نویسنده |
پیغام |
mhak
کاربر حرفه ای
|
reza68 نوشته است: با 4تا 357 مختلف تست کردن نتیجه مثل قبل بود یه بار حذف میکنه یه بار نمیکنه! ولی تو سنس آل متال مشگلی ندارم بردم خوبه! رضا جان شما اون عدد اولت چنده و ایا نویز روی مدارت داری؟اگه نویز داری که باید با تنظیمات و یا حتی عوض کردن محیط تستت درستش کنی و اهم لوپت عیلی نزدیک به یک و ظرفیت هم بین 350 و حداکثر 400 باشه تا وقتی تفکیک نبود داستان فرق داشت اما الان که دیگه مود تفکیک اضافه شده با توجه به حساسیت کار باید دوستان توی ساخت لوپهاشون دقت بیشتری داشته باشن.اگه دوستان میبینن دستگاهای شرکتی تفکیک نسبتا قابل قبولی دارن و ما نمیتونیم داشته باشیم دلیلش این نیست که مدار اونا خیلی سرتره یا مدار ما ایرادی داره بلکه دلیل اینه اونا از یه لوپ و کابل واحد برای مدارشون استفاده میکنن ولی ما هرکدوم با یه لوپ و کابل متفاوت تست میکنیم پس حالا برای تفکیک بهتر سعی در ساخت لوپ باکیفیت تر داشته باشیم بازم جا داره از مهندس به خاطر این لطف بیکرانشون تشکر کنیم
|
چهارشنبه 19 فروردین1394 - 10:59pm |
|
|
hoshyar191
کاربر حرفه ای
|
مهندس حمید خسته نباشید . حق دارید ناراحت باشید اینقدر IQ داریم که نگو و نپرس . یکیش خود من آقا ما امروز دستگاهو بردیم حیاط تست کنیم دوتا لاستیک خودرو آوردیم که زیر لوپ بزاریم آقا ما هرکاری کردیم با هر لوپی کویل ارور داشتیم . خیلی ناراحت بودیم آخه کم سابقه بود. در نهایت کشف کردیم که فلزیاب حاج حمید به لاستیک حساسه بله دیگه بعدها متوجه شدیم که ... . . . . . . . . داخل لاستیک خودرو حلقه های مفتولی آهنی وجود داره بفرما . دیگه چه انتظاری دارید.
علم گنج بزرگیست که با خرج کردن تمام نمی شود.
|
چهارشنبه 19 فروردین1394 - 11:01pm |
|
|
shakib
کاربر حرفه ای
|
hoshyar191 نوشته است: مهندس حمید خسته نباشید . حق دارید ناراحت باشید اینقدر IQ داریم که نگو و نپرس . یکیش خود من آقا ما امروز دستگاهو بردیم حیاط تست کنیم دوتا لاستیک خودرو آوردیم که زیر لوپ بزاریم آقا ما هرکاری کردیم با هر لوپی کویل ارور داشتیم . خیلی ناراحت بودیم آخه کم سابقه بود. در نهایت کشف کردیم که فلزیاب حاج حمید به لاستیک حساسه بله دیگه بعدها متوجه شدیم که ... . . . . . . . . داخل لاستیک خودرو حلقه های مفتولی آهنی وجود داره بفرما . دیگه چه انتظاری دارید. هوشیارجان شمادیگه تهشیییییییییی مگه توبچگی هالاستیک آتیش نزدی
|
چهارشنبه 19 فروردین1394 - 11:08pm |
|
|
کوهیار
مدیر سایت
|
shakib نوشته است: منظورتون ازاعدادکجاست؟کمی بیشترتوضیح دهیداین سه عددکجارویت میشه؟ درود دوست من شما فایل توضیحات مهندس حمید رو که در پست اول این تاپیک آپ فرمودن مطالعه کنید تا پاسخ تمام سوالهاتون رو درباره قطعات و عملکرد فلزیاب و تنطیمات و قسمت تفکیک و حذف آهن و ...بگیرید. درباره ی این سه عدد هم مفصل همونجا توضیح دادن که توضیحش اینجا هم تکرار مکرراته و هم زمانبر پیروز باشید
نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده صادقانه زندگی کنید
|
چهارشنبه 19 فروردین1394 - 11:29pm |
|
|
reza68
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 2 تیر1393 - 1:29pm پست: 1225 محل اقامت: بهشت ایران
|
دوستان شما هم با مس و برنج و روی امتحان کنید بببنید برای شما هم حذف میشه یا نه؟
|
چهارشنبه 19 فروردین1394 - 11:31pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
تا اون 3 عدد در محدوده درست نباشن و نسبت درستی هم نداشته باشن حذف آهن بی معنیه! لذا یا همه فلزات رو ممکنه حذف کنه یا هیچ فلزی رو حذف نکنه! دیگه بستگی داره ایراد از کجا باشه. اشکال قسمت حذف آهن هم همینه که به شدت به مسائل مختلف وابسته هست. ولی عدد تفکیک به اون شکل این مشکل رو نداره و بالاخره برای اهداف مختلف اعداد مختلفی رو نمایش میده که بدلیل نسبی بودن اعداد ؛ دقیق بودنش زیاد مهم نیست و هر کسی میتونه بر اساس مختصات دقیق دستگاه و لوپ خودش برای هر هدف عدد تفکیک متفاوتی رو ببینه.
|
چهارشنبه 19 فروردین1394 - 11:38pm |
|
|
كرمي
استادیار
تاریخ عضویت: جمعه 27 اردیبهشت1392 - 8:14pm پست: 692 محل اقامت: ایران
|
reza68 نوشته است: دوستان شما هم با مس و برنج و روی امتحان کنید بببنید برای شما هم حذف میشه یا نه؟ سلام و درود رضا جان من سیستم تفکیک رو با لوپهای 18 و 11 اینچ مونو مینلب تست کردم که با سیم لیتز ساخته شدن...دستگاه بالوپ بزرگتر با آیرن ریجکت1 به خوبی حذف آاهن و انجام میده اونم بهتر از لوپهای دبل دی باخود جی پی ایکس با لوپ کوچیکتر تفکیک حالت وضوح بهتری داشت و نکته خیلی جالب اینه که جدای از مسئله حذف آهن !روی و آلومینیوم با اعداد بالا نشان داده میشه که واسه تشخیص اهداف سطحی مزاحم واقعا به درد بخور هست...تستهای بیشتر و در روزهای اینده انجام میدم
|
چهارشنبه 19 فروردین1394 - 11:58pm |
|
|
غضنفر
کاربر حرفه ای
|
بله حميد جان با چندتا تست ديگه دقيقا متوجه شدم که عدد 4و5 مطمئن ترين مورد برای حذف آهن هستن چرا که با شماره های بالاتر حتی دست و پاشکسته فلزات با ارزش رو حذف ميکنه ناگفته نمونه بنده فقط از لوپ 31سانت که از دو دور کابل 12رشته تلفن استفاده کردم که حکم لوپ معمولى رو داره اما قصد دارم فردا بعداز بازگشت از محل کارم يک لوپ 50سانت با کيفيت عنکبوتی بسازم تا باقدرت هرچه تمام تر به کاووش های بعدی ادامه بدم اما هر چه هست نميدونم آقا حميد با اين ورژن چه کرديد که هم قدرت مدار افزون شده هم ثبات و هم کار کردن باهاش راحتراما يک درخواست دارم براى اصلاح صفحه ال سيدى اون هم به خاطر فشرده بودن کارکترهای سطر اول هست که ميشه 3کارکتر قدرت سنس رو برداشت و فقط در پشت زمينه و بافشار دکمه جلو و عقب شاهد قدرت سنس بود که ميشه با حذف اين سه کارکتر فاصله نشانگرهای سطر بالا رو بيشتر کرد در ضمن آقا حميد خداوکيلی بابت ارائه اين طرح فوق پيشترفته بدونه منت و رياء اگه به بارى زدم سهم شما محفوظه چه کم باشه چه زياد
خدايا مددی کن
|
پنج شنبه 19 فروردین1394 - 12:17am |
|
|
حمید
مدیر کل
|
جناب کرمی عزیز ممنون از شما. بهتون تبریک میگم که نتیجه خوبی گرفتین. بله مقایسه جالب و خوبی بود! چون سیستمهای مینلب و لورنز اصولا سیستم تشخیص آهنشون فقط با لوپ DD کار میکنه که خب اون لوپها هم بردشون کمتر از مونولوپ هست! کلا پیاده سازی حذف آهن با مونولوپ کار مشکلیه و خوشحالم که در حد خوبی انجام شده. تست شما در خصوص روی و الومینیوم هم نشون میده که شما در مسیر صحیحی قرار دارین چون تستهای من هم به همین صورت بودن! خوب بود میتونستین فیلمی هم از کارکردش بگیرین. بعضی دوستان هم یاد بگیرن!
|
پنج شنبه 19 فروردین1394 - 12:43am |
|
|
archilO
کاربر حرفه ای
|
سلام و خسته نباشید خدمت استاد حمید عزیز و تمامی دوستان من لوپ ۲در۲ خودم رو با کابل rg59 به دستگاه زدم که هر کاری کردم کویل ارور داشتم و از اون کابل رابط جواب نگرفتم ولی با یک جفت سیم۱/۵افشان به جای کابل رابط خیلی تمیز با دیلی۲۲ دستگاه راه افتاد .....چرا باrg59 نشد؟
هرگاه در زندگي به يك در بزرگ كه يك قفل بزرگ هم دارد رسيدي ، نترس و نااميد نشو.زيرا اگر قرار بود در باز نشود جاي آن يك ديوار مي گذاشتند!
|
پنج شنبه 19 فروردین1394 - 1:47am |
|
|
|