انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 25 آبان1403 - 9:25pm

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 610 , 611 , 612 , 613 , 614 , 615 , 616 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

خواهش میکنم.
کلا هر چه لوپ به فلزات نزدیک تر بشه این اعداد هم کمتر میشن! میتونین خودتون هم تست کنین. ولی بهرحال به مختصات دقیق مدار از جمله آیسی 357 و خود لوپ هم بستگی زیادی داره.
رقم دوم و سوم شما تقریبا درسته ولی رقم اول یک مقدار بالاست که نشون میده یا دیلی لوپ شما پایین هست و یا دیگه خیلی شرایط مدار ایده آله! :D فکر نمیکنم مشکلی باشه. نهایتا با 2-3 درجه جابجایی تنظیم حذف آهن باید به نتیجه خوبی برسین.

سه شنبه 18 فروردین1394 - 10:23pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

با سلام و تبریک به همه دوستان : شرمنده خواستم تعداد دفعات را ریست کنم الان دیگه کلمه !!! DEMO اومده روی ال سی دی. قبلا یک بار دیگه هم با این مشکل مواجه شدم با برنامه progisp میکرو را اریز کردم و دوباره با خود برنامه مهندس پروگرام کردم درست شد ولی این بار هر کاری کردم نشد. منتظر راهنمایی دوستان

سه شنبه 18 فروردین1394 - 10:26pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
mahmood51 نوشته است:
مهندس حمید، ممنونم بابت توجه و جوابتون. @};- چون قبلاً اشاراتی به ماسفت با ولتاژ بالای 1000 داشتید مبنی بر اینکه میتونه جواب بهتری بده وبنده تفاوتی ندیدم گفتم شاید نکته ای داره ویا مستلزم تغییراتی بر روی مدار ازجانب شماست؟

خواهش میکنم.
بله نکته ساده ای داره که چند بار عرض کردم ولی ظاهرا همه دوستان فراموش کردن! ببینید عرض کرده بودم که برای رسیدن به حداکثر ولتاژ ماسفت 500 ولتی نیاز به پهنای پالس حدود 150 هست که میزان دقیقش بستگی به لوپ داره. اما برای ماسفتهای ولتاژ بالاتر قطعا نیاز به پهنای پالس بالاتر هم هست تا بشه به ولتاژ نهایی دست پیدا کرد! این نکته ساده و مهم و قطعی هست که حتما دوستان باید در نظر داشته باشن و ماسفتهای ولتاژ بالاتر رو با پهنای پالس بالاتر از 200 مورد تست قرار بدن.

سلام مجدد خدمت مهندس حمید عزیز وعرض تشکر و خسته نباشید خدمت شما.
اول از همه تشکر فراوون بابت ارائه ورژن جدید. خدا بهشتی بس ورژن بالا بهت بده. :D واقعاً بابت این همه توجه ، محبت، صبر و ایثارتان کمال تشکر رو دارم.
مهندس جان، همونطوریکه قبلاً هم عرض کردم بنده تمام ماسفتارو تقریباً در حداکثر پهنای پالس تست کردم یعنی 300 در بعضیاشون که کویل ارور میداد با 3-4 واحد کاهش راه میافتاد.
راستی این رو باید اضافه کنم که امروزعصر مجدد تست گرفتم و به همون نتیجه آقای کاوشگر رسیدم یعنی W11NM80 بیشتر و بهتر از بقیه میزنه . نمیدونم علتش اینه که دیشب باطری رو فول کردم یا نه!!!
با این ماسفت میشه گفت که تقریباً کویل اروری هم در هیچ گزینه ای ندارم. در حالیکه وقتی 840 رو میزنم سریع ارور شروع میشه و باید کلی پهنارو کم کنم. مصرف باطریش هم کلاً 200 میلی آمپره.
فقط یک مساله اینکه اوایلش که روشنه خوب و با ثباته ولی یه کمی که میگذره یه تک بوقایی وارد میشه و کم کم زیاد میشه. آیا مهندس به نظرتون لازمه بعضی از مقاومتارو از نوع متال وکمی وات بالاتر انداخت؟ اگر مثبته کدوماش؟ ممنونم.

سه شنبه 18 فروردین1394 - 10:27pm
مدیر کل
مدیر کل

امیری عزیز این بار دیگه توضیحات تفصیلی برای تنظیم فیوز بیت انواع پروگرامر ها رو در فایل قرار دادم! لطف کنین تمام فیوز بیتها رو دونه به دونه طبق اون لیست تنظیم کنین! اگر زحمت تهیه پروگرامر پیشنهادی رو میکشیدین و از برنامه بنده استفاده میکردین هیچوقت مشکلی پیش نمیومد. ولی متاسفانه با سایر برنامه ها یک مقدار داستان مشکل میشه و خود من هم که اوایل با progisp کار میکردم یکی در میون با همین مسائل روبرو میشدم!!! :D

سه شنبه 18 فروردین1394 - 10:29pm
مدیر کل
مدیر کل

محمود جان لطف کنین دیگه فعلا تفکیک رو تست و بررسی کنین! چون عملکرد تفکیک نه تنها برای کاوش نقش اساسی داره بلکه اصلا میتونه مشخص کنه جایی از دستگاه شما مشکل داره یا خیر.
در مورد باطری هم بارها توضیح دادم ؛ مادامیکه ولتاژ باطری بالای 15 باشه عملکرد مدار یکسان هست چون هیچ قسمتی از مدار با ولتاژ مستقیم باطری کار نمیکنه و تغذیه مدار 12 ولت در نظر گرفته شده.
در مورد کم کم زیاد شدن بوق ها در حالت گراند خاموش طبیعی هست و بدلیل گرم شدن ایسی 357 و مقاومتهای 2 وات هست. بعد از اینکه به دمای ثابت رسید دیگه کاملا پایدار کار میکنه. لذا مهمترین نکته استفاده از 357 فلزی هست و بعد از اون استفاده از مقاومتهای 2 وات 1 درصد. وگرنه بهتره با گراند خاموش در لحظات ابتدایی روشن کردن دستگاه کار نکنین و اجازه بدین تا مدار گرم بشه.

سه شنبه 18 فروردین1394 - 10:35pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

با تشکر مهندس : درستش کردم :-BD :D مهندس من از برنامه خودتان مدام استفاده می کنم تا الان دو بار خواستم ریست کنم هر دو بار با مشکل مواجه شده ام و برای امتحان رفتم سراغ progisp
راهش را پیدا کردم :-BD دوستانیکه این مشکل برایشان پیش میاد مشکل از ایپرام میکرو است در قسمت ایپرام دو سطر اول هگز را دستی مانند تصویر تغییر بدهید و میکرو را رایت کنید مشکل حل میشود. :D
مدار دکتر بهنام هم نمیخواد :D
با تشکر :D

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

آخرین بار توسط amiri11 در سه شنبه 18 فروردین1394 - 10:56pm ویرایش شده است، در کل 2 بار ویرایش شده است.

سه شنبه 18 فروردین1394 - 10:49pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

چشم مهندس جان. فقط اینکه چون W11NM80 رو روی مدارم فیکس کردم. برای تفکیک درست باید 840 رو برگردونم سر جاش؟

سه شنبه 18 فروردین1394 - 10:51pm
مدیر کل
مدیر کل

خواهش میکنم.
محمود جان شما اول نسخه جدید رو پروگرام کن. برای سنس که مشکلی پیش نمیاد و شاید حتی سنس و ثبات نسخه جدید هم کمی بهتر از قبلی باشه! برای بررسی صحت دستگاهتون هم لطف کنین دو بار کلید بالا رو بزنین و اون 3 عدد رو اعلام کنین تا ببینیم داستان به چه صورته. 3 عددی که اعلام میشه به نوعی معرف شکل موج خروجی آپ امپ هست. پس درست بودنشون تقریبا نشانه درست بودن کل دستگاه میتونه باشه! :D

سه شنبه 18 فروردین1394 - 10:54pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: بهشت ایران
سلام منم ورژن جدید رو تست کردم . ولی یه بار حذف میکنه دفعه بعد دیگه حذف نمیکنه حتی با شماره 10. که اینم احتمالا بخاطر mac157 هستش چون منم اینو از پایا گرفتم . خدا لعنتشون کنه.
در مورد آقای کاوشگر هم ایشون قبل از عید هم تا اونجایی که من خبر دارم 2بار بستری شده بودن. دوستان لطفا زود قضاوت نکنید.
انشالا که هرچه زودتر خوب بشن و به جمع ما برگردن

سه شنبه 18 فروردین1394 - 11:03pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

mnbvcxzaqwsx نوشته است:
amir6777 نوشته است:
دوست عزیز و استادمون جناب اقای کاوشگر در بیمارستان بستری هستن....برا سلامتیشون دعا کنید : :YMPRAY: :YMPRAY: @};- @};-

دوست عزیز و گرامی جناب کاوشگر گل ناراحت نشی از اینکه رک حرف میزنم ولی از شما خواهش دارم دست از این بچه بازی ها و ننه من غریبن بازی ها بردارین مثل اینکه شما از اینکه دیگران دلشون برای شما بسوزه و نگرانتون بشن خوشتون میاد و لذت میبرید ناقلا الان نشستی پشت لبتابت و غش غش به سر کار گذاشتن بچه های انجمن میخندی و مارو اسکول گرفتی پارسال هم همین بچه بازی رو راه انداختی و خودت امدی گفتی بچه ها یه خبر بد دارم جناب کاوشگر از کوه پرت شده تو دره ضربه مغزی شده و رفته به اغما و دکتر ها ازش نا امید شدن :D ازتون خواهش می کنم دعا کنید نمیره و به هوش بیاد ما هم باور کردیم و کلی ناراحت و غمگین شدیم و از صمیم قلب دعا کردیم زنده بمونی و...بعد یه مدت دیگه با آیدی خودت اومدی تو انجمن و گفتی بچه ها من برادر کاوشگر هستم و با آی دی برادرم اومدم تو انجمن که بهتون بگم کاوشگر از لطف دعای شما زنده مونده و حالش تا یک هفته دیگه خوب میشه و میاد تو انجمن :D و بعد یه هفته دیگه اومدی تو انجمن و همه بهت خوش آمد گویی و به به چه چه گفتن و خوشحال شدن ولی یهو موضوع پرت شدنت از کوه و به اغما رفتنتو تکذیب کردی و گفتی این مدت می خواستم از مرز خارج بشم ولی نشدهفلان شدو چلان شد پلان شدو هلان شدوو........... خلاصه مطلب آدم با حالی هستی فکر کنم دوست داری همیشه مورد جلب توجه قرار بگیری و هر سال یه بار هم برای آپدیت جلب توجه هات یه سرکاری حسابی تو انجمن برای خودت درست میکنی و با خودت به ریش بچه های زود باور انجمن حسابی غش غش میخندی خلاصه آدم ناقلا و مرموزی هستی کلک حداقل این کارتو بذار به یه مدت دیگه و الان بچه های انجمن غمگین نکن چون الان دیگه نسخه جدید وتفکیک دار دانشمند حمید اومده و همه رو از ته دل خوشحال کرده دیگه کسی تو این موقعیت حوصله ناراحت شدن برای دروغ بافی جنابالی نداره
موفق باشی دوست عزیز آقای کاوشگر :-J YMWHISTLE

دوست عزیز محض اطلاع شما باید بگم بنده دیروز با کاوشگر عزیز تماس تلفنی داشتم بنده خدا بیمارستان بستری بود با شناختی که از ایشون دارم انقدر شخصیت بالایی دارن ونیازی به دلسوزی کسی ندارن حالا دوستان برای سلامتی ایشون دعا میکنن نشون دهنده فعالیتهای مثبت ایشونه وجای خالی ایشون احساس میشه حالا شما چرا ناراحتید

سه شنبه 18 فروردین1394 - 11:10pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 610 , 611 , 612 , 613 , 614 , 615 , 616 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: 1370 Abolfazl , Google و 115 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure