نویسنده |
پیغام |
باستانشناس
استاد باستان شناسی
تاریخ عضویت: یکشنبه 2 آذر1393 - 8:45pm پست: 1920 محل اقامت: همه جای ایران سرای من است
|
reza68 نوشته است: باستانشناس نوشته است: reza68 نوشته است: استاد باستانشناس عزیز از راهنمایی های هوشمندانتون کمال تشکر رو دارم در مورد عکسهای زیر هم اگر موردی هست بیان کنی زیر اون عکسی که حفاری شده یک قبر بود که یک شمشیر و یک نیزه داخلش بود و نوک نیزه به سمت سنگ عکس دوم بود ممنون از شما ز درود بر آقا رضاي عزيز شمشير و نيزه هر دو سالم بودند و شكل قرارگيري در كنار جسد منظم بوده يا شمشير و نيزه بصورت تكه تكه شده قرار گرفته بودند؟ از شمشير هم عكسي داريد خصوصي ارسال كنيد ممنون استاد عزیز بله شمشیر و نیزه هردو سالم و منظم بوذن متاسفانه عکس ندارم درود بر شما در صورت سالم بودن احتمال اشاره به دفينه خيلي كمه
راه در جهان يکی است و آن راه راستی است(زرتشت) کانال تخصصی باستان شناسی https://t.me/joinchat/AAAAAD8uAfDJXZ2rj9jCWg
|
سه شنبه 25 فروردین1394 - 10:09pm |
|
|
باستانشناس
استاد باستان شناسی
تاریخ عضویت: یکشنبه 2 آذر1393 - 8:45pm پست: 1920 محل اقامت: همه جای ایران سرای من است
|
reza68 نوشته است: سلام استاد باستانشناس عزیز بله سنگ شبیه به صورت یه سمت جنوب نگاه میکند. در مورد اون سنگی که روش جوغن بود چیدمان منظمی ندارند و اندازه هاشونم باهم فرق داره . چون نزدیک به راهه داخلشونو خاک ریختیم معلوم نباشه اگه دقت کنید تو عکس مشخصه . یکی از همه بزرگتره که عمق و قطرش تقریبا 5سانته و ردیاب هم زیر سنگ رو میگیره. 1/5 کندم ولی فعلا چیزی مشخص نشده. در مورد سنگ مکعبی فرمودین که از بغل گمانه بزنیم! دقیقا از کدوم طرفش؟ در مورد 2عکس زیر هم نظری ندادین! مورد صورت نشانه گذاري و علامتي بسيار مهم مي باشد و مربوط به خشترپاون آن منطقه مي باشد و محدوده خزانه آن را مشخص مي كند
راه در جهان يکی است و آن راه راستی است(زرتشت) کانال تخصصی باستان شناسی https://t.me/joinchat/AAAAAD8uAfDJXZ2rj9jCWg
|
سه شنبه 25 فروردین1394 - 10:28pm |
|
|
reza68
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 2 تیر1393 - 1:29pm پست: 1225 محل اقامت: بهشت ایران
|
باستانشناس نوشته است: مورد صورت نشانه گذاري و علامتي بسيار مهم مي باشد و مربوط به خشترپاون آن منطقه مي باشد و محدوده خزانه آن را مشخص مي كند
ممنون استاد خب حالا ما باید کجاشو بررسی کنیم؟ خشترپاون یعنی چی؟
|
سه شنبه 25 فروردین1394 - 10:31pm |
|
|
باستانشناس
استاد باستان شناسی
|
reza68 نوشته است: سلام استاد باستانشناس عزیز بله سنگ شبیه به صورت یه سمت جنوب نگاه میکند. در مورد اون سنگی که روش جوغن بود چیدمان منظمی ندارند و اندازه هاشونم باهم فرق داره . چون نزدیک به راهه داخلشونو خاک ریختیم معلوم نباشه اگه دقت کنید تو عکس مشخصه . یکی از همه بزرگتره که عمق و قطرش تقریبا 5سانته و ردیاب هم زیر سنگ رو میگیره. 1/5 کندم ولی فعلا چیزی مشخص نشده. در مورد سنگ مکعبی فرمودین که از بغل گمانه بزنیم! دقیقا از کدوم طرفش؟ در مورد 2عکس زیر هم نظری ندادین! چون چيدمان منظمي ندارد علامت گذاري فلكي مي باشد و اگر در محل بايستيد به هنگام شب محل دفينه با سنگهاي شب نما خود را نمايان خواهند كرد اگر بار قبلا خارج نشده باشد و سنگها جابجا نشده باشند كشف آنها بسيار راحت مي باشد از قسمت طولي و چسپيده به سنگ اين 2 عكس مربوط به اون قلعه مي باشند؟
|
سه شنبه 25 فروردین1394 - 10:44pm |
|
|
باستانشناس
استاد باستان شناسی
|
bardia92 نوشته است: سلام استاد باستان شناس لطفا بفرمایید که این گلدون چقدر ارزش ریالی دارد .و برای چه دوره ای می باشد .با تشکر درود بر بردياي عزيز اين گلدان معاصر است
|
سه شنبه 25 فروردین1394 - 10:48pm |
|
|
reza68
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 2 تیر1393 - 1:29pm پست: 1225 محل اقامت: بهشت ایران
|
باستانشناس نوشته است: reza68 نوشته است: سلام استاد باستانشناس عزیز بله سنگ شبیه به صورت یه سمت جنوب نگاه میکند. در مورد اون سنگی که روش جوغن بود چیدمان منظمی ندارند و اندازه هاشونم باهم فرق داره . چون نزدیک به راهه داخلشونو خاک ریختیم معلوم نباشه اگه دقت کنید تو عکس مشخصه . یکی از همه بزرگتره که عمق و قطرش تقریبا 5سانته و ردیاب هم زیر سنگ رو میگیره. 1/5 کندم ولی فعلا چیزی مشخص نشده. در مورد سنگ مکعبی فرمودین که از بغل گمانه بزنیم! دقیقا از کدوم طرفش؟ در مورد 2عکس زیر هم نظری ندادین! چون چيدمان منظمي ندارد علامت گذاري فلكي مي باشد و اگر در محل بايستيد به هنگام شب محل دفينه با سنگهاي شب نما خود را نمايان خواهند كرد اگر بار قبلا خارج نشده باشد و سنگها جابجا نشده باشند كشف آنها بسيار راحت مي باشد از قسمت طولي و چسپيده به سنگ اين 2 عكس مربوط به اون قلعه مي باشند؟ یعنی زیر خود این ستگ موردی وجود نداره؟! تو اون منطقه قبلا چنتا بار خارج شده! پس باید شب برم و سنگهای اطراف که دیده میشه رو بررسی کنم؟! آن دو عکس هم تو همون منطقه اطراف قلعه هست اما مورد اشاره من نوک پرتگاهه هست که باید عکس رو زوم کنید. دومیش هم بنظرم کار دست اومد!
|
سه شنبه 25 فروردین1394 - 10:52pm |
|
|
باستانشناس
استاد باستان شناسی
|
reza68 نوشته است: باستانشناس نوشته است: مورد صورت نشانه گذاري و علامتي بسيار مهم مي باشد و مربوط به خشترپاون آن منطقه مي باشد و محدوده خزانه آن را مشخص مي كند
ممنون استاد خب حالا ما باید کجاشو بررسی کنیم؟ خشترپاون یعنی چی؟
نشان حاكمان محلي هخامنشي اين سر محدوه خزانه را مشخص مي كند بين 500 تا 1000 متر اين محل يا منطقه قابل بررسي ميتواند وسعت داشته باشد البته به سمت شرق و طلوع آفتاب محلي مخفي در دل صخره ها كه هم كشف آن بسيار سخت مي باشد و هم تله هاي فيزيكي سفت و سختي دارد
|
سه شنبه 25 فروردین1394 - 10:57pm |
|
|
باستانشناس
استاد باستان شناسی
|
آقا رضا احتمال داره عكس اول نشاني باشه ولي به دليل دور بودن با زوم هم نميشه صد در صد نظر داد عكس دوم راه بند هست (نگهبانان قلعه هاي مهم در چندين محل تا قلعه محل هايي داشتند كه از نفوذ دشمن يا شبيخون جلوگيري ميكردند)
|
سه شنبه 25 فروردین1394 - 11:04pm |
|
|
keyhanjam
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: پنج شنبه 3 بهمن1392 - 7:27pm پست: 789 محل اقامت: خراسان
|
اقای باستانشناس واقعا افرین داری ادم کیف میکنه از تجزیه و تحلیلهاتون خیلی جامع و رسا امیدوارم تو کل زندگیتون موفق و پیروز باشید
شنیدن کی بود مانند دیدن
|
سه شنبه 25 فروردین1394 - 11:13pm |
|
|
faraj
کاربر فعال
|
با سلام حضور استاد باستان شناس و کلیه دوستان آیا این سنگ نشانه محسوب می شود
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
سه شنبه 25 فروردین1394 - 11:21pm |
|
|
|