نویسنده |
پیغام |
ali7777
کاربر حرفه ای
|
اخه حذف ذرات دقيق و100درصدگفته نشده كه مثال اگه طلابگيره حتمابايدحفره هم باشه واگه اين ذرات گيري هاروج بده تمومه
|
پنج شنبه 20 تیر1392 - 10:18am |
|
|
حمید
مدیر کل
|
علی جان مساله خطای ذرات برای ردیاب اصلا خطا محسوب نمیشه چون ردیاب باید هم بتونه ذرات اون فلز رو بزنه! ولی این مساله برای ما خطا محسوب میشه. راهش هم بار ها قبلا توضیح داده شده. من فقط این نکته رو بصورت تاکید عرض کنم ؛ فلز تستی که شما برای این کار استفاده میکنین اولا هر چقدر سنگین تر باشه مطمئن تره. در ثانی و حتی مهم تر اینکه حتما فلز تست رو کمی داخل خاک قرار بدین تا سیگنالش توسط خاک تقویت بشه. اگر این کار رو نکنین ممکنه حتی چند گرم فلز هم حریف ذرات ریزی که زیر خاک هستن نشه! چون این سیستم ردیاب اولویتش اهداف داخل خاک و عمق هست. تست فلزی که روی زمین باشه بسیار ضعیف عمل میکنه. راه دیگه حذف ذرات هم مساله حجم گیری بود که بارها مطرح شد و اگر هدف حجم بزرگ و قابل ملاحظه ای به شما نشون بده درجه اطمینان باز هم بالا تر میره. در عین حال تست حفره هم بسیار مهمه. البته این ممکنه همه جا قطعی نباشه. ولی خیلی جاها که واقعا چیزی وجود داره بخاطر وجود فضای حفره روی اون فرکانس هم اونجا رو میگیره و ضریب اطمینان باز هم بالاتر میره.
|
پنج شنبه 20 تیر1392 - 10:27am |
|
|
ali7777
کاربر حرفه ای
|
اوكي ممنون استاد.فقط اين حجمه طلا الزامابايدعياربالاباشه همش .؟
|
پنج شنبه 20 تیر1392 - 10:33am |
|
|
حمید
مدیر کل
|
برای انتخاب فلز تست عیار بالا الزامی نیست اما خیلی بهتره که عیار بالاتر باشه. اینجوری نتیجه دقیق تر و قابل قبول تره. در مورد طلا اگر بتونین از شمش استفاده کنین که قطعا بهتر هست. اگر نه سکه طلا از طلای جواهری خیلی بهتره چون هم عیارش بیشتره و هم استاندارد ضربش مشخص تره و اگر همیشه از سکه استفاده کنین نتیجه کار هم همیشه به یک صورت هست. ولی طلایی که در جواهرات استفاده میشه عیارش کمتره و بسته به اینکه توسط کدوم طلاسازی ساخته شده باشه باز هم کمی با هم تفاوت دارن.
|
پنج شنبه 20 تیر1392 - 10:37am |
|
|
ARASH05550
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 5 خرداد1392 - 12:06am پست: 704 محل اقامت: iran
|
سلام دوستان ای بابا کسی باری چیزی پیدانکرد دست منم بگیره ،
خداوندا چرا؟؟؟ عزت به سگان دادی و نعمت به خران ؟؟؟گويا به تماشاى جهان آمده ايم!!!!!!
|
پنج شنبه 20 تیر1392 - 10:57am |
|
|
ARASH05550
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 5 خرداد1392 - 12:06am پست: 704 محل اقامت: iran
|
سلام دوستان باید عرض کنم که به دلایلی امکان استفاده از ردیابم رو ندارم ،تا نتیجه آزمایشها و تست های خودم رو دراختیارتون بزارم ،هر چند دوستانیکه که ردیاب رو تحویل گرفتن هم کم لطفی نکنند و نتیجه آزمایشات و تجربه های عملی خودشونو اعلام کنند تا به بهترین جواب و نتیجه اپراتوری دست پیدا بشه انشاالله بنده هم بعداز چهلم عزیزای از دست رفتم ،کارم رو برای تست و آزمایشات آغاز کرده و مو به مو در اختیار دوستان قرار میدم انشاالله یاحق
خداوندا چرا؟؟؟ عزت به سگان دادی و نعمت به خران ؟؟؟گويا به تماشاى جهان آمده ايم!!!!!!
|
پنج شنبه 20 تیر1392 - 11:08am |
|
|
parvaz
|
عنوان: آموزش و نحوه استفاده از ردیاب حرفه ای FPL-22مجتبی نوشته است: karkas نوشته است: اولین تجربه با FPL-22 سلام بر تمام اساتید عزیز نماز و روزه های همگی قبول باشه انشاالله من داخل یه اتاق 5*5 تونستم 10 گرم طلا رو همون جای اصلیش قیچی کنم چه چیز جالبیه من زیاد تجربه خاصی در مورد ردیاب و از این جور چیزا ندارم (تقریبا صفرم ) خلاصه هنوز باورم نمی شه و همش فکر می کردم که این چیزایی که توو انجمن می گن بازار گرم کنیه :دی فردا انشاالله میرم یه جایی دستگاه رو توو محیط واقعی تست کنم اگه توو انجمن نیومدم بدونین دستگاهش واقعا عالیه و می تونید در سواحل مدیترانه منو پیدا کنید اگه خبری نبود حتما تجریبیات بی ارزشمو براتون می ذارم :دی اساتید التماس دعا بابا بیخیال شما کی به این هدف رسیدین همین امروز گرفتین ماشاالله به این پشتکار . بهتون گفتم باید اموزش ببینین بعد بیخودی حفاری نکنین باید حذف خطاها را یاد بگیرین اینطوری که نمیشه . فقط برو دستگاه بزن بگو جواب رو بعدا اعلام میکنم بعد که خوب یاد گرفتین اونوقت برین همونجا برای تست های دیگه سلام بر برادر مجتبی من که گفتم استعدادم خوبه در ضمن هر چی دارم فکر می کنم می بینم که آدم یه مقدار ابتکار عمل داشته باشه و بتونه تمرین کنه کار کردن باهاش خیلی آسونه البت من این تستی که کردم داخل خونه بود (چند جای مختلف) و تجربه کار بیرون از خونه توو شرایط طبیعی رو ندارم حتما فردا نظرم به عنوان یک فرد مبتدی می دم در ضمن این جریان مادیش برام مهم نیست اگه چیزی پیدا کردم سهم خودمو می دم به انجمن (البت اگه چیزی پیدا کنم ) این کار هیجانش برام خیلی جالبه (وقتی دستگیرم هم کنن بیشتر هم می شه ) خلاصه ما که رفتم انشاالله هر چی خیره همون بشه (البت خیر بی بلا )
|
پنج شنبه 20 تیر1392 - 11:33am |
|
|
parsi
کاربر حرفه ای
|
karkas نوشته است: عنوان: آموزش و نحوه استفاده از ردیاب حرفه ای FPL-22مجتبی نوشته است: karkas نوشته است: اولین تجربه با FPL-22 سلام بر تمام اساتید عزیز نماز و روزه های همگی قبول باشه انشاالله من داخل یه اتاق 5*5 تونستم 10 گرم طلا رو همون جای اصلیش قیچی کنم چه چیز جالبیه من زیاد تجربه خاصی در مورد ردیاب و از این جور چیزا ندارم (تقریبا صفرم ) خلاصه هنوز باورم نمی شه و همش فکر می کردم که این چیزایی که توو انجمن می گن بازار گرم کنیه :دی فردا انشاالله میرم یه جایی دستگاه رو توو محیط واقعی تست کنم اگه توو انجمن نیومدم بدونین دستگاهش واقعا عالیه و می تونید در سواحل مدیترانه منو پیدا کنید اگه خبری نبود حتما تجریبیات بی ارزشمو براتون می ذارم :دی اساتید التماس دعا بابا بیخیال شما کی به این هدف رسیدین همین امروز گرفتین ماشاالله به این پشتکار . بهتون گفتم باید اموزش ببینین بعد بیخودی حفاری نکنین باید حذف خطاها را یاد بگیرین اینطوری که نمیشه . فقط برو دستگاه بزن بگو جواب رو بعدا اعلام میکنم بعد که خوب یاد گرفتین اونوقت برین همونجا برای تست های دیگه سلام بر برادر مجتبی من که گفتم استعدادم خوبه در ضمن هر چی دارم فکر می کنم می بینم که آدم یه مقدار ابتکار عمل داشته باشه و بتونه تمرین کنه کار کردن باهاش خیلی آسونه البت من این تستی که کردم داخل خونه بود (چند جای مختلف) و تجربه کار بیرون از خونه توو شرایط طبیعی رو ندارم حتما فردا نظرم به عنوان یک فرد مبتدی می دم در ضمن این جریان مادیش برام مهم نیست اگه چیزی پیدا کردم سهم خودمو می دم به انجمن (البت اگه چیزی پیدا کنم ) این کار هیجانش برام خیلی جالبه (وقتی دستگیرم هم کنن بیشتر هم می شه ) خلاصه ما که رفتم انشاالله هر چی خیره همون بشه (البت خیر بی بلا ) اگر همه چیز اینقدر ساده بود اینقدر تو دنیا بهمون سخت نمیگذشت
|
پنج شنبه 20 تیر1392 - 12:58pm |
|
|
bina
استاد علوم غریبه
|
حمید نوشته است: بینا جان شما لطف کنین مطالب قبلی رو بخونین ده ها بار درباره ذرات و روش حذفشون صحبت شده! من نمیدونم دیگه چند بار باید گفت. سایر اساتید هم با تجربه تر هستن توضیحات رو گفتن. سلام دوستان حمید جان فعلا که همه توی بحث حذف ذرات و رفع خطا لنگ میزنن و کسی به طور قطع این مشکل رو رفع نکردن .با اینکه روز بروز به تعداد صفحات تاپیک اضافه میشه ولی همش تکرار مکررات و تجارب ضد و نقیض هست و یک رویه ثابتی حاصل نشده. و هرکاربری بعد از خوندن این همه مطلب قطعا قاطی میکنه% اولا بنده به هیچ یک از اساتید ایرادی نگرفتم و بحثی از تجربه کسی به میان نیومد و حالا بعد از 4 سال دوندگی توی انجمنها اقلا ذره ای حالیمون میشه% دوما مگه کجای حرف بنده مشکل داره که شما با این لحن با بنده برخورد میکنین؟؟؟ مگر اینجا برای بحث و آموزش و گفتگو نیستش؟؟ نهایتا به نظر میاد ماه رمضون و روزه داری به همه فشار میاره و دیگه ظرفیت انتقاد که چه عرض کنم ظرفیت بحث توی این انجمن هم داره تکمیل میشه و کسی حوصله کس دیگرو نداره. بهرحال اگر سوال و جوابی بی مورد و بی ربط از طرف بنده سرزده باشه از همه دوستان عذرخواهی میکنم% یاعلی مدد
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
پنج شنبه 20 تیر1392 - 1:59pm |
|
|
Ringo
|
بینای عزیز
رک و پوست کنده به شما بگویم که هیچ روشی تا اکنون برای حذف کلی ذرات ارائه نشده و این مشکل گریبانگیر تمام ردیابهای موجود در جهان است. روشهایی هم که تو این انجمن و سایر انجمن ها برای حذف زرات ارائه شده کلی نیست و در مواردی بکار میره که حجم زرات یا کلنی زرات کم بوده . اگر حجم زرات بیش از اندازه باشد از دست هیج ردیابی کاری بر نخواهد امد و در این زمان نیاز به یک نقطه خوب بشدت احساس خواهد شد.
|
پنج شنبه 20 تیر1392 - 2:29pm |
|
|
|