انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 26 آبان1403 - 11:32pm

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 647 , 648 , 649 , 650 , 651 , 652 , 653 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام کمال جان برای ما که کار نکرد ولی برد که به نسبت از 840 بیشتر بود
اما تست 11nm80منطبق شد با ورژن 2.00 مدار که متوجه نشدم کودومشون دخیل بودن که دستگاه خیلی با ثبات عمل میکنه.

آخرین بار توسط ayaz mb در یکشنبه 23 فروردین1394 - 12:25pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

یکشنبه 23 فروردین1394 - 12:15pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

kamal857 نوشته است:
دوستان از تفکیک با 11n80 چه خبر؟
من یکی سفارش دادم.هنوز به دستم نرسیده.
از دوستان کسی تست کرده؟

11nm80تفکیک نداره امابردومخصوصاثبات باورنکردنی داره.

یکشنبه 23 فروردین1394 - 12:20pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

lalash نوشته است:
غضنفر نوشته است:
باطری بدی نيستن اما شما احتياج به 18ولت برای تامين و تغذيه مدار داريد نه دو شيش تا =12تا

درسته دوست عزیز @};- @};- .یه باطری دیگه هم دارم از همین .که میشه 18 .منظور من بیشتر امپرش بود که بدرد میخوره یا نه
این باطری ها رو از روی لامپ اضطراری در اوردم .هر سه تا لامپا خودشون شارژر هم دارن .توی یه حراجی سه تاشو خریدم 40 تومن.فقط هم بخاطر باطریش :D
اگه کسی باطری 6 داره و شارژر نداره میتونم یکی از لامپا رو باز کنم و از کل مدار شارژش عکس بگیرم بزارم تا بسازن.

سلام لالاش عزیز
من هم از همین باطریها استفاده میکنم که عالی جواب میده و دوامش هم خوبه هر سه تاش که فول شارژ بشه تا ۱۹ ولت بالا میره و یه روزه کامل هم باهاش کار کنی ۱۷/۵ پایینتر نمیشه در کل عالیه
و من همون شارژر برا باطریها استفاده میکنم که داره خوب جواب میده
موفق باشی

هرگاه در زندگي به يك در بزرگ كه يك قفل بزرگ هم دارد رسيدي ،
نترس و نااميد نشو.زيرا اگر قرار بود در باز نشود جاي آن يك ديوار مي گذاشتند!

یکشنبه 23 فروردین1394 - 12:46pm

با تشکر از جناب مهندس حمید عزیز و بقیه دوستان .
پس از استفاده از ورژن 2 اعداد به ترتیب 650 و 520 و500 نمایش داده شد (با mac357 و 11nm80) . پس از بررسی دقیق مدار و اندازه گیری مجدد مقاومت های 2 وات (380 اهم 1%)متوجه شدم وقتی اهم متر را روی رنج 2k گذاشته و سر پراب ها رو به دو سر مقاومت وصل می کنم هر دو مقاومت را دقیقا 380 اهم با ظریب خطای 1% نمایش می دهد اما وقتی مقاومت را روی رنج بازر می گذارم و دوباره مقاومتها را اندازه گیری می کنم یکی را 372 اهم و دیگری را 360 اهم نماش داد (در این حالت ثبات اصلا خوب نبود). مجددا هر دو مقاومت را با 390 اهم 2% (آلمانی ) تعویض کردم که این مقاومتها را با همان دو روش قبلی چک کردم (با هر دو روش دقیقا 388 اهم نمایش داد) و این نشان کیفیت بد قطعات بازار می باشد (به فرموده استاد حمید .) پس از تعویض مقاومتها و البته جایگزین نمودن lf357ch (فلزی)(خریداری شده از پاساژتوکل) به جای mac357(خریداری شده از پایا الکتریک) و جایگزین نمودن irf840 به جای 11nm80 efhj n ثبات دستگاه در حد بی نظیری ایجاد شد که قابل تحسین بود . مجدد از 11nm80 را جایگزین کردم که در آن صورت برد خیلی افزایش پیدا کرد اما ثبات تقریبا از بین رفت . حالا من از فرمایش دوستانی که با 11nm80 دستگاهشون با ثبات کار میکنه در عجبم . دوستان باید هم فکری کنیم ببینیم اشکال کار کجاست؟
در ضمن با تغییراتی که دادم رنج اعداد به این ترتیب شد (735 و 615 و 230). البته لوپ برای تست بود 15 سانت و مونو. حالا از مهندس حمید عزیز تقاضا دارم نظر خودشون را هم اعلام نمایند. آیا کاهش عدد سوم از 500 به 230 می تواند مربوط به مقاومتهای 2 وات باشد ؟

یکشنبه 23 فروردین1394 - 2:29pm
مدیر کل
مدیر کل

ممنون azadun عزیز.
چند نکته وجود داره که عرض میکنم. در خصوص مقاومتهای 2 وات چون مقاومت اصولا قطعه ای پسیو هست خیلی بعیده که کیفیتش تاثیر خاصی توی مدار داشته باشه. فقط بحث دقتش مطرحه که اون هم تاثیر زیادی نداره.
در مورد ایسی 357 هم که توضیح دادیم اون مدلی که پیشوند mac داره ظاهرا زیاد جالب نیست و حتی یکی از انواع فلزی 357 هم که دوستان خریداری کردن اعداد 3 گانه مشابه آیسی تقلبی ارائه میده!
در خصوص ماسفت هم من با شما موافقم که افزایش برد توام با افزایش ثبات تقریبا مساله ای بی معنی هست! حالا باید دید دوستانی که چنین مطلبی رو گفتن منظورشون از ثبات چی بوده؟! وگرنه خیلی بعیده با تعویض ماسفت ثبات بهتر بشه!
اعداد 735 و 615 و 230 هم تقریبا نزدیک به درست هستن! ولی مشخصه که شرایط لوپ جالب نیست یا فلزی نزدیک لوپ هست. با این حال همین ترتیب اعداد نشون میده که آیسی 357 شما اصلیه! :-BD :D اون اعدادی هم که اول فرمودین کلا مشکل داشته و مربوط به ایسی mac بوده که عرض کردیم جالب نیست!

یکشنبه 23 فروردین1394 - 2:41pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

azadun نوشته است:
با تشکر از جناب مهندس حمید عزیز و بقیه دوستان .
پس از استفاده از ورژن 2 اعداد به ترتیب 650 و 520 و500 نمایش داده شد (با mac357 و 11nm80) . پس از بررسی دقیق مدار و اندازه گیری مجدد مقاومت های 2 وات (380 اهم 1%)متوجه شدم وقتی اهم متر را روی رنج 2k گذاشته و سر پراب ها رو به دو سر مقاومت وصل می کنم هر دو مقاومت را دقیقا 380 اهم با ظریب خطای 1% نمایش می دهد اما وقتی مقاومت را روی رنج بازر می گذارم و دوباره مقاومتها را اندازه گیری می کنم یکی را 372 اهم و دیگری را 360 اهم نماش داد (در این حالت ثبات اصلا خوب نبود). مجددا هر دو مقاومت را با 390 اهم 2% (آلمانی ) تعویض کردم که این مقاومتها را با همان دو روش قبلی چک کردم (با هر دو روش دقیقا 388 اهم نمایش داد) و این نشان کیفیت بد قطعات بازار می باشد (به فرموده استاد حمید .) پس از تعویض مقاومتها و البته جایگزین نمودن lf357ch (فلزی)(خریداری شده از پاساژتوکل) به جای mac357(خریداری شده از پایا الکتریک) و جایگزین نمودن irf840 به جای 11nm80 efhj n ثبات دستگاه در حد بی نظیری ایجاد شد که قابل تحسین بود . مجدد از 11nm80 را جایگزین کردم که در آن صورت برد خیلی افزایش پیدا کرد اما ثبات تقریبا از بین رفت . حالا من از فرمایش دوستانی که با 11nm80 دستگاهشون با ثبات کار میکنه در عجبم . دوستان باید هم فکری کنیم ببینیم اشکال کار کجاست؟
در ضمن با تغییراتی که دادم رنج اعداد به این ترتیب شد (735 و 615 و 230). البته لوپ برای تست بود 15 سانت و مونو. حالا از مهندس حمید عزیز تقاضا دارم نظر خودشون را هم اعلام نمایند. آیا کاهش عدد سوم از 500 به 230 می تواند مربوط به مقاومتهای 2 وات باشد ؟

سلام برادر
تست های شما با اون قطعات دقیقا مثل تستهای من بود چون من هم با هیچ قطعه ای بجز قطعات خود مدار که توسط مهندس حمید عزیز گذاشتن به ثبات و تفکیک خوبی نرسیدم و پشیمان از هزینه کردن همون قطعات اصلی رو جایگزین کردم.
برا همین میگم از تعویض قطعه چیزی به جز ضرر دستگیرمون نمیشه .مدار با همین قطعات خوب کار میکنه و یه ن
مداره حرفه ایه و به نظرم لازم به هیچ تغییری نیس اگه هم کسی میخواد تغییری انجام بده باید روی لوپ تمرکز کنه تا کیفیت لوپ رو ببریم بالا چه لوپه کوچیک چه بزرگ .
در پناه حق باشید

هرگاه در زندگي به يك در بزرگ كه يك قفل بزرگ هم دارد رسيدي ،
نترس و نااميد نشو.زيرا اگر قرار بود در باز نشود جاي آن يك ديوار مي گذاشتند!

یکشنبه 23 فروردین1394 - 2:48pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام دوستان من یه لوپ 60 درست کردم اهم 0.9 و ظرفیت 350 میکرو ولی نمیدونم چرا کوئل ارور میده ؟لطفا کمک کنید هر کاری میکنم ارور میده

یکشنبه 23 فروردین1394 - 4:22pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوست من شما کانکتور و اتصالاتت رو چک کن در صورت درست بودن اشکال از اتصال کوتاهی هست که در لوپ به وجود آمده و اگه لوپ رو چک کردی درست بود دوتا مقاومت 390رو و در آخر مشگل از 357هستش

خدايا مددی کن

یکشنبه 23 فروردین1394 - 4:57pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

فرج نوشته است:
سلام دوستان من یه لوپ 60 درست کردم اهم 0.9 و ظرفیت 350 میکرو ولی نمیدونم چرا کوئل ارور میده ؟لطفا کمک کنید هر کاری میکنم ارور میده

دوست من
اول ببین روی کویل ولتاژ میاد.دکمه بالانس رو که بزنی باید برای یک لحظه از کویل صدا بیاد.اگه درست بود مقاومتهای دمپینگ و دیودهای کناریش و ایسی رو تعویض کن.در ضمن ببینید ولتاژهاتون درستن.

یکشنبه 23 فروردین1394 - 5:16pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: آذربایجان
حمید نوشته است:

در خصوص ماسفت هم من با شما موافقم که افزایش برد توام با افزایش ثبات تقریبا مساله ای بی معنی هست! حالا باید دید دوستانی که چنین مطلبی رو گفتن منظورشون از ثبات چی بوده؟! وگرنه خیلی بعیده با تعویض ماسفت ثبات بهتر بشه!

با سلام

بنده هم با انجام چندین تست با ماسفتهای پیشنهادی دوستان عزیز بالاخص هر دو مدل PوW ماسفت 11NM80 به همین نتیجه رسیدم.بنابراین در شرایط فعلی ماسفتی که بهترین و ایده آل ترین کارایی رو بر روی این مدار داشته باشه همون 840 هست.

یکشنبه 23 فروردین1394 - 5:27pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 647 , 648 , 649 , 650 , 651 , 652 , 653 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google و 313 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure