نویسنده |
پیغام |
archilO
کاربر حرفه ای
|
mahmood51 نوشته است: archilO نوشته است: سلام اساتید و دوستان شما برا رابط لوپ دو در دو چه سیمی رو پیشنهاد میکنید که با تکون دادن بالانس به هم نریزه منکه هر سیمی بستم جواب نداد rg58-rg59 سیم ضد نویز میکرفن -سیم کواکسیال ووووووو......................؟؟؟؟؟؟؟ یعنی با هر نوع رابطی کار کردی با 2 در 2 اشکال جدّیی داشتی؟ حتی با اون کابل معروف max-JAPAN High Precision Noiseless ؟ 2 تا سؤال دیگه هم در این ارتباط : 1-با هر درجه حساسیتی مشکل داشتی؟ 2- نحوه اتصال رابط به مدارت؟ فقط به دو نقطه LOOP1 و LOOP2 وصله یا شیلد هم وصله؟ البته به ظاهر از شیلد استفاده نمیکنی چون از RG ها استفاده میکنی. بله mahmood51 عزیز با هر rg تست کردم اصلا لوپ رو نشناخت بارهر تغییری تو تنظیمات هم نشد با کابل max-JAPAN High Precision Noiseless(که از میکرفن اصلی بریدم) هم تست زدم لوپ رو میشناخت با دیلی22 و سنسش هم قوی بود اما با تکون خوردن کابل اعداد منفی میشد و بالانس به هم میریخت حتی از همون سیم 1/5 هم برا رابط استفاده کردم که نتیجه شبیه به کابلmax-JAPAN High Precision Noiseless بود...... خلاصه...................هنوز به کابل مناسب نرسیدم (البته همه کابلهای تست شده برا لوپه 2 در2 خوب نبودن و برا لوپهای 1در1 و کوچیکتر عالی جواب میده ) بله برا rgها که شیلد استفاده نمیکنم اما برا سایر کابلها که شیلد دارن در هر دو حالت تست زدم اما نشد............
هرگاه در زندگي به يك در بزرگ كه يك قفل بزرگ هم دارد رسيدي ، نترس و نااميد نشو.زيرا اگر قرار بود در باز نشود جاي آن يك ديوار مي گذاشتند!
|
پنج شنبه 27 فروردین1394 - 2:35pm |
|
|
archilO
کاربر حرفه ای
|
kاوه نوشته است: سلام دوستان لوپ ۶۰من با۱۸دورسیم یکدریک ظرفیتش شد۳۸۰واهمش ۰/۸ولوپ ۳۰با۲۹ دورسیم یکدریکظرفیتش شده ۲۷۰واهمش شده ۰/۷ب نظر دوستان لوپ ۳۰ رو اصلاح کنم واسه افزایش ظرفیتش چیکار کنم؟ کاوه جان میتونی چند دوری بهش اضافه کنی تا به ظرفیت مناسب برسی و تا 1 اهم هم جا داری
هرگاه در زندگي به يك در بزرگ كه يك قفل بزرگ هم دارد رسيدي ، نترس و نااميد نشو.زيرا اگر قرار بود در باز نشود جاي آن يك ديوار مي گذاشتند!
|
پنج شنبه 27 فروردین1394 - 2:56pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
mrmr16 نوشته است: حمید عزیز . بله در فایل توضیحات تست شما با لوپ 30 سانت هست . تا اونجایی که متوجه شدم لوپ بزرگتر به اجسام کوچکتر کمتر واکنش میده می خواستم بدونم این تست شما با لوپ 30 در لوپ 60 هم صادق هستش . یا اینکه کمتر و یا بیشتر ه . سپاس دقت کنین اون نتایج با لوپ 20 هست! اگر با لوپ 30 بود دیگه نتیجه خیلی خوبی محسوب نمیشد. با لوپ 60 اصولا حدود 70 درصد باید نتیجه قویتر باشه که بدلیل کوچکی سکه ها این تفاوت محدود به 1.5 برابر میشه. بنابراین لوپ 60 باید سکه 500 تومنی رو بین 50 تا 55 سانت و سکه تمام رو بین 45 تا 50 سانت بزنه. یک مقدار کمتر و بیشتر دیگه بستگی به کیفیت لوپ و سایر جزئیات هم داره. طبیعتا همونطور که فرمودین لوپ 60 برای سکه یابی خیلی ایده آل نیست و لوپ بین 45 تا 50 برای سکه میتونه مناسبتر باشه.
|
پنج شنبه 27 فروردین1394 - 3:00pm |
|
|
mrmr16
کاربر حرفه ای
|
ممنون حمید جان
|
پنج شنبه 27 فروردین1394 - 3:25pm |
|
|
mhak
کاربر حرفه ای
|
micro نوشته است: با سلام از دوستان عزیز کی میتونه pcb این مدار رو با پروتل طراحی کنه من فیبر رو دستی میزنم ولی خوب در نمیاد لطف کنید یکی از دوستان با پروتل طراحی کنه تا بدم بیرون برام فیبر رو بزنن ممنون میشم این کار رو انجام بدید جناب میکروی عزیز همون طور که مهندس قبلا هم اعلام کردن به دلیل اینکه سوء استفاده از این مدار کمتر بشه نه شماتیک نه فایل pcb قرار داده نشده شما هم اگه واقعا نمیتونین از پس زدن این فیبر بربیاین فکر میکنم در ادامه ی کار هم به مشکل برمیخورین
|
پنج شنبه 27 فروردین1394 - 4:01pm |
|
|
reza.1286
کاربر حرفه ای
|
کاوه جان حالا که ساختی یه تست بگیر ببین چطوره بعد میتونی چند دور دیگه بهش اضافه کنی
تقدیر تقویم افراد عادی و تغییر تدبیر اشخاص عالیست
|
پنج شنبه 27 فروردین1394 - 4:04pm |
|
|
adnistor_6
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: یکشنبه 8 تیر1393 - 5:39pm پست: 748 محل اقامت: ايران
|
سلام دوستان میخواستم بدون لیست قطعات این مدار تغییری نکرده که و یا چیزی بهش اضافه نشده؟ میتونیم از همون پارت لیست صفحه اول استفاده کنیم؟تعداد صفحات یکم زیاد شده ممنون
ترس باعث ميشود كه بسياري از مردم به روياهايشان نرسند
|
پنج شنبه 27 فروردین1394 - 4:34pm |
|
|
reza.1286
کاربر حرفه ای
|
adnistor_6 نوشته است: سلام دوستان میخواستم بدون لیست قطعات این مدار تغییری نکرده که و یا چیزی بهش اضافه نشده؟ میتونیم از همون پارت لیست صفحه اول استفاده کنیم؟تعداد صفحات یکم زیاد شده ممنون دوست من فقط پست اول رو با دقت بخون و بعد بساز موفق باشی
تقدیر تقویم افراد عادی و تغییر تدبیر اشخاص عالیست
|
پنج شنبه 27 فروردین1394 - 4:38pm |
|
|
چنگیز
کاربر حرفه ای
|
سلام ، بهترین سیم برای لوپ 60 چند میل وچند متر باید باشد.؟
دکتر شریعتی گفت : "...هی با خود فکر می کنم چگونه است که ما در این سر دنیا عرق می ریزیم و وضع مان این است و آن ها در آن سر دنیا ع.رق می خورند و وضع شان آن است. نمی دانم اشکال در نوع عرق است یا در نوع ریختن و خوردن..."
|
پنج شنبه 27 فروردین1394 - 5:03pm |
|
|
shakib
کاربر حرفه ای
|
2840644 نوشته است: دوستان این قضیه یکم مشکوکه به نظر من این دوستمون یکم داره زیاده روی میکنه برادر من اگر رگولاتور ۱۲ ولتی شما سالم باشه در مسیر تغذیه مثبت این رگولاتور سری هست و امکان نداره ولتاژ بیشتر از ۱۲ ولت رد بشه برادر ۳ صفحه این دوستان دارن توضیح میدن دوست من ایا ما رو اسکول فرض کردی بس کن دیگه این حرف چیه رگولاتور من اتیش میگیره تنها در صورتی این مشکل پیش میاد که شما اتصال روی مدار داشته باشی در غیر اینصورت به هیچ عنوان همچین چیزی امکان نداره سلام خیلی بایدپست باشم اگه شماروسرکاربذارم تصویرپشت مداروباکیفیت hdگذاشتم زومش کنی ازچشم بهترمعلومه که اتصالی نداره دوستان ماسفتh20t120 تست کردین؟
|
پنج شنبه 27 فروردین1394 - 5:14pm |
|
|
|