نویسنده |
پیغام |
حمید
مدیر کل
|
بنده داخل آب هم تست گرفتم مشکلی نداشته فقط ضعیف تر جواب میده! یعنی میزان شعاع زنی برای چنین هدفی کاهش پیدا میکنه.
|
دوشنبه 17 تیر1392 - 11:35pm |
|
|
شایان
کاربر حرفه ای
|
متوجم که تستس نکردنی ولی از نظر تئوری ایا فلز وقتی تو ابه و وقتی ژنراتور روشن میشه تا به اصطلاع بارور بشه تو زمین ایا تو اب هم همین عملیات انجام میشه چون خودتون که اطلاع دارین یه سری سند ها هستن که جسم تو خود چشمه جا ساز میشه نه اطرافش و اون چشمه هم همیشه اب داره
كثيف ترين ادما اونايي هستند كه اعتماد مردمو به خودشون جلب ميكنن و ازش سو استفاده ميكنن
( هر چه بگندد نمکش میزنند ____________________ وای از اون روز که نمک بگندد )
|
دوشنبه 17 تیر1392 - 11:46pm |
|
|
مجتبی
مدیر کل
|
شایان نوشته است: متوجم که تستس نکردنی ولی از نظر تئوری ایا فلز وقتی تو ابه و وقتی ژنراتور روشن میشه تا به اصطلاع بارور بشه تو زمین ایا تو اب هم همین عملیات انجام میشه چون خودتون که اطلاع دارین یه سری سند ها هستن که جسم تو خود چشمه جا ساز میشه نه اطرافش و اون چشمه هم همیشه اب داره دوست من عادم عاقل بارشو داخل چشمه میذاشت . اونموقع اینقدر زرنگ بودند که فکر همه جاشو کرده بودند فکر میکردند بار رو اب میبره اونجا نمیذاشتند . همه سند ها که سند نیستند . البته این نظریه بنده بوده صاحب نظران باید درباره این موضوع نظر بدن
جهت سفارش فلزیاب FPI (نسخه فول اصلی) و یون یاب تریشر فایندر میتوانید پیغام خصوصی دهید. http://www.aparat.com/felezjoo viewtopic.php?f=17&t=3526
|
سه شنبه 17 تیر1392 - 12:12am |
|
|
شایان
کاربر حرفه ای
|
مجتبی جان ادم عاقل /عاقل بوده یا یه چیزی میدونسته که بارو تو خود چشمه میذاشته حالا شما تا به حال بهش بر نخوردین دلیل نمشه که اینجوری نباشه منم اول با شما هم عقیده بودم ولی با دیدن یه چیزی کلا خیلی مسایل دستگیرم شد . چون خودتون که میدونید ادم هر چی تو این کار جلو تر میره چیزایی میفهمه که یه مقدار درکشون سخته بگذریم حالا به نظر شما این ردیاب به گفته اقا حمیدم شعاع که کم میشه ایا میتونه فلزو سنس کنه و تقریبا نقطه رو بده
كثيف ترين ادما اونايي هستند كه اعتماد مردمو به خودشون جلب ميكنن و ازش سو استفاده ميكنن
|
سه شنبه 17 تیر1392 - 12:21am |
|
|
مجتبی
مدیر کل
|
شایان نوشته است: مجتبی جان ادم عاقل /عاقل بوده یا یه چیزی میدونسته که بارو تو خود چشمه میذاشته حالا شما تا به حال بهش بر نخوردین دلیل نمشه که اینجوری نباشه منم اول با شما هم عقیده بودم ولی با دیدن یه چیزی کلا خیلی مسایل دستگیرم شد . چون خودتون که میدونید ادم هر چی تو این کار جلو تر میره چیزایی میفهمه که یه مقدار درکشون سخته بگذریم حالا به نظر شما این ردیاب به گفته اقا حمیدم شعاع که کم میشه ایا میتونه فلزو سنس کنه و تقریبا نقطه رو بده درسته این کار اینقدر پیچیده هست که بعضی موقعه ها نمیشه درست روش نظر داد فکرشو بکن این شاقولی 600 سال پیش کشف شد اون موقع میدونستند که دستگاهی هم هست که بتونه طلا رو پیدا کنه برای همین بعضی ها در چهارگوش این بار اصلی یه سوراخ درست میکردند و داخلش پودر طلا میرختند تا این شاقولی گیج بزنه و نتونه بار اصلی رو پیدا کنه ببین چقدر زرنگ بودند یا اتاقک ها رو سقفشو بصورت شیب دار درست میکردند تا اب نفوذ نکنه یا جک و جونور نتونند داخلش بشن و براش هواکش درست میکردند تا این تاقک ها بمرور منفجر نشه یا چیز دیگه ای که دقیقا نمیدونم بهرحال خیلی هم زرنگ بودند اون موقع . اصول این ردیاب اینطوری هرچی ولوم رو کم میکنین برد کم میشه و امواج جوری میشه که به فلزات بزرگتر حساستر میشه مثلا ولوم رو روی نیم بذارین برد کم میشه و ذرات رو کمتر میگیره حالا اومدو این ذرات یه جا جمع باشه مثل یه کلوخ یا یه سنگ اونوقت این ولوم شاید نتونه این ذرات رو حذف کنه چون براش بزرگ نشون میده وقتی هم که هزار سال بمونه قدرتش هم بیشتر میشه برای همین باید تست های طلا روش انجام داد و حذف خطاهای دیگه که قبلا توضیح داده شد . بحث نقطه زنی هم درسته چون در چند مورد من دیدم که این اون هدف رو زد و اومد بیرون حالا اگر بار ارزشمند نبود باز جای شکرش باقیه که اون چیز از زمین میاد بیرون یعنی به هدف زد حالا اونجا چیزی نبود که هدف بزنه اگر باری باشه و سندی باشه درست و حسابی این دستگاه امکان نداره بگه نیست و اگر هم نباشه احتمال داره بره جای دیگه که همون ذرات بسیار قوی و درشته . برای همین نباید جاهایی برین که مطمئن نیستین از لحاظ 45 درجه و اینچیزها خیالتون راحت نمیزنه . بازم میگم باید تمرین زیاد انجام بدین و حفاری چندین مورد تا به هدف برسین بعضی ها خوش شانس هستند با همون اولین یا دومین حفاری به هدف میرسند بعضی های دیگه هم چندین حفاری باید انجام بدند تا بتونن حذف کنند خطاهای موجود رو بهرحال این دستگاه درصد اطمینانش بنظر من 70 درصده دستگاههای شرکتی خارجی 30 درصد دستگاههای دستساز داخلی هم 40 درصد میشه روشون اطمینان کرد که ایا اونجا باری هست یا نه این چون حذف کننده هم همراشه و شکل موج بسیار صاف داره و فرکانس فوق العاده دقیقی داره میشه روش حساب باز کرد . چطوری بهتون بگم مثلا دستگاههای دیگه تو یه زمینی برن شاید بیست جا رو بهتون نشون بدن مثلا بار هست اما این شاید بهتون بگه دو یا سه جا بار هست اینطوری در نظر بگیرین خیلی جاهای دیگه رو خود دستگاه حذف میکنه بدون اینکه خبر داشته باشین برای اطمینان بیشتر یه دستگاه شرکتی بیارین همونجاها رو تست کنین ببینین چند جا رو نشان میدند و این کجا رو میزنه تقریبا دو متر اونطرفتر رو میزنه یعنی هدف اونه اگر حفاری کنین میتونین چیزی از زمین دربیارین وقتی افتاد روی خاکریز دیگه هیچ دستگاه دیگه ای اونجاها رو نمیزنه یعنی درواقع دندان خراب رو از زمین کشید بیرون و خیال همه رو راحت میکنه .
جهت سفارش فلزیاب FPI (نسخه فول اصلی) و یون یاب تریشر فایندر میتوانید پیغام خصوصی دهید. http://www.aparat.com/felezjoo viewtopic.php?f=17&t=3526
|
سه شنبه 17 تیر1392 - 2:31am |
|
|
شایان
کاربر حرفه ای
|
مرسی فدات شم
|
سه شنبه 17 تیر1392 - 3:05am |
|
|
ARASH05550
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 5 خرداد1392 - 12:06am پست: 704 محل اقامت: iran
|
دوستان سلام دعا میکنم همتون به بار برسید و منو فراموش نکنید
خداوندا چرا؟؟؟ عزت به سگان دادی و نعمت به خران ؟؟؟گويا به تماشاى جهان آمده ايم!!!!!!
|
سه شنبه 18 تیر1392 - 10:37pm |
|
|
parsi
کاربر حرفه ای
|
ARASH05550 نوشته است: دوستان سلام دعا میکنم همتون به بار برسید و منو فراموش نکنید ارش جان داداش خیلی دیگه صحبت از ناامیدی میکنی توکل کن به خدا
|
سه شنبه 18 تیر1392 - 10:47pm |
|
|
ARASH05550
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 5 خرداد1392 - 12:06am پست: 704 محل اقامت: iran
|
دوست عزیز سلام تایپیک سوت وکور شده خواستم روحیه بدم ،هرچند من روحیه ای برام نمونده پس کجا هستن بچه ها ؟دستگاه رسید دستشون رفتن که رفتن تایپیک ساشو هم سکوت حکم فرما شده
خداوندا چرا؟؟؟ عزت به سگان دادی و نعمت به خران ؟؟؟گويا به تماشاى جهان آمده ايم!!!!!!
|
سه شنبه 18 تیر1392 - 11:09pm |
|
|
اميرطلا
|
ARASH05550 نوشته است: دوست عزیز سلام تایپیک سوت وکور شده خواستم روحیه بدم ،هرچند من روحیه ای برام نمونده پس کجا هستن بچه ها ؟دستگاه رسید دستشون رفتن که رفتن تایپیک ساشو هم سکوت حکم فرما شده ما که هنوز دستگاه به دستمون نرسيده و حرف زيادي براي گفتن نداريم و اونائي که دستگاه به دستشون رسيده هم شايد الان ديگه وضعشون خوب شده و کلاً ديگه نيازي به اينجا امدن ندارن
|
چهارشنبه 19 تیر1392 - 9:04am |
|
|
|