نویسنده |
پیغام |
karajniaz
کاربر حرفه ای
|
استاد حمید همیشه پاینده باشی خبر خوبی دادید دوست گرامی مهندس عزیز باوجود مشغله کاری و... بانیت خیر اومده طرحی رو آماده کرده و تمهیداتی هم برای به قول شما کلاهبرداران اندیشیده حالا اگر عده ای نامرد پیدا بشن و باچاقو آدم کشی کنند نمیشه تولید چاقو رو متوقف کرد. اینجور آدمها باید به مهندس حمید نگاه کنند وایشون رو الگوی خودشون قرار بدن
به روز نیک کسان، گفت: تا تو غم نخوری بسا کسا! که به روز تو آرزومندست ----------------------------------------- زمانه گفت مرا: خشم خویش دار نگاه کرا زبان نه به بندست پای دربندست
|
پنج شنبه 13 فروردین1394 - 9:16pm |
|
|
reza2490
کاربر حرفه ای
|
مهندس حمید عزیز خسته نباشید بهترین عیدی در سال جدید هست سال پر باری داشته باشید مهندس
ذهن های بزرگ ، ایده ها را مورد بحث قرار می دهند ؛ ذهن های متوسط در مورد رویدادها صحبت می کنند ، ذهن های کوچک در مورد افراد صحبت می کنند
|
پنج شنبه 13 فروردین1394 - 10:07pm |
|
|
delta force
کاربر حرفه ای
|
منم تشکر ویژه میکنم از مهندس حمید بابت زحماتی که متحمل میشن
به تعظیم مردم این زمانه اعتماد نکن , تعظیم آنان همانند خم شدن دو سرکمان است که هرچه به هم نزدیکتر شوند تیرش کشنده تر است. خشایار شاه
|
پنج شنبه 13 فروردین1394 - 10:55pm |
|
|
archilO
کاربر حرفه ای
|
استاد حمید عزیز خدا خیرتون بده که بی منت برای همه زحمت میکشید استاد من برا سیستم یه لوپ 2 در 2 با 7 دور سیم 1.5 افشان و 9دهم اهم ساختم که با یه تست اجمالی یه فلز اهن 40 در 40 رو تو 3.5 راحت سنس کرد به نظر شما با توجه به اینکه 40 در40 برا لوپ 2در2 فلز کوچیک محسوب میشه ایا نتیجه خوب هست یا نه (البته تظیمات پیش فرض و حساسیت روی18 بود) انشالله اگه شد فیلم میزارم ممنون
هرگاه در زندگي به يك در بزرگ كه يك قفل بزرگ هم دارد رسيدي ، نترس و نااميد نشو.زيرا اگر قرار بود در باز نشود جاي آن يك ديوار مي گذاشتند!
|
پنج شنبه 13 فروردین1394 - 11:09pm |
|
|
amiri11
کاربر حرفه ای
|
|
پنج شنبه 13 فروردین1394 - 11:23pm |
|
|
پوریا
کاربر حرفه ای
|
حمید جان خیلی دل بزرگی داری به والله. انشالله خدا به بزرگی دلت هر خواسته ای رو داری بهت بده.انشالله تا آخر عمر خودت و عزیزانت در صحت وسلامتی باشید. وقتی این دستگاه رو برای تست پیش یکی از دوستان که زخم خورده این کار بود و خیلی هزینه بابت دستگاه کرده بود بردم و بهش گفتم که یکی از مهندسین ونوابغ ایران این دستگاه رو طراحی کرده و در اختیار همه قرار داده تا بسازند باورش نمیشد و کلی برای شما طلب خیر کرد و گفت خیلی ها هستند علم دارند ولی با خودشون به گور میبرند افرادی مثل مهندس حمید هم دل برو بچه های درد کشیده رو خوشحال میکنند.حالا یقین دارم بزرگترین گنج علمی هست که برای خدمت به انسان ها به کار گرفته بشه.
|
پنج شنبه 13 فروردین1394 - 11:36pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
hoshyar191 نوشته است: مهندس جان شما لطفا یک شب مدارتون را تا صبح روشن بگذارید . فرداش میبینید وقتی ولتاژ باطری دستگاه که به زیر 10 ولت رسید با تمام شدن محدودیت ( on/off) مواجه میشید . یا مدار رو با کمتر از 9 ولت چند بار روشن خاموش کنید. مکانیزم امنیتی خاصی در برنامه وجود داره که به ازای هر چند ساعت روشن بودن مدار ؛ شمارنده دفعات استفاده یک واحد اضافه میشه! این مساله به این لحاظ قرار داده شده که احیانا سودجویان با روشهای خاص سعی نکنن از خاموشی میکرو جلوگیری کنن! از نظر امنیتی نمیتونم توضیح بیشتری بدم ولی فقط عرض کنم میزان یک نوبت استفاده از دستگاه در حدی هست که یک اپراتور میتونه تحملش رو داشته باشه! بیش از اون روشن بودن دستگاه مساله امنیتی تلقی شده و شمارنده افزوده میشه! اما در خصوص افت ولتاژ باطری و چند بار روشن و خاموش و نمایش کلمه DEMO مشکل شما از فیوز بیت BODLEVEL هست که بدرستی روی تنظیم 4.3 ولت نیست. در این شرایط دستگاه بظاهر کاملا درست کار میکنه و فقط در لحظاتی که نوسان ولتاژ باطری داشته باشین یا حتی بصورت تصادفی موقع روشن و خاموش شدن دستگاه ؛ حافظه میکرو بهم ریختگی پیدا میکنه و همیشه در کار کردن با این میکرو ها این مساله پیش میاد. تنها راهش هم تنظیم صحیح فیوز بیت هست و اگر طبق دستور العمل پروگرام کنین هیچوقت مشکلی پیش نمیاد.
|
پنج شنبه 13 فروردین1394 - 11:39pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
archilO نوشته است: استاد حمید عزیز خدا خیرتون بده که بی منت برای همه زحمت میکشید استاد من برا سیستم یه لوپ 2 در 2 با 7 دور سیم 1.5 افشان و 9دهم اهم ساختم که با یه تست اجمالی یه فلز اهن 40 در 40 رو تو 3.5 راحت سنس کرد به نظر شما با توجه به اینکه 40 در40 برا لوپ 2در2 فلز کوچیک محسوب میشه ایا نتیجه خوب هست یا نه (البته تظیمات پیش فرض و حساسیت روی18 بود) انشالله اگه شد فیلم میزارم ممنون خواهش میکنم. خسته نباشین. فلز تا وقتی که کوچکتر از 5 درصد سایز لوپ نباشه برای اون لوپ کوچک محسوب نمیشه! لذا لوپ 2 متری قطعا فلز 40 سانتی رو از لوپ 1 متری قوی تر سنس میکنه. اگر جز این بود که واقعا دلیلی نداشت لوپ 2 متری درست کنیم! با محاسبه من این هدف شما با این لوپ نهایتا تا حدود 3.6 متر میتونه سنس بشه و لذا نتیجه شما خوب هست و برای یک فلز دو متری باید به بردی در حد 8 متر هم برسین!!!
|
پنج شنبه 13 فروردین1394 - 11:44pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
خیلی ممنون از لطف همه دوستان. حالا یک درصد فکر کنید اگر داستان تفکیک ؛ دروغ 13 باشه چی؟!
|
پنج شنبه 13 فروردین1394 - 11:45pm |
|
|
mohamadshamse
|
حمید جان خسته نباشید متشکریم عزیز دل راستی از دوستان کسی lf157 از سایت خریداری کرده ؟اگه آره از کدام سایت وبا چه قیمتی؟ راستی من از پایا گرفتم روی آی سی mac157 نوشته شده در حالی که باید lf157 نوشته شده باشه
|
پنج شنبه 13 فروردین1394 - 11:51pm |
|
|
|