انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 26 آبان1403 - 1:04pm

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 629 , 630 , 631 , 632 , 633 , 634 , 635 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

archilO نوشته است:
سلام مهندس حميد عزيز
من ديشب با لوپ 1در1 تستهايي در خصوص ثبات و عملكرد حذف اهن انجام دادم كه خيلي راضي كننده بود دستت طلا مهندس خدا به زندگيت بركت بده
همچنين با همون لوپ يه سيني مسي به قطر 80 سانت رو كه با قلع به اصطلاح سفيد شده بود رو تست زدم كه قسمت تفكيك قشنگ عدد تفكيك رو نشون ميداد و حذف اهن هم روش تست كردم كه اونو حذف نكرد وهمزمان با بيل تست كردم كه اونو كامل با رجكت 5 حذف كرد و از صحت كار كرد سيستم مطمئن شدم ام يه چيز ناراحت كننده كه ديدم اين بود كه اون سيني مسي80 سانتي رو توي 150 به زور ميزد ولي با يه سيني استيل با قطر 40 با همون شرايط تست كردم كه توي 230 قشنگ سنس شد كه شايد بالاتر هم سنس ميشد كه دستم ديگه بالاتر نرسيد حالا نميدونم سنس ضعيف اون سيني مسي به خاطر اون لايه قلع روييش بوده يا #:-s ...............البته به تمام تنظيماتش هم ور رفتم ولي نتيجه همون بود :-?
ولي الحق و والانصاف ثبات خيلي عالي بود ممنون مهندس حميد عزيز @};- @};- :x :x

......................
سلام ارچیلوی عزیز : روکش سینی شما از فلز روی است نه از قلع !! :D قلع سمی است و در فلزات اشپزخانه و برای روکش انها استفاده نمیشه، با استفاده از فلز روی ظروف را در قدیما سفید می کردند .درسته برد برای فلز روی خیلی کمتره. البته فلز روی جز فلزات قدیمی محسوب نمیشه و ان زمانها فلز روی نداشته ایم. با تشکر

آخرین بار توسط amiri11 در جمعه 21 فروردین1394 - 12:48pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

جمعه 21 فروردین1394 - 12:46pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستان بنده ميخوام به تثبيت لوپ برسم يعنی فقط از يک لوپ برای کاوش استفاده کنم بنابراين از دوستانيکه با لوپ کوچکتر برای کاووش استفاده کردن مثل رضاجان و ارچيلو و ديگر دوستان بنده رو راهنمايى کنند چراکه با داشتن لوپ کوچکتر اما فقط از لوپ 1*1استفاده کردس (کاووش واقعی) و از عمق نهايى يک لوپ تک نفره اطلاع خاصی ندارم در ابتدا عرض کنم که بيشترين عمقى که برای لوپ 1*1بهش رسيدم 1.90 در خاک بوده براى فلز مس بوده با اندازه تقريبى 35*25 حالا سوال اينجاست که آيا ميشه با يک لوپ 50يا 60عنکبوتی در خاک به اين عمق رسيد يا نه ؟و بيشترين برد دوستان (همه دوستان عزيز)براى کوچکترين فلز مس يا برنج يا آهن در خاک با اين دو لوپ چقدر بوده ممنون ميشم اگه دوستان نتايج دقيق رو ارائه بدهند و يک نکته ديگه در رابطه با تست ها عرض کنم اين مدار که دست طراحش درد نکنه ،برای تست هم از روش ديواره استفاده کنيد و به خاک روی جنس دست نزنيد تا سفتی و محکم بودنش حفظ بشه تا قدرت واقعی اين مدار مشخص بشه در ضمن اين مدار به دو فلز آهن و چدن رو به صورت عمود بر لوب بهتر و بيشتر ميزنه،درهرصورت ممنون ميشم اگه دوستان راهنمايی بفرمايند

خدايا مددی کن

جمعه 21 فروردین1394 - 12:46pm

سلام به همه ی دوستان . یکی از دوستان فرموده بودند که یکی یه عکس از آی سی فلزی ۳۵۷ بزاره منم فرصت رو غنیمت شمردن هم عکس دوتا آی سی ۳۵۷ فلزیشرو واستون گذاشتم و یه تفاوتشون باشمارههای آی سی ۳۵۷ پلاستیکی که البته خودم از فروشگاههای مختلف خرید کرده بودم .

آی سی پلاستیکی M31RB
LF
357N
DELAY AUTO: 22
هر ۶ آی سی با این شماره

3 عدد که حاوی اطلاعات تفکیک

820 355 116

480 319 103
که با اونیکه مهندس حمید عزیز فرموده بودند خیلی متفاوته

البته دوتا دیگه آی سی به شمارههای M45AF
LF
357N
هم داشتم که اصلا کار نمیکنند و همش کویل ارور میده

۲ تا آی سی ۳۵۷ فلزیشم با این مشخصات دارم ه هم عکسشو واسه دوستان میزارم و هم مشخصاتشرو و به نظرم یکی از اینها نسبت به یکی دیگه کمی برتری داره البته یک مقدار خیلی کمی ودر کل تقریبا باهم برابرند

آی سی فلزی( ۱)

H0429 LF357H که البته روی آی سی نوشته شده

DELAY AUTO 21
عدد که حاوی اطلاعات تفکیک

799 691 264

سنس خوب تفکیکم خیلی خوب البته تو فلزات آهنی کوچکتر کمی تفکیک کند تر عمل میکنه ولی بازم تفکیک دارم
این آی سی رو از چهره الکترونیک به قیمت ۱۶ هزار تومن خریده بودم

آی سی فلزی ۲

H0536 LF357CH حک شده روی خود آیسی

DELAY AUTO 21
عدد که حاوی اطلاعات تفکیک

806 709 2۷۹

سنس خوب تفکیکم خیلی خوب البته تو فلزات آهنی کوچکتر تفکیک کمی از (H0429 LF357H) بهتر عمل میکنه ولی در فلزات بزرگتر تقریبا برابرند .
این آی سی رو از اگه اشتباه نکنم پاساژ توکل فروشگاه توکل البته اگه اسمش رو درست گفته باشم خرید کرده بودم به قیمت ۱۸ هزار تومن . (۱) ماه پیش

لازم بذکره عرض کنم تمامی تنظیمات ترجیحا پیش فرض در نظر گرفته شده تا تمامی تستها با شرایط یکسان مقایسه بشه .

اینم از عکسهای آی سی فلزی ۳۵۷ ( هردو تاش )

http://uupload.ir/files/xn3c_h0429_lf357h_a.jpg

http://uupload.ir/files/i4l3_h0429_lf357h_b.jpg

http://uupload.ir/files/igp8_h0429_lf357h_c.jpg

جمعه 21 فروردین1394 - 12:48pm
کاربر فعال
کاربر فعال

محل اقامت: وطنم ایران
amiri11 نوشته است:
با سلام : اقای googeh عزیز تا جایی که اطلاع داریم بر اساس فرمولهای مینلب کار میکنه. صفحه 624 را هم بخوانی بد نیست.
در مورد سوالتان : اگر مقداری فلز غیر اهنی مثلا سکه درون یک جعبه فلزی از جنس اهن قرار داشته باشه : ایا به نظرت چنین چیزی زیر خاک هست ؟!!! :D : ما داریم دنبال اشیاء قدیمی که هزاران سال زیرخاک بوده میگردیم ، به فرض اگر چنین چیزی که شما گفتید در زیر خاک وجود داشته باشه ، جعبه فلزی تا الان پوسیده و خاک شده ،بنابراین سکه های غیر اهنی را در زیر خاک میزنه. همیشه با واقعیت ان چیزی که هست فکر کن :D همچنین سکه غیر اهنی همیشه داخل کوزه است نه توی جعبه فلزی :D و سکه غیر اهنی داخل کوزه تست گردید و با اطمینان می گویم سکه های داخل کوزه را میزنه نه بدنه کوزه را. برو با مدار حال کن :D
در ضمن اگر به صورت غیر واقعی فقط برای تست مدار را با شرایط شما تست کنیم؛ وقتی مدار حذف اهن را بخوبی و بدون هیچ خطایی انجام میده ، بنابراین احتمالا سکه های درون جعبه فلزی را میزنه. با تشکر

درود و عرض خسته نباشید خدمت دوستان.

آقای امیری دوست من، نیاکان ما آنقدر فهیم بوده اند که وقتی قرار بوده فلز با ارزشی همچون طلا و نقره درون محفظه ای کم ارزش همچون آهن قرار گیرد برای مدت زمان زیادی مثلا هدایای شخص متوفی در دل خاک، بایستی آن محفظه قطور و غیر قابل پوسیدن باشد!
عکس زیر بخشی از صحبتای شما را نقض میکند :

پیوست:
87330010756311377959.jpg

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

سلامتی پرندگانی که از خشکسالی مردند، ولی از گندمزار نامردان نخوردند..

جمعه 21 فروردین1394 - 1:08pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستان گرامی سلام دارم خدمت همه هم انجمنی ها ی محترم

خواستم از طریق پست یه باره دیگه خدمت محترم عزیزان یاد آوربشم و که توضیحات داخل فایل رو حتماً مطالعه بکنید تا از تمامی چندو چون باخبر بشین این مطلبو بخاطر این نوشتم که بنده دوتا از سیستم مدار مهندس رو برای تست و مقایسه آماده کردم و تمامی یادداشت گرانبهای مهندس حمید رو مورد بررسی و آزمون خطا قرار دادم که جا داره اینجا از زحمات گرانقدر و بی منت مهندس تشکر کنم . نکته قابل توجه این مدار در مورد تفکیک با اپ امپ lf 357که بنده 3 نوع از این ایسی رو دارم که با آزمایشات بسیار به گفته های مهندس رسیدم که ایشان نکته نکته پارامتر هایی که میتونه اتفاق بیفته برای همگان آماده ارائه کردند .

برای تست اپ امپ 357 باکد j19AC بیشترین برد و تفکیک عالی و بدون ایراد 768 754 297
برای تست اپ امپ 357 باکد JR98A3 نسبت مورد بالا برد مساوی تفکیک شبه دار 790 716 256
برای تست اپ امپ 357 با کد JR35K نسبت به مورد اول برد 20% کمتر تفکیک اصلاً مشهود نبود 686 566 234

جمعه 21 فروردین1394 - 1:27pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

با سلام خدمت مهندس حمید یه نکته قابل تأمل .!!!!بنده مدار اولم که با هگز 1.50 پروگرام کرده بودم وقتی با ورژن شماره 2.00 پروگرام کردم تعداد محدودیت روشن خاموش 250 تا شد با اینکه برای مدار دوم مشکلی نبود و 300 تا بود مدار اول چند بار امتحان کردم اما همون 250 تا بو د

جمعه 21 فروردین1394 - 1:36pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

آقا آياز والله منم مشگل محدوديت رو اعلام کردم اما آقا حميد گفتن درسته ،و البته کسی جواب سوال بالا رو نداد مثلا سوال کردم

خدايا مددی کن

جمعه 21 فروردین1394 - 1:46pm
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

archilO نوشته است:
سلام مهندس حميد عزيز
من ديشب با لوپ 1در1 تستهايي در خصوص ثبات و عملكرد حذف اهن انجام دادم كه خيلي راضي كننده بود دستت طلا مهندس خدا به زندگيت بركت بده
همچنين با همون لوپ يه سيني مسي به قطر 80 سانت رو كه با قلع به اصطلاح سفيد شده بود رو تست زدم كه قسمت تفكيك قشنگ عدد تفكيك رو نشون ميداد و حذف اهن هم روش تست كردم كه اونو حذف نكرد وهمزمان با بيل تست كردم كه اونو كامل با رجكت 5 حذف كرد و از صحت كار كرد سيستم مطمئن شدم ام يه چيز ناراحت كننده كه ديدم اين بود كه اون سيني مسي80 سانتي رو توي 150 به زور ميزد ولي با يه سيني استيل با قطر 40 با همون شرايط تست كردم كه توي 230 قشنگ سنس شد كه شايد بالاتر هم سنس ميشد كه دستم ديگه بالاتر نرسيد حالا نميدونم سنس ضعيف اون سيني مسي به خاطر اون لايه قلع روييش بوده يا #:-s ...............البته به تمام تنظيماتش هم ور رفتم ولي نتيجه همون بود :-?
ولي الحق و والانصاف ثبات خيلي عالي بود ممنون مهندس حميد عزيز @};- @};- :x :x

سلام دوستان
archilO عزیز لطفا مشخصات دقیق لوپ 1 متری رو بگین.
چه سیمی با چه متراژ و مقاومت و ظرفیت و ...
موفق باشی
یاحق @};-

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

جمعه 21 فروردین1394 - 1:49pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: بهشت ایران
محسن جان اگر عمق زیاد مد نظرت نباشه لوپ 60گزینه ی خوبیه که فکر میکنم تا 2/5 رو راحت بزنه
تفکیکت درست کار میکنه؟ مشگل محدودیت رو میشه یه جوری حل کرد

جمعه 21 فروردین1394 - 1:54pm
کاربر فعال
کاربر فعال

ayaz mb نوشته است:
با سلام خدمت مهندس حمید یه نکته قابل تأمل .!!!!بنده مدار اولم که با هگز 1.50 پروگرام کرده بودم وقتی با ورژن شماره 2.00 پروگرام کردم تعداد محدودیت روشن خاموش 250 تا شد با اینکه برای مدار دوم مشکلی نبود و 300 تا بود مدار اول چند بار امتحان کردم اما همون 250 تا بو د

دوست عزیز مشکل شما مربوط به تنضیمات فیوز بیته به جای D9 از D1 استفاده کن.

جمعه 21 فروردین1394 - 1:58pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 629 , 630 , 631 , 632 , 633 , 634 , 635 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Hassanmonzavi , Jamshid13 , Majestic12 , Mjd72 و 118 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure