انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 27 آبان1403 - 8:16pm

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 667 , 668 , 669 , 670 , 671 , 672 , 673 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

مرسی مهدی جان شماخیلی برای این انجمن زحمت میکشیدواقعاجای تشکرداره.
جهت دیوددرسته رگولاتورها درتست بیرون ازمدار درست عمل میکنند ولتاژ12هم بعدچندثانیه رگولاتور میسوزونه
مقاومت 390اهم نیست 380 1%خطاست.

پنج شنبه 27 فروردین1394 - 12:11pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

shakib نوشته است:
جهت دیوددرسته رگولاتورها درتست بیرون ازمدار درست عمل میکنند ولتاژ12هم بعدچندثانیه رگولاتور میسوزونه

پیشنهاد می کنم یه عکس با کیفیت از پشت مدارت هم بذار .شاید دوستان بهتر بتونن کمکت کنن

پنج شنبه 27 فروردین1394 - 12:33pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

گذاشتم دوست عزیز اتصالی ندارم

پنج شنبه 27 فروردین1394 - 12:37pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
mrmr16 نوشته است:
سلام . دوستان کسی تا حالا با طلا تست کرده . مثلا سکه بهار آزادی با لوپ 60 در چه فاصله ای سنس میشه . اگر کسی این کار رو کرده لطفا جواب بده .
تا اونجایی که یادمه تمام تست ها با فیبر مسی و بیل و.. بوده .

دوست عزیز اگر دقت میکردین در فایل توضیحات نتیجه تست با سکه تمام بهار و سکه 1 گرمی رو ذکر کردم! بطور خلاصه عرض کنم برد برای سکه تمام بهار حدود 10 درصد کمتر از سکه 500 تومنی هست که اونم بیشتر بخاطر کوچکتر بودن سکه تمام نسبت به سکه 500 تومنیه. بنابراین در واقع میشه گفت اگر لوپ مشکلی نداشته باشه و تنظیم دیلی هم درست باشه ؛ برد برای طلا فرق محسوسی با سایر فلزات نداره و فقط آهن و استیل کمی قویتر از باقی فلزات سنس میشن که طبیعی هست.

حمید عزیز . بله در فایل توضیحات تست شما با لوپ 30 سانت هست . تا اونجایی که متوجه شدم لوپ بزرگتر به اجسام کوچکتر کمتر واکنش میده می خواستم بدونم این تست شما با لوپ 30 در لوپ 60 هم صادق هستش . یا اینکه کمتر و یا بیشتر ه .
سپاس

پنج شنبه 27 فروردین1394 - 12:43pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

من یه پیشنهاد برای مونتاژ قطعات برروی pcb دارم
چون الان بیشتر قطعات از کیفیت پایین و همینطور غیر اوریجینال برخوردارن پیشنهاد میکنم قبل از اینکه قطعات روی بورد لحیم کاری بشن ابتدا با یه پین هدر نظامی از نوع مادگی روی توی سوراخهای بورد لحیم کنیم که بصورت یک پایه ثابت برای جا گذاری قطعات عمل میکنه . این کار چندتا مزیت داره : 1- در هنگام لحیم کاری قطعات دیگه اسیب گرمایی نمیبینن و بصورت جاگذاری برروی پین قرار میگیرن2- ممکنه هربار بخایم یه قطعه رو تعویض کنیم دیگه نیازی به لحیم نیست و دستمون برای تعویض بازه.
این کار دقیقا مثل جاگذاری ای سی برروی پایه خودش میمونه که ما این کاررو برای کل قطعات میتونیم انجام بدیم
ولی یه عیب داره و اون اینه که ممکنه قطعات برروی بورد شل بشن
ممنون میشم استاد حمید و دوستان هم نظرشون رو بدن
پیوست:
1_40_F_N.JPG

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

پنج شنبه 27 فروردین1394 - 12:52pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

تهم جان بدترين نظريه ممکن رو ارائه کردين

خدايا مددی کن

پنج شنبه 27 فروردین1394 - 1:02pm
کاربر فعال
کاربر فعال

shakib نوشته است:

شکیب جان شما جامپر 12 ولت را از یه طرف از رو مدارت جدا کن و بنابر احتیاط رگلاتور 7805را هم از رو مدار جدا کن وبعدش امتحان کن ببین ایا رگلاتور 7812رو پایه 3ولتاژ12ولت داره یا نه اگه داشت و رگلاتورت نسوخت بدون یه اشکالی بعد از این مسیر ها وجود داره و اگه دیدی باز رگلاتوره سوخت بدون یه اتصالی اطراف 7812وجود داره در ظمن مهندس گفتن اگه ولتاژگیریتون درست بود بعدش میکرورا را رو مدار ببندید که با این وضع ولتاژتون اگر میکروتون هم رو مدار باشه احتمال سوختنش زیاده.اما معمولا سوختن رگلاتور بر اثر برعکس زدن ولتاژبالایه 35ولت و یا اتصالی یبن پایه هاصورت میگیره .

پنج شنبه 27 فروردین1394 - 1:26pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستان این قضیه یکم مشکوکه به نظر من این دوستمون یکم داره زیاده روی میکنه برادر من اگر رگولاتور ۱۲ ولتی شما سالم باشه در مسیر تغذیه مثبت این رگولاتور سری هست و امکان نداره ولتاژ بیشتر از ۱۲ ولت رد بشه برادر ۳ صفحه این دوستان دارن توضیح میدن دوست من ایا ما رو اسکول فرض کردی بس کن دیگه این حرف چیه رگولاتور من اتیش میگیره تنها در صورتی این مشکل پیش میاد که شما اتصال روی مدار داشته باشی در غیر اینصورت به هیچ عنوان همچین چیزی امکان نداره

پنج شنبه 27 فروردین1394 - 2:03pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام دوستان لوپ ۶۰من با۱۸دورسیم یکدریک ظرفیتش شد۳۸۰واهمش ۰/۸ولوپ ۳۰با۲۹ دورسیم یکدریکظرفیتش شده ۲۷۰واهمش شده ۰/۷ب نظر دوستان لوپ ۳۰ رو اصلاح کنم واسه افزایش ظرفیتش چیکار کنم؟

پنج شنبه 27 فروردین1394 - 2:23pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

با سلام
از دوستان عزیز کی میتونه pcb این مدار رو با پروتل طراحی کنه من فیبر رو دستی میزنم ولی خوب در نمیاد لطف کنید یکی از دوستان با پروتل طراحی کنه تا بدم بیرون برام فیبر رو بزنن
ممنون میشم این کار رو انجام بدید

ای کاش زندگی هم دنده عقب داشت

پنج شنبه 27 فروردین1394 - 2:34pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 667 , 668 , 669 , 670 , 671 , 672 , 673 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 419 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure