انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 26 آبان1403 - 12:23pm

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 627 , 628 , 629 , 630 , 631 , 632 , 633 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

amiri11 نوشته است:
با سلام خدمت دوستان و اساتید: یک نکته مهم : قدر مهندس و این مدار را بدانید چرا ؟
در سری GPZ 7000 برای تفکیک سه اپشن گذاشته (مانند تصویر ) چیزی که برای ما خیلی مهم است و دنبالش میگردیم اپشن سوم است که در این طرح مهندس هر سه گزینه را جوری طراحی کرده که بخوبی جواب داده.به واسطه وزن های متفاوتی از فلز طلا که سطوح متفاوتی دارند (تا 100 گرم طلا) مدار تست گردید و هیچگونه خطایی در مورد حذف اشتباهی فلز طلا نداشت. فلز طلا بخوبی سنس میشه،ثبات مدار خیلی بهتر از ورژن قبلی شده، کوزه قدیمی هم خوشبختانه حتی با iron reject 10 حذف نمیشه.
به هر حال اپدیت جدید با سری GPZ 7000 شاخ به شاخ شده و امیدواریم مهندس در اینده ای نه چندان دور شاخ GPZ 7000 را بشکنند.
در ضمن برای صحت این توضیحات، اگر دستگاه تفکیک داری دارید ، انرا با مقادیر طلای بالای 50 و 100 گرم تست کنید انوقت می بینید بعضی دستگاها مقادیر زیاد طلا را اشتباها اهن تشخیص می دهند =)) دروغه ؟!!! الکی بود ؟؟!!!
این گوی و این هم میدان تست کنید.فروشنده ها همیشه زیرک هستند و دستگاه را با یک انگشتر و یا یک سکه و یا یک النگو (مقدار کم طلا) جلوی مشتری تست می کنند =)) با تشکر مجدد
مهندس دستت طلا افرین @};- :ymhug: :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause:

دوست عزیز شما تازه اینو متوجه شدید؟!!!
بنده در همون صفحه هات اول اعلام کردم که این فلزیاب شاهکار دنیای فلزیاب سازیه و این علم رو وارد عصر جدیدی کرده که طبق آن باید علم فلزیاب را به دوران قبل از فلزیاب دانشمند حمید و دوران بعد از آن تقسیم کنند شک نکنید بهترین فلزیاب های دنیا حتی به گردشم نمیرسن چه برسه بخوان شاخ به شاخ بشن و مطمن باش شاخ همشونو شکسته و بینیشونو به خاک مالونده از مغز متفکر دانشمند حمید همچون مغز آلبرت انیشتین نبوغ و علم تراوش می کند.

جمعه 21 فروردین1394 - 7:42am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

اقای mnbvcxzaqwsx این چه طرز صحبت کردنه !! تازه متوجه شده اید !!! موقعی داداش تو توی گهواره بودی ، من دور و بر این چیزا بودم ، متولد چندی ؟ تو با نوشتن چند سطر اومدی فقط خودشیرینی کردی و بجز خودشیرینی چیزی در نوشته هات پیدا نیست .ولی من به صورت منطقی و بی ریا از مدار دفاع کردم .
عجب ادمایی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :ymdevil: به نوشته هات منبعد دقت کن :ymdevil:

آخرین بار توسط amiri11 در جمعه 21 فروردین1394 - 9:08am ویرایش شده است، در کل 3 بار ویرایش شده است.

جمعه 21 فروردین1394 - 8:25am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

amiri11 نوشته است:
اقای mnbvcxzaqwsx این چه طرز صحبت کردنه !! تازه متوجه شده اید !!! موقعی داداش تو توی گهواره بودی و پستونک توی دهنت بود ، من دور و بر این چیزا بودم ، متولد چندی ؟ تو با نوشتن چند سطر اومدی فقط خودشیرینی کردی و بجز خودشیرینی چیزی در نوشته هات پیدا نیست .ولی من به صورت منطقی و بی ریا از مدار دفاع کردم .
عجب ادمایی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :ymdevil: به نوشته هات منبعد دقت کن :ymdevil:
چون تو در همان صفحه هات اول اعلام کردی که این فلزیاب شاهکاره =)) دیگه کسی نباید حرفی بزنه =))
نمیدانستم تو هم دانشمندی =)) =)) البته دانشمند خودشیرینی و ....... =)) =))

ای با با مثل اینکه شما قدرت درک ضعیفی داری دوست گلم من دارم با شما هم نظر میشم :-B [-( در ضمن متولد1357 شما متولد چندی پیرمرد؟!!

جمعه 21 فروردین1394 - 8:59am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوست عزیز سن و سالی از من گذشته و روی نوشته ها هم دقت می کنم و بر عکس ؛ قدرت درک انطور پایین نیست که جملات را نتواند معنی یا تعبیر کند. این انتظار را هم ندارم کسی بیاد با نوشته ای باعث ازار و ناراحتی دیگری بشه . وقتی مینویسی دوست عزیز شما تازه اینو متوجه شدید؟!!! معانی متفاوتی توی این جمله نهفته است. به هر حال همه رعایت کنیم خیلی بهتره ، این دنیا ارزش انچنانی نداره ادم بخواد کسی را از خودش ناراحت بکنه. پست بالا را هم به خاطر گل روی شما ادیت کردم، با تشکر

جمعه 21 فروردین1394 - 9:06am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

amiri11 نوشته است:
اقای mnbvcxzaqwsx این چه طرز صحبت کردنه !! تازه متوجه شده اید !!! موقعی داداش تو توی گهواره بودی ، من دور و بر این چیزا بودم ، متولد چندی ؟ تو با نوشتن چند سطر اومدی فقط خودشیرینی کردی و بجز خودشیرینی چیزی در نوشته هات پیدا نیست .ولی من به صورت منطقی و بی ریا از مدار دفاع کردم .

کاملا بر عکس گفتی بنده تا کنون هرچه پست زدم همه مفید و علمی بوده و به بار علمی اعضا افزون کرده اگه کل صفحات و موضوعات مختلف سایت وقت داشته باشی مراجعه کنی اینو متوجه میشی تا حالا 400 تا پست زدم که شاید حدود 390 تاش علمی و مفید و همراه شکل و تصویر بوده که بهتر قابل درک باشه و البته قصد تکبر و خود بینی ندارم چون بنده همیشه خودمو حقیر و نادان دانسته و جویای علم و تجربه و تشنه علوم و تجربیات اساتیدی همچون دانشمند حمید و اخلاقی دارم اینه که صفحات رو با مطالب تکراری و بدون بار علمی پر نمیکنم از قدیم گفتن (کم گوی گزیده گوی).

جمعه 21 فروردین1394 - 9:32am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

amiri11 نوشته است:
دوست عزیز سن و سالی از من گذشته و روی نوشته ها هم دقت می کنم و بر عکس ؛ قدرت درک انطور پایین نیست که جملات را نتواند معنی یا تعبیر کند. این انتظار را هم ندارم کسی بیاد با نوشته ای باعث ازار و ناراحتی دیگری بشه . وقتی مینویسی دوست عزیز شما تازه اینو متوجه شدید؟!!! معانی متفاوتی توی این جمله نهفته است. به هر حال همه رعایت کنیم خیلی بهتره ، این دنیا ارزش انچنانی نداره ادم بخواد کسی را از خودش ناراحت بکنه. پست بالا را هم به خاطر گل روی شما ادیت کردم، با تشکر

و در پایان دوست عزیز و گرامی من جناب amiri11 بخدا قصد ناراحتی شما را اصلا ندارم شما مثل برادر برای من عزیز و گرامی هستین اگه حرف های بدون منظور بنده باعث ناراحتی و رنجش شما شده بنده را ببخشید و عفو کنید موفق و سربلند باشید @};- @};- ~O)

جمعه 21 فروردین1394 - 9:43am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

منظور نوشته بالایی شما بود ،در ضمن من به خودم این اجازه را نمیدم همه پست های شما یا دیگری را زیر سوال ببرم و بخوام انرا نقد و بررسی کنم و در موردش نظر بدم. فقط از روی ناراحتی نظرم را در مورد پست بالایی شما گفتم. شما سروری داداش ، سوء تفاهم توی دنیای مجازی بیشتر پیش میاد چون فقط ما نوشته ها را میخوانیم ، اگر حضوری باشه این سوء تفاهمات خیلی خیلی کمتره. شما هم به دل نگیر ، همیشه موفق باشی داداش @};- :x :D

جمعه 21 فروردین1394 - 9:50am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

viewtopic.php?f=27&t=2524

جمعه 21 فروردین1394 - 9:59am
مدیر سایت
مدیر سایت

amiri11 نوشته است:
با سلام : اقای googeh عزیز تا جایی که اطلاع داریم بر اساس فرمولهای مینلب کار میکنه. صفحه 624 را هم بخوانی بد نیست.
در مورد سوالتان : اگر مقداری فلز غیر اهنی مثلا سکه درون یک جعبه فلزی از جنس اهن قرار داشته باشه : ایا به نظرت چنین چیزی زیر خاک هست ؟!!! :D : ما داریم دنبال اشیاء قدیمی که هزاران سال زیرخاک بوده میگردیم ، به فرض اگر چنین چیزی که شما گفتید در زیر خاک وجود داشته باشه ، جعبه فلزی تا الان پوسیده و خاک شده ،بنابراین سکه های غیر اهنی را در زیر خاک میزنه. همیشه با واقعیت ان چیزی که هست فکر کن :D همچنین سکه غیر اهنی همیشه داخل کوزه است نه توی جعبه فلزی :D و سکه غیر اهنی داخل کوزه تست گردید و با اطمینان می گویم سکه های داخل کوزه را میزنه نه بدنه کوزه را. برو با مدار حال کن :D
در ضمن اگر به صورت غیر واقعی فقط برای تست مدار را با شرایط شما تست کنیم؛ وقتی مدار حذف اهن را بخوبی و بدون هیچ خطایی انجام میده ، بنابراین احتمالا سکه های درون جعبه فلزی را میزنه. با تشکر

:-BD آفرين بر شما جناب اميري ، از اينكه پاسخ دوستان رو بصورت اصولي ارائه مي فرمائيد . متشكريم ، به نظر بنده داخل زمين دنياي ديگه اي بوده و با روي خاك تفاوتهايي داشته كه بايد با تحقيق و مطالعه به اين تفاوتها رسيد تا مشخص بشه كه يك نقطه زن تا چه حد ميتونه به اهداف ذهني اپراتور پوشش بده ، فقط كساني كه با اين سيستم بصورت عملي داخل خاك تست و حفاري ميكنن و دراينكار پرتلاش هستن ميتونن نظر قطعي رو داده و اينكه نقطه زنها در تفكيك بين آهن اكسيد شده و طلا چطور ميتونن عمل كنن ؛ فقط با تمرين و تست هاي موفق در خاك ميشه به بعضي ابهامات پاسخ مثبت داد و به عملكرد صحيح يك سيستم پي برد @};-

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

آخرین بار توسط مهدی در جمعه 21 فروردین1394 - 10:17am ویرایش شده است، در کل 2 بار ویرایش شده است.

جمعه 21 فروردین1394 - 10:01am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستان من همین امروز نسخه جدید رو تست کردم ولی تفکیک نداشتم.با357فلزی هم تست کردم.اعداد
719.820.820شد.حالا نمیدونم مشکل از کجاست.لوپ60با اهم 7.
البته تو حیاط تست کردم و دور خونمون گارد آهنی داره.
البته از1180 استفاده میکنم.
به نظر دوستان مشکل از چی میتونه باشه؟؟؟
:YMDAYDREAM: :YMDAYDREAM: :YMDAYDREAM:

کسی که نتواند دنیا را بهتر کند پس به چه دردی میخورد

جمعه 21 فروردین1394 - 10:05am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 627 , 628 , 629 , 630 , 631 , 632 , 633 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Mjd72 و 87 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure