نویسنده |
پیغام |
soltan
|
سلام مهندس خدا قوت مهندس جان ما دو نوع دستگاه پالسی داریم یکی اینکه دارای برنامه آل متال بوده با آل متال اول فلز را سنس بعد از کشف فلز به روی برنامه تفکیک رفته که حدود سی در صد از برد دستگاه کاسته میشه دیگری دستگاه بدون آل متال بوده دستگاه با تفکیک بدنبال کشف فلزرفته که این دستگاه عمق کمتری را برای کشف فلز در عمق خواهد داشت و یک مورد دیگر باز دو نوع فلزیاب پالسی داریم که یکی با صدای ضمیمه و دیگری بدون ضمیمه فلزیابی که باصدای ضمیمه کار میکند عمق زنیش خیلی ببشتر است لطفأ در صورت امکان این نکات را مورد بررسی قرار دهید با تشکر از کمکهای بی دریغتان
|
شنبه 14 فروردین1394 - 12:38am |
|
|
delta force
کاربر حرفه ای
|
Linkon نوشته است: درود از بین دوستان یک نفر ماسفت قدرت mdl رو روی یک عکس برام تعیین کنه تا شاید تونستم از mdl که امانت دستمون هست شناسایی کنم...با استفاده از این ماسفت احتمال زیاد شدن قدرت بالا به این سیستم هم هست اما میتونه به بی ثباتی هم منجر بشه .حالا باید امتحان بشه...اگر افزایش قدرت داشته باشیم سنس فلز تو عمق بیشتری صورت میگیره و تفکیک هم که به( گفته ی مهندس حمید از نصف تا دو سوم عمق سنس فلز امکان پذیر هست) تو عمق بیشتری صورت میگیره. بویرون افندیم
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
به تعظیم مردم این زمانه اعتماد نکن , تعظیم آنان همانند خم شدن دو سرکمان است که هرچه به هم نزدیکتر شوند تیرش کشنده تر است. خشایار شاه
|
شنبه 14 فروردین1394 - 1:13am |
|
|
حمید
مدیر کل
|
خواهش میکنم سلطان عزیز. فکر میکنم اشاره داشتم که تفکیک روی 3 کانال مجزا و جدید پیاده شده. کانال اصلی سنس بجای خود باقی هست و بنده بهیچ وجه بهش دست نزدم! پس اعلام سنس جداگانه انجام میشه و تفکیک هم جدا. هیچ تداخلی با هم ندارن که بخواد روی برد دستگاه تاثیر داشته باشه. لذا وقتی سنس ضعیف هست صرفا اعلام سنس میشه و اطلاعاتی از تفکیک نمایش داده نمیشه و حذف آهن هم انجام نمیشه. وقتی میزان قدرت سیگنال به حدی رسید که محاسبات بخش تفکیک به نتیجه معنی داری منتهی شد ؛ عدد تفکیک هم اعلام میشه و اگر طبق محاسباتی جداگانه تشخیص آهن داده بشه باز هم با قطع صدا برای اپراتور مشخص میشه. عمق تفکیک هم بین نصف تا دو سوم برد نهایی سنس برای اون فلز هست که بستگی به هدف داره. برای فلزات بزرگ بخصوص از نوع آهن برد تفکیکی بیشتر هست.
|
شنبه 14 فروردین1394 - 1:20am |
|
|
amir6777
کاربر حرفه ای
|
حمید نوشته است: خواهش میکنم سلطان عزیز. فکر میکنم اشاره داشتم که تفکیک روی 3 کانال مجزا و جدید پیاده شده. کانال اصلی سنس بجای خود باقی هست و بنده بهیچ وجه بهش دست نزدم! پس اعلام سنس جداگانه انجام میشه و تفکیک هم جدا. هیچ تداخلی با هم ندارن که بخواد روی برد دستگاه تاثیر داشته باشه. لذا وقتی سنس ضعیف هست صرفا اعلام سنس میشه و اطلاعاتی از تفکیک نمایش داده نمیشه و حذف آهن هم انجام نمیشه. وقتی میزان قدرت سیگنال به حدی رسید که محاسبات بخش تفکیک به نتیجه معنی داری منتهی شد ؛ عدد تفکیک هم اعلام میشه و اگر طبق محاسباتی جداگانه تشخیص آهن داده بشه باز هم با قطع صدا برای اپراتور مشخص میشه. عمق تفکیک هم بین نصف تا دو سوم برد نهایی سنس برای اون فلز هست که بستگی به هدف داره. برای فلزات بزرگ بخصوص از نوع آهن برد تفکیکی بیشتر هست. حمید اقای گل..بهترین ارزوها رو برای شما در سال جدید ارزو دارم.ممنون بابت همه زحمات شما
|
شنبه 15 فروردین1394 - 5:37am |
|
|
madrek
کاربر حرفه ای
|
سلام مهندس جان واقعا خسته نباشید بی صبرانه منتظر تفکیک هستیم تو این چند روزه هر دومدارم رو بیرون تست کردم ثبات عالیه فقط با حساسیت 12 با 157 فلزی بهترین ثبات رو داشتم و با357 پلاستیکی حساسیت رو تا 15-16 میتونستم افزایش بدم با اینکه زمین نمناک بود ولی ثبات همچنان داشتم چند نعل اسب وقوطی رانی جزو کشفیات بنده بود
|
شنبه 15 فروردین1394 - 9:36am |
|
|
mani1063
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: جمعه 17 خرداد1392 - 12:00pm پست: 500 محل اقامت: کردستان
|
سلام دوستان یا تشکر از زحمات مهندس حمید عزیزمون خواستم چند نکته ای خدمت دوستان عزیز عرض کنم دوستانی که توی مدارشون با مشکلات اعم از کویل ارور، نشون دادن دیلی بالا ،عدم ثبات دستگاه و برد کم دستگاه رو به رو شدن مطمئن باشید توضیحات مهندس گرامی رو که در صفحه اول درج شده با دقت مطالعه نکردند یکی از بزرگترین اشتباهات دوستان عزیز در مونتاژ عدم تست قطعات میباشد که حتما قبل از جاگذاری قطعه باید تست بشن من خودم که از الکترونیک سر در نمیارم یکی از دوستام دستگاه رو برام منتاژ کرد خودم بالا سر دوستم بودم تا همه قطعاتش رو تست نکرد نمیزاشتم قطعه رو جاگذاری کنه که الحمدلله بدون هیچ مشکلی دستگاه بالا اومد همین دوست عزیز بنده که من پیشش نبودم خواسته بود یکی هم برای خودش درست کنه که سه تا مدار درست کرده بود ولی هیچ کدومش درست از آب در نیومده بودند تا اینکه من رفتم پیشش و با کمک هم و تست کلیه قطعات مدارش رو بدون هیچ مشکلی درست کردیم برای مثال خازن دوازده چهار عدد داشت که سه عددش مقدارش خیلی کمتر بود... پس دوستان رعایت کردن توضیحات مهندس عزیزمون مساوی است بادستگاه بدون ایراد.... موفق باشید
(( آیا خداوند برای بنده اش کافی نیست)){سوره زمر آیه 36}
|
شنبه 15 فروردین1394 - 10:36am |
|
|
amiri11
کاربر حرفه ای
|
با سلام : یک استعلام قیمت از ماسفت SPW17N80C3 گرفتم (ظاهرا برخی از دوستان تایید کردند از w11 بهتره )،موجود نبود گفت سفارش خارج دو هفته ای 15 هزار تومن ولی مشابه همین ماسفت را داشت به شماره spp17n80 وضعیت موجود ؛ قیمت 7 هزار تومن. در ضمن گفت ماسفت ها اوریجینال و مارکهای متفاوتی دارند.اگر خواستی بگیری اوریجینال بگیر .......... ....... اقای لینکون باروز عزیز هم اگر لطف کنند با همان اخلاق لینکون باروز نتایج یا شماره ماسفت mdl را اعلام کنند ممنون میشیم.با تشکر
|
شنبه 15 فروردین1394 - 12:30pm |
|
|
Linkon
کاربر فعال
|
delta force عزیز بابت قرار دادن عکس ممنون هستم...سعی خودم رو میکنم و نتیجه رو اعلام میکنم.
زمین شناسی.نقطه زن فلزجو = موفقیت
|
شنبه 15 فروردین1394 - 12:44pm |
|
|
shakib
کاربر حرفه ای
|
سلام دوستان ماسفت stw180نیکوشاپ تلفنی تهیه میکنه قیمتشم 8تومان. دوستان برای لوپ 1.5ولوپ2 ازچه سایزسیمی استفاده بشه بهتره؟75/0 1 ویا1.5
|
شنبه 15 فروردین1394 - 12:50pm |
|
|
shakib
کاربر حرفه ای
|
amiri11 نوشته است: با سلام : یک استعلام قیمت از ماسفت SPW17N80C3 گرفتم (ظاهرا برخی از دوستان تایید کردند از w11 بهتره )،موجود نبود گفت سفارش خارج دو هفته ای 15 هزار تومن ولی مشابه همین ماسفت را داشت به شماره spp17n80 وضعیت موجود ؛ قیمت 7 هزار تومن. در ضمن گفت ماسفت ها اوریجینال و مارکهای متفاوتی دارند.اگر خواستی بگیری اوریجینال بگیر .......... ....... اقای لینکون باروز عزیز هم اگر لطف کنند با همان اخلاق لینکون باروز نتایج یا شماره ماسفت mdl را اعلام کنند ممنون میشیم.با تشکر سلام امیرجان کدوم فروشگاه؟
|
شنبه 15 فروردین1394 - 12:52pm |
|
|
|