انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 25 آبان1403 - 9:03pm

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 609 , 610 , 611 , 612 , 613 , 614 , 615 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمید جان ممنون از لطف بی انتهای شما .من که فکرنکنم بتونم جبران کنم چون کسی که کار خدایی انجام میده فقط خدا میتونه براش جبران کنه . @};- @};- @};- @};-

سه شنبه 18 فروردین1394 - 9:50pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

و البته عدد تفکیک طلا هم به حدودای 11 تنزل درجه پیدا کرد من رفتم واسه تست بیرون ایشالا برگردم نتایج رو اعلام خواهم کرد

سه شنبه 18 فروردین1394 - 9:50pm
مدیر کل
مدیر کل

mhak نوشته است:
حمید نوشته است:
mhak عزیز خسته نباشین.
مطلب خوبی رو در خصوص اون 3 عدد عنوان کردین که جای تامل داره! ارقام شما نسبتشون تقریبا درست هست و این نشون میده آپ امپ شما و مدار شما احتمالا مشکل خاصی نداره. ولی پایین بودن تمامی اعداد بخصوص رقم اول نشون میده که کماکان فلز بزرگی در تیررس لوپ شما قرار داره و لذا قسمت تفکیک ایده آل کار نخواهد کرد. توجه کنین تفکیک همه فلزیاب ها در صورتی درست عمل میکنه که موقع بالانس فلز مزاحم دیگری در کار نباشه تا فقط فلز جدیدی که مورد سنس قرار میگیره ارزیابی بشه. لذا شما لوپ رو در نقاط مختلف منزل تست کنین و سعی کنین اون عدد اول که 257 فرمودین بالاتر بره. جایی که این اعداد در حداکثر مقدار خودشون باشن جایی هست که کمترین آثار فلز مزاحم در اطراف وجود داره.

مهندس عزیز همین الان یادم اومد که فرموده بودین دستگاه با mac157 ممکنه کار نکنه و دستگاه بنده هم با همین ای سی بسته شده که با تعویض ای سی با یه lf پلاستیکی مشکل اعداد حل شد و ماسک هم از 1 کار میکنه و توی 3 کاملا مودبانه سکوت رو رعایت میکنه واقعا محشره گل کاشتی امیدوارم همیشه و هرجا سلامت باشی @};- @};-

خیلی ممنون از شما! :ymhug:
خب این 3 عدد کار تشخیص ما رو راحت تر کرده و لذا در همین لحظه خدمت شما عرض میکنم که حدس ما درست بود و آیسی mac157 که پایا الکترونیک داره نتیجه مطلوبی به همراه نخواهد داشت! پس دوستان این آیسی رو خریداری نکنن. در واقع همون لحظه ای که در دیتاشیت بی نام و نشان این آیسی اسلیو ریت 30 رو به جای 50 که برای 357 هست دیدم شک کردم که ممکنه نتیجه خیلی خوبی بهمراه نداشته باشه. پس دوستان اگر تونستن آیسی LF157 اصلی رو تهیه کنن که مشخصاتش با 357 یکسان باشه. اگر نه خود LF357N پلاستیکی بشرط اصلی بودن در آب و هوای معمولی نتیجه مطلوبی میده.

سه شنبه 18 فروردین1394 - 9:53pm
مدیر کل
مدیر کل

mhak نوشته است:
و البته عدد تفکیک طلا هم به حدودای 11 تنزل درجه پیدا کرد من رفتم واسه تست بیرون ایشالا برگردم نتایج رو اعلام خواهم کرد

این مساله قابل حساب نیست چون توضیح دادم اندازه و شکل هندسی هم موثره! مثلا برای بنده هم تفکیک سکه 1 گرمی طلا همین رقم هست ولی برای سکه تمام بهار تفکیک 43 اعلام میشه! این نوع رفتار در تفکیک کاملا طبیعی هست.
نکته دیگه اینکه اکثر فلزات غیر آهنی کوچک عدد تفکیک زیر 20 دارن که این هم به حذف فلزات کوچک کمک میکنه.
ایشالا موفق باشین. در ارائه این نسخه جوری شرایط کاوش رو در نظر گرفتم که همین امشب کامروا بشین! =))

سه شنبه 18 فروردین1394 - 9:57pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ازمهندس حمید گل بابت زحمات و سخاتش ممنونم. :x :-* @};- :ymapplause:

دوستان عزیز
وضعیت سنس دستگاه من خوب نیست تستی که انجام دادم به شرح زیر هستش
فرکانس 201
پالس 170
دیلی اوتومات 18
دیلی دستی 10
انتگرال 42
گراند اتومات
اسپید 5
سنس 18
لوپ عنکبوتی 60 - 0.7 اهم با سیم رابط - 18دور سیم 1 میل قلع اندود
تست با دو تا 357n پلاستیکی - فیبر مسی 7*10 - شروع سنس 24 سانتی متر
تست با mac157 فلزی - فیبر مسی 7*10 - شروع سنس 30 سانتی متر و در صورتی که دیلی دستی در حالت اتومات گذاشته شود شروع سنس به 65 سانت افزایش می یابد .
به دوستم گفته بودم 357 نظامی هم بگیره که این شماره mac157 رو 25000 تومان گرفته بود .
حالا نمی دونم ای سی ها مورد دارن یا اشکال از مدار هستش.
البته مقاومت 11و12 رو 402 اهم 5درصد گذاشتم . 1% 380 تا 400 اهم رو پیدا نکردم

همچنین آرزوی صحت وسلامتی برای حمید عزیز و تمامی دوستان رو دارم

ممنون

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

آخرین بار توسط mrmr16 در سه شنبه 18 فروردین1394 - 10:12pm ویرایش شده است، در کل 3 بار ویرایش شده است.

سه شنبه 18 فروردین1394 - 10:03pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

amir6777 نوشته است:
دوست عزیز و استادمون جناب اقای کاوشگر در بیمارستان بستری هستن....برا سلامتیشون دعا کنید : :YMPRAY: :YMPRAY: @};- @};-

دوست عزیز و گرامی جناب کاوشگر گل ناراحت نشی از اینکه رک حرف میزنم ولی از شما خواهش دارم دست از این بچه بازی ها و ننه من غریبن بازی ها بردارین مثل اینکه شما از اینکه دیگران دلشون برای شما بسوزه و نگرانتون بشن خوشتون میاد و لذت میبرید ناقلا الان نشستی پشت لبتابت و غش غش به سر کار گذاشتن بچه های انجمن میخندی و مارو اسکول گرفتی پارسال هم همین بچه بازی رو راه انداختی و خودت امدی گفتی بچه ها یه خبر بد دارم جناب کاوشگر از کوه پرت شده تو دره ضربه مغزی شده و رفته به اغما و دکتر ها ازش نا امید شدن :D ازتون خواهش می کنم دعا کنید نمیره و به هوش بیاد ما هم باور کردیم و کلی ناراحت و غمگین شدیم و از صمیم قلب دعا کردیم زنده بمونی و...بعد یه مدت دیگه با آیدی خودت اومدی تو انجمن و گفتی بچه ها من برادر کاوشگر هستم و با آی دی برادرم اومدم تو انجمن که بهتون بگم کاوشگر از لطف دعای شما زنده مونده و حالش تا یک هفته دیگه خوب میشه و میاد تو انجمن :D و بعد یه هفته دیگه اومدی تو انجمن و همه بهت خوش آمد گویی و به به چه چه گفتن و خوشحال شدن ولی یهو موضوع پرت شدنت از کوه و به اغما رفتنتو تکذیب کردی و گفتی این مدت می خواستم از مرز خارج بشم ولی نشدهفلان شدو چلان شد پلان شدو هلان شدوو........... خلاصه مطلب آدم با حالی هستی فکر کنم دوست داری همیشه مورد جلب توجه قرار بگیری و هر سال یه بار هم برای آپدیت جلب توجه هات یه سرکاری حسابی تو انجمن برای خودت درست میکنی و با خودت به ریش بچه های زود باور انجمن حسابی غش غش میخندی خلاصه آدم ناقلا و مرموزی هستی کلک حداقل این کارتو بذار به یه مدت دیگه و الان بچه های انجمن غمگین نکن چون الان دیگه نسخه جدید وتفکیک دار دانشمند حمید اومده و همه رو از ته دل خوشحال کرده دیگه کسی تو این موقعیت حوصله ناراحت شدن برای دروغ بافی جنابالی نداره
موفق باشی دوست عزیز آقای کاوشگر :-J YMWHISTLE

سه شنبه 18 فروردین1394 - 10:06pm
مدیر سایت
مدیر سایت

سپاس بيكران خدمت برادر حميد بزرگوار ، مطمئناً شاد كردن جمع كسيري از مردم و برادران عزيز اجري گرانبها نزد خداوند خواهد داشت ، و از همه مهمتر كوتاه شدن دست كلاهبرداران از جيب ملت .. علي يارت مهندس @};-

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

سه شنبه 18 فروردین1394 - 10:06pm
کاربر فعال
کاربر فعال

محل اقامت: تهران
مهندس جان واقعا ممنون بابت زحماتتون،امیدوارم همیشه سلامت باشید

سه شنبه 18 فروردین1394 - 10:14pm
کاربر فعال
کاربر فعال

محل اقامت: تهران
مهندس جان واقعا ممنون بابت زحماتتون،امیدوارم همیشه در پناه ایزد منان سلامت باشید

سه شنبه 18 فروردین1394 - 10:17pm
کاربر فعال
کاربر فعال

مهندس حمید ببخشید اما خب میشه نتیجه اعداد منم بگید 798 /726 /361 .مهندس یه سوال عدد سمت چپ اگه خیلی کم باشه نشانگره چیه و اگه خیلی زیاد باشه نشانگر چیه.

سه شنبه 18 فروردین1394 - 10:17pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 609 , 610 , 611 , 612 , 613 , 614 , 615 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: 1370 Abolfazl , Google و 118 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure