سلام دوست خوبم امیر جان شرمنده
عرضم به حضورت که کلا فلسفه کار ردیاب اینه که دنبال میدان مغناطیسی میگرده . خوب شما ردیابی که مد نظرتون هست رو روی مود طلا گذاشتین و به قول خودتون طراز هم کردین و سرچ میکنین و یه جا رو میگیره . آیا به طور قطع این نقطه هدف واقعی هست . تست طلای روی زمین هم میکنین و ردیاب به سمت نقطه پیدا شده میچرخه . آیا این نقطه واقعی هست .
با خودت میگی آره دیگه حفاری کنیم کار تومومه ردیابم طراز بود
و تست طلا هم مثبت .
اما حفاری میکنی و میبینی چیزی نیست .
اگه قرار به پیدا کردن میدان مغناطیسیه که یه میله ساده هم دستت بدن یه جا رو میگیره . پس میبینی که توی ردیابی این اپراطوره که حرف آخر رو میزنه نه ردیاب . همین ردیاب 35 انجمن که اکثر بچه های سایت دارن رو در نظر بگیر با این امکاناتی که داره و مودهای مختلفی که روش هست جزو بهترینهاست اما چرا دوباره اکثرا قصد فروش دارن چون نمیتونن باهاش کار کنند و 2 بار که میرن بیرون و الکی حفاری میکنن دلسرد میشن و میگن فایده نداره چون اینا ظاهر کار رو میبینن و میگن یه ردیاب داشته باشیم کار تمومه در صورتی که ردیاب شاید 30 درصد باشه و اپراطور 70 درصد کار رو انجام میده .
من خودم دی اف اس دارم که جزو ردیابهای خوب محسوب میشه و چند ساله باهاش کار میکنم و کلی حفاری بیخودی انجام دادم . اولش که خریدم فکر میکردم هر جا رو بگیره تمومه اما بعد دیدم نه بابا از این خبرا نیست .
خلاصه کنم دوست عزیز سعی کن در مورد خرید ردیاب بیشتر تحقیق کنی .