سلام،شب همگی دوستان به نیکی
ضمن تشکر دوباره از استاد حمید عزیز و گرامی بخاطر جوانمردی شون و ارائه نسخه حرفه ای حذف آهن و تفکیک ، به عرض دوستان عزیزم میرسونم :
بنده ساعاتی پیش ورژن جدید رو پروگرام کرده و چند تست انجام دادم . هر تستی گرفتم گمان کردم سیستم حذ آهن مدار بدرستی عمل نمیکنه ، نتیجه رو با مهندس حمید عزیز درمیون گذاشتم با راهنمایی های همیشگی ایشون به اشتباهات خودم پی بردم.الان تونستم با آیرون ریجکت 6-7 حدودا به طور کل فلزات آهنی مورد تست رو حذف کنم ، به طوری که مدار حتی گاهی اون تک بوق رو هم نمیزد:
عزیزان طبق فرموده مهندس حمید گرامی :
1- فلز تست نباید به لوپ بچسبه و حداقل 15-20 سانتیمتر (برای کوچکترین سایز مورد تست) باید فاصله داشته باشه با لوپ . 2- وقتی فلز آهنی رو تست میکنید ، با سرعت متناسب کاوش و معمول فلز رو بصورت افقی به لوپ نزدیک کرده و یکبار رد کنید ، بصورت چند تک بوق صدای دستگاه رو میشنوید که نشان از آهنی بودن فیلد تست هست . 3- برای اطمینان از آهنی بودن و حذف کامل ، به آرامی فلز رو به لوپ به همان صورت نزدیک کنید ، در جایی که میتر و نمودار سنس بیشترین مقدار رو داره فلز رو به صورت ثابت نگه دارید ، خواهید دید که در این صورت گاها حتی تک بوق هم شنیده نمیشه و صدای مدار بصورت کامل قطع خواهد شد ! دوستان خاطر جمع باشید اگر روش صحیح استفاده از آپشن آیرون ریجکت رو درک کنیم ، به طور کامل میتونیم فلزات آهنی مزاحم حین کاوش رو حذف کنیم.
با تشکر از مهندس حمید بزرگوار برای ارائه این طرح عظیم
پاینده باشید