انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 25 آبان1403 - 12:16pm

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 600 , 601 , 602 , 603 , 604 , 605 , 606 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: آذربایجان
kاوه نوشته است:
سلام رضا جان من از 357n پلاستیکی ک روش نوسته m31rb lf با لوپ ۶۰ ک ۱۸ دور سیم یک و کابل اتصال لوپ ب مدار هم RG59 هست استفاده میکنم..

دست عزیز حتی اگه تقلبی هم باشه باز هم نباید تا این حد برد کم داشته باشید.

دوشنبه 17 فروردین1394 - 2:08pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام پویای عزیز
بس بنظر شما ایراد از کجا میتونه باشه؟

دوشنبه 17 فروردین1394 - 2:51pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام و خسته نباشید خدمت دوستان گرامی و مهندس حمید گرامی
از دوستانی که ماسفت w11nm80 در اختیار دارند اگه براشون مقدوره یه عکس از ماسفت بزارن تا با اندازه و قیافه این ماسفت آشنا بشیم .ممنون میشم از محبتتون

دوشنبه 17 فروردین1394 - 3:05pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تقریبا سه برابر 840! امشب برسم خونه تستشون میکنم

تقدیر تقویم افراد عادی و تغییر تدبیر اشخاص عالیست

دوشنبه 17 فروردین1394 - 4:05pm
کاربر فعال
کاربر فعال

pouya83 نوشته است:
oghol نوشته است:
mjbmjb81 نوشته است:
irfp460a دوستان این رو هم مورد بررسی قرار بدین

سلام قدرتش از 840 بیشتره ولی کمی از ترانزیستور کاوشگر کمتره

قدرت IRFP460 دقیقا" برابر 840 هست. طبق آزمایشهای مهندس حمید روی این مدار این ترانزیستور وضعیت بهتری نسبت به 840 نداره که بدتر هم هست. :D

بله دوست عزیز حق با شماست irfp460 را من رو مدارم امتحان کردم که هر کاری کردم دستگام کویل ارور میداد و اصلا نمیشناختش.با دوتا 840 که داشتم از دو مارک مختلف بایکیشون دیلی را تو 14 و با یکیشون تو 12 پیدا میکرد با 7n80دیلی را 16پیدا میکنه فکر کنم بخاطر rds بالا هستش .

دوشنبه 17 فروردین1394 - 4:25pm
مدیر کل
مدیر کل

دوستان بنده مشغول تهیه فایل توضیحات و انجام تستهای نهایی نسخه جدید هستم و به امید خدا فردا یا پسفردا ارائه خواهد شد.
در خصوص آیسی 357 یا 157 دوستان توجه داشته باشن حتما از شماره ای استفاده کنن که پیشوند LF داشته باشه! مدلهای مشابه به احتمال زیاد کارایی و مشخصات آیسی اصلی رو نداره و حتی برای سنس هم ممکنه ضعیف تر جواب بده دیگه چه برسه به تفکیک! تفکیک هم به شدت به کیفیت این آیسی وابسته هست.
در مورد ماسفت هم دوستان توجه داشته باشن ؛ بنده شماره ای رو میتونم در نهایت بصورت رسمی تایید و جایگزین کنم که در بازار متداول باشه! پس بهیچ وجه قطعه ای که فقط در یک قطعه فروشی یافت بشه یا نیاز به سفارش از خارج داشته باشه مورد تایید من نخواهد بود و فقط دوستان میتونن برای خودشون تست کنن. در عین متداول بودن باید ثابت بشه که کارایی شماره جدید قطعا بهتر و قویتر از ماسفت 840 هست. وگرنه که جایگزینی هیچ لزومی نداره. کلا در این خصوص باید بعد از اینکه نسخه تفکیک دار ارائه و تست همگانی شد تصمیم بگیریم. عملکرد قسمت تفکیک تا حدی خوب و کمک کننده هست که لازم باشه حتما هماهنگی با بخش تفکیک رو هم لحاظ کنیم.

دوشنبه 17 فروردین1394 - 4:37pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ممنون از بزرگواری و لطفتون مهندس عزیز واقعا خسته نباشین @};- @};-

دوشنبه 17 فروردین1394 - 4:41pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: Iran
حمید نوشته است:
دوستان بنده مشغول تهیه فایل توضیحات و انجام تستهای نهایی نسخه جدید هستم و به امید خدا فردا یا پسفردا ارائه خواهد شد.
در خصوص آیسی 357 یا 157 دوستان توجه داشته باشن حتما از شماره ای استفاده کنن که پیشوند LF داشته باشه! مدلهای مشابه به احتمال زیاد کارایی و مشخصات آیسی اصلی رو نداره و حتی برای سنس هم ممکنه ضعیف تر جواب بده دیگه چه برسه به تفکیک! تفکیک هم به شدت به کیفیت این آیسی وابسته هست.
در مورد ماسفت هم دوستان توجه داشته باشن ؛ بنده شماره ای رو میتونم در نهایت بصورت رسمی تایید و جایگزین کنم که در بازار متداول بشه! پس بهیچ وجه قطعه ای که فقط در یک قطعه فروشی یافت بشه یا نیاز به سفارش از خارج داشته باشه مورد تایید من نخواهد بود و فقط دوستان میتونن برای خودشون تست کنن. در عین متداول بودن باید ثابت بشه که کارایی شماره جدید قطعا بهتر و قویتر از ماسفت 840 هست. وگرنه که جایگزینی هیچ لزومی نداره. کلا در این خصوص باید بعد از اینکه نسخه تفکیک دار ارائه و تست همگانی شد تصمیم بگیریم. عملکرد قسمت تفکیک تا حدی خوب و کمک کننده هست که لازم باشه حتما هماهنگی با بخش تفکیک رو هم لحاظ کنیم.

:x :x :x
:ymhug: :ymhug:
:-* :-*
@};- @};- @};-

اپراتور باید اپراتور باشد ،
اپراتوری که اپراتور نباشد ، اپراتور نیست!
Ancient (ره)

دوشنبه 17 فروردین1394 - 5:12pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

به به بسلامتی مهندس جان..از راه دور واسه سلامتی مهندس حمید وچشم کوری دشمنان مهندس واین سایت پر افتخار یک صلوات مهدی پسند بفرستین.

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

گر داخل خانه‌ات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی
مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی

دوشنبه 17 فروردین1394 - 5:55pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ممنون مهندس حمیدددددددددددددددد :x :x @};- @};- @};-

دوشنبه 17 فروردین1394 - 7:31pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 600 , 601 , 602 , 603 , 604 , 605 , 606 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: tm23 و 131 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure