انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 26 آبان1403 - 2:31pm

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 630 , 631 , 632 , 633 , 634 , 635 , 636 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

masoud-nعزیز سلام من تمام فیوز بیت هارو طبق فرمایش مهندس تنظیم میکنم اعدادی هم جنابعالی فرمودین لطفاً مشخص بکنید برای HIGH هست یاLOW در ثانی بنده عرض کردم میکرو مدار دومم مشکلی نداره مشکل مال میکرو مدار اولم که قبلاً هگز شماره 1.50 روش بود اینوری هست البته مشکل که نیست اگه دستگاه نهایی بشه با محدودیت 50 تا هم بخوبی میشه کار کرد . فقط خواستم محض اطلاع مهندس عرض کنم.

آخرین بار توسط ayaz mb در جمعه 21 فروردین1394 - 2:14pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

جمعه 21 فروردین1394 - 2:13pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: کردستان
سلام دوستان
یک مشکل برام پیش اومده لطف کنید راهنمایی کنید تا دیروز مدار من خیلی خوب کار میکرد امروز وقتی روشنش کردم السیدی هیچی نشون نمیداد فقط چراغ روشن میشه سنس هم دارم کابل السیدی رو چک کردم مشکلی نداشت میکرو رو هم عوض کردم باز هم حل نشد السی دی هم عوض کردم تازه انداختم باز مشکل حل نشد به نظر شما مشکل از کجاست

(( آیا خداوند برای بنده اش کافی نیست)){سوره زمر آیه 36}

جمعه 21 فروردین1394 - 2:14pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

mani1063 نوشته است:
سلام دوستان
یک مشکل برام پیش اومده لطف کنید راهنمایی کنید تا دیروز مدار من خیلی خوب کار میکرد امروز وقتی روشنش کردم السیدی هیچی نشون نمیداد فقط چراغ روشن میشه سنس هم دارم کابل السیدی رو چک کردم مشکلی نداشت میکرو رو هم عوض کردم باز هم حل نشد السی دی هم عوض کردم تازه انداختم باز مشکل حل نشد به نظر شما مشکل از کجاست

دوست گرامی به احتما ل زیاد السی دی شما مورد پیدا کرده یا اینکه در اثر اتصال کوتاه پشت فیبر قست مربوط به کنتراست السی دی مشکلی براش پیش اومده لطفاً از سلامت قطعات مربوط به السی دی اطمینان حاصل بکن ببین درست هستن یا نه.

جمعه 21 فروردین1394 - 2:18pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: کردستان
کدوم قطعات رو باید چک کنم

(( آیا خداوند برای بنده اش کافی نیست)){سوره زمر آیه 36}

جمعه 21 فروردین1394 - 2:23pm
کاربر فعال
کاربر فعال

ayaz mb نوشته است:
masoud-nعزیز سلام من تمام فیوز بیت هارو طبق فرمایش مهندس تنظیم میکنم اعدادی هم جنابعالی فرمودین لطفاً مشخص بکنید برای HIGH هست یاLOW در ثانی بنده عرض کردم میکرو مدار دومم مشکلی نداره مشکل مال میکرو مدار اولم که قبلاً هگز شماره 1.50 روش بود اینوری هست البته مشکل که نیست اگه دستگاه نهایی بشه با محدودیت 50 تا هم بخوبی میشه کار کرد . فقط خواستم محض اطلاع مهندس عرض کنم.

سلام, منم دقیقا همین مشکل و داشتم که با این تنظیمات درست شد
low fuse : F7
high fuse : D1
extented fuse : FC
ورژن قبلی با D9 زده بودم وقتی ورژن جدید و هم میزدم محدودیت میشد 250 .

جمعه 21 فروردین1394 - 2:27pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

masoud-n نوشته است:
ayaz mb نوشته است:

سلام, منم دقیقا همین مشکل و داشتم که با این تنظیمات درست شد
low fuse : F7
high fuse : D1
extented fuse : FC
ورژن قبلی با D9 زده بودم وقتی ورژن جدید و هم میزدم محدودیت میشد 250 .

مسعود جان منم با این تظیمات پروگرام کردم حالا نمیدونم چرا اینطوریه؟

جمعه 21 فروردین1394 - 2:30pm

سلام خدمت خانواده بزرگ فلزجو و اقا حمید وتشکر ویژه از اقا حمید بخاطر طراحی نابشون.دوستان من با دستگاه به مشکلی برخوردم که نمیدونم علتش دستگاه زنی غلط من هست یا دستگاه مشکل داره.لطفا اقا حمید واساتید راهنمایی بفرمایین.
دیشب به یک قبرستون قدیمی رفتیم تا دستگاه بزنیم.زمین چون شوره زار و الوده بود تنظیمات رو بصورت فرکانس:۲۰۱_۱۴۵_۱۲۳ و حساسیت:۱۴ و دیلی:۱۸+۳۲ وگراند و اسپید:۱ و چون حذف اهن در خونه بخاطراصلی نبودن ایسی ۳۵۷ درست جواب نمیداد بخاطرهمین این تنظیمو خاموش کردم...لوپم هم ۱×۱بود...حالا دوستان مشکل این بود وقتی دستگاه جاییرو سنس میکرد و اژیر میکشید هرچقدر جابجا میشدم و از محل سنس دور میشدم دستگاه همچنان اژیر میکشید وبا جابجایی صدا قویتر میشد وعدد سنس بالاتر میرفت تا اینکه مجبور میشدم دکمه بالانسو بزنم بعد همه چی عادی میشد اما تا دو متر حرکت میکردم دوباره صدای دستگاه در میومد ومثل سریهای قبل قطع نمیشد...خب با این شرایط نمیشدبه سنس دستگاه اعتمادکرد.یکبارهم حذف اهنرو روشن و روی یک گذاشتم...جالب بود...تمام اتفاقات قبلی میافتاد.. عدد سنس با دور شدن از محل سنس بیشترو بیشتر میشد اما دیگه صداش در نمیومد...وقتی از قبرستون خارج میشدم دستگاه خیلی با ثبات وساکت بود اما همین که به محل قبرها برمیگشتم باز با هر متر حرکت صدای دستگاه در میومد وتا دکمه بالانسو نمیزدم صدا قطع نمیشد...دوستان لطفا بفرمایین ایراد کار کجاست.موفقو پیروز باشید..

جمعه 21 فروردین1394 - 2:33pm
مدیر کل
مدیر کل

دوستان توجه داشته باشن چون رقم محدودیت استفاده عوض شده ممکنه لازم باشه برای بار اول پروگرام کردن با نسخه 2 از فیوز بیت ریست تنظیمات استفاده کنین که دوستمون هم فرمودن. هر چند من از نسخه قبلی بدون تنظیم ریست هم به نسخه 2 اپدیت کردم و فقط 200 مرتبه از دفعات باقیمانده قبل کم شد ؛ ولی این بستگی داره که دفعات باقیمانده قبلی شما چقدر بوده باشه! لذا بهتره از تنظیم ریست استفاده کنین. تنظیمات فیوز بیت هم چه با نرم افزار پیشنهادی و چه برای سایر برنامه ها بصورت دقیق ذکر کردم تا دیگه دوستان مثل گذشته مشکل نداشته باشن.

جمعه 21 فروردین1394 - 2:34pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ed2000 نوشته است:
سلام خدمت خانواده بزرگ فلزجو و اقا حمید وتشکر ویژه از اقا حمید بخاطر طراحی نابشون.دوستان من با دستگاه به مشکلی برخوردم که نمیدونم علتش دستگاه زنی غلط من هست یا دستگاه مشکل داره.لطفا اقا حمید واساتید راهنمایی بفرمایین.
دیشب به یک قبرستون قدیمی رفتیم تا دستگاه بزنیم.زمین چون شوره زار و الوده بود تنظیمات رو بصورت فرکانس:۲۰۱_۱۴۵_۱۲۳ و حساسیت:۱۴ و دیلی:۱۸+۳۲ وگراند و اسپید:۱ و چون حذف اهن در خونه بخاطراصلی نبودن ایسی ۳۵۷ درست جواب نمیداد بخاطرهمین این تنظیمو خاموش کردم...لوپم هم ۱×۱بود...حالا دوستان مشکل این بود وقتی دستگاه جاییرو سنس میکرد و اژیر میکشید هرچقدر جابجا میشدم و از محل سنس دور میشدم دستگاه همچنان اژیر میکشید وبا جابجایی صدا قویتر میشد وعدد سنس بالاتر میرفت تا اینکه مجبور میشدم دکمه بالانسو بزنم بعد همه چی عادی میشد اما تا دو متر حرکت میکردم دوباره صدای دستگاه در میومد ومثل سریهای قبل قطع نمیشد...خب با این شرایط نمیشدبه سنس دستگاه اعتمادکرد.یکبارهم حذف اهنرو روشن و روی یک گذاشتم...جالب بود...تمام اتفاقات قبلی میافتاد.. عدد سنس با دور شدن از محل سنس بیشترو بیشتر میشد اما دیگه صداش در نمیومد...وقتی از قبرستون خارج میشدم دستگاه خیلی با ثبات وساکت بود اما همین که به محل قبرها برمیگشتم باز با هر متر حرکت صدای دستگاه در میومد وتا دکمه بالانسو نمیزدم صدا قطع نمیشد...دوستان لطفا بفرمایین ایراد کار کجاست.موفقو پیروز باشید..

دوست عزیز به احتمال بسیار قوی لوپ شما کیفیت مناسب نداره این واکنش های دستگاه شما خیلی میتونه به لوپ ربط داشته باشه و همینطور به زمین که سرعت لوپتونو بایستی با توجه به شرایط زمین که هموار یا ناهموار هست تظیم بکنین و ولی به احتمال خیلی خیلی قوی لوپتون مناسب نیست حتما یه بازنگری بکنید.

جمعه 21 فروردین1394 - 2:39pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
دوستان توجه داشته باشن چون رقم محدودیت استفاده عوض شده ممکنه لازم باشه برای بار اول پروگرام کردن با نسخه 2 از فیوز بیت ریست تنظیمات استفاده کنین که دوستمون هم فرمودن. هر چند من از نسخه قبلی بدون تنظیم ریست هم به نسخه 2 اپدیت کردم و فقط 200 مرتبه از دفعات باقیمانده قبل کم شد ؛ ولی این بستگی داره که دفعات باقیمانده قبلی شما چقدر بوده باشه! لذا بهتره از تنظیم ریست استفاده کنین. تنظیمات فیوز بیت هم چه با نرم افزار پیشنهادی و چه برای سایر برنامه ها بصورت دقیق ذکر کردم تا دیگه دوستان مثل گذشته مشکل نداشته باشن.

بسیار ممنون مهندس بنده الان متوجه شدم چرا اینطوری شد تشکر میکنم.

جمعه 21 فروردین1394 - 2:42pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 630 , 631 , 632 , 633 , 634 , 635 , 636 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 224 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure