نویسنده |
پیغام |
amiri11
کاربر حرفه ای
|
با سلام : به گفته هایم 100 درصد مطمئنم .دلیل علمی اش را سرچ بکنی حتما پیدا می کنی. دلیل علمی خورده شدن اهن هر چی باشه ،دلیل ان برای نقره هم تقریبا یکسان است. اگر خورده شدن و پوسیدن اهن را نفی کنیم ، انوقت میتوان خورده شدن نقره را هم نفی کرد اینجا جای این حرفا نیست . تایپیک فلز جو است . من فقط جواب ان دوستمان را نوشتم. هر کی دوست داره بره تحقیق بکنه ببینه گفته های من درسته یا نه ، بعد بیاد تایپیک را روی سر من خراب کنه
|
جمعه 21 فروردین1394 - 8:01pm |
|
|
غضنفر
کاربر حرفه ای
|
اميرجان داداش قبولت دارم بچه ها بيخيال با بررسی و تحقيق تونستم به صحت حرفهای شما برسم
خدايا مددی کن
|
جمعه 21 فروردین1394 - 8:35pm |
|
|
رامزین
کاربر فعال
تاریخ عضویت: پنج شنبه 5 فروردین1394 - 1:43am پست: 123 محل اقامت: وطنم ایران
|
دوست عزیز آقای امیری شما اگه باستانشناس نیستید و نمیتونید راجب تصویر نظر بدهید پس چطور میگی این محفظه بنظر جدید میاد و یا چدن است؟؟ ولاهه کارشناسم اینجوری نظر نمیده! در ثانی بنده نگفتم آهن بی ارزش بوده در قدیم! گفتم کم ارزش بوده! و اینکه تصویر متعلق به اجناس کشف شده بوده طبق تصویر! زمان قدیم هم مسلما چدن نبوده! کف محفظه رو نگاه کن سولفاترو ببین صحت گفتارم دستت میاد و اینکه اگه نقره بعد از 500 سال پودر میشه مجسمه های از جنس نقره غار کلماکره لرستان با قدمت بیش از 2700 سال و بطور سالم متعلق به حسن کچل در عصر معاصر بوده که کشف شده؟؟؟؟!!!!!
سلامتی پرندگانی که از خشکسالی مردند، ولی از گندمزار نامردان نخوردند..
|
جمعه 21 فروردین1394 - 9:21pm |
|
|
Linkon
کاربر فعال
|
رامزین نوشته است: دوست عزیز آقای امیری شما اگه باستانشناس نیستید و نمیتونید راجب تصویر نظر بدهید پس چطور میگی این محفظه بنظر جدید میاد و یا چدن است؟؟ ولاهه کارشناسم اینجوری نظر نمیده! در ثانی بنده نگفتم آهن بی ارزش بوده در قدیم! گفتم کم ارزش بوده! و اینکه تصویر متعلق به اجناس کشف شده بوده طبق تصویر! زمان قدیم هم مسلما چدن نبوده! کف محفظه رو نگاه کن سولفاترو ببین صحت گفتارم دستت میاد و اینکه اگه نقره بعد از 500 سال پودر میشه مجسمه های از جنس نقره غار کلماکره لرستان با قدمت بیش از 2700 سال و بطور سالم متعلق به حسن کچل در عصر معاصر بوده که کشف شده؟؟؟؟!!!!! سلام..دقیقا من میخواست همین رو بگم ...اگر نقره بعد از 500 سال پودر میشه مجسمه های کشف شده ی غار کلماکره با قدمت نزدیک به 3000سال چطور سالم هستند؟؟؟
زمین شناسی.نقطه زن فلزجو = موفقیت
آخرین بار توسط Linkon در جمعه 21 فروردین1394 - 9:34pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.
|
جمعه 21 فروردین1394 - 9:31pm |
|
|
amiri11
کاربر حرفه ای
|
دوست عزیز اقای رامزین: احتمال داره سکه ها متعلق به ان ظرف نبوده اگر دقت میکردی وجود نقره نپوسیده را دوباره توضیح دادم و گفتم برداشت بد نکنید، اینجوری نیست نقره نپوسیده وجود نداشته باشه.شرایط نگهداری مهمه. ظرف شما اگر اهن هم داشته باشه درصد کمی داره ، ان ظرف اگر اهنی بود ،اگر زیر خاک بود، اگر بدل نبود، و ................. تا الان پوسیده و اکسید شده بود. در ضمن اهن ان زمانها کم ارزش هم نبوده ! همان سولفاتر به قول شما داد میزنه میگه ای ملت من اهن نیستم یک بار دیگه مطالعه اش بکن. خواهشا بحثی داری خصوصی بیان کن ؛ اینجا محل مناسبی نیست، تایپیک فلزجوست.
آخرین بار توسط amiri11 در جمعه 21 فروردین1394 - 9:42pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.
|
جمعه 21 فروردین1394 - 9:33pm |
|
|
رامزین
کاربر فعال
|
amiri11 نوشته است: دوست عزیز اقای رامزین: احتمال داره سکه ها متعلق به ان ظرف نبوده اگر دقت میکردی وجود نقره نپوسیده را دوباره توضیح دادم و گفتم برداشت بد نکنید، اینجوری نیست نقره نپوسیده وجود نداشته باشه.شرایط نگهداری مهمه. ظرف شما اگر اهن هم داشته باشه درصد کمی داره ، ان ظرف اگر اهنی بود ،اگر زیر خاک بود، اگر بدل نبود، و ................. تا الان پوسیده و اکسید شده بود. یک بار دیگه مطالعه اش بکن. خواهشا بحثی داری خصوصی بیان کن ؛ اینجا محل مناسبی نیست، تایپیک فلزجوست. دوست گرامی من بحثی ندارم خودت حرف تخصصی زدی منم دیدم اشتباه میکنید، خواستم اصلاح کنم صحبتتون رو، پس قبول دارید نقره 500 سال که هیچ 3000 سال هم بماند پودر نمیشود؟ و اینکه آقا اون محفظه رو بیخیال، شمشیر و زرهی که از جنگجویان باستان بجا مانده و آهنی هست چی اونها هم پوسیده و از بین رفته اند؟؟ در حالیکه کشف شده و در موزه های معاصر هستند؟؟
|
جمعه 21 فروردین1394 - 9:41pm |
|
|
amiri11
کاربر حرفه ای
|
داداش من اشتباه میکنم شما درست می گویید دست از سرمان بردار لطفا . راضی شدی . بای اگر در حدی اطلاعات داشتی که بخواهی نوشته های منو اصلاح بکنی، تا الان سرچ میکردی و بحث را ادامه نمیدای
آخرین بار توسط amiri11 در جمعه 21 فروردین1394 - 10:13pm ویرایش شده است، در کل 3 بار ویرایش شده است.
|
جمعه 21 فروردین1394 - 9:43pm |
|
|
quester
کاربر فعال
|
Linkon نوشته است: رامزین نوشته است: دوست عزیز آقای امیری شما اگه باستانشناس نیستید و نمیتونید راجب تصویر نظر بدهید پس چطور میگی این محفظه بنظر جدید میاد و یا چدن است؟؟ ولاهه کارشناسم اینجوری نظر نمیده! در ثانی بنده نگفتم آهن بی ارزش بوده در قدیم! گفتم کم ارزش بوده! و اینکه تصویر متعلق به اجناس کشف شده بوده طبق تصویر! زمان قدیم هم مسلما چدن نبوده! کف محفظه رو نگاه کن سولفاترو ببین صحت گفتارم دستت میاد و اینکه اگه نقره بعد از 500 سال پودر میشه مجسمه های از جنس نقره غار کلماکره لرستان با قدمت بیش از 2700 سال و بطور سالم متعلق به حسن کچل در عصر معاصر بوده که کشف شده؟؟؟؟!!!!! سلام..دقیقا من میخواست همین رو بگم ...اگر نقره بعد از 500 سال پودر میشه مجسمه های کشف شده ی غار کلماکره با قدمت نزدیک به 3000سال چطور سالم هستند؟؟؟ سلام .دوستان اگر وسایل نقره مثل انگشتر رو ببینید متوجه میشین سیاه شدن و اون در اثر اکسید شدن نقره هست . نقره در شرایط معمولی اکسید میشه و در خاک اگر در مجاورت هوا نباشه موندگار تر هستش ولی به محظ تماس با هوای ازاد به صورت خاک در میاد. اگر در طاقچه یا محفظه باشه ماندگاریش بیشتره و فقط سیاه میشه اما وقتی داخل خاک باشسه به محظ هوا خوردن شکل اصلی رو از دست میده. من خودم نقره چند هزار ساله رو دیدم ودر مقابلش خاک نقره هم دیدم
|
جمعه 21 فروردین1394 - 9:47pm |
|
|
رامزین
کاربر فعال
|
amiri11 نوشته است: داداش من اشتباه میکنم شما درست می گویید دست از سرمان بردار لطفا . راضی شدی . بای بحث سر این نیست که دست از سر همدیگه برداریم بحث اینه که اطلاعات درست دست ملت بدیم و اگه اطلاعاتی در زمینه مورد بحث نداریم ملت رو گمراه نکنیم زنده و سرافراز باشید
|
جمعه 21 فروردین1394 - 9:48pm |
|
|
غضنفر
کاربر حرفه ای
|
آقای رامزين و آقا لينکون اولى با 29پست و دومين با 50پست ،شک نکنيد نقره با 500سال قدمت حتما پودر ميشه اما نه در غار حسن کچل بلکه در خاک ،مجسمه های حسن کچل هم در غار در سطح بودن نه در عمق خاک حالا اگه قراره بحث وجدل بشه ديگه کش نديد يه جای خوب مثل قهوه خانه حسن کچل بريم بشينيم و سفسطه کنيم بهتر نيست
خدايا مددی کن
|
جمعه 21 فروردین1394 - 9:51pm |
|
|
|