نویسنده |
پیغام |
hasan2015
کاربر فعال
|
مرسی شایانی عزیز از بابت نظرت در اولین فرصت حتما عکس میگیرم میفرستم.
|
چهارشنبه 20 اسفند1393 - 8:52am |
|
|
bad tiger
کاربر حرفه ای
|
shayanii نوشته است: hasan2015 نوشته است: ﺳﻼﻡ ﺑﻪ ﻫﻤﻪ ﻫﻤﺮﺍﻫﺎﻥ ﻭ ﺍﺳﺎﺗﯿﺪ ﺩﻟﺴﻮﺯ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﻣﻦ ﺩﺭ ﺟﺎﯾﯽ ﺑﺎﺳﺘﺎﻧﯽ ﺩﺭ ﺑﻠﻨﺪﺍﯼ ﮐﻮﻩ ﺑﺰﺭﮔﯽ ﯾﻪ ﺟﻮﻏﻦ ﻣﺮﺑﻊ 40*40 ﺑﺎﻋﻤﻖ 40 ﺳﺎﻧﺖ ﺩﺭ ﺩﻝ ﺻﺨﺮﻩ ﺻﺎﻑ ﻭ ﻋﻤﻮﺩ ﺳﺮﺍﻍ ﺩﺍﺭﻡﮐﻪ ﺩﺭ ﻓﺎﺻﻠﻪ 50 ﻣﺘﺮﯼ ﺑﻪ ﻃﺮﻑ ﻃﻠﻮﻉ ﺧﻮﺭﺷﯿﺪ ﯾﻪ ﻏﺎﺭﯼ ﻫﺴﺖ ﮐﻪ ﭘﻠﻢ ﺑﺎﺯ ﺷﺪﻩ . ﭘﻠﻢ ﺑﺎ ﯾﻪ ﺳﻨﮓ ﮔﺮﺩ ﺗﺮﺍﺷﯿﺪﻩ ﺷﺪﻩ ﮐﻪ ﺧﯿﻠﯽ ﺳﺎﺩﻩ ﺑﻨﻈﺮ ﻣﯿﺮﺳﻪ ﺩﺭ ﺣﺪ ﯾﮏ ﻣﺘﺮ ﺑﺎﺯ ﺷﺪﻩ .ﺩﻩ ﻣﺘﺮ ﺍﻭﻝ ﻏﺎﺭ ﺗﻨﮓ ﻫﺴﺘﺶ ﺑﻌﺪ ﻣﺜﻞ ﯾﻪ ﺍﺗﺎﻕ ﻣﯿﺸﻪ ﮐﻪ ﯾﻪ ﺳﺘﻮﻥ Y ﺷﮑﻞ ﺗﺮﺍﺷﯿﺪﻩ ﺷﺪﻩ ﺑﺰﺭﮒ ﺗﻮﯼ ﺩﯾﻮﺍﺭﻩ ﻫﺴﺖ ﺟﺎﯼ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﻏﺎﺭ ﮐﻨﺪﻩ ﯾﺎ ﺧﺮﺍﺏ ﻧﺸﺪﻩ .ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﺍﺣﺘﻤﺎﻝ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺍﺗﺎﻕ ﻣﺨﻔﯽ ﯾﺎ ﺑﺎﺭﯼ ﺗﻮ ﺍﯾﻦ ﻏﺎﺭ ﻭﺟﻮﺩ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻪ ﮐﻪ ﮐﺴﯽ ﻫﻨﻮﺯ ﺍﻭﻧﻮ ﮐﺸﻒ ﻧﮑﺮﺩﻩ ﺑﺎﺷﻪ ﯾﺎ ﻧﻪ.ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﻭ ﺍﺳﺎﺗﯿﺪ ﮐﺴﯽ ﻣﯿﺘﻮﺍﻧﺪ ﻣﻨﻮ ﺭﺍﻫﻨﻤﺎﯼ ﮐﻨﻪ ﺑﺎ ﺗﺸﮑﺮ ﺍﺯ ﻫﻤﻪ درودبرشما دوستان عزیز حسن جان خوش اومدی حسن عزیز علامت Y یکی ازعلایم توجیهی میباشد علایم توجیهی علایمی هستند که ما را به سوی علایم دوم یا سوم و... هدایت می کند. دوستان هر جا علامتYرا دیدید باید در نزدیکی این علامت یک راه یا یک دره و یا یک منبع آبی(رود نهر رودخانه چشمه) باشد.که این علامت نشان دهنده تقاطع بین منابع آبی و یا تقاطع راه و یا تقاطع دو دره است. دراطراف تقاطع ها باید علایم دوم رابیابید که یا شما را به علامت بعدی ارجا می دهد و یا خودش علامت نهایی است.در اینجا و در این علامت نقش بلد محلی قابل اطمینان خیلی مهم است دقت کنید..... دوست عزیز برای راهنمایی و کمک بیشتر عکسی از نشانه بگيريد ودراینجا قراربدید تا استادباستانشناس عزیز هم انشاالله کمک بیشتری به شما کنند. موفق باشید درود دوست عزیز شایانی جان ایشون فرمودند یک ستون شکل Y داخل یک اتاق نه یک حکاکی Yشکل بر روی تخته سنگ پس در اینجا شما باید میفرمودید که عکس این ستون رو بگذارید این ستون ها چندین کاربرد داشته که یکی از این کاربرد ها به عنوان پایه ی تیرک برای پایین فرستادن اجسام سنگین بوده در اینجا دوست عزیز شکل و نحوه ی قرار گیری ستون و عکس درون اتاقک مهم هست این نظر من بود مولا یارت
این نیز بگذرد
|
چهارشنبه 20 اسفند1393 - 9:55am |
|
|
saeeed60h
کاربر حرفه ای
|
سلام .این عکسها رو اقای بازارگردان دادن من بزارم .سرعت اینترنتشون کمه
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
چهارشنبه 20 اسفند1393 - 12:37pm |
|
|
saeeed60h
کاربر حرفه ای
|
ادامه
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
چهارشنبه 20 اسفند1393 - 12:43pm |
|
|
bazargardan
کاربر حرفه ای
|
خیلی ممنون از دوست عزیزم سعید جان که تقبل زحمت کردن. این مکان همونطوری که دقت میکنید بصورت سنگ فرش هست که توسط سنگهای بزرگ تراش شده در کنار هم چیده شدن که کنار دایره حکاکی شده رو سنگاشو دراوردیم ولی به ورودی دست پیدا نکردیم.با همکاری دوست خوبم رمزیاب عزیز درتلاشیم درش رو پیدا کنیم.
|
چهارشنبه 20 اسفند1393 - 1:00pm |
|
|
باستانشناس
استاد باستان شناسی
تاریخ عضویت: یکشنبه 2 آذر1393 - 8:45pm پست: 1920 محل اقامت: همه جای ایران سرای من است
|
غضنفر نوشته است: استاد باستان شناس لطفا در رابطه با اين عکس راهنمايی کنيد امکان بار يا سر بار هست يا نه منطقه بکر بکره اثری از حفارى نيست چه کنم درود بر شما اشاره به اتاقكي زير زميني با عمق بالا دارد در جهت راست تصوير محل قرارگيري اتاقك هست دو راه ورودي دارد يك از بالا كه كار بسيار سختي است دوم توضيحات و عكس هايي كامل از محل بايد باشد كه با بررسي اونها راهنمايي بيشتري بشود انجام داد
راه در جهان يکی است و آن راه راستی است(زرتشت) کانال تخصصی باستان شناسی https://t.me/joinchat/AAAAAD8uAfDJXZ2rj9jCWg
|
چهارشنبه 20 اسفند1393 - 3:26pm |
|
|
باستانشناس
استاد باستان شناسی
تاریخ عضویت: یکشنبه 2 آذر1393 - 8:45pm پست: 1920 محل اقامت: همه جای ایران سرای من است
|
nehdi نوشته است: سلام خدمت استاد این سنگ روش نشونه هست اما عمقشون کمه اگه مقدوره لطفا راهنمایی بفرمایید درود بر شما در جهت چپ عكس پايين به دنبال آخرين نشان(تپه اصلي) باشيد
راه در جهان يکی است و آن راه راستی است(زرتشت) کانال تخصصی باستان شناسی https://t.me/joinchat/AAAAAD8uAfDJXZ2rj9jCWg
|
چهارشنبه 20 اسفند1393 - 3:29pm |
|
|
باستانشناس
استاد باستان شناسی
|
احسان نجفی نوشته است: سلام بچها دوستان کسی میدونه این مهر مال چه دوره هست درود بر شما معاصر هست و ارزشي ندارد
|
چهارشنبه 20 اسفند1393 - 3:44pm |
|
|
باستانشناس
استاد باستان شناسی
|
hasan2015 نوشته است: ﺳﻼﻡ ﺑﻪ ﻫﻤﻪ ﻫﻤﺮﺍﻫﺎﻥ ﻭ ﺍﺳﺎﺗﯿﺪ ﺩﻟﺴﻮﺯ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﻣﻦ ﺩﺭ ﺟﺎﯾﯽ ﺑﺎﺳﺘﺎﻧﯽ ﺩﺭ ﺑﻠﻨﺪﺍﯼ ﮐﻮﻩ ﺑﺰﺭﮔﯽ ﯾﻪ ﺟﻮﻏﻦ ﻣﺮﺑﻊ 40*40 ﺑﺎﻋﻤﻖ 40 ﺳﺎﻧﺖ ﺩﺭ ﺩﻝ ﺻﺨﺮﻩ ﺻﺎﻑ ﻭ ﻋﻤﻮﺩ ﺳﺮﺍﻍ ﺩﺍﺭﻡ ﮐﻪ ﺩﺭ ﻓﺎﺻﻠﻪ 50 ﻣﺘﺮﯼ ﺑﻪ ﻃﺮﻑ ﻃﻠﻮﻉ ﺧﻮﺭﺷﯿﺪ ﯾﻪ ﻏﺎﺭﯼ ﻫﺴﺖ ﮐﻪ ﭘﻠﻢ ﺑﺎﺯ ﺷﺪﻩ . ﭘﻠﻢ ﺑﺎ ﯾﻪ ﺳﻨﮓ ﮔﺮﺩ ﺗﺮﺍﺷﯿﺪﻩ ﺷﺪﻩ ﮐﻪ ﺧﯿﻠﯽ ﺳﺎﺩﻩ ﺑﻨﻈﺮ ﻣﯿﺮﺳﻪ ﺩﺭ ﺣﺪ ﯾﮏ ﻣﺘﺮ ﺑﺎﺯ ﺷﺪﻩ . ﺩﻩ ﻣﺘﺮ ﺍﻭﻝ ﻏﺎﺭ ﺗﻨﮓ ﻫﺴﺘﺶ ﺑﻌﺪ ﻣﺜﻞ ﯾﻪ ﺍﺗﺎﻕ ﻣﯿﺸﻪ ﮐﻪ ﯾﻪ ﺳﺘﻮﻥ Y ﺷﮑﻞ ﺗﺮﺍﺷﯿﺪﻩ ﺷﺪﻩ ﺑﺰﺭﮒ ﺗﻮﯼ ﺩﯾﻮﺍﺭﻩ ﻫﺴﺖ ﺟﺎﯼ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﻏﺎﺭ ﮐﻨﺪﻩ ﯾﺎ ﺧﺮﺍﺏ ﻧﺸﺪﻩ . ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﺍﺣﺘﻤﺎﻝ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺍﺗﺎﻕ ﻣﺨﻔﯽ ﯾﺎ ﺑﺎﺭﯼ ﺗﻮ ﺍﯾﻦ ﻏﺎﺭ ﻭﺟﻮﺩ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻪ ﮐﻪ ﮐﺴﯽ ﻫﻨﻮﺯ ﺍﻭﻧﻮ ﮐﺸﻒ ﻧﮑﺮﺩﻩ ﺑﺎﺷﻪ ﯾﺎ ﻧﻪ. ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﻭ ﺍﺳﺎﺗﯿﺪ ﮐﺴﯽ ﻣﯿﺘﻮﺍﻧﺪ ﻣﻨﻮ ﺭﺍﻫﻨﻤﺎﯼ ﮐﻨﻪ ﺑﺎ ﺗﺸﮑﺮ ﺍﺯ ﻫﻤﻪ درود بر شما محل شما مخفيگاه باستاني و مربوط به زرتشتيان مي باشد حكاكي مربع ارتباط با منبع آبي دارد (در اينجا ) سنگ گرد دهانه غار "دستاس دربي" است كه براي باز و بسته شدن غار از آن استفاده مي شده به دنبال سنگ دستاس ديگري باشيد كه راه بعدي را براي شما مشخص خواهد كرد
|
چهارشنبه 20 اسفند1393 - 3:48pm |
|
|
باستانشناس
استاد باستان شناسی
|
saeeed60h نوشته است: سلام .این عکسها رو اقای بازارگردان دادن من بزارم .سرعت اینترنتشون کمه درود بر استاد سعيد و جناب بازارگردان اين محل مربوط به نيايشگاه میترائیسم از نوع روباز و ستايش مهر "ماه" مي باشد نمونه هاي زير زميني اين نيايشگاه ها در شمال غرب ايران موجود مي باشد احتمال پراكندگي سكه و هدايا در اين محل ها هست محلي كه در عكس به شكل عميق كنده كاري شده محل جاري شدن آب و قرار گيري جسد قبل از تدفين است كه هدايايي هم بر روي جسد و در درون آب ريخته مي شد گورها هم در نزديكي همين مكانها قرار مي گرفت
|
چهارشنبه 20 اسفند1393 - 4:10pm |
|
|
|