انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 27 آبان1403 - 2:24pm

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 660 , 661 , 662 , 663 , 664 , 665 , 666 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

jafar نوشته است:
حمید جان بسیار سپاسگذارم از تمام زحمتهایی که میکشی . اما ایکاش میشد بعد این که کارتان و پروژه فلزیاب تمام شد تو فروشگاه میزاشتین . من الان یه سال و خورده ای هست که 35 دارم کوچکترین اختلالی تو عملکردش نیفتاده . مثل سیستم شرکتی داره کار میکنه . متمعن هستم اگه پالس را هم تو فروشگاه خودتان بگذارید خیلی بهتر کار میکنه تا این که من بخام خودم بسازم یا بدم دوستآن دیگه برام بسازنش , چون کار شما با همکاری آقا مجتبی بهتر از شرکت‌های معتبر در میاد . باز هم ممنونم حمید جان...

جعفر جان همونطور که آقا حميد چندبار عرض کردن اين کار صرفا به خاطر منفعت طلبی نبوده و مدار اونقدر هم ساختش سخت نيست که کسی نتونه بسازه اما منکر اين قضيه نيستم که خرج و مخارج سايت بايد تأمين بشه که اگه قراره با ساخت و فروش دستگاه همراه بشه حرفهای آقا حميد در رابطه با نداشتن چشم منفعت زير سوال خواهد رفت اما بهترين کار ارائه ميکرو با قيمت مناسب از طرف خود آقا حميده که بهترين کزينه هست که جای بحثى رو نميزاره هر چند اگه بخواهيم منطقى تر فکر کنيم تمام امتياز چه فروش کلی دستگاه و چه ميکروی خالی بدونه محدوديت حق مسلم ايشونه و حتی ميشه گفت حرف و حديث در رابطه با فروش دستگاه توسط آقا حميد هم چيز چرت و پرتی هست و به احدی هم ربطى نخواهد داشت

خدايا مددی کن

چهارشنبه 26 فروردین1394 - 11:52am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مهدی نوشته است:
حالا بنده با یک فروشگاه اصفهانی ( نیکوشاپ ) مذاکره ای داشتم و ایشون فرمایش کردن که از تقلبی بودن 357 فروشگاه خودشون اطلاعی نداشتن چون کسی مثل ما تا بحال بعد از خرید متذکر نشده بوده ! بنده خودم پارسال 4 عدد 357 از این فروشگاه خریدم که فقط دوتا از اونها از مدل اصلی بود ( jm19ac 357 )
به هرحال از تذکر بنده قدردانی کردن و گفتن که سفارش جنس درجه یک دادیم مخصوصاً 357 و متذکر هم شدم که از مدل اصلی که برای بنده و مهندس حمید مشترک بوده ( jm19ac LF357 ) از این مدل رو پیگیری کنن و سفارش بدن تا وقتی رسید بنده تست میکنم و برای خرید در این انجمن اعلام میکنم ، حالا منتظریم تا اجناس برسن ؛ درضمن امروز بنده در رادیو جوان هم که صدای بند رو هم پخش کردن انتقادی از این فروشندگان متقلب قطعات الکترونیک داشتم

اقا مهدی قطعات نیکو شاپ اکثرا تقلبی هستش نمونه اش هم دو هفته پیش هستش که دستگاه زمین شناسی ساختم هر کاری کردم تغییر اعداد نداشتم به پرابها هم دست میزدم عکس العملی نداشتم مهندس هم در جریانه در اخر مشکل از TL071 بود. در ضمن قبلا هم که دستگاه رو ساختم ایرادش این بود که دوبار ذخیره میکرد البته پستهام اونجا هستش که باز از ایسی ذخیره بود که از نیکو شاپ تهیه کرده بود. در ضمن یه وقت نری پل خاجو :))

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

چهارشنبه 26 فروردین1394 - 12:55pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام . دوستان کسی تا حالا با طلا تست کرده . مثلا سکه بهار آزادی با لوپ 60 در چه فاصله ای سنس میشه . اگر کسی این کار رو کرده لطفا جواب بده .
تا اونجایی که یادمه تمام تست ها با فیبر مسی و بیل و.. بوده .

چهارشنبه 26 فروردین1394 - 1:04pm
کاربر فعال
کاربر فعال

hamedkk نوشته است:
دوستان عزیز !
بنده پس از یک وقفه طولانی و به دلایل شخصی دوباره برگشتم به جمع شما. دلیل زدن این پست هم این بود شاید مطلبی که می نویسم به درد شما بخوره و عده زیادی رو از سردرگمی نجات بده.
ابتدا به مهندس حمید عزیز بابت راه اندازی بخش تفکیک سیستم تبریک میگم و ازشون کمال تشکر رو دارم. در ادامه باید عرض کنم که بنده همین الان از تست ورژن تفکیک دار در بیرون منزل و تو بیابان بر میگردم. این نوید رو به همه دوستان میدم که با کمی تمرین و قلق گیری به راحتی آب خوردن همه ضایعات سطحی رو رد خواهید کرد. عدد تفکیک برای مدار من به طور غیر قابل انتظاری نزدیک به ایده آله. تمامی قطعات آهنی که امشب تو زمین پیدا کردم با اختلاف حداکثر دو واحد ، حول و حوش عدد 60 رو نشون داد و در بیش از 10 مورد دقیقا عدد 60 بود. برای قوطی حلبی فرسوده عدد 21 و برای فیبر مسی عدد 41 رو نشون می داد. از نظر من نیازی به استفاده از گزینه حذف آهن نیست. چون واقعا با همون عدد تفکیک میشه فهمید چیه. امشب حتی یک مورد اشتباه از تفکیک سیستم در مورد آهن ندیدم و عدد تفکیک واقعا در مورد آهن عالی بود. البته من سنسی که منجر به فلز غیر آهنی بشه نداشتم. متاسفانه با خودم طلا نبرده بودم و نتونستم محدوده عدد تفکیک اونو بدست بیارم.امید وارم مهندس حمید عزیز در مورد محدوده عدد تفکیک برای طلا یا فلزات دیگه توضیح بدن. در مورد ثبات باید عرض کنم که بهتر شده و زبان دستگاه برای اوپراتور بسیار قابل فهم تره.
نکته مهم که میخواستم عرض کنم ضرورت استفاده از آیسی اصلی 357 هستش. بنده این آیسی رو سال گذشته از تهران برای مدار دلتا پالس خریده بودم. اما امسال نمونه تقلبیش رو هم گرفتم. امشب هردو رو رو سیستم تست کردم. با اختلاف قابل توجه از هر نظر ، نمونه اصلی خیلی بهتر جواب داد. برای تفکیک که اصلا نمونه تقلبی درست عمل نمیکنه. خواستم عرض کنم که سعی کنین نمونه اصلی رو گیر بیارین و در نهایت فایل توضیحات مهندس حمید رو خوب بخونین. تصویر آیسی اصلی که رو مدارم هست رو میذارم . شاید برای کسی مفید واقع بشه.

این آیسی که شما گذاشتین بردش خوبه ولی اعداد 3گانه رو پایین نشون میده.ولی همین نتایجی که مهندس حمید گرفتن بنده هم با این آیسی همان نتایج رو گرفتم.اهداف آهنی بزرگ رو هم قطعی حذف میکرد ولی کوچیکارو تقریباً نه.حالا نمیدونم دلیلش چیه اعداد 3گانم پاییته ولی همه چی درسته ظاهراًن.نظرتون چیه مهندس؟دیلی هم 21.الانم 1جا گیر میاد هنوز اگه اصله

چهارشنبه 26 فروردین1394 - 2:00pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مخلص کلام مدار آقا حميد هيچی کم نداره به جز دو مورد که واقعا باعث عذاب دوستان سازنده شده هرچند آقا حميد با قطعات رايج اين مدار رو طرح ريزى کردن اما داشتن مقاومت 390 اهم يک درصد و آيسی 357 جنس خوب شده يک رويا من تا الان ده نمونه آيسى آمپ امپ گرفتم که فقط يک نمونه که خودم از قزوين الکترونيک گرفتم جواب خوب و قابل قبولی داده که شمارش jm19acهست بنابراين يا بايد به فکر يک آمپ امپ ديگر بود يا زحمت خريد اين آيسی رو از خارج توسط کسی صورت بگيره و در اختيار دوستان انجمن قرار بگيره وگرنه اصل مدار واقعا ساده و به سرعت قابل ساخته اما به آيسی 357که ميرسه کاربه هم ميريزه
والسلام

خدايا مددی کن

چهارشنبه 26 فروردین1394 - 2:26pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

m_m نوشته است:
سلام خدمت آقا حمید گل @};-
من تازه وارد انجمن شدم ولی مطالب رو تاصفحه 250 مرور کردم و از چند وچون و جو سایت و حسن نیت شما مطلع شدم و از این صبوری شما کمال تشکر رو دارم :-BD
من مدار عالی شما رو حدود دو سه هفته قبل مونتاژ و راه اندازی کردم و از این بابت خوشحالم :-H
ازتون میخواهم در مورد لوپی که ساختم نظرتون رو بگین
مشخصات لوپ عنکبوتی 60 سانتی متر:
20 دور سیم رو کشدار افشان یک در یک و نیم(1.5 * 1 ) با کد 02(607)
کابل رابط Maruni Professional microphon با کانکتور سه پین نظامی

دوست عزیز برای لوپ عنکبوتی سیم 1.5 اصلا مناسب نیست
یه سوال از شما دارم اونم اینه که شما تاریخ عضویتتون 21 فروردینه اما ادعا کردین که دو سه هفته پیش مدارو ساختین این چطوری ممکنه؟ :-? :-?

چهارشنبه 26 فروردین1394 - 3:10pm

mhak نوشته است:
m_m نوشته است:
من تازه وارد انجمن شدم ولی مطالب رو تاصفحه 250 مرور کردم و از چند وچون و جو سایت و حسن نیت شما مطلع شدم و از این صبوری شما کمال تشکر رو دارم :-BD
من مدار عالی شما رو حدود دو سه هفته قبل مونتاژ و راه اندازی کردم و از این بابت خوشحالم :-H

دوست عزیز برای لوپ عنکبوتی سیم 1.5 اصلا مناسب نیست
یه سوال از شما دارم اونم اینه که شما تاریخ عضویتتون 21 فروردینه اما ادعا کردین که دو سه هفته پیش مدارو ساختین این چطوری ممکنه؟ :-? :-?

سلام خدمت شما دوست عزیز
ممنون ولی الان که با این نمره سیم ساختم کاری میشه کرد که به استاندارد لازم برسه مثلا کم کردن تعداد دور سیم
ممنون
درمورد سوالتون از لینک زیر این مدار رو پیگیر شدم
http://felezgir.persianblog.ir/

چهارشنبه 26 فروردین1394 - 3:20pm
مدیر کل
مدیر کل

m_m نوشته است:

خواهش میکنم دوست عزیز. به فلزجو خوش اومدین.
فکر میکنم ظرفیت لوپ شما با 20 دور سیم کمی زیاد تر از 350 میکرو باشه. بنظرم 18 دور مناسب تر هست. البته سیم شما هم کمی ضخیم بنظر میاد و باید چک کنین مقاومت لوپ شما زیاد زیر 1 اهم نباشه! کیفیت کابل رو هم همونطور که توضیحشو دادم باید بررسی کنین که مشکلی نداشته باشه. کانکتور 3 پین نظامی هم خوبه ولی ظاهرا دوستان از کانکتورهای پلاستیکی مشابه هم جواب خوبی گرفتن.

چهارشنبه 26 فروردین1394 - 4:09pm
مدیر کل
مدیر کل

mrmr16 نوشته است:
سلام . دوستان کسی تا حالا با طلا تست کرده . مثلا سکه بهار آزادی با لوپ 60 در چه فاصله ای سنس میشه . اگر کسی این کار رو کرده لطفا جواب بده .
تا اونجایی که یادمه تمام تست ها با فیبر مسی و بیل و.. بوده .

دوست عزیز اگر دقت میکردین در فایل توضیحات نتیجه تست با سکه تمام بهار و سکه 1 گرمی رو ذکر کردم! بطور خلاصه عرض کنم برد برای سکه تمام بهار حدود 10 درصد کمتر از سکه 500 تومنی هست که اونم بیشتر بخاطر کوچکتر بودن سکه تمام نسبت به سکه 500 تومنیه. بنابراین در واقع میشه گفت اگر لوپ مشکلی نداشته باشه و تنظیم دیلی هم درست باشه ؛ برد برای طلا فرق محسوسی با سایر فلزات نداره و فقط آهن و استیل کمی قویتر از باقی فلزات سنس میشن که طبیعی هست.

چهارشنبه 26 فروردین1394 - 4:14pm
مدیر کل
مدیر کل

systembbp نوشته است:
این آیسی که شما گذاشتین بردش خوبه ولی اعداد 3گانه رو پایین نشون میده.ولی همین نتایجی که مهندس حمید گرفتن بنده هم با این آیسی همان نتایج رو گرفتم.اهداف آهنی بزرگ رو هم قطعی حذف میکرد ولی کوچیکارو تقریباً نه.حالا نمیدونم دلیلش چیه اعداد 3گانم پاییته ولی همه چی درسته ظاهراًن.نظرتون چیه مهندس؟دیلی هم 21.الانم 1جا گیر میاد هنوز اگه اصله

مشکل اعداد شما میتونه از لوپ و حتی سایر قطعات مدار هم باشه. همین که حذف آهن کار میکنه فعلا نتیجه خوبی هست. ولی برای دقیق تر عمل کردنش باید رنج اعداد درست باشه. حذف نشدن برخی فلزات آهنی بخصوص از نوع کوچک بخاطر همین رنج اعداد شماست. البته در نسخه بعدی تغییراتی انجام خواهد شد که سازگاری با شرایط مختلف و عملکرد صحیح حذف آهن بهتر باشه.

چهارشنبه 26 فروردین1394 - 4:18pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 660 , 661 , 662 , 663 , 664 , 665 , 666 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Hamed0070 , Milad.021 و 411 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure