انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 27 آبان1403 - 3:50pm

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 662 , 663 , 664 , 665 , 666 , 667 , 668 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

با سلام خدمت تمام دوستان حاضر در این انجمن
دوستان عزیز در مورد سیم 1.5 که دوست عزیزمون استفاده کردن باید عرض کنم که تنها نمره سیم نیست که پارامترهارو تغییر میده من یک لوپ کوچک رو با کابل میکروفن آزمایش کردم که مدار دیلی 26 رو نشون داد و اعداد هم تقریبا درست بود ولی با RG 58 دیلی به عدد 30 تغییر کرد و مقدار اعداد هم به شدت تنزل کرد
مهنس نظز شما چیه ؟
با تشکر

یا حق @};- @};- @};-

چهارشنبه 26 فروردین1394 - 6:56pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

kاوه نوشته است:
reza.1286 نوشته است:
مهندس جان خدا پدر مادرتو بیامرزه خدا عمر با عزت و احترام بهت بده :YMPRAY: دستگاهت رو سفیدم کرد
یکی از دوستان که زیاد دنبال این برنامه هاست و البته خودشم یه دستگاه نمیدونم چی داره(هیچی باهاش نگرفت) یه محلی رو برا تست درست کرده تو عمقهای مختلف تا 2 متر! که 2 متریش یه هدف 30 سانتیه با لایه های نمک زغال و سنگ به گفته خودش و عمقای کم فلز هم کوچیکتره
بهش که گفتم دستگاه دارم گیر داد ببریم تست و اگه اینارو بگیره دستگاه خوبیه چون ظاهرا چنتا دستگاه اوورده بود و نگرفته بودن من هم دلم میخواست دستگاه رو تست کنم هم میترسیدم ابروریزی شه!!! :D خلاصه بعد چند شب برم نرم دیشب رفتیم! زمین نسبتا بزرگی بود کلی موانع مختلف شاخو برگ تپه و چاله و فلزات سطحی و... ایجاد کرده بود(اینا رو تو کار فهمیدم! فکر همه چیو کرده بود!) تو ظلمات شب منم هیچ پیش زمینه ای ندارم و جلو پامم نمیبینم...
خلاصه به 45 دقیقه نکشیده یکی یکی همه اهداف با ثبات و قدرت پیدا شدن!!! چشاش چهارتا شده بود! ذوقی کرده بود بیا و ببین!!! :D خدایی مهندس جان خیلی حال دادی فقط از خدا میخوام یه باری بزنیم بتونم جبران کنم
خدا عمرت بده

سلام رضا جان بهت تبریک میگم همشهری عزیز...بابا هوای ماروهم داشته باش بذار دستگاه ماهم را بیوفته...

دستت درد نکنه کاوه جان!!! داشتیم حاجی؟!! شما کی ازم سوال کردی و من جواب ندادم؟! مگه قزوینی نیستی شما؟ حاج محسن و اقا reza68 همشهری شمان! البته قزوین چنتا رفیق گل دارم :)

تقدیر تقویم افراد عادی و تغییر تدبیر اشخاص عالیست

چهارشنبه 26 فروردین1394 - 8:08pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

محل اقامت: ایران
اسلام.به همه میخاستم بدونم این فلزیاب مثل لورنز روی برف واب هم جواب میده

چهارشنبه 26 فروردین1394 - 8:13pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: felezjoo
سلام آقا حمید خسته نباشین
قسمت تفکیک مدار به کدوم قطعات بستگی داره؟ چون من قبلا تفکیک داشتم اما در اثر اتصالی بین پایه های رگولاتور تفکیک از بین رفته اما مدار باز خوب کار میکنه با 357 اصلی
بردش عالیه اما تفکیک با شماره 10 هم کار نمیکنه

gladyator_089

چهارشنبه 26 فروردین1394 - 8:38pm

با سلام خدمت دوستان و تشکر میکنم از مهندس حمید بابت این نقطه زن پالس
منم امروز این دستگاه رو ساختم و بدون هیچ ایرادی بالا اومد و با یه لوپ شرکتی که از قبل خریده بودم تستش کردم بعد روشن شدن دیلی لوپ رو با عدد ۱۱ شناخت با قدرت ۱۵ و فرکانس ۲۴۰ و پهنای پالس ۱۳۰ و اسپید ۳ و گراند خاموش یه کتری ۲ لیتری رو با این لوپ ۴۵ از ۲ متر و بیست سنس میکرد که خیلی قدرتش عالی بود ظرفیت لوپ من ۳۱۰ میکرو هانری ولی اهمش ۴.۱ من توضیحات مهندس رو خونده بودم و نوشته بودن که اهم سیم پیچ دور و بر یک باشه بهتره ولی برای من اهمش بالاست و خیلی هم عالی داره جواب میده دلیلش چی ؟؟ هنوز ورژن جدید رو تست نکردم با ورژن ۱.۵۰ تست ها رو انجام دادم و رضایت بخش بود فردا قراره برم یه جای برای کار که بیشتر قبر گبری داره یه سوالی داشتم مهندس حمید اگه فردا سر زمین رفتم و بعد بالانس کردن لوپ حساسیت داشت به زمین چه کار کنم؟ با بالا بردن دیلی این مشکل حل میشه یا نه باید پهنای پالس رو زیاد کنم

چهارشنبه 26 فروردین1394 - 9:22pm
مدیر کل
مدیر کل

systembbp نوشته است:
مهندس جان به جرات میتونم بگم لوپ 30 و 60 من عالی ساخته شدن.مقاومت ها همه تست شدن و دقیق.ظرفیت هز دو لوپ 350-400 و مقاومت 1 اهم.عنکبوتی.مهندس فلزاتی که در محدوده سنس لوپ نیستن باز هم تاثیری رو این اعداد دارن؟نویزهاو برق و ... چظور؟تو جاهای پر از اهن و ... همه جا بالانس کردم و در بعضی جاها عدد اول تا 500 هم بالا رفت!
قططعاتی هم که ممکنه باعث پایین بودن این اعداد مخصوصاً اولی بشن لطفاً بفرمایید تا تعویض کنم.
ممنون

ببینید شما وقتی یک فلزیاب رو بالانس میکنین ؛ نسبت به شرایط محیط اطراف بالانس میشه. پس شما میتونین یک فلز رو خیلی نزدیک به لوپ هم بگیرین و بالانس رو انجام بدین و فلزیاب ساکت میشه! این ملاک نمیشه که حتما فلز در اطرافش نباشه. لذا با حرکت دادن لوپ میشه این رو خیلی راحت متوجه شد.
نویز تاثیری روی حدود اعداد نداره و فقط 1-2 شماره نوسان ایجاد میکنه. بیشتر مشکل شما میتونه از نزدیکی به فلزات بزرگ باشه. برای لوپ 30 حداقل 1.5 متر و برای لوپ 60 حداقل 3 متر از طرفین لوپ نباید هیچ فلز بزرگی وجود داشته باشه.
عدد اول کلا عدد مهمی هست و اصل داستان حذف آهن هم به عدد اول بستگی داره. قطعات رو که عرض کردم آیسی 357 و مقاومتهای متصل بهش و خازن 5 پیکو و 2.2 میکرو و حتی 100 میکرو! مدار چیزی نداره که بخوایم روی یک قسمت خاص دست بذاریم! :D عدد اول وقتی میزون نیست یعنی شکل موج خروجی اپ امپ میزون نیست و میتونه از خیلی قسمتها باشه.

چهارشنبه 26 فروردین1394 - 9:29pm
مدیر کل
مدیر کل

gladyator_089 نوشته است:
قسمت تفکیک مدار به کدوم قطعات بستگی داره؟ چون من قبلا تفکیک داشتم اما در اثر اتصالی بین پایه های رگولاتور تفکیک از بین رفته اما مدار باز خوب کار میکنه با 357 اصلی

ممنون.
ماشالا دوستان یک کارهایی میکنن که پیدا کردن علتش از ساخت یک مدار دوباره هم مشکل تره! واقعا نمیدونم چه چیزی متونه خراب بشه که همه چیز دستگاه درست کار کنه ولی تفکیک از کار بیفته!!! :D عزیز من چنین چیزی عملا ممکن نیست. مسلما درست تست نمیگیرین یا در قسمت لوپ شما اتفاقی رخ داده. لااقل اعداد سه گانه رو ذکر کنین که شکل موج خروجی 357 قابل ارزیابی باشه.

چهارشنبه 26 فروردین1394 - 9:34pm
مدیر کل
مدیر کل

gpx-3500 نوشته است:
با سلام خدمت دوستان و تشکر میکنم از مهندس حمید بابت این نقطه زن پالس
منم امروز این دستگاه رو ساختم و بدون هیچ ایرادی بالا اومد و با یه لوپ شرکتی که از قبل خریده بودم تستش کردم بعد روشن شدن دیلی لوپ رو با عدد ۱۱ شناخت با قدرت ۱۵ و فرکانس ۲۴۰ و پهنای پالس ۱۳۰ و اسپید ۳ و گراند خاموش یه کتری ۲ لیتری رو با این لوپ ۴۵ از ۲ متر و بیست سنس میکرد که خیلی قدرتش عالی بود ظرفیت لوپ من ۳۱۰ میکرو هانری ولی اهمش ۴.۱ من توضیحات مهندس رو خونده بودم و نوشته بودن که اهم سیم پیچ دور و بر یک باشه بهتره ولی برای من اهمش بالاست و خیلی هم عالی داره جواب میده دلیلش چی ؟؟ هنوز ورژن جدید رو تست نکردم با ورژن ۱.۵۰ تست ها رو انجام دادم و رضایت بخش بود فردا قراره برم یه جای برای کار که بیشتر قبر گبری داره یه سوالی داشتم مهندس حمید اگه فردا سر زمین رفتم و بعد بالانس کردن لوپ حساسیت داشت به زمین چه کار کنم؟ با بالا بردن دیلی این مشکل حل میشه یا نه باید پهنای پالس رو زیاد کنم

برو عموجان این سیاه بازیها رو جای دیگه در بیار! دیروز 1 ظهر ثبت نام کردی تا شب که تبلیغ مینلب رو میکردی و میگفتی پریروز 4500 رو ازت دزدیدن و فلان و بهمان! دیشبم که تبلیغ فلزیاب وطنی مضحک گلکسار رو در انجمن کردین که مشخص بود خود شما ذینفع هستین! امروزم که گفتی هر چی دستسازه ساختم همشون آشغالن و به زمین حساسن و مینلب اینطور نیست! کار نداریم که اینم دروغه چون اگر سری GPX یا هر فلزیابی درست بالانس نشه به زمین حساس هست مگر اینکه قدرتش خیلی کم باشه! بهرحال امشب هم که فلزیاب ما رو ساختین اونم با نسخه قبلی؟! ماشالا چه سرعت عملی تنها در کمتر از 48 ساعت!!! حالا هم هر نتیجه ای دوست داری از این مدار بگیری به ما ربطی نداره. ولی دیگه اینجا نیا! من خیلی خوب حواسم به آیدی های جدید هست. ;)

چهارشنبه 26 فروردین1394 - 9:41pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

koohyar نوشته است:
حمید نوشته است:
والا ما پارسال که رفتیم این قطعات رو بخریم از توی انبار و زیر یک خروار خاک در میاوردن! حالا کار به جایی رسیده این قطعات اومده روی میز! =)) خدا برکت بده به این پروژه ها! ولی در عین حال این فروشنده ها باید در نظر داشته باشن اگر قطعه تقلبی بیارن قطعا ما اینجا اعلام میکنیم و به ضررشون هست! بطور مشخص بنده حدود 1 سال پیش 357 رو از پایا گرفتم و کاملا اصلی بود ولی الان دوستان میگن تقلبی شده و تصاویرش هم که گذاشتن مشخصه! میدونم بعضی از این فروشنده های قطعات مباحث ما رو دنبال میکنن. پس از همینجا بهشون عرض میکنم خواهشا قطعه اصلی بیارین! :-w :D
حالا خارج از این موضوع واقعا موندم خودم چجوری برم خرید! اگر اوضاع اینطور باشه که من شنیدم ؛ باید با لباس مبدل برم! :-ss =))

درود
مهندس جان والا منم بهترین جواب رو با 357 که دو سال پیش برای دلتا گرفته بودم داشتم!
با این اوضاع خراب قطعات تهیه اصل قطعات هم مکافاتی شده! :ymsigh:
حالا چرا باید با لباس مبدل برید!؟ والا این فروشنده ها باید سرتاپای شما رو طلا بگیرن :-J نکنه از همین لحاظ فرمودین! 8-}

دقیقا منم با شما موافقم منم بهترین بردوتفکیک البته توی محیط منزل را با 357 معولی دلتا که سال پیش گرفته بودم تونستم کسب کنم قطعات امروزی مخصوصا پایا الکترونیک واقعا بدرد نخوره حیف اون همه هزینه ای که کردم برای خرید 157و357 اونم چند نوع

چهارشنبه 26 فروردین1394 - 9:50pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: felezjoo
حمید نوشته است:
gladyator_089 نوشته است:

ممنون.
ماشالا دوستان یک کارهایی میکنن که پیدا کردن علتش از ساخت یک مدار دوباره هم مشکل تره! واقعا نمیدونم چه چیزی متونه خراب بشه که همه چیز دستگاه درست کار کنه ولی تفکیک از کار بیفته!!! :D عزیز من چنین چیزی عملا ممکن نیست. مسلما درست تست نمیگیرین یا در قسمت لوپ شما اتفاقی رخ داده. لااقل اعداد سه گانه رو ذکر کنین که شکل موج خروجی 357 قابل ارزیابی باشه.

261 689 803

gladyator_089

چهارشنبه 26 فروردین1394 - 9:58pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 662 , 663 , 664 , 665 , 666 , 667 , 668 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google , Hamed0070 , Pozpoz و 349 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure