انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 27 آبان1403 - 2:18pm

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 659 , 660 , 661 , 662 , 663 , 664 , 665 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: خراسان شمالی
حمید جان بسیار سپاسگذارم از تمام زحمتهایی که میکشی . اما ایکاش میشد بعد این که کارتان و پروژه فلزیاب تمام شد تو فروشگاه میزاشتین . من الان یه سال و خورده ای هست که 35 دارم کوچکترین اختلالی تو عملکردش نیفتاده . مثل سیستم شرکتی داره کار میکنه . متمعن هستم اگه پالس را هم تو فروشگاه خودتان بگذارید خیلی بهتر کار میکنه تا این که من بخام خودم بسازم یا بدم دوستآن دیگه برام بسازنش , چون کار شما با همکاری آقا مجتبی بهتر از شرکت‌های معتبر در میاد . باز هم ممنونم حمید جان...

خداوندا ارامشی ده تا بپذیرم انچه را نمیتوانم تغییر دهم

چهارشنبه 25 فروردین1394 - 1:36am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: El.Dorado
حمید نوشته است:
والا ما پارسال که رفتیم این قطعات رو بخریم از توی انبار و زیر یک خروار خاک در میاوردن! حالا کار به جایی رسیده این قطعات اومده روی میز! =)) خدا برکت بده به این پروژه ها! ولی در عین حال این فروشنده ها باید در نظر داشته باشن اگر قطعه تقلبی بیارن قطعا ما اینجا اعلام میکنیم و به ضررشون هست! بطور مشخص بنده حدود 1 سال پیش 357 رو از پایا گرفتم و کاملا اصلی بود ولی الان دوستان میگن تقلبی شده و تصاویرش هم که گذاشتن مشخصه! میدونم بعضی از این فروشنده های قطعات مباحث ما رو دنبال میکنن. پس از همینجا بهشون عرض میکنم خواهشا قطعه اصلی بیارین! :-w :D
حالا خارج از این موضوع واقعا موندم خودم چجوری برم خرید! اگر اوضاع اینطور باشه که من شنیدم ؛ باید با لباس مبدل برم! :-ss =))

مهندس جان شما که تهرانید خریداتون راحتره فقط با کت شلوار خرید نرید که قیمتا رو به دلار میگن البته شما استادید

یا علی گفتیم و عشق آغاز شد

چهارشنبه 25 فروردین1394 - 1:53am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
rostam نوشته است:
ممنون از اضهار نظرتون
این پست رو برای بعضی از دوستان که خواسته بودن تو این مدار همکاری کنیم گذاشتم و نتیجه رو دیدید(آقا مهدی عزیز)
دوست خوبم حمید جان به خاطر اینکه این تایپیک خوب به انحراف نره فقط یک چیزیرو خدمتون عرض کنم همیشه یادتون باشه محاسبات علمی با نتایج عملی اختلاف داره ای کاش کاری که میگفتم و در حد عوض کردن 3 قطعه بود رو انجام میدادید بعد نظر میدادید تا خدایی نکرده فکر نکنم از روی غرض میگید
انشا الله که همیشه موفق باشید

ببخشید اون بعضی دوستان که از شما چنین درخواستی کردن خیلی بیجا میکنن که اصلا مدار بنده رو بسازن! :D کسی در ایران اگر سوادش بطور واقعی به اینجور کارها میرسید نباید شاهد این باشیم که این مدار اولین مدار منتشر شده از یک ایرانی اون هم با این همه قابلیت باشه! نمونه های تجاریش رو هم که طی این سالها دیدیم که همشون کپی چه مدارات شناخته شده ای هستن. کار کردن شما رو هم در مدارات قبلی دیدیم که نتیجش چی بود!
محاسبات علمی دقیقا با محاسبات عملی اندکی اختلاف داره که با در نظر گرفتن هر دو بخش تئوری و عملی و تست روی خاک با لوپهای مختلف میشه به نتیجه نهایی رسید. این هم همون کاری هست که بنده کردم و شما نکردی! وگرنه چیزی که بدرد لوپ کوچک میخوره رو پیشنهاد نمیدادی! مقاومت دمپینگ رو من برای لوپهای مختلف امتحان کردم و 2 هفته وقت صرفش کردم با اینکه حدودش از نظر تئوری و شبیه سازی برام مشخص بود! حالا شما چه محاسبه ای کردی و چقدر وقت صرف تست کردی؟ اون دو قطعه دیگه هم که اصلا تعویضش خیلی مضحک بود! شما ظاهرا خیلی علاقه داری کلا مدار ساخته شده دوستان رو خراب کنی! چون من دقیقا میدونم برنامه رو بر اساس چه محاسباتی نوشتم و این تغییرات شما کاملا خرابش میکنه! این کارهای شما حتی بدرد یک مدار آنالوگ هم نمیخورد چه برسه به دیجیتال که بشدت وابسته به برنامه هست.
از این گذشته مگه بنده بعنوان ارائه دهنده و طراح این مدار بطور مشخص در پایان توضیحات ذکر نکردم اگر کسی فکر میکنه مدار اشکالی داره بره و روی مدار دیگری کار کنه؟ یا اینکه حداقل در خصوصی مساله رو با من در میان بذاره؟ پس چرا شما این کار رو نکردی؟ قصدت کمک کردن بود یا خودنمایی؟! من که هیچ همه عقلشون میرسه که بر اساس سوابق قبلی افراد بتونن منظور رو متوجه بشن! شما هم تا دیدی اوضاع 12 رگولاتورت کساد شده تشریف آوردی وارد این داستان شدی! ولی بنده چنین اجازه ای به شما نمیدم. میتونی هر مدار دیگری که میشناسی توی انجمن بذاری و دوستان هم بنا به تشخیص خودشون کار کنن. اگر هم خیلی ادعا داری یک مدار خودت طراحی کن. دیگه هم در این تاپیک فعالیتی نداشته باش. بنده بابت طراحی و رسوندن این مدار به اینجا بیش از این حرفها زحمت و شب بیداری کشیدم که دیگه الان با امثال شما هیچ رودربایستی نداشته باشم.

:ymapplause: :ymapplause: :ymapplause:
کاملا کاملا موافق موافقم احسنت
دوستان واقعا از ته دل دارم میگم قدر دانشمند حمید رو بدونید بخدا اختراع و ابداع چنین پروژه بسیار پیچیده ای کار انسان های انگشت شمار و نادری تو دنیا هست اختراع چنین سیستمی طاقت فرسا همانند پرتاب یک کاوشگر به سطح مریخ پیچیده و کار هر کسی نیست و کلی فرمول و تجزیه تحلیل و محاسبات گوناگون سخت نیاز داره و اگر ذره ای خطا توی محاسبات رخ بده کل پروژه به فنا و شکست میخوره پس خواهشن تو کار دانشمندان که سر درنمیارید و بلد نیستین دخالت بیجا نکنید.

چهارشنبه 25 فروردین1394 - 2:56am
مدیر سایت
مدیر سایت

حمید نوشته است:
والا ما پارسال که رفتیم این قطعات رو بخریم از توی انبار و زیر یک خروار خاک در میاوردن! حالا کار به جایی رسیده این قطعات اومده روی میز! =)) خدا برکت بده به این پروژه ها! ولی در عین حال این فروشنده ها باید در نظر داشته باشن اگر قطعه تقلبی بیارن قطعا ما اینجا اعلام میکنیم و به ضررشون هست! بطور مشخص بنده حدود 1 سال پیش 357 رو از پایا گرفتم و کاملا اصلی بود ولی الان دوستان میگن تقلبی شده و تصاویرش هم که گذاشتن مشخصه! میدونم بعضی از این فروشنده های قطعات مباحث ما رو دنبال میکنن. پس از همینجا بهشون عرض میکنم خواهشا قطعه اصلی بیارین! :-w :D
حالا خارج از این موضوع واقعا موندم خودم چجوری برم خرید! اگر اوضاع اینطور باشه که من شنیدم ؛ باید با لباس مبدل برم! :-ss =))

درود
مهندس جان والا منم بهترین جواب رو با 357 که دو سال پیش برای دلتا گرفته بودم داشتم!
با این اوضاع خراب قطعات تهیه اصل قطعات هم مکافاتی شده! :ymsigh:
حالا چرا باید با لباس مبدل برید!؟ والا این فروشنده ها باید سرتاپای شما رو طلا بگیرن :-J نکنه از همین لحاظ فرمودین! 8-}

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید
نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده
صادقانه زندگی کنید

چهارشنبه 26 فروردین1394 - 6:13am
مدیر سایت
مدیر سایت

بنده هم خواستم به موضوعی اشاره کنم در مورد فروشندگان که مهندس حمید اشاره کردن :
تا یک هفته پیش آی سی 157 فلزی رو کسی نمیشناخت ، حالا در بعضی از فروشگاه های اینترنتی قیمت رو زدن : 16000 تومن !!!
معلومه این فروشندگان بی وجدان در همچین انجمنهایی سرک میکشن ، از همینجا به این بدبختها میگم که با چندتا آی سی تقلبی و ناکار آمد دست خودتون رو خراب نکنید و نام فروشگاه خودتون رو در نت به گند نکشید و نون حلال بخورید !
[-X
بنده آی سی 4013 اصل ژاپن سرامیکی عکسش هم کسی خواست میذارم از یکی از مغازه های قدیمی در شهرمون خریدم دونه ای 3 هزارتومن ، آی با آدم حرف میزنه با کیفیت ساخت خوبی که داره ! حالا بعضی فروشندگان بی وجدان اجناس تقلبی بی کیفیت درجه سوم چین رو دارن به قیمت چندین برابر اورجینال به دوستان میدن ، باید یک فکری در این مورد بکنیم !

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

چهارشنبه 26 فروردین1394 - 8:47am
مدیر سایت
مدیر سایت

حمید نوشته است:
حامد عزیز خسته نباشین. ممنون از شما.
تستهای خوب و امیدوار کننده ای انجام دادین که البته برای بنده قابل انتظار بود! جزئیاتی در قسمت حذف آهن و سایر بخشها وجود داره که دارم روشون کار میکنم و نتیجه بنظرم بهتر خواهد شد.
در خصوص عدد 60 برای آهن در مورد اکثر قطعات آهنی بزرگ درسته. ولی اگر آهن خیلی کوچک باشه با اینکه ممکنه سیستم حذف آهن تشخیصش بده ولی عدد تفکیک ممکنه خیلی پایین تر نشون داده بشه. کلا اگر فلز خیلی کوچک باشه اعداد تفکیک پایینی نشون داده میشن و دیگه جنس فلز زیاد دخالتی درش نداره.
در مورد فیبر مسی هم درست هست برای بنده بین 40 تا 50 برای فیبر مسی از حدی بزرگتر عدد تفکیک نشون داده میشه. مثلا برای فیبر 15 در 15 عدد تفکیک 47 هست.
برای سکه تمام بهار ازادی هم عدد تفکیک برای من 43 هست. بهرحال اعداد در این رنج بسیار نزدیک هستن و نمیشه به درستی متوجه شد که جنس فلز چیه! واقعا از فلزیاب پالسی بیش از این هم نمیتونیم انتظار داشته باشیم. بهرحال انتظار میره برای مقادیر زیاد طلا عدد تفکیک کمی بالاتر باشه. پس روی این مساله که اگر عدد تفکیک 60 بود حتما آهن هست نمیشه بصورت قطعی حساب کرد! این رو عرض میکنم که احیانا هدف اصلی رو بر اساس این پیش فرض ها از دست ندین.

مهندس به نکته بسیار جالبی اشاره فرمودید که در ذهن بنده بود و خوب شد خودتون اشاره کردید ، با توجه به تأثیر گذار بودن اندازه و حجم فلزات مختلف روی عدد تفکیک ، به همین علت نمیشه تشخیص درستی از جنس هدف رو داشت ، ولی باتوجه به این اعداد شاید بشه تا حدودی به عمق هدف پی برد ؛ نظر بنده اینه که اگر تفکیک باعث کم شدن برد دستگاه میشه از تفکیک منصرف شده و به نوعی از گزینه عددی تفکیک برای تشخیص عمق استفاده بشه و یا فقط روی دقت حذف آهن دستگاه تمرکز بشه ، با سپاس از زحمات شبانه روزی مهندس حمید عزیز اجرتون با سیدالشهدا (ع) :YMPRAY:

آدم‌های بزرگ،

آدم‌های عادی،

آدم‌های کوچیک،
بهشون حسودی می‌کنند!

چهارشنبه 26 فروردین1394 - 8:59am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

postalofik نوشته است:
postalofik نوشته است:
reza.1286 نوشته است:
ممنون دوستان باید از مهندس حمید تشکر کرد
لوپ110*110 با ظرفیت اگه اشتباه نکنم 460 میکرو هانری و مقاومت 0.9
فرکانس 201 گراند 3 اسپید 4 و حساسیت 13

آقا رضا ميشه بگين چه مدلي ساختين؟
اگه عكس هم داشته باشه ممنون ميشيم
منظورم نوع سيم،تعداد دور و قطر سيم مورد استفاده هستش

رضاجان منتظر جوابت هستيم...........

چیز خاصی نیست دوست من! 10 دور سیم 1.5 افشان معمولی

تقدیر تقویم افراد عادی و تغییر تدبیر اشخاص عالیست

چهارشنبه 26 فروردین1394 - 9:10am

سلام خدمت آقا حمید گل @};-
من تازه وارد انجمن شدم ولی مطالب رو تاصفحه 250 مرور کردم و از چند وچون و جو سایت و حسن نیت شما مطلع شدم و از این صبوری شما کمال تشکر رو دارم :-BD
من مدار عالی شما رو حدود دو سه هفته قبل مونتاژ و راه اندازی کردم و از این بابت خوشحالم :-H
ازتون میخواهم در مورد لوپی که ساختم نظرتون رو بگین
مشخصات لوپ عنکبوتی 60 سانتی متر:
20 دور سیم رو کشدار افشان یک در یک و نیم(1.5 * 1 ) با کد 02(607)
کابل رابط Maruni Professional microphon با کانکتور سه پین نظامی

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

چهارشنبه 26 فروردین1394 - 9:23am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مهدی نوشته است:
بنده هم خواستم به موضوعی اشاره کنم در مورد فروشندگان که مهندس حمید اشاره کردن :
تا یک هفته پیش آی سی 157 فلزی رو کسی نمیشناخت ، حالا در بعضی از فروشگاه های اینترنتی قیمت رو زدن : 16000 تومن !!!
معلومه این فروشندگان بی وجدان در همچین انجمنهایی سرک میکشن ، از همینجا به این بدبختها میگم که با چندتا آی سی تقلبی و ناکار آمد دست خودتون رو خراب نکنید و نام فروشگاه خودتون رو در نت به گند نکشید و نون حلال بخورید !
[-X
بنده آی سی 4013 اصل ژاپن سرامیکی عکسش هم کسی خواست میذارم از یکی از مغازه های قدیمی در شهرمون خریدم دونه ای 3 هزارتومن ، آی با آدم حرف میزنه با کیفیت ساخت خوبی که داره ! حالا بعضی فروشندگان بی وجدان اجناس تقلبی بی کیفیت درجه سوم چین رو دارن به قیمت چندین برابر اورجینال به دوستان میدن ، باید یک فکری در این مورد بکنیم !

مهدی جان بنده چند باری به دوستان توصیه کردم اگر قطعه ای گران میخرید یا بی کیفیت میخرید نام مشخصات فروشنده اینجا درج کنید تا بقیه دوستان در دام او شیاد نیفتند . ولی متاسفانه کسی گوشش بدهکار این حرفها نبود از پتانسیل عظیم سایت استفاده کنید . اگر از فروشگاهی ارزانتر میخرید یا جنس مرغوبتر میخرید عنوان کنید در اینجا!! تا رقابت میان میان فروشندها ایجاد بشه. واقعا چه ترسی دارید از ذکر نام فروشنده متقلب ؟؟
. من همین LF357 فلزی 4500 خریدم پارسال ای فروشنده بی وجدان !! سعی نکنید با خوراندان لقمه حرام به خانواده تان انها را بد کاره عمل بیاورید .

چهارشنبه 26 فروردین1394 - 11:12am
مدیر سایت
مدیر سایت

حالا بنده با یک فروشگاه اصفهانی ( نیکوشاپ ) مذاکره ای داشتم و ایشون فرمایش کردن که از تقلبی بودن 357 فروشگاه خودشون اطلاعی نداشتن چون کسی مثل ما تا بحال بعد از خرید متذکر نشده بوده ! بنده خودم پارسال 4 عدد 357 از این فروشگاه خریدم که فقط دوتا از اونها از مدل اصلی بود ( jm19ac 357 )
به هرحال از تذکر بنده قدردانی کردن و گفتن که سفارش جنس درجه یک دادیم مخصوصاً 357 و متذکر هم شدم که از مدل اصلی که برای بنده و مهندس حمید مشترک بوده ( jm19ac LF357 ) از این مدل رو پیگیری کنن و سفارش بدن تا وقتی رسید بنده تست میکنم و برای خرید در این انجمن اعلام میکنم ، حالا منتظریم تا اجناس برسن ؛ درضمن امروز بنده در رادیو جوان هم که صدای بند رو هم پخش کردن انتقادی از این فروشندگان متقلب قطعات الکترونیک داشتم

آدم‌های بزرگ،

آدم‌های عادی،

آدم‌های کوچیک،
بهشون حسودی می‌کنند!

چهارشنبه 26 فروردین1394 - 11:43am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 659 , 660 , 661 , 662 , 663 , 664 , 665 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Milad.021 و 415 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure