انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 27 آبان1403 - 3:45am

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 655 , 656 , 657 , 658 , 659 , 660 , 661 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محمد کیا نوشته است:
دوستان سلام و با عرض خسته نباشید بند یک مشکل کوچکی دارم که نتونستم حلش کنم در حقیقت رشته تعصیل من الکترونیک نیست ولی تونستم تا به حال چند دستگاه رو راه اندازی کنم من در قسمت کلید ها می تونم برم داخل منو پایین رفتن در منو و زیاد کردن هر قسمت اما نمی تونم در منو به بالا حرکت کنم و اعداد رو کم کنم در ضمن کلید ها رو تست کردم و اتصالات کلید ها نیز برسی کردم آیا احتمال داره قطعه ای معیوب باشه؟ خواهش مندم راهنمای بفرمایید لطفا

دوست عزيز مشکل شما رو بنده هم داشتم که با توضيحاتی که آقا حميد دادن مشگلم حل شد مشگل بنده هم مربوط بود به عمل نکردن کليد پايين رفتن در منو که با بررسی اتصالات مشگل حل نشد و با توجه به عرايض ديگر آقا حميد متوجه شدم پايه مربوط به کليد پايين ميکرو 328p به هر دليلی دچار سوختگی شده بنابراين مجبور به تعويض ميکرو شدم که با پروگرم اول کليدها درست عمل کردن ، اما قبل از تعويض ميکرو تمام اتصالات از محل نصب سيمها تا کليدها و سلامت کليدها مطمئن شدم
موفق باشی

خدايا مددی کن

سه شنبه 25 فروردین1394 - 10:44am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

مهندس جان خدا پدر مادرتو بیامرزه خدا عمر با عزت و احترام بهت بده :YMPRAY: دستگاهت رو سفیدم کرد
یکی از دوستان که زیاد دنبال این برنامه هاست و البته خودشم یه دستگاه نمیدونم چی داره(هیچی باهاش نگرفت) یه محلی رو برا تست درست کرده تو عمقهای مختلف تا 2 متر! که 2 متریش یه هدف 30 سانتیه با لایه های نمک زغال و سنگ به گفته خودش و عمقای کم فلز هم کوچیکتره
بهش که گفتم دستگاه دارم گیر داد ببریم تست و اگه اینارو بگیره دستگاه خوبیه چون ظاهرا چنتا دستگاه اوورده بود و نگرفته بودن من هم دلم میخواست دستگاه رو تست کنم هم میترسیدم ابروریزی شه!!! :D خلاصه بعد چند شب برم نرم دیشب رفتیم! زمین نسبتا بزرگی بود کلی موانع مختلف شاخو برگ تپه و چاله و فلزات سطحی و... ایجاد کرده بود(اینا رو تو کار فهمیدم! فکر همه چیو کرده بود!) تو ظلمات شب منم هیچ پیش زمینه ای ندارم و جلو پامم نمیبینم...
خلاصه به 45 دقیقه نکشیده یکی یکی همه اهداف با ثبات و قدرت پیدا شدن!!! چشاش چهارتا شده بود! ذوقی کرده بود بیا و ببین!!! :D خدایی مهندس جان خیلی حال دادی فقط از خدا میخوام یه باری بزنیم بتونم جبران کنم
خدا عمرت بده

تقدیر تقویم افراد عادی و تغییر تدبیر اشخاص عالیست

سه شنبه 25 فروردین1394 - 11:29am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

مهدی نوشته است:
دوستان به عرض برسونم که با فروشگاه نیکوشاپ تماس گرفتم و در مورد کیفیت آی سی 357 که مورد نظر ما هست صحبت کردم و قول دادن تا یک الی دو هفته دیگه آی سی ای که مشخصات رو دادم و خیلی خوب جواب داده رو تهیه کرده و با قیمت مناسب دراختیار ما بذارن در ضمن سفارش ماسفت 11nk100 رو هم دادم تا چندتایی حاضر کنن و هروقت حاضر شده ، ابتدا بنده تست میکنم اگر خوب بود به دوستان هم برای خرید اطلاع میدم ؛ فعلا صبر میکنم تا جنس ها برسن .. به امید خدا ، اگر جنسها خوب باشند تعداد زیادی از دوستان و عزیزان میتونن استفاده کنن و مشکلشون حل بشه . یاعلی

اقا مهدی کار بسیار خوبی کردی ولی بهتره لیست تمام قطعاتی که این مدار لازم داره را بهشون بدی وبگی همه رو داشته باشن که دوستان بتونن همه قطعات را از یک جا تهیه کنند.

ذهن های بزرگ ، ایده ها را مورد بحث قرار می دهند ؛ ذهن های متوسط در مورد رویدادها صحبت می کنند ، ذهن های کوچک در مورد افراد صحبت می کنند

سه شنبه 25 فروردین1394 - 11:36am
کاربر فعال
کاربر فعال

reza.1286 نوشته است:
مهندس جان خدا پدر مادرتو بیامرزه خدا عمر با عزت و احترام بهت بده :YMPRAY: دستگاهت رو سفیدم کرد
یکی از دوستان که زیاد دنبال این برنامه هاست و البته خودشم یه دستگاه نمیدونم چی داره(هیچی باهاش نگرفت) یه محلی رو برا تست درست کرده تو عمقهای مختلف تا 2 متر! که 2 متریش یه هدف 30 سانتیه با لایه های نمک زغال و سنگ به گفته خودش و عمقای کم فلز هم کوچیکتره
بهش که گفتم دستگاه دارم گیر داد ببریم تست و اگه اینارو بگیره دستگاه خوبیه چون ظاهرا چنتا دستگاه اوورده بود و نگرفته بودن من هم دلم میخواست دستگاه رو تست کنم هم میترسیدم ابروریزی شه!!! :D خلاصه بعد چند شب برم نرم دیشب رفتیم! زمین نسبتا بزرگی بود کلی موانع مختلف شاخو برگ تپه و چاله و فلزات سطحی و... ایجاد کرده بود(اینا رو تو کار فهمیدم! فکر همه چیو کرده بود!) تو ظلمات شب منم هیچ پیش زمینه ای ندارم و جلو پامم نمیبینم...
خلاصه به 45 دقیقه نکشیده یکی یکی همه اهداف با ثبات و قدرت پیدا شدن!!! چشاش چهارتا شده بود! ذوقی کرده بود بیا و ببین!!! :D خدایی مهندس جان خیلی حال دادی فقط از خدا میخوام یه باری بزنیم بتونم جبران کنم
خدا عمرت بده

سلام اقا رضا میشه تنظیمات دستگاه و مشخصات لوپ رو بفرمایید با سپاس

سه شنبه 25 فروردین1394 - 12:03pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

رضا شاه نوشته است:
reza.1286 نوشته است:
خدا عمرت بده

سلام اقا رضا میشه تنظیمات دستگاه و مشخصات لوپ رو بفرمایید با سپاس

درود بر شما آقا رضای گرامی
ضمن عرض تبریک خدمت شما بابت این تست موفقیت آمیز، بنده هم همین سوالو داشتم
سپاسگزارم @};-

سه شنبه 25 فروردین1394 - 12:10pm
مدیر سایت
مدیر سایت

آقا رضا در مورد مطلب فروشگاه باید عرض کنم که بنده خودم تمام قطعات رو از این فروشگاه گرفتم و مدار دراولین استارت بالا اومد ، لازم به ذکر بوده که قطعات رو از هر رنج 10 تایی گرفتم و بعد از تست دقیق ترین مقدار رو با توجه به لیست مونتاژ کرده ، و به نظر بنده هم کسانی که میخوان مدارشون خوب جواب بده باید از هر قطعه چندتایی بخرن و هرکدام که مقدارش دقیقتر بود رو روی مدار نصب کنن !
در مورد موفقیت شما هم تبریک میگم ، شما از سنس و جنس فلزات تست شده و حذف آهن حرفی نزدی ؟ اندازه لوپ ؟ ثبات دستگاه چطور بود ؟

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

سه شنبه 25 فروردین1394 - 12:21pm

با عرض سلام خدمت دوستان من تازه ثبت نام كردم تو اين سايت اين دستگاه پالسي تفكيكش جواب ميده ؟ كسي از دوستان تست واقعي روش انجام داده ؟ اگه تفكيكش تا 80 سانت هم جواب بده من ميسازمش و اگه خدا بخواد فيلم هم ميزارم

سه شنبه 25 فروردین1394 - 12:26pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

آقا رضاجان لطفا مشخصات لوپ رو ميگی

خدايا مددی کن

سه شنبه 25 فروردین1394 - 1:10pm
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

مهدی نوشته است:
آقا رضا در مورد مطلب فروشگاه باید عرض کنم که بنده خودم تمام قطعات رو از این فروشگاه گرفتم و مدار دراولین استارت بالا اومد ، لازم به ذکر بوده که قطعات رو از هر رنج 10 تایی گرفتم و بعد از تست دقیق ترین مقدار رو با توجه به لیست مونتاژ کرده ، و به نظر بنده هم کسانی که میخوان مدارشون خوب جواب بده باید از هر قطعه چندتایی بخرن و هرکدام که مقدارش دقیقتر بود رو روی مدار نصب کنن !
در مورد موفقیت شما هم تبریک میگم ، شما از سنس و جنس فلزات تست شده و حذف آهن حرفی نزدی ؟ اندازه لوپ ؟ ثبات دستگاه چطور بود ؟

سلام دوستان
مهدي جان ممنون بابت زحمتي كه ميكشي.
راستي بهتره بود lf 257 و 157 هم سفارش ميدادي چون بيشتر دوستان مناطق سردسير و كوهستاني مشكل دما دارن.
ياحق @};-

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

سه شنبه 25 فروردین1394 - 1:47pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

مهدی جان دستت گلت درد نکنه اگه لطف میکردی مقاومت390 هم میگفتی 1 درصد بیارن هم عالی میشد. بازم ممنون @};-

سه شنبه 25 فروردین1394 - 2:37pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 655 , 656 , 657 , 658 , 659 , 660 , 661 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 354 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure