انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 5 آذر1403 - 1:01pm

پاسخ به موضوع  [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 86 , 87 , 88 , 89 , 90 , 91 , 92 ... 295  بعدی
 آموزش و نحوه استفاده از ردیاب حرفه ای FPL-22 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

منم با ringoکاملا موافقم

پنج شنبه 20 تیر1392 - 2:57pm

من از يه چيز تعجب مي کنم و اون اينه که اگه ذرات اينقدر زياد هست که باعث خطا مي شه و حتي فلز تست هم نميتونه اونو برطرف کنه خب پس ذرات همچين ذره ذره هم نيستند . اون ذرات خودشون يه گنج هستند خصوصا اگه ذرات دست ريز نباشند اونوقت بايد گفت شما يه معدن طلا پيدا کرده اين که 8-} !!!!!!!!!!
اگه همون ذرات و بردارين به عنوان خاک طلا ببرين قالکاري خيلي راحت براتون جداش مي کنن
@-)

پنج شنبه 20 تیر1392 - 3:39pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

همه ذرات که طلا نیستن.الان من تو خونه یه سنگ اندازه نصف نخود دارم که احتمالا فرکانسش شبیه طلاست.

پنج شنبه 20 تیر1392 - 4:32pm

saeeed60h نوشته است:
همه ذرات که طلا نیستن.الان من تو خونه یه سنگ اندازه نصف نخود دارم که احتمالا فرکانسش شبیه طلاست.

اگه اينطوره بهتره از عبارت "حذف خطا" استفاده بشه که اينطوري ما اماتورها هم بفهميم قصه چيه. چون وقتي مي گوئيم ذرات "ذرات طلا" به ذهن خطور مي کنه. البته در جاهاي ديگه انجمن هم ديدم که برخي دوستان از عبارتهاي مشابه استفاده مي کردند که باعث شد من کمي گيج بزنم مثلا ديدم جائي از عبارت فلز خوراک به عبارت جاي فلز تست استفاده کرده بودند که باعث شد من چند بار متن را بخونم تا بفهمم بابا منظورش همون فلز تسته .
اما حالا سوال اينه که وقتي ما فلز تست را در جهت مخالف داشته باشيم ايا فرکانس مشابه مي تونه انقدر از اون قويتر باشه که باز هم دستگاه به خطا بيفته؟ خصوصا که به گفته اساتيد محترم فلز تست سکه طلا با عيار بالا باشه! نکته مهم اينه که به گفته سازندگان محترم فرکانس توليده شده در اين دستگاه بسيار دقيقه.البته اين نکته را هم در تاپيکهاي مختلف ديده ام که برخي دوستان درخصوص فرکانسهاي فلزات مختلف ديدگاههاي متفاوتي داشتند !

پنج شنبه 20 تیر1392 - 5:22pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

استادان اگه درحالته بيسيم وولوم ورويه نيم ازمثال فاصله يه 30متربه بالابازم هدف سنس بشه :اين معنيش اينه كه موادمعدنيه ياهدف بزرگه؟؟؟؟

پنج شنبه 20 تیر1392 - 6:12pm
مدیر کل
مدیر کل

امیر جان همونطور که بارها گفته شد ؛ مساله خطای ذرات یک بحثه و خطای مربوط به مواد مشابهی که در محیط هستن یک بحث دیگست. مساله حذف خطای ذرات کاملا مشخصه و اساسش بر این هست شما خودتون فلز دیگه ای از همون نوعی که میخواین کاوش کنین در فاصله ای بین سیستم ردیاب و هدف محتمل قرار بدین و ببینین ردیاب کماکان به هدف واکنش نشون میده یا به فلز تست خودتون؟ این بار ها بحث شده و اپراتورهای با تجربه ای هم داریم که دقیق تر میتونن این موضوع رو بشکافن. تا به اینجا روشی که جناب آریا در این زمینه توضیح دادن به اعتقاد من معتبر ترین روش حذف ذرات هست.
در عین حال ما ولومی رو هم داریم که قدرت رو میتونه کم بکنه. از طرفی باید متوجه باشین که وقتی قدرت کم میشه برد هم کم میشه. اما همینطور اگر وزن و حجم هدف هم کم باشه باز هم برد براش کم میشه. در واقع برد ردیاب برای یک هدف به هر دو فاکتور بستگی داره. از روی این مساله با کم کردن ولوم و گرفتن فاصله تا هدف هم میشه به وزن حدودی هدف پی برد و حتی دیگه از فلز تست هم استفاده نکرد که این کار نیاز به تست و تمرین زیادی داره و برای شروع کار اکتفا به درجه ولوم اصلا توصیه نمیشه.
اما نوعی دیگه خطا هم هست که مساله تشابه فرکانسی مواد در محیط با هدف مورد جستجو هست. از اونجایی که ردیاب قابلیت شعاع زنی یک محیط وسیع با شعاع چند صد متر و حتی بیشتر رو داره در همچین محیط وسیعی که شما تا چندین متر عمق خاک منطقه رو هم باید بهش اضافه کنین ؛ احتمال اینکه ماده ای پیدا بشه که همچین تشابه فرکانسی با هدف مورد نظر داشته باشه هست! هر چقدر هم خاک منطقه شلوغ تر و دارای املاح و مواد معدنی مختلف باشه باز هم احتمال این خطا بیشتر میشه. این نوع خطا اگر پیش بیاد هیچ ردیابی قادر نیست باهاش مقابله کنه. چون اساس کار ردیاب بر پایه این فرکانسهاست و ردیاب هیچ فاکتور دیگه ای برای شناسایی هدف نداره. ولی راههای حذف این خطا هم کماکان وجود داره! تست حفره یک مورد خیلی مهم هست. حجم گیری همینطور. و البته تست فرکانسهای مختلف روی یک هدف. هر کدوم این کارها قسمتی از خطاها رو برای ما حذف میکنن. در واقع کار با ردیاب بر خلاف فلزیاب نه تنها نیاز به تمرین و تجربه زیاد داره ؛ بلکه اگر حتی عمرتون هم توی این کار باشین باز هم اگر بخواین فقط با ردیاب به نتیجه برسین نیاز به پیاده سازی چندین تکنیک مختلف دارین و این کار صبر و حوصله میطلبه. نه اینکه با یک شک وسوسه بشین و برین سراغ حفاری! اما اگر میخواین هم مطمئن بشین و هم مراحل ردیابی برای شما بیش از حد طول نکشه راهش کمک گرفتن از یک سیستم دیگه مثل فلزیاب هست. بشرطی که میزان عمقی که هدف داره به نسبت سایزش در دید دستگاه فلزیاب شما باشه. در هر صورت وظیفه اصلی یک ردیاب شعاع زنی و پیدا کردن هدف از راه دور هست که این ردیاب این کار رو بخوبی و با حداقل خطا و حداکثر دقت در نقطه زنی انجام میده و من فکر میکنم دیگه توقع اینکه کلا بی خطا هم باشه دیگه خیلی توقع نابجایی هست بخصوص که تمامی سیستمها بالاخره خطاهایی دارن و ردیابها کلا خطاهای بیشتری دارن.

خدمت علی جان هم عرض کنم طبیعتا هر چقدر با ولوم کمتر یعنی قدرت کمتر یک هدف تا فاصله دورتری قابل ردیابی باشه ؛ این به معنی قوی تر بودن هدف هست. قوی تر بودن هدف هم یعنی حجم و وزن بیشتر هدف. با ذکر مجدد این تبصره مهم که تا حد چند متر عمق برای این ردیاب هر چقدر عمق هم بیشتر باشه باز هم قدرت هدف بیشتر میشه.

پنج شنبه 20 تیر1392 - 9:47pm
مدیر کل
مدیر کل

ali7777 نوشته است:
استادان اگه درحالته بيسيم وولوم ورويه نيم ازمثال فاصله يه 30متربه بالابازم هدف سنس بشه :اين معنيش اينه كه موادمعدنيه ياهدف بزرگه؟؟؟؟

علی جان بستیگی داره با سی متر که هم ذرات و هم بار باهم سرچ میشه منظور اینه که با تست طلای بیشتر تو بیست یا سی متری اگر دستگاه رفت به سمت طلا اونجا ذراته و اگر نرفت و به سمت هدف رفت میتونین تست های دیگه رو روش انجام بدین یعنی اول تست های کم هزینه مثل همون بحث ده ثانیه نگه داشتن انتنها روی هدف و جوری باشه که باز نشه و قفل بمونه . و تست شمال یعنی دستگاه خاموش بره بسمت شمال یعنی اگر دومتر رفت به سمت شمال دستگاهتون خاموش باشه عمق شما میشه کلا 4 متر اینو درنظر هم بگیرین بابت عمق هدف . یعنی یه راه دیگه واسه عمق گرفتن اینه .
تست بعدی حجم گیری هست یعنی از هر طرف برین به سمت هدف میبینین نزدیکی این هدف داره قیچی میکنه یه علامت بذارین این میشه حجم شما یه مربع یا یه دایره درست میشه . و هرچی این حجم هدف ما بیشتر باشه احتمال به بار بیشتره یعنی حداقل حجم باید بیشتر از یک و نیم یا دومتر باشه خوبه . تست بعدی شما وقتی حجم هدف رو گرفتین همون مرکز این هدف رو با یه میلیه سوراخ کنین حدود نیم یا یک متر و داخلش یک یا دو لیتر سرکه بریزین و بذارین یک روز بمونه این سرکه وقتی 24 ساعت بمونه تمام گازها و یونهای بیخودی رو مثل اهن ربا جذب میکنه و دفع میکنه و دوباره برین فرداش دستگاه بزنین میبینین یا اصلا قیچی نمیکنه که خطا بود اونجا و یا اگر قبلا یک متر حجم اونجا بود و با ریختن سرکه شد نیم متر یعنی اونجا خبرایی هست و اگر حجم شد مثلا بیست سانت یا ده سانت یا فقط نقطه قیچی شد یعنی ذرات و بیخیال اونجا بشین که بنظر من این بهترین حذف خطاست برای اینکار که اقای پارسی هم این مدل رو سالها تست کرده جواب خوبی هم گرفتند و تجربه شون رو دراختیار ما گذاشتند البته این موضوع سرکه رو میدونستم اما این مدل که قبل از سرکه ریختن حجم باشه یک متر بعد بشه نیم متر یعنی بار هست و خیلی کمتر بشه رو واسه من تازه گی داشت و جالب بود . همین سرکه هم میتونین همیشه همراتون باشه اگر احتمال گاز گرفتی هم شدین میتونین سرکه رو به پارچه بزنین و تنفس کنین و یا درهمون محل حفاری شده بریزین . کلا سرکه باید همراتون باشه .
درجواب بیناجان که میگن چیکار کنیم این ذرات حذف بشه از نظر الکترونیکی بگم که داداش گلم اگه دستگاه دنبال اینقدر ذرات هم نره که ردیاب نیست باید دستگاه دنبال ذرات و رگه هم بره تا بتونه کلا ردیابی کنه طلا رو یا هرفلز دیگه رو حالا ما کارهایی کردیم تو این ردیاب که خیلی چیزهای دیگه حذف میشه اما حذف خطا هنوز به صد درصد نرسید و اگر به صد درصد برسه بنظر من قیمت یه ردیاب به نجومی میرسه :D تا همینقدر هم که این دستگاه داره ذرات و مواد معدنی های بیخودی رو حذف میکنه و راهکارهایی داریم واسه حذف اینها کلیه . کلا بارها گفتم اگر یه جایی دارین مطمئن هستین باری هست و سند دارین این دستگاه شما رو صاف میبره سر هدف اما اگر به دروغ بهتون میگن اقا اینجا بار هست و چون دستگاههای (ردیاب های ) دیگه اونجا رو زده بودند و فکر میکنن اونجا باره و حفاری هم انجام دادند چیزی پیدا نکردند و دنبال دستگاه مثلا مطمئن میگردند که به هدف بزنه سخت در اشتباهند اونها همان ذرات رو گرفته بودند البته یون اون ذرات رو گرفتند نه خود ذرات رو اما این قبلا هم بهتون گفتم خود ذرات رو براتون پیدا میکنه اگر واقعا ردیاب زن باشین . وقتی تونستین خود ذرات رو دربیارین یعنی راحت جایی که بار باشه واقعا شما راحت میتونین برین روی هدف شک نکنین .

جهت سفارش فلزیاب FPI (نسخه فول اصلی) و یون یاب تریشر فایندر میتوانید پیغام خصوصی دهید.

http://www.aparat.com/felezjoo
viewtopic.php?f=17&t=3526

پنج شنبه 20 تیر1392 - 10:03pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اقا مجتبی توضیحات خوبی دادین ممنون عالی بود.
من احساس میکنم دیگه باید همه این تجربیات رو یکی جمع کنه وبصورت فایل دراختیار کاربران قرار بده.

پنج شنبه 20 تیر1392 - 10:09pm
مدیر کل
مدیر کل

دوستانی که با این دستگاه ما ذرات گرفتند حالا هر چیز که هست هرچی قویتر بهتر با من تماس بگیرین یا پیام خصوصی بدن من بهشون ادرس بدم واسم بفرستند همون ذرات رو تا روش کار کنم و برای دستگاههای دیگه یا کاری کنم دیگه این ذرات رو نگیره . این مسئله خیلی مهمه الان تعداد شما هم زیاد شده و هرکسی که بتونه این ذرات رو برام پست کنه به هدف نزدیکتر میشیم . سعی کنین هر چیزی که با این دستگاه پیدا کردین منظورم بی ارزش هست تو یه نایلون درش رو محکم ببندین و چند لایه کنین که اصلا هوا نره و برام پستش کنین .

جهت سفارش فلزیاب FPI (نسخه فول اصلی) و یون یاب تریشر فایندر میتوانید پیغام خصوصی دهید.

http://www.aparat.com/felezjoo
viewtopic.php?f=17&t=3526

جمعه 20 تیر1392 - 12:24am
مدیر سایت
مدیر سایت

فكر خوبيه آقا مجتبي آفرين ، تو موفق ميشي برادر

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

جمعه 20 تیر1392 - 1:08am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 86 , 87 , 88 , 89 , 90 , 91 , 92 ... 295  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: ali_anz68 و 79 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure