نویسنده |
پیغام |
amiri11
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 12 آبان1393 - 11:24pm پست: 399
|
ممنونم اقا محسن : به نظر من هم هدفشون به بیراهه کشاندن تایپیک فلزجوست. متاسفانه الان متوجه شدم
|
جمعه 21 فروردین1394 - 9:54pm |
|
|
حمید
مدیر کل
تاریخ عضویت: یکشنبه 19 اسفند1391 - 2:43am پست: 12784
|
دوستان جای اینجور بحثها در این تاپیک نیست! بهرحال در خصوص پودر شدن نقره بنده بارها از کاوشگران با تجربه شنیدم که نقره هایی پیدا کردن که تقریبا حالت پودر شده یا خرد شده داشته! خب این نشون میده این مساله میتونه واقعیت داشته باشه ولی قطعا به نوع و عیار نقره و شرایط قرارگیریش در خاک و البته نوع خاک هم بستگی زیادی داره. حتی نمیشه براش مدت زمان دقیقی مشخص کرد. در مورد اون چه که در این زمینه به فلزیاب مربوط میشه باید عرض کنم در صورتیکه هر فلزی حالت پودر شده داشته باشه دیگه تقریبا توسط فلزیاب پالسی بخصوص روی فرکانس پایین قابل سنس نیست مگر اینکه کاملا در سطح خاک قرار گرفته باشه. اگر این فلز پودر شده بصورت براده آهن باشن کمی تاثیر قویتر خواهد داشت ولی باز هم بهیچ وجه در حد فلز یکپارچه قابل سنس نیست. تاجاییکه میشه گفت تقریبا سنس نمیشه! کلا فلزاتی که حالت خرد شده و متخلخل دارن با فلزیاب پالسی درست سنس نمیشن و اتفاقا این یک مزیت برای پالسی هاست که سبب میشه نسبت به وی ال اف ها کمتر به املاح و ذرات زمین حساس باشن. هر چه فرکانس پایین تر باشه این حساسیت کمتر هم میشه. لذا علتی که یک زنجیر ریز طلا با پالسی ها درست سنس نمیشه همین هست. در صورتیکه اگر همون زنجیر رو ذوب کنین و بصورت ورقه در بیارین میبینین خیلی خوب و قوی سنس میشه!
|
جمعه 21 فروردین1394 - 9:54pm |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: جمعه 11 مرداد1392 - 1:47pm پست: 3090
|
مهندس حمید عزیز خسته نباشید و همچنین دعا میکنم کاوشگر عزیز هم هر چه زودتر حالش خوب بشه
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
جمعه 21 فروردین1394 - 9:59pm |
|
|
غضنفر
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: یکشنبه 28 دی1393 - 12:39pm پست: 1344
|
در ضمن اين پودر شدگی به شرايط محيطى خاک از جمله گرما ،سرما، خشک ،و خيس بودن و حتی گذر و نفوذ و چرخش هوا در اطراف جنس هم دخيله اين رو از دايی آرشم پرسيدم حالا ديگه خود دانيد اما اينجا جاش نيست بحث بشه
خدايا مددی کن
|
جمعه 21 فروردین1394 - 10:02pm |
|
|
ayaz mb
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 29 اردیبهشت1393 - 5:22pm پست: 231
|
نقره مذاب اكسيژن را جذب مي كند و در طي انجماد و سخت شدن آن را آزاد مي كند كه بصورت حباب در سطح فلز جلوه گر مي شود. در دماي C 0 1000، 1 سانتي متر مكعب از نقره مذاب بيشترين ميزان اكسيژني را كه مي تواند در خود حل كند حدود 3 cm 20 است كه به تركيب استوكيومتري نقره و اكسيژن ( اكسيد نقره )مربوط مي شود. انحلال پذيري اكسيژن در نقره در زير نقطه ذوب آن 40/1 مقدار فوق ( در C 0 1000 ) است. هيدروژن به ميزان بسيار كمتري در نقره مذاب حل مي شود، حال آنكه نيتروژن، مونوكسيدكربن، دي اكسيد كربن و گازهاي نجيب در نقره مذاب غير محلول هستند. هالوژنها در حالت گداخته و دماي سرخ بشدت با نقره واكنش مي دهند. گاز كلر مرطوب حتي در دماهاي پايين موجب خوردگي نقره مي شود. ازن سطح نقره را به علت تشكيل اكسيد سياه مي كند. سولفيد هيدروژن (به حالت گازي يا محلول) و محلول آبگون سولفيدها به سرعت يك پوشش سياه رنگ سولفيد نقره را بر سطح فلز تشكيل مي دهد. در دماي بالا، واكنش نقره با گاز سولفيد هيدروژن يا محلول پلي سولفيد سديم ممكن است به تبديل كامل نقره به سولفيد نقره منجر شود. انحلال پذيري نقره فلزي در آب بسيار اندك است، اما براي ايجاد خاصيت هاي ضد باكتريايي همان مقدار بسيار اندك كفايت مي كند. بهترين محيط براي انحلال نقره اسيدنيتريك غليظ و داغ است. نقره در اسيد سولفوريك غليظ نيز به سرعت حل مي شود.
اگر پراكسيد اكسيژن يا هيدروژن در محيط وجود داشته باشد، سرعت انحلال در اسيد سولفوريك رقيق چشمگير خواهد بود. واكنش نقره كه با تيزاب سلطاني در آغاز بسيار شديد است، با روند شديدا كاهشي و كند شدن سرعت واكنش همراه است و به علت تشكيل پوشش كلريد نقره بر سطح نقره است. متداول ترين محيط هاي آبگون اكسيد كننده براي واكنش با نقره عبارتند از اسيد كروميك، محلول پرمنگنات، اسيدسولفوريك، اسيد سلينك و محلولهاي آبگون بدون هالوژن. از موارد مناسب براي واكنش با نقره مي توان به اسيد هيدروكلريك، اسيد فسفريك، آب برم، محلولهاي كلريد فلزات قليايي، كلريد مس و كلريد آهن اشاره کرد. واكنشها اغلب به دما و در برخي موارد به تشكيل پوشش هاي محافظتي بستگي شديد دارند. نقره نسبت به محلول هاي آبگون اسيدهاي آلي و قليايي هاي آبگون مقاوم است. نقره در برابر هيدروكسيد سديم مذاب در دماي حدود C 0 550 در حضور اكسيژن اتمسفري و رطوبت نسبتا مقاوم است. هيدروكسيد پتاسيم حالت واكنش پذيري بيشتري با نقره دارد. نمكهاي مذاب مانند پراكسيد سديم، نيترات پتاسيم، كربنات سديم، هيدروژن سولفات پتاسيم و سيانيد پتاسيم با نقره واكنش مي دهند. معمولي ترين حالات اكسيداسيون نقره 1+ و 2+ مي باشد. نقره به شكل خالص يافت مي شود و با سولفور، آرسنيك، آنتيموان يا كلرين تلفيق شده و انواع ذخاير مانند آرژانتيت (Ag2S) و (AgCl) horn Silver را مي سازد. نقره با منشأ طبيعي از 2 ايزوتوپ پايدار Ag107 و Ag109 تشكيل شده است، Ag107 فراوانترين (با فراوان طبيعي 839/51%) مي باشد. 28 راديوايزوتوپ وجود دارد كه فراوانترين آنها Ag105 با نيمه عمر 29/41 روز مي باشد. Ag111 با نيمه عمر 45/7 روز و Ag112 با نيمه عمر 13/3 ساعت مي باشند. همه ايزوتوپ هاي راديواكتيو باقي مانده نيمه عمر كمتر از يك ساعت و حداقل نيمه عمر كمتر از 3 دقيقه دارند. نقره داراي تعداد زيادي حالات نيمه پايدار مي باشد. ايزوتوپ راديوژنيك Ag107 در ابتدا در متئوريت Santa Clara در سال 1978 كشف شد و عنوان كرد كه تلفيق و تفريق سيارات كوچك با هسته آهني ممكن است در 15 ميليون سال بعد بر اثر يك حادثه نوكلئوسنتز (سنتز هسته اي) اتفاق بيافتد. انطباق Pd107 در برابر نقره Ag در توده هاي مشاهده شده اند كه به طور واضح در زماني ذوب شده كه سيستم منظور شمسي متراكم شده است و بايد حضور هسته هاي باطول عمر كوتاه مدت را در منظومه شمسي بدوي منعكس نمايد. نقره عنصري كالكوفيل است و در مراحل تبلور پنوماتوليتي و گرمابي و به همراه سرب، روي، طلا، كبالت و اورانيوم ظاهر مي شود. تمركز اين فلز به ويژه در منطقه كلاهك آهني توده هاي معدني از منشأ مذكور انجام مي گيرد. نقره در اثر انحلال نمك هاي آن، به مقدار كم در محلولهاي تجزيه اي وارد شده و بدين ترتيب بعداً در توده هاي ته نشستي سولفورهاي فلزات سنگين ظاهر مي شود.
ويژگيهاي اتمي عدد اتمي نقره 47 و جرم نسبي اتمي نسبت به كربن 12 برابر 8682 / 107 است. نقره طبيعي متشكل از ايزوتوپهاي پايدار (2/48 %) Ag 109 و (8/51 %) Ag 107 است. بسياري از ايزوتوپ هاي مصنوعي با جرم هاي نسبي بين 102 تا 117 را شناسايي كرده اند. توزيع 47 الكترون نقره بدين صورت است : 1s2 , 2s2 2p6 , 3s2 3p6 3d10 , 4s2 4p6 4d10 , 5s1 لايه s15 اربيتال ظرفيتي اصلي است كه اكسيد اسيون حالت ظرفيت L مهم بشمار مي رود. لايه d 4 نيز مي تواند بعنوان اربيتال ظرفيتي عمل كند كه منجر به اكسيداسيون هاي حالت ظرفيت 2 و 3 مي شود. بنابراين، نقره همچون فلز واسطه عمل مي كند كه بخاطر نقش اربيتال هاي ظرفيتي داخلي است. چون تفاوت هاي بين انرژي هاي الكترونهاي ظرفيت اندك است، نقره تمايل دارد كه با پيوندهاي كووالانس كمپلكس هايي تشكيل دهد و ويژگي هاي ديگري را مانند رفتارهاي كاتاليزوري نشان مي دهد كه شاخص فلزات واسطه است. شعاع اتمي نقره (با كوردينانسيون فلزي 12 گانه) حدود nm 144/0 است و شعاع يوني+Ag ( كوردينانسيون 6 ) برابر nm 137/0 و + Ag ( كوردينانسيون 6 ) برابر nm 78 0/0 است.نقره یک عنصر شیمیایی با علامت Ag است.
نقره فلزی براق و جذاب است که در بین تمام عناصر، بالاترین میزان رسانایی الکتریکی و در بین تمام فلزات بالاترین میزان رسانایی گرمایی را دارد. نقره در طبیعت به صورت خالص و همچنین به صورت آمیخته با طلا یا سایر مواد معدنی یافت میشود. بیشترین میزان نقره در جهان به عنوان محصول جانبی از استخراج مس، طلا، سرب و روی به دست میآید]. از نقره در صنایع الکترونیک و در ساخت سکه، جواهرات، کارد و چنگال و در صنایعی چون عکاسی و ساخت آینه استفاده میشود.
خواص
نقره عنصری است فلزی با عدد اتمی ۴۷ در گروهIb و در دوره چهارم جدول تناوبی جای دارد.جرم اتمی ۱۰۷٫۸۶۸٬ظرفیت ۱ دارای دو ایزتوپ یپایدار است.[۱]
مشخصات
جامد سفید جلا دار٬شکل پذیر و نرم و چکش خوار است. در بابر اکسیداسیون مقاوم است اما در هوا وقتی ترکیبهای گوگردی بر آن اثر بگذارد تیره میشود. جرم حجمی ۱۰٫۵۳ ٬نقطه ذوب ۹۶۱ ٬نقطه جوش ۲۲۱۲ رسانایی گرمایی ۱٫۰۱ کالری بر سانتیمتر مکعب در نقطه ذوب به شدت اکسیژن را جذب میکند[۲]
وزن اتمي: 108
وزن مخصوص:
سختي: 2/5
رنگ: سفيد- نقره اي
رنگ خاكه: -
جلا: فلزي
دوره جدول تناوبي:
گروه جدول تناوبي:
نام گروه جدول تناوبي: Transition m
آخرین بار توسط ayaz mb در جمعه 21 فروردین1394 - 10:13pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.
|
جمعه 21 فروردین1394 - 10:10pm |
|
|
ed2000
تاریخ عضویت: چهارشنبه 3 اردیبهشت1392 - 12:42am پست: 43
|
سلام اساتید و دوستان وتشکر از اقای بهنام کرمی که سوال اینجانب رو پاس دادن.اقای کرمی.دستگاه دست من بود و لوپ رو یکی از دوستان گرفته بود فاصله هم تقریبا یکونیم متر بود وفاصله لوپ تا زمین هم ۲۰ سانت بود.من گراندو روی یک گذاشتم وتا اخر کار بهیچ وجه خاموش نکردم.و با تغییر فرکانس و پهنای پالس همچنان مشکل باقی بود.البته در خونه که تست میکردم این مشکلو نداشتم ودستگاه خیلی باثبات کار میکرد.لطفابفرمایین کدوم فروشگاه ایسی اصلی ۳۵۷روداره و بصورت اینترنتی میتونیم خرید کنیم.البته بغیر از پایا.چون یه سری قطعات دیگه میخوام سفارش بدم و پایا این قطعاتو تعدادپایین نمیده.جناب کرمی ودوستان ممنون میشم پاسخ بدین.
|
جمعه 21 فروردین1394 - 10:13pm |
|
|
behnam karami
کاربر فعال
تاریخ عضویت: شنبه 22 تیر1392 - 10:40pm پست: 183
|
ed2000 نوشته است: سلام اساتید و دوستان وتشکر از اقای بهنام کرمی که سوال اینجانب رو پاس دادن.اقای کرمی.دستگاه دست من بود و لوپ رو یکی از دوستان گرفته بود فاصله هم تقریبا یکونیم متر بود وفاصله لوپ تا زمین هم ۲۰ سانت بود.من گراندو روی یک گذاشتم وتا اخر کار بهیچ وجه خاموش نکردم.و با تغییر فرکانس و پهنای پالس همچنان مشکل باقی بود.البته در خونه که تست میکردم این مشکلو نداشتم ودستگاه خیلی باثبات کار میکرد.لطفابفرمایین کدوم فروشگاه ایسی اصلی ۳۵۷روداره و بصورت اینترنتی میتونیم خرید کنیم.البته بغیر از پایا.چون یه سری قطعات دیگه میخوام سفارش بدم و پایا این قطعاتو تعدادپایین نمیده.جناب کرمی ودوستان ممنون میشم پاسخ بدین. دوست عزیز والا من خودم 357را 3 سال پیش از اصفهان اونم بقیمت دونه ای 6هزار تومان برا دلتا پالس خریدم الانم خیلی از بچه ها اصلش را گرفتن که باید خودشون بیان توضیح بدن از کجا خریدن اما خب با این حال متاسفانه نمیشه گفت چون فلان فروشگاه یبار جنس اصل داده سری دوم هم جنس اصل میده چون با حجم سفارش این ای سی زود ای سی فروش میره بعدش فروشگاه ها هم به توضیع کننده کلی سفارش میده و او نه هم یبار میبینی اصل میارن یبار تقلبی در کل برا انتخاب بهترین ای سی بنظره من باید مارک و شکل و نوشته هایه ای سی خریداری شده را با یه نمونه اصلی که دوستان من جمله خوده مهندس حمید اول صفحه گذاشته مطابقت بدی.در مورد از بالانس در اومدن شما یبار لوپت را ثابت بذار رو زمین بعدش دستگاهت را تکون بده ببین ایا از بالانس درمیاد یا نه و کابل اتصالت به لوپ و حتی نقطه اتصال کابلت به سیم هایه لوپت را هم با دست یه تکونی بده ببین چه جور میشه بعضی وقت ها همین مسائل کوچیک و درست اتصال ندادن کابل لوپ باعث از خارج شدن بالانس میشه البته کیفیت ماسفت هم میتونه تا حدی تاثیر داشته باشه.
|
جمعه 21 فروردین1394 - 10:32pm |
|
|
tamashah
کاربر فعال
تاریخ عضویت: جمعه 2 خرداد1393 - 8:40am پست: 138 محل اقامت: وطنم ایران
|
سلام ، یکی میتونه با عکس توضیح بده که دوتا دوتا سیم هارو موازی کنیم وسپس سری کنیم چطوری میشه؟؟
|
جمعه 21 فروردین1394 - 10:50pm |
|
|
kamal857
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: سه شنبه 19 شهریور1392 - 11:29am پست: 452
|
دوستان لازمه یه تجربه ای رو اینجا بیان کنم. من یه لوپ پنجاه با سیم شبیه لیتز درست کرده بودم .15 دور سیم نمره 1.اهم ان با کابل شده بود 0.8 اهم. دیلی اتوماتیک 13 بود و اعداد تفکیک بصورت افتضاحی با اختلاف چند عددی نزدیک هم بودن. امروز یه لوپ دیگه با سیم لاکی نمره 0.7 درست کردم .14 دور .اهم شد 1 اهم .دیلی اتوماتیک شد 21. اعداد هم (789---665 ---225 )شد.ولی بدلیل تست در منزل دستگاه قادر به تفکیک نبود .
|
جمعه 21 فروردین1394 - 11:02pm |
|
|
omidbazargan
تاریخ عضویت: جمعه 16 بهمن1393 - 1:47am پست: 29
|
ed2000 نوشته است: سلام اساتید و دوستان وتشکر از اقای بهنام کرمی که سوال اینجانب رو پاس دادن.اقای کرمی.دستگاه دست من بود و لوپ رو یکی از دوستان گرفته بود فاصله هم تقریبا یکونیم متر بود وفاصله لوپ تا زمین هم ۲۰ سانت بود.من گراندو روی یک گذاشتم وتا اخر کار بهیچ وجه خاموش نکردم.و با تغییر فرکانس و پهنای پالس همچنان مشکل باقی بود.البته در خونه که تست میکردم این مشکلو نداشتم ودستگاه خیلی باثبات کار میکرد.لطفابفرمایین کدوم فروشگاه ایسی اصلی ۳۵۷روداره و بصورت اینترنتی میتونیم خرید کنیم.البته بغیر از پایا.چون یه سری قطعات دیگه میخوام سفارش بدم و پایا این قطعاتو تعدادپایین نمیده.جناب کرمی ودوستان ممنون میشم پاسخ بدین. سلام دوست عزیز از چهره الکترونیک بصورت اینتزنتی فلزیشو بخرین دونه ای ۱۶ هزار تومنه عالی نیست اما از این تقلبیا خیلی بهتره تفکیکشم خوبه البته تاالان که اینجوری بوده .البته اگه تهران تشریف دارین از پاساژ توکل فروشگاه توکل هم میتونین بخرین که مال ایشون کمی بهتره .
|
جمعه 21 فروردین1394 - 11:15pm |
|
|
|