انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 26 آبان1403 - 3:14pm

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 632 , 633 , 634 , 635 , 636 , 637 , 638 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: آذربایجان
bina نوشته است:
kavoshgar نوشته است:
با سلام خدمت همه دوستان و اساتید
دوستانی که دنبال برد بیشتر در این مدار هستند باید خدمتشون عرض کنم که با تغییر ماسفت 840 به w11nm80 برد در حدود 10 الی 15 درصد بیشتر میشه در ضمن مدار نسبت به 840 خیلی ساکت تر کار میکنه و روی زمین نسبت به 840 سر و صدای اضافی نداره البته من این نتایج تست ها رو قبلا با استاد حمید در جریان گذاشتم و ایشون هم همین موضوع رو تایید کردن و لی باز از ایشون تقاضا دارم یه بار دیگه در مورد این ماسفت توضیح علمی رو بیان کنند
اینم دیتاشیت

سلام دوستان
در مورد ماسفت آیا w11nm80 با p11nm80 فرق داره؟
لطفا اساتید اختلافشون رو بگین.
یاحق @};-

طبق دیتاشیت مشخصات فنی این دو ماسفت هر دو یکسان هست فقط مدل P از نوع TO-220 هست که اندازه اون دقیقا" با 840 برابره.ولی مدلW از نوع TO-247 هست که دارای اندازه کیس بزرگتری نسبت به مدل P میباشد.
هر دو مدل رو بنده امروز تست کردم . با هر دو مدل Wو P نتایج کاملا" یکسان بود.متاسفانه اصلا" نتیجه خوبی نداشت.بطوریکه علاوه بر افت برد نسبت به 840 مدار بی ثبات بود و عدد تفکیک هم کار نمیکنه یعنی اصلا" نمایش داده نمیشه.با هر دو مدل اعداد مربوط به سه کانال تفکیک هر سه در محدوده 820 نمایش داده میشه.

جمعه 21 فروردین1394 - 4:01pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: El.Dorado
پویا جان از نظر برد با ورژن قبلی w11nm80 قویتره ولی تو ورژن جدید 840 بهتر جواب میده

یا علی گفتیم و عشق آغاز شد

جمعه 21 فروردین1394 - 4:20pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

غضنفر نوشته است:
باريست تنظيمات F7-D9-FCمشگل کم بودن محدوديت 170به 300 ارتقاع يافت مرسی آقا حميد

غضنفر جان D9 یا D1 درسته؟

جمعه 21 فروردین1394 - 4:22pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

d9داداش

خدايا مددی کن

جمعه 21 فروردین1394 - 4:36pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

غضنفر نوشته است:
غضنفر نوشته است:
دوستان بنده ميخوام به تثبيت لوپ برسم يعنی فقط از يک لوپ برای کاوش استفاده کنم بنابراين از دوستانيکه با لوپ کوچکتر برای کاووش استفاده کردن مثل رضاجان و ارچيلو و ديگر دوستان بنده رو راهنمايى کنند چراکه با داشتن لوپ کوچکتر اما فقط از لوپ 1*1استفاده کردس (کاووش واقعی) و از عمق نهايى يک لوپ تک نفره اطلاع خاصی ندارم در ابتدا عرض کنم که بيشترين عمقى که برای لوپ 1*1بهش رسيدم 1.90 در خاک بوده براى فلز مس بوده با اندازه تقريبى 35*25 حالا سوال اينجاست که آيا ميشه با يک لوپ 50يا 60عنکبوتی در خاک به اين عمق رسيد يا نه ؟و بيشترين برد دوستان (همه دوستان عزيز)براى کوچکترين فلز مس يا برنج يا آهن در خاک با اين دو لوپ چقدر بوده ممنون ميشم اگه دوستان نتايج دقيق رو ارائه بدهند و يک نکته ديگه در رابطه با تست ها عرض کنم اين مدار که دست طراحش درد نکنه ،برای تست هم از روش ديواره استفاده کنيد و به خاک روی جنس دست نزنيد تا سفتی و محکم بودنش حفظ بشه تا قدرت واقعی اين مدار مشخص بشه در ضمن اين مدار به دو فلز آهن و چدن رو به صورت عمود بر لوب بهتر و بيشتر ميزنه،درهرصورت ممنون ميشم اگه دوستان راهنمايی بفرمايند

X(

لطفا جواب

خدايا مددی کن

جمعه 21 فروردین1394 - 4:46pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

سلام بر دوستان
مهندس حمید بنده هم به نوبه خودم از زحمات شما تشکر و قدردانی میکنم , انشاالله که بتونیم قدر افرادی مثل شما رو بدونیم که بدون هیچ منتی برای پیشرفت دوستان تلاش میکنید.

@};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};-

اغلب مردم به نیت فهمیدن گوش نمی دهند , آنها گوش میدهند که جواب دهند.

جمعه 21 فروردین1394 - 4:47pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

غضنفر نوشته است:
غضنفر نوشته است:
غضنفر نوشته است:
دوستان بنده ميخوام به تثبيت لوپ برسم يعنی فقط از يک لوپ برای کاوش استفاده کنم بنابراين از دوستانيکه با لوپ کوچکتر برای کاووش استفاده کردن مثل رضاجان و ارچيلو و ديگر دوستان بنده رو راهنمايى کنند چراکه با داشتن لوپ کوچکتر اما فقط از لوپ 1*1استفاده کردس (کاووش واقعی) و از عمق نهايى يک لوپ تک نفره اطلاع خاصی ندارم در ابتدا عرض کنم که بيشترين عمقى که برای لوپ 1*1بهش رسيدم 1.90 در خاک بوده براى فلز مس بوده با اندازه تقريبى 35*25 حالا سوال اينجاست که آيا ميشه با يک لوپ 50يا 60عنکبوتی در خاک به اين عمق رسيد يا نه ؟و بيشترين برد دوستان (همه دوستان عزيز)براى کوچکترين فلز مس يا برنج يا آهن در خاک با اين دو لوپ چقدر بوده ممنون ميشم اگه دوستان نتايج دقيق رو ارائه بدهند و يک نکته ديگه در رابطه با تست ها عرض کنم اين مدار که دست طراحش درد نکنه ،برای تست هم از روش ديواره استفاده کنيد و به خاک روی جنس دست نزنيد تا سفتی و محکم بودنش حفظ بشه تا قدرت واقعی اين مدار مشخص بشه در ضمن اين مدار به دو فلز آهن و چدن رو به صورت عمود بر لوب بهتر و بيشتر ميزنه،درهرصورت ممنون ميشم اگه دوستان راهنمايی بفرمايند

X(

لطفا جواب

سلام
داداش غصنفر شما اگر مشخصات لوپ رو رعایت کنی مثل اهم و ظرفیت نباید مشکلی در عمق زنی با انواع لوپ خوب داشته باشی , لوپ های بزرگ و کوچک هر دو معایب و محاسن مربوط بخودش رو دارند.
از انجایکه که مونتاژ و قطعات استفاده شده در مدار شما با سایر دوستان به احتمال زیاد دارای تفاوتهایی است پس نتایجی که سایر دوستان امکان داره از یک لوپ با یک سایز مشخص بگیرند با لوپ شما فرق کنه
بهترین راه برای حل این مشکل اینه که شما خودتون بسازید و تست کنید معمولا لوپهایی با سایز 60 تا 80 به شرط در نظر گرفتن مشخصاتی که مهندس حمید هم عرض کردند میتونه بهترین گزینه بجای لو 1*1 باشه

اغلب مردم به نیت فهمیدن گوش نمی دهند , آنها گوش میدهند که جواب دهند.

جمعه 21 فروردین1394 - 4:55pm
کاربر فعال
کاربر فعال

ed2000 نوشته است:
سلام خدمت خانواده بزرگ فلزجو و اقا حمید وتشکر ویژه از اقا حمید بخاطر طراحی نابشون.دوستان من با دستگاه به مشکلی برخوردم که نمیدونم علتش دستگاه زنی غلط من هست یا دستگاه مشکل داره.لطفا اقا حمید واساتید راهنمایی بفرمایین.
دیشب به یک قبرستون قدیمی رفتیم تا دستگاه بزنیم.زمین چون شوره زار و الوده بود تنظیمات رو بصورت فرکانس:۲۰۱_۱۴۵_۱۲۳ و حساسیت:۱۴ و دیلی:۱۸+۳۲ وگراند و اسپید:۱ و چون حذف اهن در خونه بخاطراصلی نبودن ایسی ۳۵۷ درست جواب نمیداد بخاطرهمین این تنظیمو خاموش کردم...لوپم هم ۱×۱بود...حالا دوستان مشکل این بود وقتی دستگاه جاییرو سنس میکرد و اژیر میکشید هرچقدر جابجا میشدم و از محل سنس دور میشدم دستگاه همچنان اژیر میکشید وبا جابجایی صدا قویتر میشد وعدد سنس بالاتر میرفت تا اینکه مجبور میشدم دکمه بالانسو بزنم بعد همه چی عادی میشد اما تا دو متر حرکت میکردم دوباره صدای دستگاه در میومد ومثل سریهای قبل قطع نمیشد...خب با این شرایط نمیشدبه سنس دستگاه اعتمادکرد.یکبارهم حذف اهنرو روشن و روی یک گذاشتم...جالب بود...تمام اتفاقات قبلی میافتاد.. عدد سنس با دور شدن از محل سنس بیشترو بیشتر میشد اما دیگه صداش در نمیومد...وقتی از قبرستون خارج میشدم دستگاه خیلی با ثبات وساکت بود اما همین که به محل قبرها برمیگشتم باز با هر متر حرکت صدای دستگاه در میومد وتا دکمه بالانسو نمیزدم صدا قطع نمیشد...دوستان لطفا بفرمایین ایراد کار کجاست.موفقو پیروز باشید..

دوست عزیز ببینید شما میگید ای سی تون تقلبیه و از اعدادتون هم مشخصه پس ای سی اصلی تهیه کنید تا بهتر بشه نتیجه گیری کردو یه مسله دیگه لوپ 1*1لوپه بزرگ با قدرت زیاد به حساب میاد پس باید کسی که دستگاه دستشه فاصله مناسب را از لوپ داشته باشه بنظره من بهتره کلا کسی که دستگاه دستشه بهتره با حمل لوپ کاری نداشته باشه و این کار را به یه نفر دیگه بسپاره و خودش حداقل با فاصله 2متری از لوپ حرکت کنه من خودم لوپم شصته و دستگاهم را گذاشتم تو کیف و انداختم به کتفه چپم و لوپ هم که دست راستمه با این حال و قتی لوپ را از راست به چپ بصورت حلالی حرکت میدادم دقیقا وقتی به راستایه پایه چپم میرسید دستگاه صداش در میومد که تعجب میکردم بعد دستگاه را تا جایی میشد به پشتم حرکتش دادم و لوپم دیگه نزدیک پام نیوردم و مشکلم حل شد و مدار لال شد یعنی دستگاه خود زنی میکرد نکته سوم مخصوصا برا کار در جایی مثل قبرستان استفاده کردن از گراند درجه 1هستش که اوج بالانس خوده دستگاه با خاک هستش گزینه گراند خاموش اصلا در چنین جایی که خاک سریعا تغیر ماهیت میده اصلا کاره صحیحی نیست گراند خاموش ماله خاکی هستش که یدست بدون پستی بلندی باشه که مسلما وقتی گراند خاموشه باید چشتون به ال سی دی دستگاهم باشه که تا عدد منفی اومد رو دستگاه یا دستگاه از بالانس خارج شد باید دکمه بالانس را فشار بدید در کل بنظره من در گراند خاموش باید چند ثانیه یبار دکمه بالانس را فشار بدید و فکر کنم عدد دیلی دستی شما هم برا این لوپ کم بوده که باید بالاتر میزاشتی.

جمعه 21 فروردین1394 - 5:10pm
کاربر فعال
کاربر فعال

درود خدمت همگی.مهندس جان اعداد من با لوپ 30 تو خونه به این ترتیب بود. 131 457 643
البته فک کنم تست توی خونه اصلاً قابل قبول نیست.پرش اعداد تفکیک برای طلا 39-40
برای آهن 35
که اگر یه خورده فاصله رو از حالت تفکیک کامل دورتر میکردم پرش عدد تفکیک حدود 5-6 بالاتر یا 5-6 تا پایینتر میشد که دیگه فرقی بین آهن و طلا نبود

جمعه 21 فروردین1394 - 5:11pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محسن جان من چند مدل لوپ کوچیک ساختم و راستش با هیچ کدوم هنوز بیرون تست نکردم! ولی تو خونه از لوپ 36 که با سه رشته سیم تلفن ساختم بهترین نتیجه رو گرفتم
با ورزن 1.50 و ماسفت 840 با حساسیت 17 یه بشقاب استیل 23 سانتیو تو 140 میزنه و با 17n80 با حساسیت 13 تو 160 میزنه و استیل هم اندازه خودشو با 840 با سنس 16 تو 175 میزنه و با 1780 تو 195 تا 2

تقدیر تقویم افراد عادی و تغییر تدبیر اشخاص عالیست

آخرین بار توسط reza.1286 در جمعه 21 فروردین1394 - 5:54pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

جمعه 21 فروردین1394 - 5:50pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 632 , 633 , 634 , 635 , 636 , 637 , 638 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 282 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure