نویسنده |
پیغام |
kamal857
کاربر حرفه ای
|
با تشکر از دوستان عزیز قبل از تعویض 170 صدای وزوز لوپ بریده بریده بود الان یکسره شده ولی صداش کمتره. ولی دیلی 6 همچنان دارم. در ضمن 170 تعویضی که از مدار دراوردم از یه طرف سه تا پایه به هم راه میده ،در صورتیکه اونی که جا انداختم اینطوری نیست.
|
جمعه 14 فروردین1394 - 8:50pm |
|
|
kamal857
کاربر حرفه ای
|
حمید نوشته است: قاعدتا نباید این مشکل پیش میومد. بهرحال تنها قطعه ای که احتمال سوختن در اون قسمت داره بنظر من مقاومت 10 اهمی هست. بعد از اون دیگه احتمال داره پایه خود میکرو سوخته باشه که در اون صورت باید میکرو تعویض بشه. مهندس جان ممنون چک کردم مقاومتها سالمن . به ماسفت که دست زدم شوکی زد،درسته؟ بازهم تشکر
|
جمعه 14 فروردین1394 - 8:54pm |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
جمعه 14 فروردین1394 - 9:30pm |
|
|
sabbas
کاربر فعال
|
حمید جان واقعا در مورد تفکیک خبر خوشحال کننده ای دادی برات ارزوی سلامتی دارم هر چند این سیستم بدون تفکیک هم یه شاهکاره
بنده آنیم که در بند آنیم
|
جمعه 14 فروردین1394 - 10:19pm |
|
|
kamal857
کاربر حرفه ای
|
kamal857 نوشته است: حمید نوشته است: kamal857 نوشته است: دوستان مدار منم انواع مشکل براش پیش اومده ، الان هم دیلی رو 6 نشون میده ، کاری که کردم اینطوری شد این بود .یه ایسی فلزی جازدم که بعدا متوجه شدم پایه هاش اشتباه بوده. لطفا بگید که کدوم قسمت مدار رو تست کنم.چه مقاومتهایی احتمال داره که سوخته باشن.؟ بعد اون کار هر ایسی که میندازم بازم همون مشکل رو دارم. لطفا کمک کنید
با تشکر قاعدتا نباید این مشکل پیش میومد. بهرحال تنها قطعه ای که احتمال سوختن در اون قسمت داره بنظر من مقاومت 10 اهمی هست. بعد از اون دیگه احتمال داره پایه خود میکرو سوخته باشه که در اون صورت باید میکرو تعویض بشه.[/qu مهندس جان ممنون چک کردم مقاومتها سالمن . به ماسفت که دست زدم شوکی زد،درسته؟ بازهم تشکر میکرو را هم عوض کردم.متاسفانه حل نشد.
|
جمعه 14 فروردین1394 - 10:24pm |
|
|
kurosh
کاربر حرفه ای
|
91150472039 نوشته است: باتشکر از kurosh عزیز . من تو محیط های مختلف تست کردم پس مطمئنا از محیط نمیتونه باشه اما سیم هم هم با سیم 1 مفتولی. و هم با کابل cat 5 و هم با سیم 0.6 لاکی تست کردم که هر سه مورد دیلی رو بالای 70 نشون میداد حالا به نظر شما برای لوپ 30 و 1 در1 چه سیمی و چند متر استفاده کنم. ممنون درود بر شما حالا که به محیط خودتون مطمعن هستین و با سیمهای مختلف هم همین مشکلو دارید، بنظر من ممکنه ایراد از ماسفت شما باشه البته دوستان متخصص الکترونیک بهتر میتونن راهنماییتون کنن من فقط طبق تجربه خودم عرض کردم در ضمن طبق جدول مهندس حمید از این سایز سیمها میتوانید استفاده کنید: ساخت بروش عنکبوتی لوپ 30 سانتی: قطر داخلی 24 سانت - 29 دور - حدود 27 متر سیم 0.8 میل لوپ 100 سانتی: قطر داخلی 95.5 سانت - 14 دور - حدود 45 متر سیم 1.2 میل
|
جمعه 14 فروردین1394 - 10:28pm |
|
|
2840644
کاربر حرفه ای
|
سلام دوست من مشکل دیلی بیشتر به لوپ و مقاومتهای دمپینگ برمیگرده بعد ماسفت ۸۴۰ و بعد ترانزیستور قدرت bs170 و نهایتا میکرو و از همه مهمتر پروگرم میکرو یا همون تنظیم فیوزبیتها که مشکل اکثر دوستان هم در تنظیم فیوزبیتها هست پیشنهاد بنده استفاده از یک لوپ تست شده و در صورت جواب نگرفتن قطعات بالا رو چک کنید و دقت کنید قطعات لحیم سردی نداشته باشن منظور همون اتصال مدار هست موفق باشید
|
جمعه 14 فروردین1394 - 10:31pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
ممنون از همه دوستان. عزیزان توجه داشته باشین سیستم تفکیک و بخصوص قسمت حذف آهن که بسیار حساس هست ؛ با هر لوپ و هر شرایط مداری درست جواب نخواهد داد! لذا از الان عرض کنم چه مقدماتی لازمه تا دوستان طی چند روز آینده با تستهای اشتباه پروژه رو دچار مشکل نکنن! لوپ مورد استفاده و تایید برای قسمت تفکیک و حذف آهن باید ظرفیتی بین 300 تا 400 میکرو و ترجیحا دور و بر 350 میکرو هانری داشته باشه و مقاومتش هم حدود 1 اهم باشه. ارقام دقیق اهمیتی نداره. همینطور کیفیت لوپ بعلاوه کابل اتصال باید طوری باشه که دیلی اتومات دور و بر 20 نشون داده بشه. چند شماره کمتر یا بیشتر زیاد مهم نیست ولی قطعا اگر دیلی اتومات بالای 30 باشه تفکیک درستی نخواهیم داشت. این مساله هیچ راه دیگری نداره و کاملا برای عملکرد قسمت تفکیک حیاتی هست. لذا بنده فقط لوپ عنکبوتی رو میتونم توصیه کنم و برای سایر لوپها هم اگر موارد ذکر شده صدق بکنه به احتمال زیاد مشکلی نخواهد داشت. در قسمت مدار هم 3 قطعه هست که تاثیر اساسی در تفکیک خواهند داشت. در درجه اول آیسی LF357 هست که باید اصلی باشه. وگرنه اصلا تفکیک کار نمیکنه چون موج خروجی سایر شماره ها و یا نوع تقلبی کاملا متفاوت هست و محاسبات پیچیده ای که در برنامه انجام میشه برای سایر شماره ها جواب نمیده. طبیعتا نوع فلزی 357 یا 157 اصلی هم نباید مشکلی داشته باشه چون مشخصاتشون یکسان هست. قطعات تاثیرگذار بعدی خازن 5 پیکو و خازن 2.2 میکرو تانتال هستن. هر چند بعیده این قطعات مشکل خاصی داشته باشن ولی در صورت داشتن خطای بیش از حد معمول یا معیوب بودن قطعا روی تفکیک تاثیر بدی خواهد داشت. این نکته رو هم عرض کنم که تستهای بنده فعلا با ماسفت 840 هست. هر چند بعیده تفاوت زیادی با سایر ماسفتها وجود داشته باشه ولی دوستان فعلا بهتره از 840 استفاده کنن. کلا دوستان توجه داشته باشن رعایت بعضی ریزه کاری ها تا اینجای کار شاید زیاد هم مهم نبود و فقط روی قدرت سنس کمی تاثیر داشت. ولی از اینجای کار به بعد دیگه رعایت نکردن مسائلی که ذکر کردم منجر به کار نکردن قسمت تفکیک و به ویژه حذف آهن خواهد شد. پس دوستان طی روزهای آینده نکاتی که عرض کردم رو با دقت در دستگاههای خودشون بررسی کنن تا در تستهای اولیه از نسخه جدید مشکلی نداشته باشیم.
|
جمعه 14 فروردین1394 - 11:39pm |
|
|
91150472039
کاربر فعال
|
با تشکر از همه دوستان بابت راهنماییتون.چشم همه مواردی رو که فرمودین بررسی میکنم ایشالا که مشکلم برطرف شه تا برای بحث تفکیک هم مشکلی نباشه از مهندس حمید عزیز هم بابت این همه زحمتی که میکشن تشکر میکنم ایشالا هر چی از خدا میخوای بهت بده.
|
شنبه 14 فروردین1394 - 12:22am |
|
|
Linkon
کاربر فعال
|
درود از بین دوستان یک نفر ماسفت قدرت mdl رو روی یک عکس برام تعیین کنه تا شاید تونستم از mdl که امانت دستمون هست شناسایی کنم...با استفاده از این ماسفت احتمال زیاد شدن قدرت بالا به این سیستم هم هست اما میتونه به بی ثباتی هم منجر بشه .حالا باید امتحان بشه...اگر افزایش قدرت داشته باشیم سنس فلز تو عمق بیشتری صورت میگیره و تفکیک هم که به( گفته ی مهندس حمید از نصف تا دو سوم عمق سنس فلز امکان پذیر هست) تو عمق بیشتری صورت میگیره.
زمین شناسی.نقطه زن فلزجو = موفقیت
|
شنبه 14 فروردین1394 - 12:23am |
|
|
|