نویسنده |
پیغام |
b6868
کاربر فعال
|
حمید نوشته است: b6868 نوشته است: سلام خدمت مهندس حمید و دوستان عزیز اعداد واسه دستگاه من (با لوپ 60 )شد 440 285 103 که خیلی پرت زده فکر کنم به نظرتون مشکل از چیه؟ مقاومتها و قطعات اطراف 357 رو بررسی کنین. البته ممکنه 357 شما هم تقلبی باشه! چون معمولا در اون شرایط هم همه اعداد پایین نشون داده میشن که نشانه شیب بسیار کم موج هست. مهندس 357 احتمالا اصلیه چون برد دستگاهم بد نیست یه فیبر مسی 10*10 رو در 95 سانت سنس میکنه.. دیلی لوپ 19 هست. الان امتحان کردم واس یه بار میخ آهنی رو بی صدا حذف کرد بعدش دوباره بردم نزدیک حذف نمیکرد یا ضعیف تر سنس داشت
|
چهارشنبه 19 فروردین1394 - 8:17pm |
|
|
mhak
کاربر حرفه ای
|
b6868 نوشته است: حمید نوشته است: b6868 نوشته است: سلام خدمت مهندس حمید و دوستان عزیز اعداد واسه دستگاه من (با لوپ 60 )شد 440 285 103 که خیلی پرت زده فکر کنم به نظرتون مشکل از چیه؟ مقاومتها و قطعات اطراف 357 رو بررسی کنین. البته ممکنه 357 شما هم تقلبی باشه! چون معمولا در اون شرایط هم همه اعداد پایین نشون داده میشن که نشانه شیب بسیار کم موج هست. مهندس 357 احتمالا اصلیه چون برد دستگاهم بد نیست یه فیبر مسی 10*10 رو در 95 سانت سنس میکنه.. دیلی لوپ 19 هست. الان امتحان کردم واس یه بار میخ آهنی رو بی صدا حذف کرد بعدش دوباره بردم نزدیک حذف نمیکرد یا ضعیف تر سنس داشت دوست عزیز نوع لوپ کابل اتصال لوپ محیط تست و خود lf357 بیشترین تاثیر رو روی اون اعداد دارن شما اگه میتونی با یه لوپ دیگه هم تست کن و اعداد رو بررسی کن
|
چهارشنبه 19 فروردین1394 - 9:13pm |
|
|
shakib
کاربر حرفه ای
|
منظورتون ازاعدادکجاست؟کمی بیشترتوضیح دهیداین سه عددکجارویت میشه؟
|
چهارشنبه 19 فروردین1394 - 9:16pm |
|
|
b6868
کاربر فعال
|
برای لوپ 1 متری هم شد 560 455 273
|
چهارشنبه 19 فروردین1394 - 9:31pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
b6868 نوشته است: مهندس 357 احتمالا اصلیه چون برد دستگاهم بد نیست یه فیبر مسی 10*10 رو در 95 سانت سنس میکنه.. دیلی لوپ 19 هست.
الان امتحان کردم واس یه بار میخ آهنی رو بی صدا حذف کرد بعدش دوباره بردم نزدیک حذف نمیکرد یا ضعیف تر سنس داشت
دوست عزیز شما احتمال میدی ولی من قطعی عرض میکنم دستگاه شما با این سه عدد 440 285 103 ایراد داره! حالا یکی از دلایلش میتونه از 357 باشه. ترتیب اعداد نشون میده موج خروجی اپ امپ بسیار کند و ضعیف هست.
|
چهارشنبه 19 فروردین1394 - 9:32pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
shakib نوشته است: منظورتون ازاعدادکجاست؟کمی بیشترتوضیح دهیداین سه عددکجارویت میشه؟ دوست من خواهشا اگر توانایی مطالعه فایل توضیحاتی رو که همین دیروز زحمتش رو کشیدم ندارین ؛ تاپیک رو با پستهای بیمورد پر نکنین! بخدا من نه عمر و نه انرژی و نه تخصص خودم رو از سر راه نیاوردم که مرتبا با اینطور پستها و بی دقتی ها مواجه بشم! قدر چیزی که هست رو بدونین وگرنه مطمئن باشین وقتی نبود باید حسرت نبودنشو بخورین. روی سخنم با همه دوستان هست ؛ تمام مطالب و کلمات اون توضیحات با دقت و بر اساس محاسبه و تجربه نوشته شده. قبل از مطالعه کاملش دست به هیچ کاری نزنین! واقعا نمیدونم برخی دوستان که حریف یک تنظیم ساده دستگاه نمیشن اگر فلزیاب مینلب یا لورنز دستشون بگیرن میخوان چکار کنن؟! حالا هم اگر قراره خودتون مدار بسازین خب درست بسازین! اینجوری نمیشه یک نکته ساده رو نیمی از دوستان در نظر نگیرن و تاپیک پر بشه از پستهای بیخودی. اون فایل توضیحات رو هر کسی با اندک سواد مونتاژ مطالعه کنه نیاز به کل این 500 صفحه مطلب نداره! ولی چرا باید 500 صفحه مطلب نوشته بشه؟ چون سطح فنی بسیاری از دوستان پایین هست و جورشو هم باید ما بکشیم! اونم در ازای هیچ!!!
|
چهارشنبه 19 فروردین1394 - 9:39pm |
|
|
detector1368
کاربر فعال
|
حمید نوشته است: shakib نوشته است: منظورتون ازاعدادکجاست؟کمی بیشترتوضیح دهیداین سه عددکجارویت میشه؟ دوست من خواهشا اگر توانایی مطالعه فایل توضیحاتی رو که همین دیروز زحمتش رو کشیدم ندارین ؛ تاپیک رو با پستهای بیمورد پر نکنین! بخدا من نه عمر و نه انرژی و نه تخصص خودم رو از سر راه نیاوردم که مرتبا با اینطور پستها و بی دقتی ها مواجه بشم! قدر چیزی که هست رو بدونین وگرنه مطمئن باشین وقتی نبود باید حسرت نبودنشو بخورین. روی سخنم با همه دوستان هست ؛ تمام مطالب و کلمات اون توضیحات با دقت و بر اساس محاسبه و تجربه نوشته شده. قبل از مطالعه کاملش دست به هیچ کاری نزنین! واقعا نمیدونم برخی دوستان که حریف یک تنظیم ساده دستگاه نمیشن اگر فلزیاب مینلب یا لورنز دستشون بگیرن میخوان چکار کنن؟! حالا هم اگر قراره خودتون مدار بسازین خب درست بسازین! اینجوری نمیشه یک نکته ساده رو نیمی از دوستان در نظر نگیرن و تاپیک پر بشه از پستهای بیخودی. اون فایل توضیحات رو هر کسی با اندک سواد مونتاژ مطالعه کنه نیاز به کل این 500 صفحه مطلب نداره! ولی چرا باید 500 صفحه مطلب نوشته بشه؟ چون سطح فنی بسیاری از دوستان پایین هست و جورشو هم باید ما بکشیم! اونم در ازای هیچ!!! موافقم دوستان کمی دقت کنین.به امید کارکرد درست همه دستگاه ها و بالاخص بخش تفکیک خسته نباشی مهندس.خدا قوت
|
چهارشنبه 19 فروردین1394 - 10:06pm |
|
|
googeh
کاربر فعال
|
با تشکر از اقا حمید و اینهمه زحمتی که کشیدین چه در مورد برنامه و چه در مورد فایل توضیحات و کمکهای جنابعالی.دوستان خواهشا کل مطالب توضیحات رو به دقت بخونین و ببینین چه نکاتی در اون هست و بعد بیاین اینهمه از اقا حمید سوال کنین و مشکلاتتون رو مطرح کنین. لطفا دوستان با تجربه تر و ماهر تر در ساخت و راه اندازی مدار مخصوصا در بخش تفکیک به سایر دوستان کمک و اطلاع رسانی کنند و هر جا موردی بود اقا حمید در صورت تشخیص نظر خودشون رو اعلام کنند.ممنون از همه
|
چهارشنبه 19 فروردین1394 - 10:36pm |
|
|
mani1063
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: جمعه 17 خرداد1392 - 12:00pm پست: 500 محل اقامت: کردستان
|
سلام دوستان دوستان لطف کنید کمی همت به خرج بدید و الکی پست نزنید مهندس عزیزمون همه نکات رو مو به مو تو فایل توضیحات گذاشتند لطف کنید سوالهای بی مورد نپرسید ... استاد حمید از لطف شما بی نهایت سپاسگذاریم یک پیش نهاد داشتم میتونید مثل لورنز آهنی بودن و غیر آهنی بودن رو هم توی صحفه نمایش درج کنید مثلا fe برای فلزات مغناطیسی نوشته بشه مانند لورنز...
(( آیا خداوند برای بنده اش کافی نیست)){سوره زمر آیه 36}
|
چهارشنبه 19 فروردین1394 - 10:45pm |
|
|
reza68
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 2 تیر1393 - 1:29pm پست: 1225 محل اقامت: بهشت ایران
|
با 4تا 357 مختلف تست کردن نتیجه مثل قبل بود یه بار حذف میکنه یه بار نمیکنه! ولی تو سنس آل متال مشگلی ندارم بردم خوبه!
|
چهارشنبه 19 فروردین1394 - 10:49pm |
|
|
|