نویسنده |
پیغام |
systembbp
کاربر فعال
|
kamal857 نوشته است: دوستان لازمه یه تجربه ای رو اینجا بیان کنم. من یه لوپ پنجاه با سیم شبیه لیتز درست کرده بودم .15 دور سیم نمره 1.اهم ان با کابل شده بود 0.8 اهم. دیلی اتوماتیک 13 بود و اعداد تفکیک بصورت افتضاحی با اختلاف چند عددی نزدیک هم بودن. امروز یه لوپ دیگه با سیم لاکی نمره 0.7 درست کردم .14 دور .اهم شد 1 اهم .دیلی اتوماتیک شد 21. اعداد هم (789---665 ---225 )شد.ولی بدلیل تست در منزل دستگاه قادر به تفکیک نبود . من هم دو لوپ با سیم افشان با ظرفیت 370 میکرو هانری عنکبوتی به شکا فوق العاده ترو تمیز و سیمها کشیده شده و صاف مثل سیم گیتار.تست در خونه ای که انجام دادم اعداد تفکیک برای طلا و آهن بسیار بسیار به هم نزدیک بود 5 عدد اختلاف داشتند.که اونم با چند خونه پرش اگه حساب کنیم کلا عدد جالبی بدست نمیاد.حالا نمیدونم شاید ایراد از محیط خونه باشه؟! 357 هم از پایا الکتریک گرفتم
|
جمعه 21 فروردین1394 - 11:23pm |
|
|
archilO
کاربر حرفه ای
|
دوستان سلام من حدود 150 هزار بابت انواع ماسفت و ایسی 357 دادم و باز هم برگشتم سر خونه اولم چون هیچ نتیجه مثبت نگرفتم همون قطعاتی که اول از همه مونتاژ کرده بودم رو بهتر از همه میدونم یه توصیه دوستانه که این همه دنباله تعویض قطعات نرید تا مثل من متضرر نشید بجاش برید به تستهای واقعی توی خاک بپردازید تا هم اوپراتوریتون قوی بشه هم اگر به مشکلی برخوردین با مهندس در میون بزارین تا بتونه دستگاه رو بهینه تر کنه موفق و پیروز باشید
هرگاه در زندگي به يك در بزرگ كه يك قفل بزرگ هم دارد رسيدي ، نترس و نااميد نشو.زيرا اگر قرار بود در باز نشود جاي آن يك ديوار مي گذاشتند!
|
جمعه 21 فروردین1394 - 11:32pm |
|
|
bina
استاد علوم غریبه
|
سلام دوستان من با لوپ 18 سانتی تخت دوطرفه با مقاومت 0.9 و ظرفیت حدود 360 میکرو توی خونه هر کاری میکنم سیستم تفکیک حل نمیشه و با افزایش عدد حذف آهن تا 10 فقط برد مسی رو حذف میکنه. با چند نوع 357 که از فروشگاههای مختلف گرفتم همینطوریه. البته با نسخه های قبلی خوب کار میکردن و ثباتم هم خوب بود ولی با نسخه 2 حذف آهن که ندارم و ثبات هم خیلی کم شده. ممنون میشم اساتید راهنمایی کنن. یاحق
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
جمعه 21 فروردین1394 - 11:33pm |
|
|
pouya83
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: چهارشنبه 4 اردیبهشت1392 - 11:38pm پست: 730 محل اقامت: آذربایجان
|
دوستان دقت کنید برای اینکه مدارتون سیستم حذف آهن رو بدرستی انجام بده،حتما" باید اعداد سه گانه تفکیک خیلی نزدیک به اعداد اعلام شده در فایل توضیحات مهندس حمید باشه، اگه این اعداد،مخصوصا"عدد300،کمتر باشه ،حذف انجام نمیشه، و اگه بیشتر از 300باشه همه فلزات رو هم حذف میکنه.
|
جمعه 21 فروردین1394 - 11:47pm |
|
|
pouya83
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: چهارشنبه 4 اردیبهشت1392 - 11:38pm پست: 730 محل اقامت: آذربایجان
|
bina نوشته است: سلام دوستان من با لوپ 18 سانتی تخت دوطرفه با مقاومت 0.9 و ظرفیت حدود 360 میکرو توی خونه هر کاری میکنم سیستم تفکیک حل نمیشه و با افزایش عدد حذف آهن تا 10 فقط برد مسی رو حذف میکنه. با چند نوع 357 که از فروشگاههای مختلف گرفتم همینطوریه. البته با نسخه های قبلی خوب کار میکردن و ثباتم هم خوب بود ولی با نسخه 2 حذف آهن که ندارم و ثبات هم خیلی کم شده. ممنون میشم اساتید راهنمایی کنن. یاحق بینا جان اعداد تفکیک مدار شما در حالت تنضیمات پیشفرض چنده؟
|
جمعه 21 فروردین1394 - 11:50pm |
|
|
bina
استاد علوم غریبه
|
سلام دوستان پویا جان اعداد به ترتيب : 622-468-180 هستش. یاحق
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
شنبه 21 فروردین1394 - 12:08am |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
ed2000 نوشته است: سلام اساتید و دوستان وتشکر از اقای بهنام کرمی که سوال اینجانب رو پاس دادن.اقای کرمی.دستگاه دست من بود و لوپ رو یکی از دوستان گرفته بود فاصله هم تقریبا یکونیم متر بود وفاصله لوپ تا زمین هم ۲۰ سانت بود.من گراندو روی یک گذاشتم وتا اخر کار بهیچ وجه خاموش نکردم.و با تغییر فرکانس و پهنای پالس همچنان مشکل باقی بود.البته در خونه که تست میکردم این مشکلو نداشتم ودستگاه خیلی باثبات کار میکرد.لطفابفرمایین کدوم فروشگاه ایسی اصلی ۳۵۷روداره و بصورت اینترنتی میتونیم خرید کنیم.البته بغیر از پایا.چون یه سری قطعات دیگه میخوام سفارش بدم و پایا این قطعاتو تعدادپایین نمیده.جناب کرمی ودوستان ممنون میشم پاسخ بدین. شما به هر فروشگاهي كه ميشناسيد تماس تلفني بگيريد و تأكيد كنيد كه از اين مدل اگر دارند براتون ارسال كنن ، و اگر ندارن بريد به يك فروشگاه ديگه ( 357 باکد j19AC ) اينهم اسم آي سي مورد نظر كه بهترين جواب رو داده و مهندس حميد هم همين مدل رو استفاده كردن
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
شنبه 21 فروردین1394 - 12:12am |
|
|
غضنفر
کاربر حرفه ای
|
آقا بينا جان شما پهنای پالس رو روی 150الی 155بزار و دوباره تست کن ،والله مدار بنده هم به جز رگلاتور 12ولتی که عوض شد بقيه قطعات همون چيزهايى هست که آقا آرش دايی عزيزم برام منتاژ و ارسال کردن اما خودمم يکی منتاژ کردم که شايد از مدار دايی جان تميزتر بود از لحاظ منتاژ اما واقعا جواب خوبى داده حتی جالب اينجاست که نصف قطعات هم شايد کيفيت چندانی نداره و اکثر مقاومتها 5%خطا باشن اما ملاک اول منتاژ خوبه و در وحله دوم جا زدن قطعه سالمه اين قضيه رو به خاطر اين گفتم که منم با نظر دوستم در رابطه با تعويض نکردن قطعات موافقم مدار من الان با لوپ 31سانتی که با کابل تلفن ساختم هم عمل حذف رو انجام ميده نکته سوم ساخت لوپه هر چند بنده اصلا نتونستم حتی اندوکتانس لوپهامو حساب کنم اما با يه اهم متر عهد عتيق و به عبارتى فسيل شده تونستم مقاومت رو روی 1 تنظيم کنم و برد خوبى هم داشتم با لوپ 1*1 در هوا برای سينی 55سانت تا 330با قدرت سنس داشتم که دستم هم ديگه نرسيد هرچند چهارپايه کوچکى زير پام بود حتم دارم بيشترم ميزد بنابراين اگه اندوکتانس رو هم اگه چک کنم شايد بهترين سنس رو بنده داشتم اما برام جاى سوال شده که الان دقيقا ميخوام يک لوپ پنجاه با سيم 50 دهم يا نيم بسازم اما يکی بهم قبل از ساخت بگه آيا با لوپ پنجاه سانت ميتونم به برد 1.90براى فلز مس با ابعاد 35* 25در خاک برسم يا نه
خدايا مددی کن
|
شنبه 21 فروردین1394 - 12:16am |
|
|
archilO
کاربر حرفه ای
|
bina نوشته است: سلام دوستان من با لوپ 18 سانتی تخت دوطرفه با مقاومت 0.9 و ظرفیت حدود 360 میکرو توی خونه هر کاری میکنم سیستم تفکیک حل نمیشه و با افزایش عدد حذف آهن تا 10 فقط برد مسی رو حذف میکنه. با چند نوع 357 که از فروشگاههای مختلف گرفتم همینطوریه. البته با نسخه های قبلی خوب کار میکردن و ثباتم هم خوب بود ولی با نسخه 2 حذف آهن که ندارم و ثبات هم خیلی کم شده. ممنون میشم اساتید راهنمایی کنن. یاحق سلام بینا جان در مورد تفکیک به نظر من کیفیت لوپ از همه چیز مهمتره چون من امروز با لوپ 60 عنکبوتی که با سیم 1 روکش تفلون ساخته بودم رفتم برا تست که ثباتش خوب و حذف اهنش هم خوب بود
هرگاه در زندگي به يك در بزرگ كه يك قفل بزرگ هم دارد رسيدي ، نترس و نااميد نشو.زيرا اگر قرار بود در باز نشود جاي آن يك ديوار مي گذاشتند!
|
شنبه 21 فروردین1394 - 12:17am |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
kamal857 نوشته است: دوستان لازمه یه تجربه ای رو اینجا بیان کنم. من یه لوپ پنجاه با سیم شبیه لیتز درست کرده بودم .15 دور سیم نمره 1.اهم ان با کابل شده بود 0.8 اهم. دیلی اتوماتیک 13 بود و اعداد تفکیک بصورت افتضاحی با اختلاف چند عددی نزدیک هم بودن. امروز یه لوپ دیگه با سیم لاکی نمره 0.7 درست کردم .14 دور .اهم شد 1 اهم .دیلی اتوماتیک شد 21. اعداد هم (789---665 ---225 )شد.ولی بدلیل تست در منزل دستگاه قادر به تفکیک نبود . آقا كمال اعداد شما به نرمال نزديكه ، مقداري تفاوت برميگرده به فلزات اطراف و مقداري هم جنس و كيفيت كابل رابط و نويز داخل منزل ، سيستم شما درسته
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
شنبه 21 فروردین1394 - 12:19am |
|
|
|