نویسنده |
پیغام |
باستانشناس
استاد باستان شناسی
تاریخ عضویت: یکشنبه 2 آذر1393 - 8:45pm پست: 1920 محل اقامت: همه جای ایران سرای من است
|
badboy نوشته است: دوستان می خواستم بدونم تومولوس هایی خاکشون برداشت شده و با سطح زمین یکی شدن و تا یک متر پایین تر از سطح زمین رفتن بارشون رفته یا خیر ؟ درود بر دوست عزيز اگر منظور شما تل هاي خاكي است اين تل ها 2 حالت يا 2 شكل تدفين دارند 1.جسد در خاك تل بدون نظم 2.جسد زير كف تل و بصورت گور چهارچين قرار مي گرفت اما تومولوس هاي افراد بلند مرتبه ابعاد بزرگي دارند و ساختمان داخلي خاص
راه در جهان يکی است و آن راه راستی است(زرتشت) کانال تخصصی باستان شناسی https://t.me/joinchat/AAAAAD8uAfDJXZ2rj9jCWg
|
چهارشنبه 4 فروردین1394 - 3:23am |
|
|
باستانشناس
استاد باستان شناسی
تاریخ عضویت: یکشنبه 2 آذر1393 - 8:45pm پست: 1920 محل اقامت: همه جای ایران سرای من است
|
غضنفر نوشته است: استاد يه سماور قديمی هست که چندتا مهر روش خورده که واسه مادر بزرگ يکی از دوستانه و گفته ميشه خيلی ها خواهانش هستن اما خود طرف ميخواد بدونه چه ارزشی داره درود بر شما جناب غضنفر به آنتيك فروشي ها مراجعه شود اين سماور ها نيكولاي هستند و بسته به تاريخ مهر و تميز بودن از 3 تا 20 ميليون قيمت دارند
راه در جهان يکی است و آن راه راستی است(زرتشت) کانال تخصصی باستان شناسی https://t.me/joinchat/AAAAAD8uAfDJXZ2rj9jCWg
|
چهارشنبه 4 فروردین1394 - 3:27am |
|
|
bazargardan
کاربر حرفه ای
|
سلام این یه سنگ کاملا گرد با سطح صیقلی و شیشه ای هست که به گفته ای یکی با تگرگ از اسمان افتاده و سختی خیلی بالایی داره.میخواستم بدونم قضیه این نوع سنگها چیه و ایا ارزش مالی دارن یا نه؟
|
چهارشنبه 5 فروردین1394 - 10:30pm |
|
|
meepo
|
فک کنم این عکسا رو ویرایش کنید بهتره چون اثر انگشتتون قابل برداشت هستش.خطرناکه
|
پنج شنبه 6 فروردین1394 - 8:23am |
|
|
bazargardan
کاربر حرفه ای
|
meepo نوشته است: فک کنم این عکسا رو ویرایش کنید بهتره چون اثر انگشتتون قابل برداشت هستش.خطرناکه ممنون از لطف شما دوست عزیزمکه نگران امنیت دوستاتونید.باید عرض کنم مساله سنگ هیچ منع قانونی نداره و مشکلی هم ایجاد نمیکنه.
|
پنج شنبه 6 فروردین1394 - 8:33am |
|
|
12341234
کاربر حرفه ای
|
سلام کسی میتونه این تصویر رو تفسیر کنه پیوست: IMG_۲۰۱۵۰۱۲۸_۱۴۳۴۳۸.jpg
خداوندا چگونه زیستن را بیاموز. چگونه مردن را خواهم آموخت(شریعتی)
|
پنج شنبه 6 فروردین1394 - 7:23pm |
|
|
ramzyab69
کاربر فعال
تاریخ عضویت: سه شنبه 16 دی1393 - 10:28pm پست: 164 محل اقامت: تهـــــــران
|
12341234 نوشته است: سلام کسی میتونه این تصویر رو تفسیر کنه پیوست: IMG_۲۰۱۵۰۱۲۸_۱۴۳۴۳۸.jpg سلام دوست عزیز بله بنده نمونه های زیادی مثل مورد شما رو رمزگشایی کردم و واقعا به جرات میتونم بگم علاقه شدیدی به معادلاتی دارم که رمزگذاری اونها زنجیره ای و گیج کننده هستند. مایل بودید و دوستان صلاح بدونند میتونم کمکتون کنم. درضمن مشخص کنید که نقاشی سر منظورتون پره که نیست و اگه اشتباه نکرده باشم منظور شما مار هستش درسته؟ توضیح نوشتاری هم بدید تا رمزگشایی بشه
عقل سرمایه ای است که هرگز تمام نمیشود درپناه حق سرفراز و پایدار باشید
|
جمعه 6 فروردین1394 - 3:21am |
|
|
ramzyab69
کاربر فعال
|
bmbm نوشته است: نقل قول: درود بر شما اگر در گورستانها شكل كاسه سنگ ها نا منظم و تعجيل در ساخت آنها ديده شود به شرطي كه طبيعي نباشند مربوط به گورهاي جنگي و اقوام مهاجم مخصوصا رومي ها مي باشد كه اكثرا مربوط به دوران جنگهاي ايران و روم هستند گورهايي فقير و بيشتر ابزار جنگي در داخل آنها يافت مي شود اما كاسه سنگ هاي گرد و خوش تراش بيشتر متعلق به اقوام متمركز هستند كه هم قبل از اسلام و هم بعد اسلام نمونه هاي زيادي از اين گورها موجود مي باشد سلام خیلی ممنونم . فکر کنم صحیح باشه چون دوستان در این مناطق سکه های سنتروک (اشک دهم)و فرهاد پیدا کردند که همزمان با حمله ارامنه به این مناطق بود تقریبا سلام دوست عزیز اول از همه از برادر بزرگم جناب باستانشناس کسب اجازه میخوام. نظرات ایشون همیشه مفید و جامع بوده و واقعا بنده به جرات میتونم بگم که اتکا به نظر باستانشناس بردار عزیزم حتما مفید به فایده خواهد بود. و اما بعد... نظری که در مورد جوغان ها متداول هستش اینه که انواع گوناگونی دارند که هر کدام از حیث اشکال و مورد استفادشون بسیار گسترده هستند که نظر شما که فرمودین شکل ظاهری مهم نبوده باید بگم که نادرست هستش و شکل جوغان ها اهمیت داشته و برای هدفی متناسب با آن تراش خورده. جوغان بیضی شکل حالت های زیادی داره که: 1=بیضی بزرگ 2=بیضی متوسط 3=بیضی کوچک 4=بیضی با کانال 5=بیضی با عمق زیاد 6=بیضی با آبراه و .... تفسیر کلی جوغان بیضی به چند حالت بیان شده در علم رمزگشایی علائم: بیضی برای نشان دادن وجه تمایز از گرد که معنی و مفهوم آن مقبره زن باشد بکار رفته و در بعضی موارد مثل بیضی بزرگ با عمق زیاد برای مخزن های آب زیر زمینی مورد استفاده قرار داده شده بهرحال هر یک از انواع جوغان که ذکر شد تعاریف خاص خودش رو داره که دوستان خواستند در مورد هدف خاصی تحقیق کنند نوع اون رو ذکر کتند تا مطالب مربوط به اون رو خدمتشون عرض کنم درپناه حق سرفراز و پایدار باشید
|
جمعه 7 فروردین1394 - 3:49am |
|
|
ramzyab69
کاربر فعال
|
msolo نوشته است: تشکر آقای باستان شناس
راستی یه ممنون میشم یه سوال دیگه ای هم داشتم چند وقت پیش بچه ها جایی رو حفاری کردند که بعد از دو متر به یک سفال نصفه رسیدند و بعد از 70 الی 80 سانت به یک سنگ فلش به سمت پایین رسیدند چون وقت کم داشتند و اینکه موقعیت لو نره اونجا رو پر کردند اون فلش چی هستش تشکر......... سلام دوستان. بازهم با کسب اجازه از بردار عزیزم که مسافرت تشریف دارند و وظیفه بنده هست که ... دوست عزیزم اول اینکه سفال نصفه که فرمودید شکل خاصی داره یانه؟؟ اگه داره چه شکل؟ریتون یا ...؟؟ نکته بعدی اینکه فلش برجسته بوده یا حکاکی؟؟چون در عمق فلش برجسته یا حک شده معانی کاملا مجزایی دارند که میتونه کاوشگر رو از مسیر منحرف یا به بار برسونه!!! و اینکه آیا فلش پره دار هستش یا صرفا خط صافیست منقل بر سنگ یا خشتی؟؟ نکته بعدی اینکه قدمت محل رو بتونید با فاکتورهای مختلف بسنجید میتونیم عمق بعدی رو به پایین رو به صورت تقریبی یا دقیق گمانه زد. زیرا که مقیاس های مختلفی در دوور مختلف بوده که مثلا در بیشتر اوقات بر هر سانت یک متر رو به پایین یا جهتی که فلش برایمان تعیین نموده یا بر هر 11سانت یک متر که این مقیاس خیلی قدیمی تر هستش و واحد های زیادی هستند که شرح همگی هم از حوصله جمع خارج هستش هم ... در پناه حق سرفراز و پایدار باشید
|
جمعه 7 فروردین1394 - 4:03am |
|
|
ramzyab69
کاربر فعال
|
Ancient نوشته است: ramzyab69 نوشته است: bmbm نوشته است: سلام استاد باستان شناس عزیز استاد یه سوال جزیی ولی مهم داشتم
تفاوت جوغن بیضی با دایره چیه؟ما یه جایی داشتیم جوغن دایره هم زده بودند بیضی هم زده بودند . خخخخخخ جناب ramzyab69 میشه لطف کنید بفرمایید دلیل خندیدنتون چه چیزی هست؟ شاید نکته ی جالبی بود که ما رو هم به خندیدن وا داشت سلام دوست بسیار عزیزم ازشما پوزش میطلبم بنده قصد جسارت نداشتم و در پاسخ باید بگم خیر مورد خنده داری نبود و مثل اینکه اشتباهی رخ داده چون اصلا خنده بنده برا یه موردی بود که دوست عزیزی یک موردی رو فرمودند در خصوصی و خندیدند بنده مثلا داشتم به ایشون جواب میدادم که بعد مدتی میبینم که در اینجا ثبت شده نوشتاری بنده. باز هم پوزش از شما و جمع دوستان. برای همین هم برای حسن نیت به سوال شما دوست بسیار گرامی پاسخ دادم امیدوارم که مفید بوده باشه درپناه حق پایدار و سرفراز باشید
|
جمعه 7 فروردین1394 - 4:08am |
|
|
|