انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 25 آبان1403 - 11:32am

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 597 , 598 , 599 , 600 , 601 , 602 , 603 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

بنظرم بهتره انتخاب ماسفت رو بزارید بعد اینکه مهندس حمید تفکیک رو ارائه کردند
اومدیم شما یک ماسفت قوی پیدا کردید ولی در نسخه بعدی بکار نیامد! !

به تعظیم مردم این زمانه اعتماد نکن , تعظیم آنان همانند خم شدن دو سرکمان است که هرچه به هم نزدیکتر شوند تیرش کشنده تر است.
خشایار شاه

یکشنبه 16 فروردین1394 - 11:08pm
آواتار کاربر

سلام و خسته نباشید مهندس حمید بیصبرانه متنظر طرح تفکیک مدار هستیم با تشکر

یکشنبه 16 فروردین1394 - 11:36pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

behnam karami نوشته است:
archilO نوشته است:
سلام استاد حميد عزيز و دوستان گرامي
به نظر اين ماسفت IXBH15N160 فاكتورهاي خوبي داره يه نگاهي بهش بندازين و نظرتونو بدين
دوستاني كه تهران تشريف دارن ببينن ميتونن پيداش كنن من هر چي تو نت گشتم نبود
با ارزوي پيروزي براي همه @};- @};-

سلام دوست عزیز این شماره ماسفتی که گفتید مد نظره این مدار نمیتوه باشه اگه به پابه هاش توجه کنید از گیت و کالکتور و امیتر تشکیل شده واز یه طرفم باید ماسفت گیر بیاد و گرنه بخوایم حساب کنیم بنظره من ماسفت C2M0080120Dایکی از بهترین گزینه هاس اهمش 80میلی اهمه ولتاژش 1200ولته امپرشم 36امپر و ساخته کشوره مرگ بر امریکاس!! و گیرم نمیاد :D

سلام دوست عزیز
بله درست میفرمایید اینکه ماسفت گیر بیاد مهمه اما اگه یه شماره با فاکتورهای ایدال گیر بیاد میشه تعدادی سفارش خارج بدیم که قطعا امکان پذیره به این خاطر فعلا داریم انواع ماسفتها رو از نظر فاکتوری بررسی میکنیم تا به یه نتیجه واحد برسیم بلکه بتونیم هر چه زود تر پروژه رو به سر انجام برسونیم
پیروز باشی برادر @};- @};- @};-

هرگاه در زندگي به يك در بزرگ كه يك قفل بزرگ هم دارد رسيدي ،
نترس و نااميد نشو.زيرا اگر قرار بود در باز نشود جاي آن يك ديوار مي گذاشتند!

دوشنبه 16 فروردین1394 - 12:44am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

archilO نوشته است:
سلام استاد حميد عزيز و دوستان گرامي
به نظر اين ماسفت IXBH15N160 فاكتورهاي خوبي داره يه نگاهي بهش بندازين و نظرتونو بدين
دوستاني كه تهران تشريف دارن ببينن ميتونن پيداش كنن من هر چي تو نت گشتم نبود
با ارزوي پيروزي براي همه @};- @};-

دوستان این ماسفت بدرد اینجا نمیخوره باعرض پوزش من اینقدر تو مشخصات ماسفتها ریز شده بودم که به نوع ماسفت توجه نکردم :ymblushing:
از دوست عزیز هم ممنون که گوش زد کردند

هرگاه در زندگي به يك در بزرگ كه يك قفل بزرگ هم دارد رسيدي ،
نترس و نااميد نشو.زيرا اگر قرار بود در باز نشود جاي آن يك ديوار مي گذاشتند!

دوشنبه 16 فروردین1394 - 12:55am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

Ancient نوشته است:
فرمایش آقا بهرام رو بنده هم تایید میکنم، دوست عزیز شما بردتون خیلی کم بوده نسبت به تست با 840 !
بنده هم توی خونه با تنظیمات پیشفرض و گراند خاموش ، لوپ 60 انکبوتی (18دور سیم 1*1 افشان) با حساسیت 18-19 فیبر مسی 15*20 رو توی 160 سنس کامل داشتم!
اگر شما با 840 برد نسبتا بیشتری داشتین و با این ماسفت بردتون کم و ثبات بیشتر شده ، میشه از این ماسفت در زمینهای پر املاح و آلوده استفاده کرد !
پاینده باشید @};-

درود بر شما دوستان خوبم خدمت شما داخل پست اولم عرض کردم لوپ بنده به دلیل وجود فلزات مزاحم داخل منزل داره با دیلی ۳۶ کار میکنه که همین لوپ رو دستگاه بنده در ایام عید نوروز در فضای بیرون منزل با ماسفت ۸۴۰ با دیلی ۱۶ شناسایی میکرد این برد در این شرایط هست و قطعا در فضای باز افزایش داره در ضمن خودتدن هم میدونید با حساسیت ۲۰ در منزل با این ابعاد لوپ نمیشه تست گرفت که با این اوصاف بنده تونستم با این حساسیت به نتیجه اعلام شده برسم که قطعا از لحاظ ثبات حتی یک بوق اضافه نداشتم خوب مشکلی هم نیست دوستان هم به راحتی میتونن تست کنن و نتایجشون رو هم قرار بدن

دوشنبه 16 فروردین1394 - 3:12am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

در ضمن دوستان در مورد ماسفت بنده دو مدل دیگه سفارش تست دارم نوع ۱۲۰۰ ولتی و نوع ۱۷۰۰ ولتی که هر دو رو تست میکنم و نتایجشو قرار میدم

دوشنبه 16 فروردین1394 - 3:17am
مدیر سایت
مدیر سایت

با سلام
خدمت دوستان عرض کنم که باید چند ماسف مناسب و قدرتمند که طی بررسی های همه عزیزان بدست میاد ، بصورت نهایی در این بخش اعلام بشه تا با توجه به قدرت و عملکرد ماسف به این نکته مهم توجه نمود که ، آیا این ماسفت با توجه به توان و عملکردش تناسبی با عملکرد نرم افزاری و برنامه دستگاه در محاسبات در نظر گرفته شده برنامه که مربوط به تنظیمات اصلی در حین جستجو با دستگاه بوده میتونه عملکرد صحیحی به دستگاه در موقع تست روی خاک از نظر معیارهای مهم یک نقطه زن ایدال رو به ما بده یا نه ؟ !
در ضمن با توجه به قدرت خیلی بالای این دستگاه که به نوعی برابری با MDL داشته !
عملکرد فرکانسی این مدار باید بیشتر در خاکهای مختلف تست و ارزیابی بشه تا بتوان از قدرت و عمق زنی حداکثر دستگاه به نسبت قدرت و خاک منطقه بیشترین بهره برداری رو داشت و کمترین حساسیت به ذرات !
و رسیدن به این هدف مستلزم همفکری ، همکاری و تست های واقعی در خاکهای مناطق مختلف توسط اعضاء خواهد بود !
که با توجه به همدلی و محیط صمیمی این انجمن و مخصوصاً این بخش ، رسیدن به این هدف با ارزش انشاا.. خیلی نزدیک خواهد بود که در نتیجه مایه افتخار همه دوستان ایرانی و مخصوصاً مهندس حمید عزیز و گرامی خواهد شد که زکات علم خودشون رو بخوبی توسط انتقال علمشون به مردم نیازمند پرداخت میکنن ، که آروزی تنی سالم و روحی پاک برای ایشان داریم .
دوستان با توجه به حساسیت موضوع تفکیک لطفاً در ارائه و تحویل نسخه تفکیک ، مهندس حمید رو تحریک به تسریع در همگانی کردن پروژه نفرمائید ! چون موضوع حساسی بوده و باید با تفکر و وقت کافی مهندس روی این موضوع تمرکز داشته باشن که این امر باز هم موجب خوشنودی همه دوستان بوده ! @};- به امید موفقیت همه عزیزان صادق و سالم این انجمن :x

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

آخرین بار توسط مهدی در دوشنبه 17 فروردین1394 - 9:04am ویرایش شده است، در کل 2 بار ویرایش شده است.

دوشنبه 17 فروردین1394 - 8:48am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

آقا حميد اين يک هفته تمام نشد همچنان منتظر تفکيک هستيم دوباره از زحمات شما استاد بی نظير عرصه الکترونيک تشکر ميکنم و طلب خير و برکت و شادی از طرف خدا برايتان خواستارم

خدايا مددی کن

دوشنبه 17 فروردین1394 - 8:52am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

نقل قول:
درود بر شما دوستان خوبم خدمت شما داخل پست اولم عرض کردم لوپ بنده به دلیل وجود فلزات مزاحم داخل منزل داره با دیلی ۳۶ کار میکنه که همین لوپ رو دستگاه بنده در ایام عید نوروز در فضای بیرون منزل با ماسفت ۸۴۰ با دیلی ۱۶ شناسایی میکرد این برد در این شرایط هست و قطعا در فضای باز افزایش داره در ضمن خودتدن هم میدونید با حساسیت ۲۰ در منزل با این ابعاد لوپ نمیشه تست گرفت که با این اوصاف بنده تونستم با این حساسیت به نتیجه اعلام شده برسم که قطعا از لحاظ ثبات حتی یک بوق اضافه نداشتم خوب مشکلی هم نیست دوستان هم به راحتی میتونن تست کنن و نتایجشون رو هم قرار بدن

خواهش میکنم برادر به هر حال شما هم دارین تست میکنین ونتایج رو اعلام میکنین واین خیلی خوب وعالی هست خدا قوت بده بهت.اما اگه در منزل در حساسیت کمتر به این برد وثبات میرسیدین خیلی عالی بود من هم در منزل با وجود انواع فلزات بزرگ مثل بخاری در 1.5 متری لوپ دیلی لوپم 22 هست .شما اگه بیرون از خونه در محیط حیاط تست کنید ونتیجه رو اعلام کنید شاید نتیجه بهتری بگیرین و واقعا اگه حساسیت رو تا 20 بردین وثبات کامل داشتین بیرون که دیگه محشره وباید مهندس حمید چندتا پارامتر دیگه به حساسیت بهش اضافه کنن :D

گر داخل خانه‌ات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی
مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی

دوشنبه 17 فروردین1394 - 9:19am
مدیر سایت
مدیر سایت

با سلام
آقا بهرام عزیز و دوست داشتنی ، عرض کنم که مهم ثبات دستگاه روی خاک هست و رسیدن به حداکثر برد نهایی با ثبات خوب ؛ که باید با گذشت زمان و تستهای مفید همه عزیزان روی خاک بدست بیاد

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

دوشنبه 17 فروردین1394 - 9:30am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 597 , 598 , 599 , 600 , 601 , 602 , 603 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Majestic12 , tm23 و 123 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure