انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 26 آبان1403 - 11:09am

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 626 , 627 , 628 , 629 , 630 , 631 , 632 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

رضا 68 جان لطفا يه عکس از لوپ 60 خودت بزار

خدايا مددی کن

پنج شنبه 20 فروردین1394 - 11:49pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام میکنم به همه دوستان و تشکر میکنم از اقای مهندس حمید که این مدار رو در اختیار عموم گزاشتند.
میخواستم یه ایراد کوچک از طراحی pcb ذکر کنم.البته شما استادید و بنده هرگز قصد نادیده گرفتن زحمات شما رو ندارم و شاید اصلا گفته بنده درست نباشه.
شما تو طراحی مدار pcb خیلی جاها رو بصورت نوکتیز یا گوشه دار طراحی کردید.و همونطور که میدونید بارهای الکتریکی در این نقاط بیشتر جمع میشن و همین امر سبب ایجاد نویز در مدار میشه.البته شاید تاثیر زیادی در مدار نداشته باشه اما اگر این نقاط گوشه دار بصورت دایره ای بودند بهتر بود...

پنج شنبه 20 فروردین1394 - 11:51pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

m.aliyavary نوشته است:
سلام میکنم به همه دوستان و تشکر میکنم از اقای مهندس حمید که این مدار رو در اختیار عموم گزاشتند.
میخواستم یه ایراد کوچک از طراحی pcb ذکر کنم.البته شما استادید و بنده هرگز قصد نادیده گرفتن زحمات شما رو ندارم و شاید اصلا گفته بنده درست نباشه.
شما تو طراحی مدار pcb خیلی جاها رو بصورت نوکتیز یا گوشه دار طراحی کردید.و همونطور که میدونید بارهای الکتریکی در این نقاط بیشتر جمع میشن و همین امر سبب ایجاد نویز در مدار میشه.البته شاید تاثیر زیادی در مدار نداشته باشه اما اگر این نقاط گوشه دار بصورت دایره ای بودند بهتر بود...
با سلام : اگر فایل توضیحات را می خواندی ؛ با توجه به اینکه مهندس در ان فایل نیز قید کرده اند،
خصوصی به مهندس می گفتی بهتر بود .
ثانیا داداش بعد از لحیم کاری نگاش کن ببین نوک تیزه یا دایره ای :D ، مسلما بعد از لحیم کاری به صورت گرد در میاد و مشکلی هم ایجاد نکرده.با تشکر

پنج شنبه 20 فروردین1394 - 11:59pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: Iran
m.aliyavary نوشته است:
تکبیررررررررررررررررررررررررررررررررر :))
کجایییی مهندس حمید که گاومون زایید!از یکی دیگه از نخبگان این مرزوبوم پرده برداری شد! =)) =))
همین یه قلم رو کم داشتیم :D

اپراتور باید اپراتور باشد ،
اپراتوری که اپراتور نباشد ، اپراتور نیست!
Ancient (ره)

جمعه 20 فروردین1394 - 12:11am
مدیر کل
مدیر کل

Robin hood نوشته است:
سلام دوستان.مهندس لطفا نظرتون در مورد نسبت اعداد زیر بیان کنید. تشکر تنظیمات پیش فرض. لوپ ۶۰ مسطح سیم لاکی. با اهم۱ و اندوکتانس ۳۷۰.
224.622.756

خسته نباشین.
بد نیست. لا اقل نسبتها منطقی هستن. سعی کنین مطمئن بشین لوپ از فلزات کاملا دور هست.

جمعه 20 فروردین1394 - 1:25am
مدیر کل
مدیر کل

googeh نوشته است:
سلام خدمت دوستان و اقا حمید عزیز. خواستم بدونم در حالت تفکیک اگر مقداری فلز غیر اهنی مثلا سکه درون یک جعبه فلزی از جنس اهن قرار داشته باشه عملکرد دستگاه چگونه هست و اگر ممکن هست بفرمایید که ایا تفاوتی در بین تفکیک این دستگاه و دستگاههای شرکتی مانند جی پی یا لورنز از نظر روش مورد استفاده وجود دارد یا خیر . با تشکر فراوان

اگر مقدار فلز غیر آهنی همراه با آهن قابل ملاحظه باشه دیگه به عنوان آهن حذف نمیشه! البته دقت کنین قبلا توضیح دادم درجه حذف آهن رو تنها تا حدی بالا ببرین که فقط آهن رو حذف کنه. در اون شرایط ترکیب سایر فلزات با آهن موج متفاوتی ایجاد میکنه که طبیعتا بعنوان آهن شناسایی نمیشه. ولی اگر میزان آهن خیلی بیشتر از غیر آهن باشه احتمالش هست که حذف بشه.
از نظر سیستم که توضیح دادم حداقل فلزیاب های مینلب هم بر همین اساس کار میکنن. کلا تفکیک به هر صورتی هم که باشه در هیچ دستگاهی صد در صدی نیست. لذا دوستان برای اینجور مقایسه ها باید اطلاعات یا تجربه کافی از اون دستگاهها داشته باشن و بعد در مقیاسی پایین تر از چنین دستگاهی توقع داشته باشن.

جمعه 20 فروردین1394 - 1:30am
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام به همه ی دوستان
ضمن تبریک وتشکر از مهندس حمید عزیز بابت ورژن جدید و تفکیک.
خدمت مهندس عرض کنم بعد از کلی دردسر ک بابت اشتباهات خودم کشیدم مدار رو درست کردم .دوتا ای سی رو ک فکر کنم اصلی بودن رو یکی رو به فنا دادم .یکی رو شک دارم سالم باشه ولی به هر حال...
با مدار رفتم کاوش با ورژن1.50 رفتیم دادوستان کوه از ی شکاف با بند حدود 20 تا 25 متر رفتیم پایین اثاری از زندگی بود ک واقعا من در تعجب بوذم اون جا پر از استخوان های گوسفند و ریشه گیاه و.... خلاصه شروع ب کاوش کردم دستگاه به خاطر ای سی ک فکرکنم مشکل پیدا کرده کمی نویز داشتم ک با کمی بالا و پایین کردم فرکانس و انتگرال و کم کردن پالس به کمترین نویز رسیدم و حتی در بعضی موارد دستگاه لال شد.به هر حال اونجا توی 80سانتی ی مچ بند پیدا کردم. ولی به خاطر حساسیت به ریشه های گیاه نتونستم خوب کاوش کنم. چون اونجا پر بود از گیاه های اکسید شده .دوتا سفال دیدم ک یکی لعاب دار بود اون یکی بدون لعاب ک دستگاه به اون حساس بود ولی لعاب دار رو نمیگرفت.
مهندس حمید عزیز فقط میتونم بگم معرکه ای!!!!!تنها مشکلی ک من داشتم حساسیت به گیاه ها بود ک فکر کنم جز مواد معدنی محسوب میشه!!!!و فکر کنم کم تجربه بودن من در اپراتوری از دوستان میخام راجع به اپراتوری کمک کنن ممنون
حالا نمیدونم میشه حذف مواد الی رو روی دستگاه سوار کرد یانه؟؟؟؟ک جواب این سوال رو مهندس باید بده.
در ضمن اگر حساسیت به سفال رو بشه ی جور تشخیص داد نه حذف کرد خوب میشه چون در بعضی زمین های کشاورزی کوزه ها ریز شدن و مشکل ساز میشن!!!!میگم تشخیص بدیم چرا ک به گفته مهندس فرکانس سفال و طلا نزدیک به هم هستن.
لطفا مهندس راهنمایی کنید.ایا میشه در تفکیک مواد الی و معدنی رو حذف کرد.و سفال رو تشخیص داد؟؟؟؟؟؟؟

جمعه 20 فروردین1394 - 1:32am
کاربر فعال
کاربر فعال

دوستان کسانی ک از ایسی 357اصلی پلاستیکی و اونایی ک از فلزی 357 ااستفاده کردن مشخصات کامل روی اون رو بذارن حتی اگر تونستن ی عکس بذارن ممنون میشم و بگن از کجا خریدن.چون توی بازار همه تقلبی رو دارن!!!!شدیدا نیازمند راهنمایی سبزتان هستم!!!!کمک کنید!! :(( :(( :D
شدیدا به این ای سی نیاز دارم :D :D
@};-

جمعه 20 فروردین1394 - 1:38am
مدیر کل
مدیر کل

ممنون MINLAB2 عزیز.
فکر میکنم شما اگر فایل توضیحات جدید رو با دقت میخوندین و در عین حال از نسخه 2 استفاده میکردین در مجموع نتیجه از این خیلی بهتر هم میشد! لذا توصیه میکنم نکات مختلف در خصوص دستگاه و اپراتوری رو در اونجا مطالعه کنین و کلمه به کلمه روشون فکر کنین. جواب تمام مسائلی که گفتین کم و بیش اونجا هست. ولی از نظر تفکیک سفال یا املاح بطور جداگانه شانس زیادی وجود نداره مگر اینکه با استفاده از تجربه خودتون و عدد تفکیک به مرور زمان بهش برسید.
نکته مهمی هم که در این مورد به دوستان توصیه میکنم این هست که چون بسیاری از مسائل در اپراتوری فلزیاب که به مرور بصورت تجربه در میاد بستگی کاملی به لوپ مورد استفاده داره ؛ در خصوص لوپ به نتیجه نهایی برسن و بعد دیگه لوپ رو عوض نکنن! چون بعضی از رفتارهای فلزیاب با عوض کردن کوچکترین جزئیات لوپ تغییر میکنه و بسادگی حاصل تجربیات گذشته شما رو از بین میبره!
در خصوص ایسی 357 هم خوشبختانه نوع فلزی LF357H تا این لحظه نمونه تقلبی نداشته و دوستان کارکردش رو تایید کردن. پایا الکترونیک هم داره.

جمعه 20 فروردین1394 - 1:42am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: ايران
مهندس ممنونم از زحماتی که تو این مدت در انجمن کشیدین واقعا جای تقدیر داره

ترس باعث ميشود كه بسياري از مردم به روياهايشان نرسند

جمعه 20 فروردین1394 - 1:59am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 626 , 627 , 628 , 629 , 630 , 631 , 632 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Majestic12 و 215 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure