎﺭ ﮐﻨﺪﻩ ﯾﺎ ﺧﺮﺍﺏ ﻧﺸﺪﻩ . ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﺍﺣﺘﻤﺎﻝ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺍﺗﺎﻕ ﻣﺨﻔﯽ ﯾﺎ ﺑﺎﺭﯼ ﺗﻮ ﺍﯾﻦ ﻏﺎﺭ ﻭﺟﻮﺩ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻪ ﮐﻪ ﮐﺴﯽ ﻫﻨﻮﺯ ﺍﻭﻧﻮ ﮐﺸﻒ ﻧﮑﺮﺩﻩ ﺑﺎﺷﻪ ﯾﺎ ﻧﻪ. ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﻭ ﺍﺳﺎﺗﯿﺪ ﮐﺴﯽ ﻣﯿﺘﻮﺍﻧﺪ ﻣﻨﻮ ﺭﺍﻫﻨﻤﺎﯼ ﮐﻨﻪ ﺑﺎ ﺗﺸﮑﺮ ﺍﺯ ﻫﻤﻪ
|
سه شنبه 19 اسفند1393 - 10:33pm |
|
|
shayanii
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: چهارشنبه 30 مهر1393 - 9:16am پست: 378 محل اقامت: همه جای ايران سرای من است
|
hasan2015 نوشته است: ﺳﻼﻡ ﺑﻪ ﻫﻤﻪ ﻫﻤﺮﺍﻫﺎﻥ ﻭ ﺍﺳﺎﺗﯿﺪ ﺩﻟﺴﻮﺯ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﻣﻦ ﺩﺭ ﺟﺎﯾﯽ ﺑﺎﺳﺘﺎﻧﯽ ﺩﺭ ﺑﻠﻨﺪﺍﯼ ﮐﻮﻩ ﺑﺰﺭﮔﯽ ﯾﻪ ﺟﻮﻏﻦ ﻣﺮﺑﻊ 40*40 ﺑﺎﻋﻤﻖ 40 ﺳﺎﻧﺖ ﺩﺭ ﺩﻝ ﺻﺨﺮﻩ ﺻﺎﻑ ﻭ ﻋﻤﻮﺩ ﺳﺮﺍﻍ ﺩﺍﺭﻡﮐﻪ ﺩﺭ ﻓﺎﺻﻠﻪ 50 ﻣﺘﺮﯼ ﺑﻪ ﻃﺮﻑ ﻃﻠﻮﻉ ﺧﻮﺭﺷﯿﺪ ﯾﻪ ﻏﺎﺭﯼ ﻫﺴﺖ ﮐﻪ ﭘﻠﻢ ﺑﺎﺯ ﺷﺪﻩ . ﭘﻠﻢ ﺑﺎ ﯾﻪ ﺳﻨﮓ ﮔﺮﺩ ﺗﺮﺍﺷﯿﺪﻩ ﺷﺪﻩ ﮐﻪ ﺧﯿﻠﯽ ﺳﺎﺩﻩ ﺑﻨﻈﺮ ﻣﯿﺮﺳﻪ ﺩﺭ ﺣﺪ ﯾﮏ ﻣﺘﺮ ﺑﺎﺯ ﺷﺪﻩ .ﺩﻩ ﻣﺘﺮ ﺍﻭﻝ ﻏﺎﺭ ﺗﻨﮓ ﻫﺴﺘﺶ ﺑﻌﺪ ﻣﺜﻞ ﯾﻪ ﺍﺗﺎﻕ ﻣﯿﺸﻪ ﮐﻪ ﯾﻪ ﺳﺘﻮﻥ Y ﺷﮑﻞ ﺗﺮﺍﺷﯿﺪﻩ ﺷﺪﻩ ﺑﺰﺭﮒ ﺗﻮﯼ ﺩﯾﻮﺍﺭﻩ ﻫﺴﺖ ﺟﺎﯼ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﻏﺎﺭ ﮐﻨﺪﻩ ﯾﺎ ﺧﺮﺍﺏ ﻧﺸﺪﻩ .ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﺍﺣﺘﻤﺎﻝ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺍﺗﺎﻕ ﻣﺨﻔﯽ ﯾﺎ ﺑﺎﺭﯼ ﺗﻮ ﺍﯾﻦ ﻏﺎﺭ ﻭﺟﻮﺩ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻪ ﮐﻪ ﮐﺴﯽ ﻫﻨﻮﺯ ﺍﻭﻧﻮ ﮐﺸﻒ ﻧﮑﺮﺩﻩ ﺑﺎﺷﻪ ﯾﺎ ﻧﻪ.ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﻭ ﺍﺳﺎﺗﯿﺪ ﮐﺴﯽ ﻣﯿﺘﻮﺍﻧﺪ ﻣﻨﻮ ﺭﺍﻫﻨﻤﺎﯼ ﮐﻨﻪ ﺑﺎ ﺗﺸﮑﺮ ﺍﺯ ﻫﻤﻪ درودبرشما دوستان عزیز حسن جان خوش اومدی حسن عزیز علامت Y یکی ازعلایم توجیهی میباشد علایم توجیهی علایمی هستند که ما را به سوی علایم دوم یا سوم و... هدایت می کند. دوستان هر جا علامتYرا دیدید باید در نزدیکی این علامت یک راه یا یک دره و یا یک منبع آبی(رود نهر رودخانه چشمه) باشد.که این علامت نشان دهنده تقاطع بین منابع آبی و یا تقاطع راه و یا تقاطع دو دره است. دراطراف تقاطع ها باید علایم دوم رابیابید که یا شما را به علامت بعدی ارجا می دهد و یا خودش علامت نهایی است.در اینجا و در این علامت نقش بلد محلی قابل اطمینان خیلی مهم است دقت کنید..... دوست عزیز برای راهنمایی و کمک بیشتر عکسی از نشانه بگيريد ودراینجا قراربدید تا استادباستانشناس عزیز هم انشاالله کمک بیشتری به شما کنند. موفق باشید
|
چهارشنبه 19 اسفند1393 - 1:52am |
|
|
|